Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyememişim ki zaten
Benden uzun olduğunu hatırlıyorum ama ben 1.56 yim. Benden kısa yok sanırım
ben varım mini minnacık şekercik pıtırcık 1.55

Evet canım anneme bırakıyorum, okul da yakın bi kere emzirmeye geliyorum yetiyor. Konuşmacı pek donanımlı değildi ne yazık ki
Ben senin gibi azimli kararlı ve kendine değer veren bi insanın 90lara çıkmasına çok şaşırıyorum aslında. Inanılmaz iradeli ve kararlısın. Kız ben bile seninle grur duyuyorum herkese anlatıyorum
Al benden de o kadar ben de çok şaşırmıştım
Ben de 24 yaşındayım. 66 kiloyla başladım takıma. Şuan 79um beni örnek almayın
gerçekten mi

Eki Görüntüle 2159612 Spor yapıyorum kızlar
Kızarmış köy ekmeği yedim de ...
Cezasını çekiuorum

Afiyet olsun :) açık havada oh ne güzel olmuştur. Burda o şekilde parklardan yok. Olsa da arkadaşım yok. Yalnız da utanırım gidemem kii

Çok güzel görünüyor maşallah benim yerime de yap

Bugunku menum

Kahvalti. 1 sahan yumurta, yarim dilim peynir, 3 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay

Ogle. 2 yumurta ile omlet, yarim dilim peynir, 5 adet siyah zeytin, 1.5 dilim tb ekmegi, sekersiz cay

Ara. 1 barsak sut, 2 kare bitter

Aksam. 2 kepce tarhana corbasi, 1 tabak korili bol yesil ve kirmizi biberli tavuk, 1 bardak ayran

Sekersiz nescafe

Su. 2.5 lt
Spor. Yok

Afiyet olsun :) açık havada oh ne güzel olmuştur. Burda o şekilde parklardan yok. Olsa da arkadaşım yok. Yalnız da utanırım gidemem kii

Çok güzel görünüyor maşallah benim yerime de yap
Sağol
İstanbulda da yoktu
Başka bir şehre taşındık
Gelip gelip yapıcam diyet süresince
Çok da verimli geçiyor
Kahvaltı yaptığımız yer

DİKKAT DİKKAT

*Haftalık spor ve kilo verme yüzdesi yarışmamız cuma itibari ile başlıyor olup bir hafta süre ile devam edecektir.

*Taraflar,hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplerine karşı yarışacaktır.

*Herkes rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
*Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!! Spor puanlarını @fattylamb94 ‘ü etiketleyerek bildirmelisiniz.
*Galipler mağluplara ceza vermek zırundır.

**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!

Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim

FİTNE’S & FESAT’S
1– @yolcukardelen - @cgdmk
2- fattylamb94 - @asilsoy
3- Azyiyen_azimli - @fitcivciv
4- becezey - @yenibirnur
5@philosophergirl - Cascade_

*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.

SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!

KAZANAN TARAF KAYBEDEN TARAFA CEZA VERMEK ZORUNDADIR!!!
AKSİ TAKDİRDE KAZANIP DA RAKİBİNE CEZA VERMEYEN TARAFA BEN CEZA VERECEĞİM.
Lütfen rica ediyorum kurallara uyup bol bol spor yapalım arkadaşlar.

@yolcukardelen @cgdmk @becezey Y yenibirnur @Azyiyen_azimli @fitcivciv @fattylamb94 @asilsoy philosophergirl Cascade_

Son düzenleme:
Selam
Puanlarımı hesaplayıp 1 saat içinde bildireceğim
Baya zamanımı alıcak toplu olduğundan
Ay çok heyecanlııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…