Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç üzülme canım. Boyun uzun diye hatırlıyorum en azından benden
Ben de bu boyla geçen sene 75.9 görünce imdaatt dedim ağustosta ve son 2.5-3 aydır iyice asıldım ve 50lere indim cok Şükür. Sen benden 9 yaş küçüksün ve metbolizman cok daha iyi çalışır. Yazı iyi degerlendirirsen sicaklarla en geç eylüle 65 e inersin

Yanlış kişiyi hatırlıyosun sanırım benim boyum minnacık 1.60 metabolizma yaşım 30, troid iyice yavaşlatıyor bu hafta çok dikkat ediyorum bakalım kaç gram vericem

inş canım bugün menüde sütlaç var elimin tersiyle itcem inş yine bu arada şeker orucuna başlamış bulunmaktayım 18 Haziran da 21 gün devam edicem
Ben de anneme sordum menüde akşama ne var pide demez mi tam da tartı öncesi o arada babam elinde balıkla geldi nasıl mutlu oldum pide iptal oldu ben de kendime fırında sebze eşliğinde balık yapacağım. Bence de o sutlaci elinin tersi ile itersin sen. Ben de bir ara şekersiz takılıyordum sadece doğal şeker. Aslında dün hiç şekerli gıda kullanmadım bugün de kullanmazsam bende başlaya bilirim.

Bazı insanların cildi hassas olabiliyor. Bildiğim doğal yöntem gülyağı var. Malum onunda kilosu 50 bin TL. Totomuza o kadar yatırıma gerek var mı bilemedim
O parayla toto nakli yaptırırım kızDoktor şuradan 50 binlik Latino popo please derim
Günaydın canlarım takımı ben kapatmışım ben açayım
Günaydın bebeeem,sevgi pıtırcığım nasılsın bugün
Bi an ben de düşünemedimÇiğdemler arası derin bi bağ var gakiba cgdmk döner bugün, gitmiştir görümceler
medgiç’ten yana umudum yok.İnşallah yanılıyorumdur ama dönmeyecek sanki.
Dönmesini çok istesem de ramazanda yaşadığı sıkıntılar sanırım tam olarak geçmedi
Günaydın kızlar
Kaçamaksız bir gün olsun
Tünaydın canım
Afiyet olsun civcivim

Aman dikkat et canım hasta olma Olur tabi ki ben seve seve yerim seni ama çiğdemciğimi de bırakamam, ikinize de kafa tutabilirim58im ben aramızda 400 gr mı var?
hiç bilmiyorum canım
Evet az farkımız kaldı, ben iki gün hareketlı, bugünde yorgun gibiyim, ev arkadaşım en yakın arkadaşım evlendi gidiyor biraz canım sıkkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…