- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Diyememişim ki zatenhahaha O nasıl duaAllah görümceyi sağlıkla sıhhatle yuvasına kavuştursun diyelim
Esra’cım o kadar güzel söylemişsin ki.
Tez zamanda popon yukarı,göbeğin içeri kaçar inşallah
Onlara yeni bir şok yaşatmanın zamanı geldi ve sen hazırsın canım.O kilolar gidince sevenlerin imrenerek ,sevmeyenlerin de kenafirliklerinden çatlayarak bakacaklar canım
ben varım mini minnacık şekercik pıtırcık 1.55Benden uzun olduğunu hatırlıyorum amaben 1.56 yim. Benden kısa yok sanırım
Evet canım anneme bırakıyorum, okul da yakın bi kere emzirmeye geliyorum yetiyor.Minnak kızın annende mi canım?
Konuşmacı dinleyicileri iyi motive edememiş demek kiYada işine sunumuna iyi motive olamamış ki atılan lafa cevap vermiş.Oysa ki tınn deyip geçmeliydi
İşte bunlar işareten uygun zamanda güzel haberlerini alırız i
Aminnnn canım.
Miden bulanarak sana işaret göndermiş ve bugüne iyi bir motivasyon olmuş canım.
Al benden de o kadar ben de çok şaşırmıştımBen senin gibi azimli kararlı ve kendine değer veren bi insanın 90lara çıkmasına çok şaşırıyorum aslında. Inanılmaz iradeli ve kararlısın. Kız ben bile seninle grur duyuyorum herkese anlatıyorum
gerçekten miBen de 24 yaşındayım. 66 kiloyla başladım takıma. Şuan 79umbeni örnek almayın
Ben seni yabancı saymam ki topraaammmAyip ettin rakibem, proje hakemlerine Türkçe sunum yapmışmış:) bu lafi bilirim :) hatta yabancıların en hızlı öğrendikleri laflardan biridir:))
Boydasim benimDiyememişim ki zaten
ben varım mini minnacık şekercik pıtırcık 1.55
Boydasim benimTürkçe derslerine bu lafi da ekle
Oku oku bitmiyor daha altı ayda var
:) evetNasılsınız canlar
Hadi ben eklerim de sen nasıl ekleyeceksin
Kolay gelsin canım bol ter atmalar
çok hoşsunkendimi hiç düşünmemiştim
SağolAfiyet olsun :) açık havada oh ne güzel olmuştur. Burda o şekilde parklardan yok. Olsa da arkadaşım yok. Yalnız da utanırım gidemem kii
Çok güzel görünüyor maşallah benim yerime de yap
Canım yaa kıyamamBugün menüm
Kahvaltı yoğurtlu kabak ☺
Aksam yoğurtlu kabak ☺
Aralarda 1.5 litre süt
2800 su
700 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen Azyiyen_azimli
SelamDİKKAT DİKKAT
*Haftalık spor ve kilo verme yüzdesi yarışmamız cuma itibari ile başlıyor olup bir hafta süre ile devam edecektir.
*Taraflar,hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplerine karşı yarışacaktır.
*Herkes rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
*Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!! Spor puanlarını @fattylamb94 ‘ü etiketleyerek bildirmelisiniz.
*Galipler mağluplara ceza vermek zırundır.
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1– @yolcukardelen - @cgdmk
2- @fattylamb94 - @asilsoy
3- @Azyiyen_azimli - @fitcivciv
4- @becezey - @yenibirnur
5-@philosophergirl -Cascade_
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
KAZANAN TARAF KAYBEDEN TARAFA CEZA VERMEK ZORUNDADIR!!!
AKSİ TAKDİRDE KAZANIP DA RAKİBİNE CEZA VERMEYEN TARAFA BEN CEZA VERECEĞİM.
Lütfen rica ediyorum kurallara uyup bol bol spor yapalım arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?