Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende fırında alabalık yapıyorum sık sık .Şimdiden afiyetle canım ben senin bilgileri unuttum kaç kilosun hedef kaçtı

Evet canım dönüyorum, dün gittiler ama dün hazır değildim
Şükür kavuşturana canım.
Allahım ne kadar güzel bir kilo keşke benim olsa tebrik ederim süpersin
nazar etmedim çalıştım benim de oldu diyeceğin günler gelecek tatlım.
tünaydın canım
Tartı öncesi baban, hızır gibi yetişmiş canım.Ramazanda tatlı ile beslenen birinden sağlıklı menülere çok iyi geçiş yaptın canım.Şekersiz yeme alışkanlığını tekrar kazanırsın ben sende o iradeyi görüyorum tatlım
Bunu nereden buldun Acaba ? Bir uygulama mı?
Yavru kuş nasılsınSpora başlıyorum mu dedinKan ter içinde kalana kadar spor mu yapacaksın valla tebrik ederim seni

En azından haber verseydi medgic diyeti de bıraktı mı acaba

Afiyet olsun canımEski güzel menülerine dönmüşsün. Bu akşam da kabak mı yersin
İşin şakası bir yana sebze fiyatları uçmuş.
bENDE YARIN İNŞ 58,90 OLSA 58 E İNERİM :) AH BAYRAM AH ARA VERMESEYDİM KESİN 58 DİM
canım bayram geçti gitti, attaaya gitti bitti. Artık önümüze bakıyoruz.Yarın listelerde tahminimce takımın iyilerinden biri sen olacaksın.

İşte bu, süpersinYarın da 57 oldu mu tamamdır
allah kavuştursun diyetim mi
hahaha O nasıl duaAllah görümceyi sağlıkla sıhhatle yuvasına kavuştursun diyelim
Oyle tefferuatlı yemekler yapmana gerek yok aslında. Normal sebze yemekleri yapabilirsin ya da salatalarla geçiştirebilirsin. Tarhana karbonhidrat hiç gerek yok bence akşam vakti karbonhidrata. Sen bilirsin tabi
Esra’cım o kadar güzel söylemişsin ki.
Tez zamanda popon yukarı,göbeğin içeri kaçar inşallah
Bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar kilo almadım. Şuan çalıştığım işyerinde 5 sene öncede çalışıyodum. O zaman 48dim şimdi 78. Beni görenler şok oluyo. Onların tepkiside beni üzüyo
Onlara yeni bir şok yaşatmanın zamanı geldi ve sen hazırsın canım.O kilolar gidince sevenlerin imrenerek ,sevmeyenlerin de kenafirliklerinden çatlayarak bakacaklar canım

Bu sabah haşlanmış yumurta yedim yaaa
Yumırta protein değil mi canısı
Senin yımırta yidim diyen ağzını yirim Afiyet olsun canım.
Bu sefer birlikte başaracağız canım.Kilo verdikçe özgüvenin artacak ve sağlık sorunların da azalacak bebekim
Ben de ara vermeseydim 56ydim
56.9 ucundan gösterdi kaçtı
Verdiğimiz aralar hepimize ders oldu.Yenild içildi şimdi tekrar toparlanma zamanı.Benim güzel karıncalarım çalışkandır,azimlidir pes etmezler.Pes edenin üzerine karınca tozu atarım
Kızlar merhaba nasılsınız
ben iyiyim canım,sen nasılsın?

Evet esperenzam çok pahalı ya, soğan kiwi fiyatı nerdeyse, ne yapacaz? Onlarada ceza kesebilir misin?
Dün o kadar dikkat ettim, sonra geldim canım sıkkın 2 börek yedim...

Bende fırında alabalık yapıyorum sık sık .Şimdiden afiyetle canım ben senin bilgileri unuttum kaç kilosun hedef kaçtı
Teşekkür ederim canım.
Şu an 61 kg civarlarindayim hedef kilom 55.
60 kilo ile izne ayrılmıştım izinde 58.500'e kadar indim ama ramazanda yine aldım

Ramazanda vücut yorgunluğundan aslında sağlıklı beslenemedim ama şimdi daha dinç olduğum için daha dirençliyim. Ve evde tatlı yapan tek kisiyim eğer yaparsam yine yerim o yüzden yapmıyorum

Minnak kızın annende mi canım?
Konuşmacı dinleyicileri iyi motive edememiş demek kiYada işine sunumuna iyi motive olamamış ki atılan lafa cevap vermiş.Oysa ki tınn deyip geçmeliydi
Bir melek diliyorum ihtiyacı olanlara kalp seçmiştim bu emoji seçildi şaşırdım şuan
İşte bunlar işaret en uygun zamanda güzel haberlerini alırız i
Yakında gelecek diyor sanırım çok amin
Aminnnn canım.
Miden bulanarak sana işaret göndermiş ve bugüne iyi bir motivasyon olmuş canım.

Dün menü:
Kahvaltı: 3 hurma, 1 sütlaç( bizim memlekete kahvaltı yemeğidir)
Öğlen: tavuk bonfile salata
Akşam: 3 dilim börek
Su: 3,5 litre
Adim:10000 150p
Yakın arkadaşım evlendi gidiyor uzak memlekete...canım sıkkın ondan börekleri götürdüm... ayrılık zor ...

Keşke farkettiğin anda dökseydin içmeseydin
Ben yıllardır çayı,kahveyi şekersiz içenlerdenim.Geçenlerde birgün eşimle bardaklarımız karışmıştı aldığım bir yudumu nerete püskürteceğimi şaşırmıştım.
Kendimi kaptırmışım işe anlamadım
biraz işkolik misin canım
Yanlış kişiyi hatırlıyosun sanırım benim boyum minnacık 1.60 metabolizma yaşım 30, troid iyice yavaşlatıyor bu hafta çok dikkat ediyorum bakalım kaç gram vericem
kaç gram vereceğim diye çabanı ve vereceğin kiloları küçümseme canım.birkaç gram versen de almadığın gramlar senin kazanımın olacak canım unutma.
Tünaydın.. 3 gündür pilates yapıyordum her yerim ağrıyor sizce bugün kaslarımı dinlendireyim mi yoksa devam mı
Arada dinlenme günü bırak canım kendine.Aralarda kendini zorlamadan yürüyebilir belki leslie yapabilirsin.3 ay kadar önce doğum yaptığın için çok da yüklenme kendine.
inş canım bugün menüde sütlaç var elimin tersiyle itcem inş yine bu arada şeker orucuna başlamış bulunmaktayım 18 Haziran da 21 gün devam edicem
Hadi bakalım canım.
Sütlaç’ı hiç sevmem ben.Sen ki kemalpaşayı elinin tersi ile itmiş civcivsin sütlaça mı yenileceksin

Benimki dah kapsamli canim. Rafine şeker, meyve, bezelye, bakla, tarhana, nohut, bulgur, bugday, patates, unlu mamuller yemiyorum o sure içerisinde ama ben 15 gun yapicam. Ctesi baslayip 8 temmuzda bitecek.
O derece yapabiliyorsan tebrik ederim canım ama ben o kadar yoğun yapamam. Paketli gidalar tüketmemeye tamam rafine sekerden de uzak durabilirim ama porsiyon kontrolü ile doğal şeker girmesi lazım bu poncik bünyeye

Evet az farkımız kaldı, ben iki gün hareketlı, bugünde yorgun gibiyim, ev arkadaşım en yakın arkadaşım evlendi gidiyor biraz canım sıkkın.
Benim de en yakın arkadaşım benden 3 yıl önce evlenmişti bunalıma girmiştimBunalım sebebim de arkadaşımla eskisi gibi gezip tozamayacak oluşumuzdu.
En azından haber verseydi medgic diyeti de bıraktı mı acaba
Hiç haberim yok canım.Genelde böyle durumlarda mesaj ile haber verirdi ama bu sefer mesaj da atmadı.Bu sebeple dönmeyebilir diye düşündüm .yanılıyor olmayı çok isterim ama 1 haftadır siteye girmemiş bile.
Evet esperenzam çok pahalı ya, soğan kiwi fiyatı nerdeyse, ne yapacaz? Onlarada ceza kesebilir misin?
Dün o kadar dikkat ettim, sonra geldim canım sıkkın 2 börek yedim...
Dün benim evimin yakınında da pazar vardı . 5 liranın altında hiçbirşey yoktu.Bamya 18 liraydı.Ekonomimiz rezil durumda Allah sonumuzu hayırlı etsin.
En son bayramda tüm türkiyede sağanak ve dolu yağışları oldu ve köylünün mahsülü de telef oldu.Yani bu yaza ucuz sebze bulmak iyice imkansız gibi artık.
Eşimin ailesi çiftçilikle uğraşır ve onların tüm emekleri çöp oldu ki çoğu çiftçi aynı durumda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…