- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Güzelmiş :)Azyiyen_azimli diyet arkadaşım adı
AynenGüzelmiş :)
Ben de anneme sordum menüde akşama ne var pide demez mi tam da tartı öncesi o arada babam elinde balıkla geldi nasıl mutlu oldum pide iptal oldu ben de kendime fırında sebze eşliğinde balık yapacağım. Bence de o sutlaci elinin tersi ile itersin sen. Ben de bir ara şekersiz takılıyordum sadece doğal şeker. Aslında dün hiç şekerli gıda kullanmadım bugün de kullanmazsam bende başlaya bilirim.
Şükür kavuşturana canım.Evet canım dönüyorum, dün gittiler ama dün hazır değildim
nazar etmedim çalıştım benim de oldu diyeceğin günler gelecek tatlım.Allahım ne kadar güzel bir kilo keşke benim olsatebrik ederim süpersin
tünaydın canımGunaydinlar
Tartı öncesi baban, hızır gibi yetişmiş canım.Ramazanda tatlı ile beslenen birinden sağlıklı menülere çok iyi geçiş yaptın canım.Şekersiz yeme alışkanlığını tekrar kazanırsın ben sende o iradeyi görüyorum tatlımBen de anneme sordum menüde akşama ne var pide demez mi tam da tartı öncesi o arada babam elinde balıkla geldi nasıl mutlu oldum pide iptal oldu ben de kendime fırında sebze eşliğinde balık yapacağım. Bence de o sutlaci elinin tersi ile itersin sen. Ben de bir ara şekersiz takılıyordum sadece doğal şeker. Aslında dün hiç şekerli gıda kullanmadım bugün de kullanmazsam bende başlaya bilirim.
Yavru kuş nasılsınBunu nereden buldun Acaba ? Bir uygulama mı?
O parayla toto nakli yaptırırım kızDoktor şuradan 50 binlik Latino popo please derim
Günaydın bebeeem,sevgi pıtırcığım nasılsın bugün
medgiç’ten yana umudum yok.İnşallah yanılıyorumdur ama dönmeyecek sanki.
Dönmesini çok istesem de ramazanda yaşadığı sıkıntılar sanırım tam olarak geçmedi
Tünaydın canım
Afiyet olsun civcivim
Afiyet olsun canımHemen dunku menumu yazayim
Ogle. 1 tabak menemen, 1 dilim tb ekmegi, 1 dilim peynir , 3 adet zeytin, sekersiz cay
Ara. Sekersiz nescafe
Aksam. 2 kepce tarhana corbasi, 1 tabak yesil fasulye yemegi, 1 kase yogurt, 1 bardak ayran
Cayin yanina 1 avuc tuzsuz cekirdek
Su. 2.5 lt
Spor. Yok
canım bayram geçti gitti, attaaya gitti bitti. Artık önümüze bakıyoruz.Yarın listelerde tahminimce takımın iyilerinden biri sen olacaksın.bENDE YARIN İNŞ 58,90 OLSA 58 E İNERİM :) AH BAYRAM AH ARA VERMESEYDİM KESİN 58 DİM
Günaydın
hahaha O nasıl duaİşte bu, süpersinYarın da 57 oldu mu tamamdır
allah kavuştursun diyetim mi
Esra’cım o kadar güzel söylemişsin ki.Oyle tefferuatlı yemekler yapmana gerek yok aslında. Normal sebze yemekleri yapabilirsin ya da salatalarla geçiştirebilirsin. Tarhana karbonhidrat hiç gerek yok bence akşam vakti karbonhidrata. Sen bilirsin tabi
Onlara yeni bir şok yaşatmanın zamanı geldi ve sen hazırsın canım.O kilolar gidince sevenlerin imrenerek ,sevmeyenlerin de kenafirliklerinden çatlayarak bakacaklar canımBilmiyorum hayatımda hiç bu kadar kilo almadım. Şuan çalıştığım işyerinde 5 sene öncede çalışıyodum. O zaman 48dim şimdi 78. Beni görenler şok oluyo. Onların tepkiside beni üzüyo
Benden uzun olduğunu hatırlıyorum amaYanlış kişiyi hatırlıyosun sanırım benim boyum minnacık 1.60metabolizma yaşım 30, troid iyice yavaşlatıyor bu hafta çok dikkat ediyorum bakalım kaç gram vericem
Aaa ben de şeker orucuna başlayalım mı diyecektim. Beraber yapalım ama senin seker orucun nasil?inş canım bugün menüde sütlaç var elimin tersiyle itcem inş yinebu arada şeker orucuna başlamış bulunmaktayım 18 Haziran da 21 gün devam edicem
Diyetkolik sanırımAcaba adını paylaşabilir misin mesaj olarak?
Yumırta protein değil mi canısı
Bu sabah haşlanmış yumurta yedim yaaa
Ooo sen iyice aştın kendini civcivim
Troid, insülin direnci, polikistik over ve stres. O kadar kilo aldım ki aynaya bakınca bu aynadaki ben miyim diyorum. Bakmakta istemiyorum zaten kendime küstüm. Insanlardan saklanarak yürüyorum. Özgüvenim yerlerde. Iyice dibe battım şuan çıkmak için çabalıyorum
Verdiğimiz aralar hepimize ders oldu.Yenild içildi şimdi tekrar toparlanma zamanı.Benim güzel karıncalarım çalışkandır,azimlidir pes etmezler.Pes edenin üzerine karınca tozu atarımBen de ara vermeseydim 56ydim
56.9 ucundan gösterdi kaçtı
ben iyiyim canım,sen nasılsın?Kızlar merhaba nasılsınız
Evet esperenzam çok pahalı ya, soğan kiwi fiyatı nerdeyse, ne yapacaz? Onlarada ceza kesebilir misin?Afiyet olsun canımEski güzel menülerine dönmüşsün. Bu akşam da kabak mı yersin
İşin şakası bir yana sebze fiyatları uçmuş.
canım bayram geçti gitti, attaaya gitti bitti. Artık önümüze bakıyoruz.Yarın listelerde tahminimce takımın iyilerinden biri sen olacaksın.
hahaha O nasıl duaAllah görümceyi sağlıkla sıhhatle yuvasına kavuştursun diyelim
Esra’cım o kadar güzel söylemişsin ki.
Tez zamanda popon yukarı,göbeğin içeri kaçar inşallah
Onlara yeni bir şok yaşatmanın zamanı geldi ve sen hazırsın canım.O kilolar gidince sevenlerin imrenerek ,sevmeyenlerin de kenafirliklerinden çatlayarak bakacaklar canım
Şeker orucu rafine şekerden uzak durmak mi?Aaa ben de şeker orucuna başlayalım mı diyecektim. Beraber yapalım ama senin seker orucun nasil?
Teşekkür ederim canım.Bende fırında alabalık yapıyorum sık sık .Şimdiden afiyetle canım ben senin bilgileri unuttum kaç kilosun hedef kaçtı
Ramazanda vücut yorgunluğundan aslında sağlıklı beslenemedim ama şimdi daha dinç olduğum için daha dirençliyim. Ve evde tatlı yapan tek kisiyim eğer yaparsam yine yerim o yüzden yapmıyorum
Şükür kavuşturana canım.
nazar etmedim çalıştım benim de oldu diyeceğin günler gelecek tatlım.
tünaydın canım
Tartı öncesi baban, hızır gibi yetişmiş canım.Ramazanda tatlı ile beslenen birinden sağlıklı menülere çok iyi geçiş yaptın canım.Şekersiz yeme alışkanlığını tekrar kazanırsın ben sende o iradeyi görüyorum tatlım
Yavru kuş nasılsınSpora başlıyorum mu dedin Kan ter içinde kalana kadar spor mu yapacaksın valla tebrik ederim seni
Minnak kızın annende mi canım?Günaydın cancağızım, çok şükür, allah bugünümüzü aratmasın
Seminer var dediler geldik, motüivasyon üzerineydi.konuşmacıya 23 yıllık bir hoca laf attı ortam biraz gerildi, biz de oğlumla parka kaçtık
Sen nasılsın? Menüler gayet iyi maşallah
İşte bunlar işaretBir melek diliyorum ihtiyacı olanlarakalp seçmiştim bu emoji seçildi şaşırdım şuan
Aminnnn canım.Yakında gelecek diyor sanırım çok amin
Miden bulanarak sana işaret göndermiş ve bugüne iyi bir motivasyon olmuş canım.Ben ara verip artı görünce 2kilo falan cok moralkm bozuluyor ve herkes gibi yedikce yiyorum. O kadar yemisim ki dun aksam midem daha fazla dayanamadi ve ne varsa cikardim bulaninca. Sonra da yemedim artik dinlensin diye. Bugün o yüzden tarti yuzume güldu, haliyle benim de yuzum guldu ☺
Sen neler yapıyorsun kuzum, konuşamadık epeydir. Kaclardasin? Takip edebildigim kadariyla annende de olsan menülerin çok iyi
Ben yarına 57 göremem de haftaya cuma için 56.9 a var misin
Benimki dah kapsamli canim. Rafine şeker, meyve, bezelye, bakla, tarhana, nohut, bulgur, bugday, patates, unlu mamuller yemiyorum o sure içerisinde ama ben 15 gun yapicam. Ctesi baslayip 8 temmuzda bitecek.Şeker orucu rafine şekerden uzak durmak mi?
Ben yıllardır çayı,kahveyi şekersiz içenlerdenim.Geçenlerde birgün eşimle bardaklarımız karışmıştı aldığım bir yudumu nerete püskürteceğimi şaşırmıştım.Keşke farkettiğin anda dökseydin içmeseydin
biraz işkolik misin canımKendimi kaptırmışım işe anlamadım
kaç gram vereceğim diye çabanı ve vereceğin kiloları küçümseme canım.birkaç gram versen de almadığın gramlar senin kazanımın olacak canım unutma.Yanlış kişiyi hatırlıyosun sanırım benim boyum minnacık 1.60metabolizma yaşım 30, troid iyice yavaşlatıyor bu hafta çok dikkat ediyorum bakalım kaç gram vericem
Arada dinlenme günü bırak canım kendine.Aralarda kendini zorlamadan yürüyebilir belki leslie yapabilirsin.3 ay kadar önce doğum yaptığın için çok da yüklenme kendine.Tünaydın.. 3 gündür pilates yapıyordum her yerim ağrıyor sizce bugün kaslarımı dinlendireyim mi yoksa devam mı
Hadi bakalım canım.inş canım bugün menüde sütlaç var elimin tersiyle itcem inş yinebu arada şeker orucuna başlamış bulunmaktayım 18 Haziran da 21 gün devam edicem
O derece yapabiliyorsan tebrik ederim canım ama ben o kadar yoğun yapamam. Paketli gidalar tüketmemeye tamam rafine sekerden de uzak durabilirim ama porsiyon kontrolü ile doğal şeker girmesi lazım bu poncik bünyeyeBenimki dah kapsamli canim. Rafine şeker, meyve, bezelye, bakla, tarhana, nohut, bulgur, bugday, patates, unlu mamuller yemiyorum o sure içerisinde ama ben 15 gun yapicam. Ctesi baslayip 8 temmuzda bitecek.
Benim de en yakın arkadaşım benden 3 yıl önce evlenmişti bunalıma girmiştimEvet az farkımız kaldı, ben iki gün hareketlı, bugünde yorgun gibiyim, ev arkadaşım en yakın arkadaşım evlendi gidiyor biraz canım sıkkın.
Hiç haberim yok canım.Genelde böyle durumlarda mesaj ile haber verirdi ama bu sefer mesaj da atmadı.Bu sebeple dönmeyebilir diye düşündüm .yanılıyor olmayı çok isterim ama 1 haftadır siteye girmemiş bile.En azından haber verseydi medgic diyeti de bıraktı mı acaba
Dün benim evimin yakınında da pazar vardı . 5 liranın altında hiçbirşey yoktu.Bamya 18 liraydı.Ekonomimiz rezil durumda Allah sonumuzu hayırlı etsin.Evet esperenzam çok pahalı ya, soğan kiwi fiyatı nerdeyse, ne yapacaz? Onlarada ceza kesebilir misin?
Dün o kadar dikkat ettim, sonra geldim canım sıkkın 2 börek yedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?