Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın fit anne nasılsın
Günaydın cancağızım, çok şükür, allah bugünümüzü aratmasın
Seminer var dediler geldik, motüivasyon üzerineydi.konuşmacıya 23 yıllık bir hoca laf attı ortam biraz gerildi, biz de oğlumla parka kaçtık
Sen nasılsın? Menüler gayet iyi maşallah

TULTAAN GÜNAYDIN
Canım ben sebze yemeklerimi de vakitten tasarruf olsun diye düdüklüde yapıyorum.işten gelir gelmez git muftaga, soğanını salçanı kavur, fasulye ya da bezelye artık ne pişireceksen içine atıp az da su koyup kapat kapağını.sen üzerini değiştirene kadar pişer.yanına da yoğurt oh miss

Inşallah en kısa zamanda hem istediğin kiloya hem de bebişine kavuşursun
Sağol canım al al senin olsun, ben de 56ya geri döneyim ☺
En yakın zamanda 55 olasin ❤
hepimiz incecik olalım çok aminnn

Aaa ne semineri, işe mi döndün yoksa ?

Canım düdüklü kullanmadım ben hiç iş yerinde iki kere patladı gözüm korktu iyice Bugün bezelye var iş yerinde canım hemde etli :) Sebze yemekleri iş te ne yersem o evde yapmıyorum eşim yemiyor tekte canım istemiyor pazar alışverişi sadece sadece soğan patates domates arada meyveden ibaret bizde. Genel olarak et köfte kuru fasulye nohut börek makarna şeklinde eşim çok seçici

İşte bu, süpersinYarın da 57 oldu mu tamamdır
allah kavuştursun diyetim mi
Ben ara verip artı görünce 2kilo falan cok moralkm bozuluyor ve herkes gibi yedikce yiyorum. O kadar yemisim ki dun aksam midem daha fazla dayanamadi ve ne varsa cikardim bulaninca. Sonra da yemedim artik dinlensin diye. Bugün o yüzden tarti yuzume güldu, haliyle benim de yuzum guldu ☺
Sen neler yapıyorsun kuzum, konuşamadık epeydir. Kaclardasin? Takip edebildigim kadariyla annende de olsan menülerin çok iyi
Ben yarına 57 göremem de haftaya cuma için 56.9 a var misin

Sütü severim her zaman şekersiz içemezdim yazacaktım ben Öss sınavlarında da anlatım bozukluklarını hiç bulamazdım hepsi doğru gelirdi bu gereksiz bilgiyide paylaşayım
Ayyy allah
Bu arada kızlarla akşam yemeğe gidicez
Korkum şu; omlara sadece şekerli gıdalar , tatlı vb yemediğimi söylemiştim
İşyerinde devamlı Abur cubur dönüyo da ...
Kurtulmuştum
Şimdi onlar büyük ihtimal mantı yiyecek
Ben başka şeyler ama şimdi lf edecekler
Nie yemiyosun
Aaa dikkat ediyorsun
Bak yemesswn kötü olursun
Bi planım var gerçi
Çokkk çok lezzetli bişwyler yemek istiyorum var ya acaip açım dicem
Sora da zeytinyağlı
Ya da et yicem
Nasıl fikir
Tatlıyı zaten kestiğimi biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…