- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
Allah yardımcıları olsun!Benim de en yakın arkadaşım benden 3 yıl önce evlenmişti bunalıma girmiştimBunalım sebebim de arkadaşımla eskisi gibi gezip tozamayacak oluşumuzdu.
Hiç haberim yok canım.Genelde böyle durumlarda mesaj ile haber verirdi ama bu sefer mesaj da atmadı.Bu sebeple dönmeyebilir diye düşündüm .yanılıyor olmayı çok isterim ama 1 haftadır siteye girmemiş bile.
Dün benim evimin yakınında da pazar vardı . 5 liranın altında hiçbirşey yoktu.Bamya 18 liraydı.Ekonomimiz rezil durumda Allah sonumuzu hayırlı etsin.
En son bayramda tüm türkiyede sağanak ve dolu yağışları oldu ve köylünün mahsülü de telef oldu.Yani bu yaza ucuz sebze bulmak iyice imkansız gibi artık.
Eşimin ailesi çiftçilikle uğraşır ve onların tüm emekleri çöp oldu ki çoğu çiftçi aynı durumda canım
Afiyet olsun canım ams öğlen yemeğin haricinde olmamışDün menü:
Kahvaltı: 3 hurma, 1 sütlaç( bizim memlekete kahvaltı yemeğidir)
Öğlen: tavuk bonfile salata
Akşam: 3 dilim börek
Su: 3,5 litre
Adim:10000 150p
Yakın arkadaşım evlendi gidiyor uzak memlekete...canım sıkkın ondan börekleri götürdüm... ayrılık zor ...
Kız inşallah öyle olur çatlasın bana şişman diye herkes
Esra’cım o kadar güzel söylemişsin ki.
Tez zamanda popon yukarı,göbeğin içeri kaçar inşallah
Onlara yeni bir şok yaşatmanın zamanı geldi ve sen hazırsın canım.O kilolar gidince sevenlerin imrenerek ,sevmeyenlerin de kenafirliklerinden çatlayarak bakacaklar canım
Minicik uzunum aynı sayılırızBenden uzun olduğunu hatırlıyorum amaben 1.56 yim. Benden kısa yok sanırım
Motivasyon kraliçesi diyorum da boşuna demiyorum benBu sefer birlikte başaracağız canım.Kilo verdikçe özgüvenin artacak ve sağlık sorunların da azalacak bebekim
Kız bende 10 senedir şekersiz içerim bırak tadını kokusundan anlıyorum içememBen yıllardır çayı,kahveyi şekersiz içenlerdenim.Geçenlerde birgün eşimle bardaklarımız karışmıştı aldığım bir yudumu nerete püskürteceğimi şaşırmıştım.
Kızlar pazar fiyatları aynen uçtu gitti. O yüzden annem yiyebileceğimiz kadar sebze yesillik ekti. Hem doğal hem de sağlıklı olurBenim de en yakın arkadaşım benden 3 yıl önce evlenmişti bunalıma girmiştimBunalım sebebim de arkadaşımla eskisi gibi gezip tozamayacak oluşumuzdu.
Hiç haberim yok canım.Genelde böyle durumlarda mesaj ile haber verirdi ama bu sefer mesaj da atmadı.Bu sebeple dönmeyebilir diye düşündüm .yanılıyor olmayı çok isterim ama 1 haftadır siteye girmemiş bile.
Dün benim evimin yakınında da pazar vardı . 5 liranın altında hiçbirşey yoktu.Bamya 18 liraydı.Ekonomimiz rezil durumda Allah sonumuzu hayırlı etsin.
En son bayramda tüm türkiyede sağanak ve dolu yağışları oldu ve köylünün mahsülü de telef oldu.Yani bu yaza ucuz sebze bulmak iyice imkansız gibi artık.
Eşimin ailesi çiftçilikle uğraşır ve onların tüm emekleri çöp oldu ki çoğu çiftçi aynı durumda canım
Öyle bir imkanınız varsa çok şanslısınızKızlar pazar fiyatları aynen uçtu gitti. O yüzden annem yiyebileceğimiz kadar sebze yesillik ekti. Hem doğal hem de sağlıklı olur
Aynı yollardan ben de geçtim ya canım.Seni çok iyi anlıyorum.Bu sefer başaracaksın bu seferki azmin başka canım:)Kız inşallah öyle olur çatlasın bana şişman diye herkes
Minicik uzunum aynı sayılırız
Motivasyon kraliçesi diyorum da boşuna demiyorum ben
Kız bende 10 senedir şekersiz içerim bırak tadını kokusundan anlıyorum içemem
Çok şanslısınız canım.Apartman hayatında maalesef öyle güzel lükslerimiz olamıyor.Kızlar pazar fiyatları aynen uçtu gitti. O yüzden annem yiyebileceğimiz kadar sebze yesillik ekti. Hem doğal hem de sağlıklı olur
akşamki konu neydi desemAkşamdan bahsettiğim konuya yorum yok mu kızlar
YokÇok şanslısınız canım.Apartman hayatında maalesef öyle güzel lükslerimiz olamıyor.
akşamki konu neydi desem
Beyaz kinoa mı? Şayet beyaz kinoa ise hiçbir fikrim yok canım.
Aynen dediğin gibi oluyor canım yemeye yemeye canın bir süre sonra istemiyor bir tek pekmezli un helvası olsa dayanamıcam sankiBen yıllardır çayı,kahveyi şekersiz içenlerdenim.Geçenlerde birgün eşimle bardaklarımız karışmıştı aldığım bir yudumu nerete püskürteceğimi şaşırmıştım.
biraz işkolik misin canım
kaç gram vereceğim diye çabanı ve vereceğin kiloları küçümseme canım.birkaç gram versen de almadığın gramlar senin kazanımın olacak canım unutma.
Arada dinlenme günü bırak canım kendine.Aralarda kendini zorlamadan yürüyebilir belki leslie yapabilirsin.3 ay kadar önce doğum yaptığın için çok da yüklenme kendine.
Hadi bakalım canım.
Sütlaç’ı hiç sevmem ben.Sen ki kemalpaşayı elinin tersi ile itmiş civcivsin sütlaça mı yenileceksin
Aaa ben de şeker orucuna başlayalım mı diyecektim. Beraber yapalım ama senin seker orucun nasil?
Dün menü:
Kahvaltı: 3 hurma, 1 sütlaç( bizim memlekete kahvaltı yemeğidir)
Öğlen: tavuk bonfile salata
Akşam: 3 dilim börek
Su: 3,5 litre
Adim:10000 150p
Yakın arkadaşım evlendi gidiyor uzak memlekete...canım sıkkın ondan börekleri götürdüm... ayrılık zor ...
Yumırta protein değil mi canısı
Senin yımırta yidim diyen ağzını yirimAfiyet olsun canım.
Bu sefer birlikte başaracağız canım.Kilo verdikçe özgüvenin artacak ve sağlık sorunların da azalacak bebekim
Verdiğimiz aralar hepimize ders oldu.Yenild içildi şimdi tekrar toparlanma zamanı.Benim güzel karıncalarım çalışkandır,azimlidir pes etmezler.Pes edenin üzerine karınca tozu atarım
ben iyiyim canım,sen nasılsın?
Planın bence gayet iyi.Hatta mantı diye ısrar ederlerse daha dün yada iki gün önce çatlayana kadar mantı yedim diyebilirsin.Uzun zamandır şöyle lezzetli et,zeytinyağlı yemedim diye de iliştir arayaBu arada kızlarla akşam yemeğe gidicez
Korkum şu; omlara sadece şekerli gıdalar , tatlı vb yemediğimi söylemiştim
İşyerinde devamlı Abur cubur dönüyo da ...
Kurtulmuştum
Şimdi onlar büyük ihtimal mantı yiyecek
Ben başka şeyler ama şimdi lf edecekler
Nie yemiyosun
Aaa dikkat ediyorsun
Bak yemesswn kötü olursun
Bi planım var gerçi
Çokkk çok lezzetli bişwyler yemek istiyorum var ya acaip açım dicem
Sora da zeytinyağlı
Ya da et yicem
Nasıl fikir
Tatlıyı zaten kestiğimi biliyorlar
@esperenzaa ve kızlar
Farklı fikriniz var mıı
Ben de hep bahanelerin arkasına sığınıyorum esperenzam. Hastalıklsr bahane olmamalı ama ben kendimi o kadar inandırmışım ki kilo veremeyeceğime tamamen psikolojik, zor kilo vermemin sebebi. Herşeyin beyinde biteceğine inanıyorum. Senin sisteminle benim sistemim farklı değil. Onları yavaş ve ya hızlı yapan hormonlar. Onlarda beynin bir bölümünden yönetiliyolar. Yani eğer inanırsam kilo vereceğime başarırım. Bu sefer cidden her zamankinden azimliyim. Özellikle dün youtubeda izlediğim doktorun konuşması beni çok etkiledi. Bu hastalıkları yenmenin yolu uzun süre aç kalmak dediği için şimdi araöğün adı altında atıştırmayı tamamen kestim.Aynı yollardan ben de geçtim ya canım.Seni çok iyi anlıyorum.Bu sefer başaracaksın bu seferki azmin başka canım:)
Ben de kilo alma sebeplerimin arkasına sığınmış,görünüşte kiloyu dert etyor kafamı kuma gömmüş yaşıyordum.Eşim dahil yakınımdaki kimseden yüzüme karşı kilo konusunda tek kelime edilmedi ama arkamdan söylenenleri duyup duymazdan geliyordum.
Eşimle dün gece verdiğim kilolar üzerine konuşuyurduk ben seni her halinle seviyorum bin kilo olsaydın da sorun değildi ama sen mutsuzdun işte bundan sebep zayıflaman sana ve evliliğimize çok iyi geldi dedi.Eşim benim kadar çok kilo alsaydı ben onun kadar kibar olamazdım kesinEvlendiğimizdeki kilosunun 5 kilo üzerinde ve ben onun lokmalarını sayıyorum
Ayyy evettt mantıklıPlanın bence gayet iyi.Hatta mantı diye ısrar ederlerse daha dün yada iki gün önce çatlayana kadar mantı yedim diyebilirsin.Uzun zamandır şöyle lezzetli et,zeytinyağlı yemedim diye de iliştir araya
Aynı yollardan ben de geçtim ya canım.Seni çok iyi anlıyorum.Bu sefer başaracaksın bu seferki azmin başka canım:)
Ben de kilo alma sebeplerimin arkasına sığınmış,görünüşte kiloyu dert etyor kafamı kuma gömmüş yaşıyordum.Eşim dahil yakınımdaki kimseden yüzüme karşı kilo konusunda tek kelime edilmedi ama arkamdan söylenenleri duyup duymazdan geliyordum.
Eşimle dün gece verdiğim kilolar üzerine konuşuyurduk ben seni her halinle seviyorum bin kilo olsaydın da sorun değildi ama sen mutsuzdun işte bundan sebep zayıflaman sana ve evliliğimize çok iyi geldi dedi.Eşim benim kadar çok kilo alsaydı ben onun kadar kibar olamazdım kesinEvlendiğimizdeki kilosunun 5 kilo üzerinde ve ben onun lokmalarını sayıyorum
HahahaAynen dediğin gibi oluyor canım yemeye yemeye canın bir süre sonra istemiyor bir tek pekmezli un helvası olsa dayanamıcam sanki
Yarın tartı için bende kendimden umutluyum 58 küsür çıkcam gibi hissediyorum.Bugün o kadar wc ye taşındım ki bir rulo peçete ile şirketi zarara uğrattım nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?