Allahım ne kadar güzel bir kilo keşke benim olsaBugün 58e inerek giris yapıyorum
Bugün 58e inerek giris yapıyorum
Afiyet olsun menün güzel ama akşam tarhana içeceğine güzel bi yemek yesen aç yatmazsın hem de metabolizman güzel çalışır
İşte bu, süpersinBugün 58e inerek giris yapıyorum
allah kavuştursun diyetim miEvet canım dönüyorum, dün gittiler ama dün hazır değildim
Esperenzam çok şanslısın havuzunuz var ne güzel. Mutlaka yüz hem stres atarsın hem sıkılaşırsın. En sevdiğim yüzme
60sa yine iyi ben 6lardan 8lere çıktım
Sabah kahvaltıdan sonra her öğünün karbonhidrat. Çok az yemişsin ama hep karbonhidrat almışsın. Akşamları balık falan tüketsen belki daha güzel gider kilolar
Oyle tefferuatlı yemekler yapmana gerek yok aslında. Normal sebze yemekleri yapabilirsin ya da salatalarla geçiştirebilirsin. Tarhana karbonhidrat hiç gerek yok bence akşam vakti karbonhidrata. Sen bilirsin tabiYEMEK YAPMAKLA KİM UĞRAŞACAK :) HELE HAFTAYA ADAMIM 4 12 APERATİF GEÇİŞTİRİRİM TEK OLUNCA ÇOK YEMİYORUM ZATEN
Bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar kilo almadım. Şuan çalıştığım işyerinde 5 sene öncede çalışıyodum. O zaman 48dim şimdi 78. Beni görenler şok oluyo. Onların tepkiside beni üzüyoKız nasıl çıktın o kdr
Günaydın fit anneGünaydın
Oyle tefferuatlı yemekler yapmana gerek yok aslında. Normal sebze yemekleri yapabilirsin ya da salatalarla geçiştirebilirsin. Tarhana karbonhidrat hiç gerek yok bence akşam vakti karbonhidrata. Sen bilirsin tabi
Bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar kilo almadım. Şuan çalıştığım işyerinde 5 sene öncede çalışıyodum. O zaman 48dim şimdi 78. Beni görenler şok oluyo. Onların tepkiside beni üzüyo
Ooo sen iyice aştın kendini civcivim
Bu sabah haşlanmış yumurta yedim yaaa
Troid, insülin direnci, polikistik over ve stres. O kadar kilo aldım ki aynaya bakınca bu aynadaki ben miyim diyorum. Bakmakta istemiyorum zaten kendime küstüm. Insanlardan saklanarak yürüyorum. Özgüvenim yerlerde. Iyice dibe battım şuan çıkmak için çabalıyorumAy ben şok 48 den 78 nasıl olur canım tedavi hastalık bişi mi oldu
Ooo sen iyice aştın kendini civcivim
Troid, insülin direnci, polikistik over ve stres. O kadar kilo aldım ki aynaya bakınca bu aynadaki ben miyim diyorum. Bakmakta istemiyorum zaten kendime küstüm. Insanlardan saklanarak yürüyorum. Özgüvenim yerlerde. Iyice dibe battım şuan çıkmak için çabalıyorum
Aslında bu hastalıkların hepsi kilo almadan kaynaklı oluşuyor. Yani ikisi birbirini tetikliyo. En başta kilo almasak bu hastalıklar olmazdı. Şimdi kilo aldıkça hastalık artıyo, hastalık oldukça kilo artıyo tam bir kısır döngü.yumurtadan çıktım yemiyorum :)
maalesef polikistik over çok illet benimde kilo alma sebebim yani zamanında müdahale etmesem şuan 70 75 dim rahat
inanılmaz tatlı isteği yapıyor bu hastalım
Aslında bu hastalıkların hepsi kilo almadan kaynaklı oluşuyor. Yani ikisi birbirini tetikliyo. En başta kilo almasak bu hastalıklar olmazdı. Şimdi kilo aldıkça hastalık artıyo, hastalık oldukça kilo artıyo tam bir kısır döngü.
Aslında pko çok etkilemiyo sanki kiloyu. Yani benim sadece pko varken öyle aman aman kilo almadım. Sanırım en etkilisi troidin yavaş çalışması. Sen pko için ne kullanıyosun şimdi ?
Sağol canım al al senin olsun, ben de 56ya geri döneyim ☺Allahım ne kadar güzel bir kilo keşke benim olsatebrik ederim süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?