Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz da öyle :)
Bir de faydalı olsın die
Akşama az kaldı ya
Açlıktan kafam zor çalışıyo
Yarın daha iyi bir gün geçirmek istiyorum inşallah
Ceviz,badem,fındık vsyi kahvaltıda tüketmeye çalış.Ben hep öyle yaparım.Öğün atlamak yaşam kalitende düşüşe yol açıp seni zorluyorsa öğlen yemeğini ihmal etme canım.

Gelecekte gıda savaşları yaşıcaz . Benim derdim de siyaset değil ama çiftçinin hali gerçekten içler acısı..Önceden insanlar bayramda köylerine gider buğday,nohut,kavun, karpuz vs vs bir sürü şey götürürlerdi babaocağından. Benim köyüm var içinde römorklar bitmez upuzun kuyruklar vardı bezelye düşer toplardık kuru fasulye düşür römorktan toplardık şimdi sadece şeker pancarı görüyorum oda kotalı. Şeker fabrikaları satılır mı arkadaş içim yandı içim

Maksat iraden güçlensinCivcivimize yara sinekliğinden dolayı teşekkür edip plaket verelim

Tiramusu yu hiç sevmedim ben ya yenir mi o ben orda olsam hiç canım çekmezdi

+1

Off off söylenecek çok şey var ama...

etin yanına istiridye mantarı çok yakışıyor meze olarakta sütaşın hazır haydarisini tavsiye ederim

soylediklerine sonuna kadar katiliyorum cok sey var soylenecek ama ... bugun spor yapsam bu kadar ter atamazdim baya iyi geldi yarina eksiye gecerim tahminen :))

Yok sayın kraliçem verme daha fazla :) kına gecesine gidecem sürekli oynayacağin:) 1/2 yapabilir miyim dakikasini?

Aaa ne semineri, işe mi döndün yoksa ?
Seminerlere başladım canım, iznim okulun son haftası bitmişti.şimdi İzmir’de anneme bırakıyorum ama kendi okulumda kızımla gidiyordum
korkularınla yüzleş canım gerekirse üç parçaya ayırıp ikisini dolaba at ve hazır yemek olarak çıkar.eşine gösterdiğin gibi kendine de özen göster

Alışverişe çıkmıştım kızlar, ne zamandır bu kadar yürümemiştim ama avm olunca terlemedim pek.şimdi gelmişinize geçmişinize bi bakayım amma da konuşmuşsunuz

Dün benim de midem bulandı akşam, kiraz sapı içmiştim acaba dedim ondan mı bugün de deneyeceğim bakalımKaç gündür 58.0sabitti dün çayın faydası mı oldu bilmem 57.7yi gördüm. Bugün 10000 adım atmışım faydası olursa belki buçuğu görürüm
Ayrıca var ım tabi ki Hatta Azyiyen_azimli o da gelsin.yarın bi güncellerim olmazsa hedefi
Çok üzülürüm diyeti bırakırsa, dönmese de inşallah bırakmaz ve azimle devam eder.inşallah o problemler değildir canım yavrusunun ilk Doğum günü için nasıl da hevesliydi medgic26
Evet az farkımız kaldı, ben iki gün hareketlı, bugünde yorgun gibiyim, ev arkadaşım en yakın arkadaşım evlendi gidiyor biraz canım sıkkın.
darısı başına desem Bilir misin bu sözü

Ayip ettin rakibem, proje hakemlerine Türkçe sunum yapmışmış:) bu lafi bilirim :) hatta yabancıların en hızlı öğrendikleri laflardan biridir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…