Çok şükür var canım bahcemiz yok ama eve uzak zeytinligimiz var annem kendine yer ayarlatti bir kaç şey ektik evde de balkona saksılara maydanoz dere otu roka gibi şeyler ektik.Öyle bir imkanınız varsa çok şanslısınız
Ben de bu şekilde yapıyorum kuru meyve ya da taze meyve tüketiyorum. Bir de yanlış hatırlamıyorsam şekeri tamemen hayatımızdan cikaracaksak o zaman gün 1 tk doğal pekmez ya da bal tuketilebilinirmis. Yanlış yönlendirmekte istemem.Benim şeker orucum paketli, gıdalar yok tatlılar da , asitli içecekler hiçbiri yok
Sadece kuru kayısı kuru incir hurma yiyorum tatlı olarak
Okulum bitip sadece işin sorumluluğu kalınca bana öyle bir gezicem kiEylülde kesin başlarım canım.Kaptanlık için o dönemde yapabileceğine inandığım azimli ve istekli olan olursa çok sevinirim.
İşle beraber yürüteyim desem sanki takımı ihmal edermişim gibi geliyor.
Yine buralarda olurum ama takımı ihmal edip kimseye küçük de olsa faydam dokunmayacaksa kaptanlık yapmamın bir anlamı olmaz gibi geliyor.
Canım benim
Benim sorunum karar verene kadar.Şimdiye kadar gerçekten isteyip de yapamadığım şey pek olmadı gibi.
Öyle bir inadım var ki hatta bazen kendimden tiksindirirKarar verip inadımı olumlu birşeye yönlendirdiğimde hep iyi sonuçlar aldım
Yapı gereği müthiş olumlu biriyimdir. Bu da bana çok fayda sağlamıştır hep.iyi düşün iyi olsun lafına da çok inanırım.Önemli olan beyne doğru sinyalleri vermek canım.sen de bu anlamda d
Se
Yaşının kıymetini bil canım.Heryaşın ayrı güzelliği var ama gençliğin güzelliği ayrı tabi.
Kiz gel valla ama öyle 1 gün girip 3 gün kaçmaBen sana inanıyorum başaraksın ben de takıma dönmeyi düşünüyorum aslında
Annen çok güzel düşünmüş. Herşeyin en doğalını yiceksiniz. Bu çok büyük bi şans bu devirde. Hepsini afiyetle yiyin şifa olsun :)Çok şükür var canım bahcemiz yok ama eve uzak zeytinligimiz var annem kendine yer ayarlatti bir kaç şey ektik evde de balkona saksılara maydanoz dere otu roka gibi şeyler ektik.
Ben de bu şekilde yapıyorum kuru meyve ya da taze meyve tüketiyorum. Bir de yanlış hatırlamıyorsam şekeri tamemen hayatımızdan cikaracaksak o zaman gün 1 tk doğal pekmez ya da bal tuketilebilinirmis. Yanlış yönlendirmekte istemem.
Senin önce okuldan mezuniyetini,sonra buradan mezuniyetini en son da bekarlıktan mezuniyetini göreceğim,Okulum bitip sadece işin sorumluluğu kalınca bana öyle bir gezicem kien güzel çağlarımda olduğumun farkındayım esperenzam ama sende çok çıtırsın
Kaç kilo ile izne ayrılmıştın canım.Dön tabi ki mezun edelim seni de.Ben sana inanıyorum başaraksın ben de takıma dönmeyi düşünüyorum aslında
O düğün işte benim gerçekten düğünüm olacakSenin önce okuldan mezuniyetini,sonra buradan mezuniyetini en son da bekarlıktan mezuniyetini göreceğim,
Bursa iki adım yer zaten gelip düğününde ne oynarım ya
Çok şükür var canım bahcemiz yok ama eve uzak zeytinligimiz var annem kendine yer ayarlatti bir kaç şey ektik evde de balkona saksılara maydanoz dere otu roka gibi şeyler ektik.
Ben de bu şekilde yapıyorum kuru meyve ya da taze meyve tüketiyorum. Bir de yanlış hatırlamıyorsam şekeri tamemen hayatımızdan cikaracaksak o zaman gün 1 tk doğal pekmez ya da bal tuketilebilinirmis. Yanlış yönlendirmekte istemem.
Isim vermeyelim lütfenBence hayatımızdan tamamen çıkartmak gibi bişi olmaz. Ben sadece minimum tüketmek için şeker orucu yapıyorum hani yemeye yemeye unutayım canım ayda yılda bir isersin. Benim zaafım zaten ev yapımı browni, soslu kek, bitterli kurabiye
şerbetlide aramam öyle pastaneden gidip alayım derdim yok yada nutella takıntım yok
Afiyet olsun canım.Ceviz yiyorum 1 avuç
Ceviz tok tuttuğu için mi?Öğle yemeği yemedim
Ağzımda su bırakmadın zalımın civciviBence hayatımızdan tamamen çıkartmak gibi bişi olmaz. Ben sadece minimum tüketmek için şeker orucu yapıyorum hani yemeye yemeye unutayım canım ayda yılda bir isersin. Benim zaafım zaten ev yapımı browni, soslu kek, bitterli kurabiye
şerbetlide aramam öyle pastaneden gidip alayım derdim yok yada nutella takıntım yok
Afiyet olsun canım.
Ceviz tok tuttuğu için mi?
Ağzımda su bırakmadın zalımın civcivi
Yok tatlıların isimlerini dediydimNe diyim kavanoz çikolata mı
Yok tatlıların isimlerini dediydimcanım çektide
Biraz da öyle :)Afiyet olsun canım.
Ceviz tok tuttuğu için mi?
Ağzımda su bırakmadın zalımın civcivi
Düğünün konusunda çok ciddiyim canımO düğün işte benim gerçekten düğünüm olacakinşallah mesleğimi elime almış, zayıflamış ve kocayıda almış olcem o gün sanada en büyük destekçim olarak göbek atmak düşüyo valla gelirsen cidden çok ama çok mutlu olurum. O gün bana çifte mutluluk yaşatmış olursun
Yaşadığın yetmezmil gBende okudum yazdıklarımı da yazmamış yaşamışım resmen
Menün çok güzelmiş canım.Bu tür durumlardaSelam kizlar sabah bir girdim bi daha ugrayamadim. Yarin aksama yemekli misafirim var malum eve de yeni gelince dip kose temizlige girisiyim dedim. Pertim cikti. Bitirdim sayilir banyolar ve wc kaldi. Yarina da yemek islerim var. Menude ezoglein corbasi pilav et sote salata var. Onerebileceginiz kolay bir tarif varsa alabilirim. Y3mek sonrasi da dugune gidecegiz iyice kurtlarimi dokerim artik :))
Yediğimiz sebzeden meyveden kısmaya başladıysak Allah yardımcımız olsun.Tarım ülkesi bile değiliz ya artık,bu kadar verimli topraklarımız varken tarımda bile dışa bağımlı ülke olduk ne yazık kiesperenzaa kabak almayi unutmusum eve gelince aklima geldi bende tavuk yapayim dedim bol yesil ve kirmizi biberli korili tavuk yapacagim yanina da salata yada cacik dusunuyorum. Hersey gercekten cok pahalandi ozellikle sogan patates aldi basini gidiyor meyve yemek artik lukse girecek ne olcak boyle bilmiyorum.
Allahım ne kadar düşünceli bi arkadaş ya diyetim diyet gibi olsun diye kendini paralıyo burdaÖnemli olan canın çeksin ama yeme öteki türlü diyet yapmaya ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?