HahahaSenin sağlıklı yaşam çalışmaların şirketi batağa sürükleyecek
@Azyiyen_azimli ’nin menüsüne yorum yaptıktan sonra ceza verecektim atlamışım iyi hatırlattın canım.Civcivim seni bu duyarlılığından dolayı tebrik ederim
Sağlıklı şeyleri az yiyip karbonhidrata şekere abanan azimlimiz ,cezan
Börek dilimi başına 20 dakika spor
20x3 = 60 dakika
Sütlaç için de 15 dakika dan totalde 75 dakika spor cezan var.
Yarın tartıdan sonra sana bir iki güzellik daha yapabilirim
Seninle tanışmamıştık diye hatırlıyorumSade soda içiyorum
Bahaneler işimize geliyor ya ondan hep.Ben de pkoluyum,şekerim var,tüp bebek tedavisi,lohusalık hep bu bahanelerin ardına sığınıyordum.Ben de hep bahanelerin arkasına sığınıyorum esperenzam. Hastalıklsr bahane olmamalı ama ben kendimi o kadar inandırmışım ki kilo veremeyeceğime tamamen psikolojik, zor kilo vermemin sebebi. Herşeyin beyinde biteceğine inanıyorum. Senin sisteminle benim sistemim farklı değil. Onları yavaş ve ya hızlı yapan hormonlar. Onlarda beynin bir bölümünden yönetiliyolar. Yani eğer inanırsam kilo vereceğime başarırım. Bu sefer cidden her zamankinden azimliyim. Özellikle dün youtubeda izlediğim doktorun konuşması beni çok etkiledi. Bu hastalıkları yenmenin yolu uzun süre aç kalmak dediği için şimdi araöğün adı altında atıştırmayı tamamen kestim.
Kız erkekler içinden geçse bile dile getirmezler çünkü başlarına geleceği biliyolarbende sevgilime şişko patatesim diyorum şu göbeğini erit düğüne kadar diyorum ama o bana öyle bir imada bulunsa kan çıkar eşinde başına gelecekleri bildiği için susmuş şimdi mukafatını alıyor taş gibi hatun oldu karısı
HahahaKız sen ne acımasızsın adam fazla kilo alsa kibar olmazmış ba ba ba ba
32 yaşındayımSeninle tanışmamıştık diye hatırlıyorumkaç kilosun, hedef kilon kaç, kaç yaşındasın
Burada olmak bana da iyi geliyor canım.Ben hep buralardayım burdan ayrılınca şirazeyi kaydırıyorum
32 yaşındayım
1.62 boyum
Kilom 68.8 ile başladım 13 haziranda
Şuan 66.5
Sen de bahset
Burada olmak bana da iyi geliyor canım.
Buranın varlığı beni de kontrollü yapıyor .
Eylüle kadar mezun edebileceğimi ederim edemediğimi de eziklerim
Eylülden itibaren yine buralara uğrarım ama şuan ki kadar aktif olamam.
Ben senin gibi azimli kararlı ve kendine değer veren bi insanın 90lara çıkmasına çok şaşırıyorum aslında. Inanılmaz iradeli ve kararlısın. Kız ben bile seninle grur duyuyorum herkese anlatıyorumBahaneler işimize geliyor ya ondan hep.Ben de pkoluyum,şekerim var,tüp bebek tedavisi,lohusalık hep bu bahanelerin ardına sığınıyordum.
Tartıda 90’a merdiven dayadığımı gördüğümde ben bunu kendime nasıl yaptım diyerek çok iyi ağladığımı ve ayna karşısında vücuduma bakarak kendime yaptıklarım için duyduğun kızgınlığımı ve pişmanlığımı hiç unutamıyorum.
Başladığım noktada hedef kilom çok uzak olsa da ben başaramam demedim hiç .Bu kiloları almayı başardıysam vermeyi de başarurım dedim.Sanırım eski seninle tek farkımız buydu canım.Şimdiki kararlı ve yapacağına inanan esra var karşımda ve başaracaksın canım.
Öyle yada böyle zaman akıp gidiyor.Ben geçen sene o kırılmayı yaşamadaydım kilo vermeyi bırak 100’ü geçmiştim tahminimce.
Daha önce yaptın başardın şimdi neden olmasın?
Erkekler şerrimizden korktukları için dile getireniyorlar canım haklısın.
eşimin iş arkadaşları bana kilo vermemle ilgili konuda övgüler yağdırırken eşim nasıl gururlanıyordu anlatamam.
Eşimle 10 yıldır evli olsak da 22 yıldır tanışırız beni çok iyi tanıdığı için ağzını açamamıştır
HahahaBöyle deyince eşime acıdım ama fit ve sağlıklı koca benim de hakkım Ben diyet yaparken gözümün önünde gömdüklerini gecenin bir yarısı eşimin sağlıksız şeylere olan aşermesine olan hıncımı alıyorum
Ben de 24 yaşındayım. 66 kiloyla başladım takıma. Şuan 79um32 yaşındayım
1.62 boyum
Kilom 68.8 ile başladım 13 haziranda
Şuan 66.5
Sen de bahset
Ben de 24 yaşındayım. 66 kiloyla başladım takıma. Şuan 79umbeni örnek almayın
Pardon 72 ile başladım 66 diyetisyene başladığım kiloyduBen de 24 yaşındayım. 66 kiloyla başladım takıma. Şuan 79umbeni örnek almayın
Yok ben daha bu küçük yaşta 100lere ulaşmak üzereyim yanılttım sizi kusura bakmayınKız sen o kadar minnak mıydınSanki kilo çok olunca yaşta büyük gibi denklem var bende.İnsan yaş geçtikçe kilo alıyor ya o bakımdan .Matematiğime kurban
Eylülde kesin başlarım canım.Kaptanlık için o dönemde yapabileceğine inandığım azimli ve istekli olan olursa çok sevinirim.Eylülde işe başlaman kesinleşiyor mu kaptanlık ne olacak o zaman
Bence tamamen kaybolmayalım mezunda olsak görüşelim burda
Canım benimBen senin gibi azimli kararlı ve kendine değer veren bi insanın 90lara çıkmasına çok şaşırıyorum aslında. Inanılmaz iradeli ve kararlısın. Kız ben bile seninle grur duyuyorum herkese anlatıyorum
Yaşının kıymetini bil canım.Heryaşın ayrı güzelliği var ama gençliğin güzelliği ayrı tabi.Yok ben daha bu küçük yaşta 100lere ulaşmak üzereyim yanılttım sizi kusura bakmayın
Ay hadi inşaallahhh30 yaşındayım
66 kilo ile başladım
şuan 59- 59,5 arası gidip geliyorum hedep 55 54 53 :)
Ayy allah seni :)Ben de 24 yaşındayım. 66 kiloyla başladım takıma. Şuan 79umbeni örnek almayın
Eylülde kesin başlarım canım.Kaptanlık için o dönemde yapabileceğine inandığım azimli ve istekli olan olursa çok sevinirim.
İşle beraber yürüteyim desem sanki takımı ihmal edermişim gibi geliyor.
Yine buralarda olurum ama takımı ihmal edip kimseye küçük de olsa faydam dokunmayacaksa kaptanlık yapmamın bir anlamı olmaz gibi geliyor.
Canım benim
Benim sorunum karar verene kadar.Şimdiye kadar gerçekten isteyip de yapamadığım şey pek olmadı gibi.
Öyle bir inadım var ki hatta bazen kendimden tiksindirirKarar verip inadımı olumlu birşeye yönlendirdiğimde hep iyi sonuçlar aldım
Yapı gereği müthiş olumlu biriyimdir. Bu da bana çok fayda sağlamıştır hep.iyi düşün iyi olsun lafına da çok inanırım.Önemli olan beyne doğru sinyalleri vermek canım.sen de bu anlamda d
Se
Yaşının kıymetini bil canım.Heryaşın ayrı güzelliği var ama gençliğin güzelliği ayrı tabi.
Bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar kilo almadım. Şuan çalıştığım işyerinde 5 sene öncede çalışıyodum. O zaman 48dim şimdi 78. Beni görenler şok oluyo. Onların tepkiside beni üzüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?