Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hemen dunku menumu yazayim

Ogle. 1 tabak menemen, 1 dilim tb ekmegi, 1 dilim peynir , 3 adet zeytin, sekersiz cay

Ara. Sekersiz nescafe

Aksam. 2 kepce tarhana corbasi, 1 tabak yesil fasulye yemegi, 1 kase yogurt, 1 bardak ayran

Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek

Su. 2.5 lt
Spor. Yok

Kız nasıl çıktın o kdr

YEMEK YAPMAKLA KİM UĞRAŞACAK :) HELE HAFTAYA ADAMIM 4 12 APERATİF GEÇİŞTİRİRİM TEK OLUNCA ÇOK YEMİYORUM ZATEN
Oyle tefferuatlı yemekler yapmana gerek yok aslında. Normal sebze yemekleri yapabilirsin ya da salatalarla geçiştirebilirsin. Tarhana karbonhidrat hiç gerek yok bence akşam vakti karbonhidrata. Sen bilirsin tabi

Bu sabah haşlanmış yumurta yedim yaaa
Ooo sen iyice aştın kendini civcivim
Ay ben şok 48 den 78 nasıl olur canım tedavi hastalık bişi mi oldu
Troid, insülin direnci, polikistik over ve stres. O kadar kilo aldım ki aynaya bakınca bu aynadaki ben miyim diyorum. Bakmakta istemiyorum zaten kendime küstüm. Insanlardan saklanarak yürüyorum. Özgüvenim yerlerde. Iyice dibe battım şuan çıkmak için çabalıyorum

yumurtadan çıktım yemiyorum :)

maalesef polikistik over çok illet benimde kilo alma sebebim yani zamanında müdahale etmesem şuan 70 75 dim rahat
inanılmaz tatlı isteği yapıyor bu hastalım

yumurtadan çıktım yemiyorum :)

maalesef polikistik over çok illet benimde kilo alma sebebim yani zamanında müdahale etmesem şuan 70 75 dim rahat
inanılmaz tatlı isteği yapıyor bu hastalım
Aslında bu hastalıkların hepsi kilo almadan kaynaklı oluşuyor. Yani ikisi birbirini tetikliyo. En başta kilo almasak bu hastalıklar olmazdı. Şimdi kilo aldıkça hastalık artıyo, hastalık oldukça kilo artıyo tam bir kısır döngü.

Aslında pko çok etkilemiyo sanki kiloyu. Yani benim sadece pko varken öyle aman aman kilo almadım. Sanırım en etkilisi troidin yavaş çalışması. Sen pko için ne kullanıyosun şimdi ?

Beni pko şöyle etkiledi,çocuk olmadı olmayınca tedavi gerekti tedavide kiloyu getirdi. Benim ki öyle bir kısır döngü
İlaç kulanmıyorum ben şimdi canım ,tarlusal aldı bugün eşim onu içicem bir tek. hedefim 55 ama gerekirse 52 53 e bile incem olacağım en az kiloda olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…