Sorma ya az kalmıştı içtimKeşke farkettiğin anda dökseydin içmeseydin
Sonuna kadar nasıl farkemedin acaba şekerli olduğunuSorma ya az kalmıştı içtim
Hiç üzülme canım. Boyun uzun diye hatırlıyorum en azından bendenOoo sen iyice aştın kendini civcivim
Troid, insülin direnci, polikistik over ve stres. O kadar kilo aldım ki aynaya bakınca bu aynadaki ben miyim diyorum. Bakmakta istemiyorum zaten kendime küstüm. Insanlardan saklanarak yürüyorum. Özgüvenim yerlerde. Iyice dibe battım şuan çıkmak için çabalıyorum
Merhaba iyiyiz canım sen nasılsınKızlar merhaba nasılsınız
Kendimi kaptırmışım işe anlamadımSonuna kadar nasıl farkemedin acaba şekerli olduğunu
Yanlış kişiyi hatırlıyosun sanırım benim boyum minnacık 1.60Hiç üzülme canım. Boyun uzun diye hatırlıyorum en azından benden
Ben de bu boyla geçen sene 75.9 görünce imdaatt dedim ağustosta ve son 2.5-3 aydır iyice asıldım ve 50lere indim cok Şükür. Sen benden 9 yaş küçüksün ve metbolizman cok daha iyi çalışır. Yazı iyi degerlendirirsen sicaklarla en geç eylüle 65 e inersin
3 gün pilates yapıyorsan 2 gün cardio yapabilirsin. Ama aralarda dinlenerek. Hergün arka arkaya pilates yapma benceTünaydın.. 3 gündür pilates yapıyordum her yerim ağrıyor sizce bugün kaslarımı dinlendireyim mi yoksa devam mı
Bence dinlenTünaydın.. 3 gündür pilates yapıyordum her yerim ağrıyor sizce bugün kaslarımı dinlendireyim mi yoksa devam mı
Tünaydın kızlar kacamaksiz bir gun olsun hepimiz için
İnşallahhhhTünaydın kızlar kacamaksiz bir gun olsun hepimiz için
Ben de anneme sordum menüde akşama ne var pide demez mi tam da tartı öncesi o arada babam elinde balıkla geldi nasıl mutlu oldum pide iptal oldu ben de kendime fırında sebze eşliğinde balık yapacağım. Bence de o sutlaci elinin tersi ile itersin sen. Ben de bir ara şekersiz takılıyordum sadece doğal şeker. Aslında dün hiç şekerli gıda kullanmadım bugün de kullanmazsam bende başlaya bilirim.inş canım bugün menüde sütlaç var elimin tersiyle itcem inş yinebu arada şeker orucuna başlamış bulunmaktayım 18 Haziran da 21 gün devam edicem
Bunu nereden buldun Acaba ? Bir uygulama mı?
O parayla toto nakli yaptırırım kızBazı insanların cildi hassas olabiliyor. Bildiğim doğal yöntem gülyağı var. Malum onunda kilosu 50 bin TL. Totomuza o kadar yatırıma gerek var mı bilemedim
Günaydın bebeeem,sevgi pıtırcığım nasılsın bugünGünaydın canlarımtakımı ben kapatmışım ben açayım
medgiç’ten yana umudum yok.İnşallah yanılıyorumdur ama dönmeyecek sanki.Bi an ben de düşünemedimÇiğdemler arası derin bi bağ var gakiba cgdmk döner bugün, gitmiştir görümceler
Tünaydın canımGünaydın kızlar
Kaçamaksız bir gün olsun
Afiyet olsun civcivimSABAH
1 DİLİM EKMEK
PEYNİR,AZ TEREYAĞ
ŞEKERSİZ ÇAY
1 KURU KAYISI
ÖĞLEN
1 TABAK SULU KÖFTE
1 BARDAK AYRAN
ARA
ŞEKERSİZ ÇAY
1 HURMA 1 KURU KAYISI
AKŞAM
PEYNİRLİ YOĞURTLU TARHANA
ARA
TARÇINLI SÜT
GECE ÇOK AÇTIM BEE GURUL GURUL UYUDUM
SU 2 LİTRE YAKIN
30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ= 30 PUAN
@esperenzaafattylamb94
Uygulaması yok ama üye oluyosun ücretsizBunu nereden buldun Acaba ? Bir uygulama mı?
Evet az farkımız kaldı, ben iki gün hareketlı, bugünde yorgun gibiyim, ev arkadaşım en yakın arkadaşım evlendi gidiyor biraz canım sıkkın.Aman dikkat et canım hasta olmaOlur tabi ki ben seve seve yerim seni ama çiğdemciğimi de bırakamam, ikinize de kafa tutabilirim 58im ben aramızda 400 gr mı var?
hiç bilmiyorum canım
Acaba adını paylaşabilir misin mesaj olarak?Uygulaması yok ama üye oluyosun ücretsiz
Üye ol bana hak vereceksin
Süperrr ötesi
Üstüne tanımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?