- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ceviz,badem,fındık vsyi kahvaltıda tüketmeye çalış.Ben hep öyle yaparım.Öğün atlamak yaşam kalitende düşüşe yol açıp seni zorluyorsa öğlen yemeğini ihmal etme canım.Biraz da öyle :)
Bir de faydalı olsın die
Akşama az kaldı ya
Açlıktan kafam zor çalışıyo
Yarın daha iyi bir gün geçirmek istiyorum inşallah
Düğünün konusunda çok ciddiyim canımO gün gelsin inşallah gelirim canım.
Yaşadığın yetmezmil g
Menün çok güzelmiş canım.Bu tür durumlardafattylamb94 den iyi öneriler geliyor genelde.
Yoğurtlu bir semizotu salatası olabilir sanki.Bugün yarın iyi efor sarfetmiş olacaksın.
Yediğimiz sebzeden meyveden kısmaya başladıysak Allah yardımcımız olsun.Tarım ülkesi bile değiliz ya artık,bu kadar verimli topraklarımız varken tarımda bile dışa bağımlı ülke olduk ne yazık kisiyaset yapmak değil amacım ama çiftçi desteklenmeyip emeğinin karşılığını alamıyorsa aradaki komisyoncu denilen şarlatanların önüne geçilmezse yarınımız ne yazık ki daha kötü
Maksat iraden güçlensinAllahım ne kadar düşünceli bi arkadaş ya diyetim diyet gibi olsun diye kendini paralıyo burdaahh benim gözümün önünde neler yiyolar bi bilsen... bugün en en en sevdiğim şey olan börek ve tiremisu vardı mesela. Şuanda ofiste herkesin elinde bişeyler var abur cubur yiyolar. Ben de suyla kendimi tatmin ediyorum
Allahım ne kadar düşünceli bi arkadaş ya diyetim diyet gibi olsun diye kendini paralıyo burdaahh benim gözümün önünde neler yiyolar bi bilsen... bugün en en en sevdiğim şey olan börek ve tiremisu vardı mesela. Şuanda ofiste herkesin elinde bişeyler var abur cubur yiyolar. Ben de suyla kendimi tatmin ediyorum
+1
Yediğimiz sebzeden meyveden kısmaya başladıysak Allah yardımcımız olsun.Tarım ülkesi bile değiliz ya artık,bu kadar verimli topraklarımız varken tarımda bile dışa bağımlı ülke olduk ne yazık kisiyaset yapmak değil amacım ama çiftçi desteklenmeyip emeğinin karşılığını alamıyorsa aradaki komisyoncu denilen şarlatanların önüne geçilmezse yarınımız ne yazık ki daha kötü
Off off söylenecek çok şey var ama...Gelecekte gıda savaşları yaşıcaz . Benim derdim de siyaset değil ama çiftçinin hali gerçekten içler acısı..Önceden insanlar bayramda köylerine gider buğday,nohut,kavun, karpuz vs vs bir sürü şey götürürlerdi babaocağından. Benim köyüm var içinde römorklar bitmez upuzun kuyruklar vardı bezelye düşer toplardık kuru fasulye düşür römorktan toplardık şimdi sadece şeker pancarı görüyorum oda kotalı. Şeker fabrikaları satılır mı arkadaş içim yandı içim
Off off söylenecek çok şey var ama...
etin yanına istiridye mantarı çok yakışıyorSelam kizlar sabah bir girdim bi daha ugrayamadim. Yarin aksama yemekli misafirim var malum eve de yeni gelince dip kose temizlige girisiyim dedim. Pertim cikti. Bitirdim sayilir banyolar ve wc kaldi. Yarina da yemek islerim var. Menude ezoglein corbasi pilav et sote salata var. Onerebileceginiz kolay bir tarif varsa alabilirim. Y3mek sonrasi da dugune gidecegiz iyice kurtlarimi dokerim artik :))
Ellerine sağlık harika görnüyoEki Görüntüle 2159515 Kızlar sizlerde bu aksam ne pisiyor. Ben şimdi fırına ekmek koydum pisiyor. Daha sonra balıkları fırına göndereceğim. Ince 1 dilim ekmek balık ve yanına bol salata düşünüyorum.
Ispiyon fitcivciv bende sasirdim Neden ceza gelmedi diye :))
Tiramusu yu hiç sevmedim ben ya yenir mi o ben orda olsam hiç canım çekmezdi
soylediklerine sonuna kadar katiliyorum cok sey var soylenecek ama ... bugun spor yapsam bu kadar ter atamazdim baya iyi geldi yarina eksiye gecerim tahminen :))Düğünün konusunda çok ciddiyim canımO gün gelsin inşallah gelirim canım.
Yaşadığın yetmezmil g
Menün çok güzelmiş canım.Bu tür durumlardafattylamb94 den iyi öneriler geliyor genelde.
Yoğurtlu bir semizotu salatası olabilir sanki.Bugün yarın iyi efor sarfetmiş olacaksın.
Yok sayın kraliçem verme daha fazla :) kına gecesine gidecem sürekli oynayacağin:) 1/2 yapabilir miyim dakikasini?HahahaSenin sağlıklı yaşam çalışmaların şirketi batağa sürükleyecek
Azyiyen_azimli ’nin menüsüne yorum yaptıktan sonra ceza verecektim atlamışım iyi hatırlattın canım.Civcivim seni bu duyarlılığından dolayı tebrik ederim
Sağlıklı şeyleri az yiyip karbonhidrata şekere abanan azimlimiz ,cezan
Börek dilimi başına 20 dakika spor
20x3 = 60 dakika
Sütlaç için de 15 dakika dan totalde 75 dakika spor cezan var.
Yarın tartıdan sonra sana bir iki güzellik daha yapabilirim
Seminerlere başladım canım, iznim okulun son haftası bitmişti.şimdi İzmir’de anneme bırakıyorum ama kendi okulumda kızımla gidiyordumAaa ne semineri, işe mi döndün yoksa ?
korkularınla yüzleş canım gerekirse üç parçaya ayırıp ikisini dolaba at ve hazır yemek olarak çıkar.eşine gösterdiğin gibi kendine de özen gösterCanım düdüklü kullanmadım ben hiç iş yerinde iki kere patladı gözüm korktu iyiceBugün bezelye var iş yerinde canım hemde etli :) Sebze yemekleri iş te ne yersem o evde yapmıyorum eşim yemiyor tekte canım istemiyor pazar alışverişi sadece sadece soğan patates domates arada meyveden ibaret bizde. Genel olarak et köfte kuru fasulye nohut börek makarna şeklinde eşim çok seçici
Dün benim de midem bulandı akşam, kiraz sapı içmiştim acaba dedim ondan mı bugün de deneyeceğim bakalımBen ara verip artı görünce 2kilo falan cok moralkm bozuluyor ve herkes gibi yedikce yiyorum. O kadar yemisim ki dun aksam midem daha fazla dayanamadi ve ne varsa cikardim bulaninca. Sonra da yemedim artik dinlensin diye. Bugün o yüzden tarti yuzume güldu, haliyle benim de yuzum guldu ☺
Sen neler yapıyorsun kuzum, konuşamadık epeydir. Kaclardasin? Takip edebildigim kadariyla annende de olsan menülerin çok iyi
Ben yarına 57 göremem de haftaya cuma için 56.9 a var misin
Çok üzülürüm diyeti bırakırsa, dönmese de inşallah bırakmaz ve azimle devam eder.inşallah o problemler değildir canım yavrusunun ilk Doğum günü için nasıl da hevesliydiO parayla toto nakli yaptırırım kızDoktor şuradan 50 binlik Latino popo please derim
Günaydın bebeeem,sevgi pıtırcığım nasılsın bugün
medgiç’ten yana umudum yok.İnşallah yanılıyorumdur ama dönmeyecek sanki.
Dönmesini çok istesem de ramazanda yaşadığı sıkıntılar sanırım tam olarak geçmedi
Tünaydın canım
Afiyet olsun civcivim
darısı başına desemEvet az farkımız kaldı, ben iki gün hareketlı, bugünde yorgun gibiyim, ev arkadaşım en yakın arkadaşım evlendi gidiyor biraz canım sıkkın.
Ayip ettin rakibem, proje hakemlerine Türkçe sunum yapmışmış:) bu lafi bilirim :) hatta yabancıların en hızlı öğrendikleri laflardan biridir:))Dün benim de midem bulandı akşam, kiraz sapı içmiştim acaba dedim ondan mı bugün de deneyeceğim bakalımKaç gündür 58.0sabitti dün çayın faydası mı oldu bilmem 57.7yi gördüm. Bugün 10000 adım atmışım faydası olursa belki buçuğu görürüm
Ayrıca var ım tabi kiHatta Azyiyen_azimli o da gelsin.yarın bi güncellerim olmazsa hedefi
Çok üzülürüm diyeti bırakırsa, dönmese de inşallah bırakmaz ve azimle devam eder.inşallah o problemler değildir canım yavrusunun ilk Doğum günü için nasıl da hevesliydimedgic26
darısı başına desemBilir misin bu sözü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?