- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Adam pert,adam bitmiş,resmen enkaz devraldım
O tavuklar pişecek, bebekim esram zayıflayacAk.Tavukları pişirine kadar 20 kilo vermeye and içti bu kız
Evet sebze et bol bol pişsin, hamurlar, şekerler ölsünAnladım çok teşekkür ederim. Sebze çok severim bol bol pişecek o zaman.
Adam pert,adam bitmiş,resmen enkaz devraldım
Oğlumu ,kocamı erkenden uyuttumbağrıma taş bastım.Vuslat yarına kaldı
Yarın daha enerjik olursunuz hem de mental açıdanda yorgun olmayınca daha hazır olursunuzAdam pert,adam bitmiş,resmen enkaz devraldım
Oğlumu ,kocamı erkenden uyuttumbağrıma taş bastım.Vuslat yarına kaldı
Ağzından bal damlıyo. Dün biri bana şişman demiş de çok üzüldüm iyice hırs yaptımO tavuklar pişecek, bebekim esram zayıflayacAk.
Evet sebze et bol bol pişsin, hamurlar, şekerler ölsün
Kahvaltıda yumurta, bol bol yeşillik, çiğ kuruyemiş, peynir, zeytin, domates, salatalık vs yiyebilirsin. Kahvaltın ne kadar sağlam olursa diğer öğünlerde saldırma ihtimali azalır
Olur canım.Hem takıma alışmış olursun.Siz de oylesinizteşekkür ederim :)
Siz de çok tatlısınızteşekkür ederim ilk yarışmada gözlemci olsam olur mu
Benim eşim eskiden spor salonunda fitness eğitmeniydi bir zamanlar gitmiştim. O yaparken iyi de ben yaparken çok gülüyorduben de biraz salondaki kızlardan kıskandıgım için yapıyordum. O işten çıkınca saldım kendimi. Istah da açılmıştı. Yedikçe de gobeklendik. Balkon ailesi olduk
Rica ederim ne demek inşallah faydalı olmuştur. Asıl önemli olan hayata geçme aşamasında yardımcı olabilmek. Burda hepimiz zaman zaman zor durumlarda kalıyoruz, kaçamak yapmamak için direniyoruz. En çok o durumlarda takım arkadaşlarımız destek çıkıyor, kendimizi frenlememize yardımcı oluyolar. Yan kaçamak yapmayı aklından geçirdiğin an soluğu burda alÇok teşekkür ederim. Kahvaltıyı zaten çok severim o yüzden kolay olacak gibi :) söyledikleriniz çok yardımcı oldu benim için zahmet edip yazdınız tekrardan çok çok teşekkür ederim
Kesinlikle sağlıklı beslenecegim diyen herkes that sugarı bir kez de olsa izlemeli.Şeker en tatlı zehirdir diyor ya karatay The Sugar filmini izlemediysen izlemeni tavsiye ederim.Şekerin bize yaptıklarına dair çok güzel bir film.
Spor puanlarını toplu hesaplasan da olur,esas hesaplama cuma gününden itibaren başlayacak canım.Eşli spor yarışması başlatacağım da
Teşekkür ederim canımEn yakın zamanda hedef kilona kavuşur bir ömür korursun inşallah.Mezun olmama rağmen burada olmak beni de çok iyi frenliyor.
Eylüle kadar aktif olarak burada olurum,hepinizin mezuniyetini görürüm inşallah
Yemediğini tahmin ediyorumYanıltmazsın beni
bu kilo verme serüveni hepimizi az çok yalancı yaptıbenim bahanem hep aynıdır.Şekerim var ,dokanıyor diyorum
Bir insan hem gıcık hem de sevimli olunuyormuş canan karatayda öğrendim.
Bir de şişman şişman konuşup adamın asabını bozmayın capsi var en sevdiğim odur
Eşim 6 aydır iş gereği haftanın 3-4 günü şehir dışında oluyor.Bu defa bayramda ailesini de görmeye gittiği için 10 gün yoktu eşim.Birkaç saat önce geldi.Uzak bir yerden geliyor sanırım gözün aydın :) benim de eşim dün memleketten geldi uyudu. O his çok fena bisey. Ama uyurken sarılmak bile harika evde olsun da uyusun hiç sorun yok :)
Olur canım.Hem takıma alışmış olursun.
Kıskançlığı iyi bir şeye kanalize etmişsin.
Senin eşin fitnes eğitmeniymiş elinin altında özel hoca varmış
Karşılığı neyse verelim de 3-4 gün spor hocalığı yap diye bi teklif sunsan eşine
Rica ederim ne demek inşallah faydalı olmuştur. Asıl önemli olan hayata geçme aşamasında yardımcı olabilmek. Burda hepimiz zaman zaman zor durumlarda kalıyoruz, kaçamak yapmamak için direniyoruz. En çok o durumlarda takım arkadaşlarımız destek çıkıyor, kendimizi frenlememize yardımcı oluyolar. Yan kaçamak yapmayı aklından geçirdiğin an soluğu burda al
Merhaba canım öncelikle ekmeğin beyaz ekmek mi vişne suyu evde kendin mi yaptım yoksa hazir mi eğer oyleyseMerabalar öncelikle utandığım için herkese yazamayacağım ama bana yorum yapanlardan yorum yapmaya başlamayı düşünüyorum. O yüzden yorum yapamadıklarım beni yanlış anlamasın
Menüm
Sabah 9.30 da uyandım 10.30 da kahvaltı yaptım menüm
Kahvaltı
• 2 yumurta
• 1 dilim ekmek
• 1 bardak vişne suyu
• Hazır dilimli paketlerden aç-bitir 2 dilim salam
Öğlen
• 1 adet dondurma (100 ml)
Akşam
• 1 tabak soslu yoğurtlu erişte
Akşam 8 gibi 2 bardak şekerli çay. Şekersiz içemiyorum malesef.
Diyet gibi yapamadım bol karbonhidrat içeriyor dünden kalan yemeği yedim malesef. Ama şimdi daha uygun pişirebilirim
Eşim 6 aydır iş gereği haftanın 3-4 günü şehir dışında oluyor.Bu defa bayramda ailesini de görmeye gittiği için 10 gün yoktu eşim.Birkaç saat önce geldi.
Senin de gözün aydın canım.
Sorma canım ben de o sporu yaparken bayıldım
Afiyet olsun canım.bugün sporun da menün de çok iyi.
Elf gözlerim neler görüyor.Sayfalarca spor görmeyeli çok olmuştu
Canım menüne ve sporuna bayıldım
Katılıyorum canım sana.the sugar mutlaka izlenmeli bence de.Kesinlikle sağlıklı beslenecegim diyen herkes that sugarı bir kez de olsa izlemeli.
Insanlara diyet yapıyorum desen gerek yok yok zayifsin diye daha çok ısrar ediyorlar varsın böyle şeyler için yalan söyleyelim
Merhaba canım öncelikle ekmeğin beyaz ekmek mi vişne suyu evde kendin mi yaptım yoksa hazir mi eğer oyleyse
Şeker sırf o haberin olsun
Salama deginmiyorum bile sırf işlenmiş
Yumurta cok guzel protein yok tutar ama yanında domates salatalık olsa peynir olsa cok guzel olurdu.
Öğlen yemeği yememissin ara ogun olmuş. Dondurma insanı ne kadar doyurabilir.
Akşam yemeğinde sırf karbonhidrat olmuş.
Su miktarını da yazmamissin sanırım gözümden de kaçmış olabilir.
Yarın toparlarsin diye umuyorum
Ben facebookta çatlaklar için bir ürün görüyorum sürekli, insanlar çok memnunmuş ama ne kadar doğru bilemicemTamamdır. Tanıştığıma çok memnun oldum :) inşallah eski halime dönebilirim. Sonra çatlaklar için çözüm ariycam. 1.5 senede 15 kilo gerçekten vücudumu mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?