Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah yardımcıları olsun!
Ben yine tek kendimden mesulum, çocukları olanlar işleri dahada zor.
Daha önce bir arkadaşimi ikna edip yolladım :) onun iyiliği için, bu arkadaşla çok iyi anlaşıyorduk ev arkadaşımdı, Hintli yenekleri yapan :) eşi de arkadaşım bir birimizi kıskanıyoruz... eylülde ziyaret edecek inşallah ama garip bir duygu...

Afiyet olsun canım ams öğlen yemeğin haricinde olmamış
Çok şekerli bol karbonhidratlı birgün olmuş.Adımların ve su miktarın iyi canım.

Kız inşallah öyle olur çatlasın bana şişman diye herkes
Benden uzun olduğunu hatırlıyorum ama ben 1.56 yim. Benden kısa yok sanırım
Minicik uzunum aynı sayılırız
Bu sefer birlikte başaracağız canım.Kilo verdikçe özgüvenin artacak ve sağlık sorunların da azalacak bebekim
Motivasyon kraliçesi diyorum da boşuna demiyorum ben
Ben yıllardır çayı,kahveyi şekersiz içenlerdenim.Geçenlerde birgün eşimle bardaklarımız karışmıştı aldığım bir yudumu nerete püskürteceğimi şaşırmıştım.
Kız bende 10 senedir şekersiz içerim bırak tadını kokusundan anlıyorum içemem

Kızlar pazar fiyatları aynen uçtu gitti. O yüzden annem yiyebileceğimiz kadar sebze yesillik ekti. Hem doğal hem de sağlıklı olur

Aynı yollardan ben de geçtim ya canım.Seni çok iyi anlıyorum.Bu sefer başaracaksın bu seferki azmin başka canım:)
Ben de kilo alma sebeplerimin arkasına sığınmış,görünüşte kiloyu dert etyor kafamı kuma gömmüş yaşıyordum.Eşim dahil yakınımdaki kimseden yüzüme karşı kilo konusunda tek kelime edilmedi ama arkamdan söylenenleri duyup duymazdan geliyordum.
Eşimle dün gece verdiğim kilolar üzerine konuşuyurduk ben seni her halinle seviyorum bin kilo olsaydın da sorun değildi ama sen mutsuzdun işte bundan sebep zayıflaman sana ve evliliğimize çok iyi geldi dedi.Eşim benim kadar çok kilo alsaydı ben onun kadar kibar olamazdım kesinEvlendiğimizdeki kilosunun 5 kilo üzerinde ve ben onun lokmalarını sayıyorum

Kızlar pazar fiyatları aynen uçtu gitti. O yüzden annem yiyebileceğimiz kadar sebze yesillik ekti. Hem doğal hem de sağlıklı olur
Çok şanslısınız canım.Apartman hayatında maalesef öyle güzel lükslerimiz olamıyor.
Akşamdan bahsettiğim konuya yorum yok mu kızlar
akşamki konu neydi desem
Beyaz kinoa mı? Şayet beyaz kinoa ise hiçbir fikrim yok canım.

Aynen dediğin gibi oluyor canım yemeye yemeye canın bir süre sonra istemiyor bir tek pekmezli un helvası olsa dayanamıcam sanki
Yarın tartı için bende kendimden umutluyum 58 küsür çıkcam gibi hissediyorum.Bugün o kadar wc ye taşındım ki bir rulo peçete ile şirketi zarara uğrattım nerdeyse

Bu arada kızlarla akşam yemeğe gidicez
Korkum şu; omlara sadece şekerli gıdalar , tatlı vb yemediğimi söylemiştim
İşyerinde devamlı Abur cubur dönüyo da ...
Kurtulmuştum
Şimdi onlar büyük ihtimal mantı yiyecek
Ben başka şeyler ama şimdi lf edecekler
Nie yemiyosun
Aaa dikkat ediyorsun
Bak yemesswn kötü olursun
Bi planım var gerçi
Çokkk çok lezzetli bişwyler yemek istiyorum var ya acaip açım dicem
Sora da zeytinyağlı
Ya da et yicem
Nasıl fikir
Tatlıyı zaten kestiğimi biliyorlar
@esperenzaa ve kızlar
Farklı fikriniz var mıı

Bu menüye ceza vermemek elde değil esperenzaa

Cahilliğime verin ama meyvelerin karbonhidrat grubundan olduğunu yeni öğrendim Ama yıllardır yumurtanın protein olduğunu bilirim

Planın bence gayet iyi.Hatta mantı diye ısrar ederlerse daha dün yada iki gün önce çatlayana kadar mantı yedim diyebilirsin.Uzun zamandır şöyle lezzetli et,zeytinyağlı yemedim diye de iliştir araya

Ben de hep bahanelerin arkasına sığınıyorum esperenzam. Hastalıklsr bahane olmamalı ama ben kendimi o kadar inandırmışım ki kilo veremeyeceğime tamamen psikolojik, zor kilo vermemin sebebi. Herşeyin beyinde biteceğine inanıyorum. Senin sisteminle benim sistemim farklı değil. Onları yavaş ve ya hızlı yapan hormonlar. Onlarda beynin bir bölümünden yönetiliyolar. Yani eğer inanırsam kilo vereceğime başarırım. Bu sefer cidden her zamankinden azimliyim. Özellikle dün youtubeda izlediğim doktorun konuşması beni çok etkiledi. Bu hastalıkları yenmenin yolu uzun süre aç kalmak dediği için şimdi araöğün adı altında atıştırmayı tamamen kestim.

Kız erkekler içinden geçse bile dile getirmezler çünkü başlarına geleceği biliyolar bende sevgilime şişko patatesim diyorum şu göbeğini erit düğüne kadar diyorum ama o bana öyle bir imada bulunsa kan çıkar eşinde başına gelecekleri bildiği için susmuş şimdi mukafatını alıyor taş gibi hatun oldu karısı

Planın bence gayet iyi.Hatta mantı diye ısrar ederlerse daha dün yada iki gün önce çatlayana kadar mantı yedim diyebilirsin.Uzun zamandır şöyle lezzetli et,zeytinyağlı yemedim diye de iliştir araya
Ayyy evettt mantıklı
:))) sağol canımcım
Zaten et istiyorum die söyledim arada bugün

Kız sen ne acımasızsın adam fazla kilo alsa kibar olmazmış ba ba ba ba

HahahaSenin sağlıklı yaşam çalışmaların şirketi batağa sürükleyecek
Bu menüye ceza vermemek elde değil esperenzaa
Azyiyen_azimli ’nin menüsüne yorum yaptıktan sonra ceza verecektim atlamışım iyi hatırlattın canım.Civcivim seni bu duyarlılığından dolayı tebrik ederim
Sağlıklı şeyleri az yiyip karbonhidrata şekere abanan azimlimiz ,cezan
Börek dilimi başına 20 dakika spor
20x3 = 60 dakika
Sütlaç için de 15 dakika dan totalde 75 dakika spor cezan var.
Yarın tartıdan sonra sana bir iki güzellik daha yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…