Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öyle bir imkanınız varsa çok şanslısınız
Çok şükür var canım bahcemiz yok ama eve uzak zeytinligimiz var annem kendine yer ayarlatti bir kaç şey ektik evde de balkona saksılara maydanoz dere otu roka gibi şeyler ektik.
Benim şeker orucum paketli, gıdalar yok tatlılar da , asitli içecekler hiçbiri yok
Sadece kuru kayısı kuru incir hurma yiyorum tatlı olarak
Ben de bu şekilde yapıyorum kuru meyve ya da taze meyve tüketiyorum. Bir de yanlış hatırlamıyorsam şekeri tamemen hayatımızdan cikaracaksak o zaman gün 1 tk doğal pekmez ya da bal tuketilebilinirmis. Yanlış yönlendirmekte istemem.

Okulum bitip sadece işin sorumluluğu kalınca bana öyle bir gezicem ki en güzel çağlarımda olduğumun farkındayım esperenzam ama sende çok çıtırsın

Ben sana inanıyorum başaraksın ben de takıma dönmeyi düşünüyorum aslında
Kiz gel valla ama öyle 1 gün girip 3 gün kaçma
Annen çok güzel düşünmüş. Herşeyin en doğalını yiceksiniz. Bu çok büyük bi şans bu devirde. Hepsini afiyetle yiyin şifa olsun :)

Okulum bitip sadece işin sorumluluğu kalınca bana öyle bir gezicem ki en güzel çağlarımda olduğumun farkındayım esperenzam ama sende çok çıtırsın
Senin önce okuldan mezuniyetini,sonra buradan mezuniyetini en son da bekarlıktan mezuniyetini göreceğim,
Bursa iki adım yer zaten gelip düğününde ne oynarım ya

Senin önce okuldan mezuniyetini,sonra buradan mezuniyetini en son da bekarlıktan mezuniyetini göreceğim,
Bursa iki adım yer zaten gelip düğününde ne oynarım ya
O düğün işte benim gerçekten düğünüm olacak inşallah mesleğimi elime almış, zayıflamış ve kocayıda almış olcem o gün sanada en büyük destekçim olarak göbek atmak düşüyo valla gelirsen cidden çok ama çok mutlu olurum. O gün bana çifte mutluluk yaşatmış olursun

Bence hayatımızdan tamamen çıkartmak gibi bişi olmaz. Ben sadece minimum tüketmek için şeker orucu yapıyorum hani yemeye yemeye unutayım canım ayda yılda bir isersin. Benim zaafım zaten ev yapımı browni, soslu kek, bitterli kurabiye
şerbetlide aramam öyle pastaneden gidip alayım derdim yok yada nutella takıntım yok

Isim vermeyelim lütfen

Ceviz yiyorum 1 avuç
Afiyet olsun canım.
Öğle yemeği yemedim
Ceviz tok tuttuğu için mi?
Ağzımda su bırakmadın zalımın civcivi

Selam kizlar sabah bir girdim bi daha ugrayamadim. Yarin aksama yemekli misafirim var malum eve de yeni gelince dip kose temizlige girisiyim dedim. Pertim cikti. Bitirdim sayilir banyolar ve wc kaldi. Yarina da yemek islerim var. Menude ezoglein corbasi pilav et sote salata var. Onerebileceginiz kolay bir tarif varsa alabilirim. Y3mek sonrasi da dugune gidecegiz iyice kurtlarimi dokerim artik :))

esperenzaa kabak almayi unutmusum eve gelince aklima geldi bende tavuk yapayim dedim bol yesil ve kirmizi biberli korili tavuk yapacagim yanina da salata yada cacik dusunuyorum. Hersey gercekten cok pahalandi ozellikle sogan patates aldi basini gidiyor meyve yemek artik lukse girecek ne olcak boyle bilmiyorum.

Düğünün konusunda çok ciddiyim canım O gün gelsin inşallah gelirim canım.
Bende okudum yazdıklarımı da yazmamış yaşamışım resmen
Yaşadığın yetmezmil g
Menün çok güzelmiş canım.Bu tür durumlarda fattylamb94 den iyi öneriler geliyor genelde.
Yoğurtlu bir semizotu salatası olabilir sanki.Bugün yarın iyi efor sarfetmiş olacaksın.
Yediğimiz sebzeden meyveden kısmaya başladıysak Allah yardımcımız olsun.Tarım ülkesi bile değiliz ya artık,bu kadar verimli topraklarımız varken tarımda bile dışa bağımlı ülke olduk ne yazık ki siyaset yapmak değil amacım ama çiftçi desteklenmeyip emeğinin karşılığını alamıyorsa aradaki komisyoncu denilen şarlatanların önüne geçilmezse yarınımız ne yazık ki daha kötü

Önemli olan canın çeksin ama yeme öteki türlü diyet yapmaya ne var
Allahım ne kadar düşünceli bi arkadaş ya diyetim diyet gibi olsun diye kendini paralıyo burda ahh benim gözümün önünde neler yiyolar bi bilsen... bugün en en en sevdiğim şey olan börek ve tiremisu vardı mesela. Şuanda ofiste herkesin elinde bişeyler var abur cubur yiyolar. Ben de suyla kendimi tatmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…