Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladım çok teşekkür ederim. Sebze çok severim bol bol pişecek o zaman.
Evet sebze et bol bol pişsin, hamurlar, şekerler ölsün
Kahvaltıda yumurta, bol bol yeşillik, çiğ kuruyemiş, peynir, zeytin, domates, salatalık vs yiyebilirsin. Kahvaltın ne kadar sağlam olursa diğer öğünlerde saldırma ihtimali azalır

Adam pert,adam bitmiş,resmen enkaz devraldım
Oğlumu ,kocamı erkenden uyuttumbağrıma taş bastım.Vuslat yarına kaldı

Uzak bir yerden geliyor sanırım gözün aydın :) benim de eşim dün memleketten geldi uyudu. O his çok fena bisey. Ama uyurken sarılmak bile harika evde olsun da uyusun hiç sorun yok :)

Çok teşekkür ederim. Kahvaltıyı zaten çok severim o yüzden kolay olacak gibi :) söyledikleriniz çok yardımcı oldu benim için zahmet edip yazdınız tekrardan çok çok teşekkür ederim

Olur canım.Hem takıma alışmış olursun.
Kıskançlığı iyi bir şeye kanalize etmişsin.
Senin eşin fitnes eğitmeniymiş elinin altında özel hoca varmış
Karşılığı neyse verelim de 3-4 gün spor hocalığı yap diye bi teklif sunsan eşine

Çok teşekkür ederim. Kahvaltıyı zaten çok severim o yüzden kolay olacak gibi :) söyledikleriniz çok yardımcı oldu benim için zahmet edip yazdınız tekrardan çok çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek inşallah faydalı olmuştur. Asıl önemli olan hayata geçme aşamasında yardımcı olabilmek. Burda hepimiz zaman zaman zor durumlarda kalıyoruz, kaçamak yapmamak için direniyoruz. En çok o durumlarda takım arkadaşlarımız destek çıkıyor, kendimizi frenlememize yardımcı oluyolar. Yan kaçamak yapmayı aklından geçirdiğin an soluğu burda al

Kesinlikle sağlıklı beslenecegim diyen herkes that sugarı bir kez de olsa izlemeli.
Insanlara diyet yapıyorum desen gerek yok yok zayifsin diye daha çok ısrar ediyorlar varsın böyle şeyler için yalan söyleyelim

Uzak bir yerden geliyor sanırım gözün aydın :) benim de eşim dün memleketten geldi uyudu. O his çok fena bisey. Ama uyurken sarılmak bile harika evde olsun da uyusun hiç sorun yok :)
Eşim 6 aydır iş gereği haftanın 3-4 günü şehir dışında oluyor.Bu defa bayramda ailesini de görmeye gittiği için 10 gün yoktu eşim.Birkaç saat önce geldi.
Senin de gözün aydın canım.

Beni çok kızdırıyor. Çok kuralcı. Yok belin büküldü. Yok elin 90 dereceye bak ulasmadi. Yavaş egildin, hızlı egildin. Nefesini vermeyi unuttun... sanki olimpiyatlara katılcam.

Bir de kilomla ilgili çok dalga geçiyor. Aslında herşeyle geçiyor ama ben sadece kiloya alınıyorum. Çünkü diğer şeyler gerçek dışı komiklikler ama gerçekten kilom olduğu için küsüyorum nazlanıyorum :/

Bu arada kızlar seabahar’ın eşi kalp krizinden vefat etmiş. Paylaşım alanına yazmıştı.
Baş sağlığı dilemek isterseniz paylaşım alanına yazarsınız.

Tamamdır. Tanıştığıma çok memnun oldum :) inşallah eski halime dönebilirim. Sonra çatlaklar için çözüm ariycam. 1.5 senede 15 kilo gerçekten vücudumu mahvetti

Merhaba canım öncelikle ekmeğin beyaz ekmek mi vişne suyu evde kendin mi yaptım yoksa hazir mi eğer oyleyse
Şeker sırf o haberin olsun
Salama deginmiyorum bile sırf işlenmiş
Yumurta cok guzel protein yok tutar ama yanında domates salatalık olsa peynir olsa cok guzel olurdu.
Öğlen yemeği yememissin ara ogun olmuş. Dondurma insanı ne kadar doyurabilir.
Akşam yemeğinde sırf karbonhidrat olmuş.
Su miktarını da yazmamissin sanırım gözümden de kaçmış olabilir.
Yarın toparlarsin diye umuyorum

Eşim 6 aydır iş gereği haftanın 3-4 günü şehir dışında oluyor.Bu defa bayramda ailesini de görmeye gittiği için 10 gün yoktu eşim.Birkaç saat önce geldi.
Senin de gözün aydın canım.

Inşallah her şey gönlüne göre olur. Yanında kalır. Teşekkür ederim. Neredeyse 20 gündür yoktu gerçekten bir garip oldum. Ama bitti çok şükür. ❤

Afiyet olsun canım.bugün sporun da menün de çok iyi.

Elf gözlerim neler görüyor.Sayfalarca spor görmeyeli çok olmuştu
Canım menüne ve sporuna bayıldım
Sorma canım ben de o sporu yaparken bayıldım resmen. Uyguladığım 6 haftalık programdaki en ağıri bu ama yaptığıma değecek inanıyorum

Kesinlikle sağlıklı beslenecegim diyen herkes that sugarı bir kez de olsa izlemeli.
Insanlara diyet yapıyorum desen gerek yok yok zayifsin diye daha çok ısrar ediyorlar varsın böyle şeyler için yalan söyleyelim
Katılıyorum canım sana.the sugar mutlaka izlenmeli bence de.
Bi kereden bişey olmaz ısrarcılığının önüne geçmek için böyle minik yalanlar gerekiyor bazen:)

Suyu yazmadim bilmiyordum 3 lt kadar içmiş olabilirim.
Meyve suyunu konuşmayalım utandim yazmaya
Ekmegim tam buğday beyaz ekmek almıyoruz.
Salamı da protein saymıştım artık yemem :)
Yumurtam da haşlanmış. Bazen pisiriyorum ama genelde haşlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…