bENDE YARIN İNŞ 58,90 OLSA 58 E İNERİM :) AH BAYRAM AH ARA VERMESEYDİM KESİN 58 DİM
Ben de ara vermeseydim 56ydim
56.9 ucundan gösterdi kaçtı
Günaydın cancağızım, çok şükür, allah bugünümüzü aratmasınGünaydın fit annenasılsın
TULTAAN GÜNAYDIN
Inşallah en kısa zamanda hem istediğin kiloya hem de bebişine kavuşursunBeni pko şöyle etkiledi,çocuk olmadı olmayınca tedavi gerekti tedavide kiloyu getirdi. Benim ki öyle bir kısır döngü
İlaç kulanmıyorum ben şimdi canım ,tarlusal aldı bugün eşim onu içicem bir tek. hedefim 55 ama gerekirse 52 53 e bile incem olacağım en az kiloda olmak istiyorum
hepimiz incecik olalım çok aminnnSağol canım al al senin olsun, ben de 56ya geri döneyim ☺
En yakın zamanda 55 olasin ❤
Aaa ne semineri, işe mi döndün yoksa ?Günaydın cancağızım, çok şükür, allah bugünümüzü aratmasın
Seminer var dediler geldik, motüivasyon üzerineydi.konuşmacıya 23 yıllık bir hoca laf attı ortam biraz gerildi, biz de oğlumla parka kaçtık
Sen nasılsın? Menüler gayet iyi maşallah
Günaydın herkese ❤
Gunaydinlar
Günaydın
Günaydınlar kızlarKızlar merhaba nasılsınız
Canım ben sebze yemeklerimi de vakitten tasarruf olsun diye düdüklüde yapıyorum.işten gelir gelmez git muftaga, soğanını salçanı kavur, fasulye ya da bezelye artık ne pişireceksen içine atıp az da su koyup kapat kapağını.sen üzerini değiştirene kadar pişer.yanına da yoğurt oh miss
Inşallah en kısa zamanda hem istediğin kiloya hem de bebişine kavuşursun
hepimiz incecik olalım çok aminnn
Kadınlar kulubü sana bir işaret gönderiyor sanırımBir melek diliyorum ihtiyacı olanlarakalp seçmiştim bu emoji seçildi şaşırdım şuan
Sabah kahvaltı yapamadım
Çaya dalgınlıkla tek şeker altmışım üzüldüm
Bi tane de sade kahve içtim
Kadınlar kulubü sana bir işaret gönderiyor sanırım
Ooo sütü severim benBen çayı şekersiz seviyorum ama kahveye ille tek şeker koyuyorum.Sütü önceden içemezdim artık alıştım
Ooo sütü severim ben
Valla senden böyle bi haber alsak çok ama çok sevinirim. Burda bi arkadaşımız daha vardı bebeği olmasını çok isteyen. O şimdi hamile inşallah seninde artık mesajlarının altında hamile takvimin çıkarYakında gelecek diyor sanırım çok amin
Ben ara verip artı görünce 2kilo falan cok moralkm bozuluyor ve herkes gibi yedikce yiyorum. O kadar yemisim ki dun aksam midem daha fazla dayanamadi ve ne varsa cikardim bulaninca. Sonra da yemedim artik dinlensin diye. Bugün o yüzden tarti yuzume güldu, haliyle benim de yuzum guldu ☺İşte bu, süpersinYarın da 57 oldu mu tamamdır
allah kavuştursun diyetim mi
Keşke farkettiğin anda dökseydin içmeseydinSabah kahvaltı yapamadım
Çaya dalgınlıkla tek şeker altmışım üzüldüm
Bi tane de sade kahve içtim
Ayyy allahSütü severim her zaman şekersiz içemezdim yazacaktımben Öss sınavlarında da anlatım bozukluklarını hiç bulamazdım hepsi doğru gelirdi bu gereksiz bilgiyide paylaşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?