Spersin, benim çevrede park yok keşke olsa, diğer parklarda uzak düşüyor yapamıyorum evde 2-3 dk anca egzersiz yapabiliyorum.Etiketlere daha sora bakıcam arkadaşlar
Hemen hesaplara girişmem lazım
Yemekten çıktık yaa
O yorgunlukla
Eve uzak yerde indim
Hem parktaki aletlerşe spor yaptım
Hem de 45 dak yürüdüm
Canım yarışma yarından itibaren başlıyor.Selam
Puanlarımı hesaplayıp 1 saat içinde bildireceğim
Baya zamanımı alıcak toplu olduğundan
Ay çok heyecanlııııı
Görmedim canım kusura bakma. İyiyim çok şükür. Kabızlık sorunu için ilaçlar alıyorum. Ekstra bir rahatsızlığım içinde 2 ilaç daha alıyorum. toplamda dün 4 ilaç yazdılar, bir tane daha kullanıyordum 5 etti. Bunun dışında iyiyimasilsoy canımm nasılsın ,iyi misin bugün?
Dün hastahane tahlil derken çok yoruldun bu saate kadar uğramayınca merak ettim canım seni.
Oranın ckale olma ihtimali var mı ☺Eki Görüntüle 2159666
Sağol
İstanbulda da yoktu
Başka bir şehre taşındık
Gelip gelip yapıcam diyet süresince
Çok da verimli geçiyor
Kahvaltı yaptığımız yer
EvetttttttOranın ckale olma ihtimali var mı ☺
Cokkk sevindimmm memleketimi görünce de ❤Evettttttt
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.Tadı da muhteşemdir eminimEki Görüntüle 2159515 Kızlar sizlerde bu aksam ne pisiyor. Ben şimdi fırına ekmek koydum pisiyor. Daha sonra balıkları fırına göndereceğim. Ince 1 dilim ekmek balık ve yanına bol salata düşünüyorum.
Menüne yorum yaptıktan sonra aklıma geldi.Birazdan yazarım dedim unutmuşum.Sağolsun muhteşem civcivim hatırlattıIspiyon fitcivciv bende sasirdim Neden ceza gelmedi diye :))
Gozum menulerin ustunde ...
yarını ve tartı sonuçlarınızı merakla bekliyorum canım.soylediklerine sonuna kadar katiliyorum cok sey var soylenecek ama ... bugun spor yapsam bu kadar ter atamazdim baya iyi geldi yarina eksiye gecerim tahminen :))
ikiye bölüp tamamlayabilirsin canım.Yok sayın kraliçem verme daha fazla :) kına gecesine gidecem sürekli oynayacağin:) 1/2 yapabilir miyim dakikasini?
İçin dışın kabak oldu annem kıyamamBugün menüm
Kahvaltı yoğurtlu kabak ☺
Aksam yoğurtlu kabak ☺
Aralarda 1.5 litre süt
2800 su
700 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen @Azyiyen_azimli
Bittin senDİKKAT DİKKAT
*Haftalık spor ve kilo verme yüzdesi yarışmamız cuma itibari ile başlıyor olup bir hafta süre ile devam edecektir.
*Taraflar,hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplerine karşı yarışacaktır.
*Herkes rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
*Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!! Spor puanlarını @fattylamb94 ‘ü etiketleyerek bildirmelisiniz.
*Galipler mağluplara ceza vermek zırundır.
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1– @yolcukardelen - @cgdmk
2-fattylamb94 - @asilsoy
3- @Azyiyen_azimli - @fitcivciv
4- @becezey - @yenibirnur
5@philosophergirl -Cascade_
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
KAZANAN TARAF KAYBEDEN TARAFA CEZA VERMEK ZORUNDADIR!!!
AKSİ TAKDİRDE KAZANIP DA RAKİBİNE CEZA VERMEYEN TARAFA BEN CEZA VERECEĞİM.
Lütfen rica ediyorum kurallara uyup bol bol spor yapalım arkadaşlar.
@yolcukardelen @cgdmk @becezey @yenibirnur @Azyiyen_azimli @fitcivciv @fattylamb94 @asilsoy @philosophergirlCascade_
bugün mis gibi 10000 adımım vardı tühCanım yarışma yarından itibaren başlıyor.
Hiç hesapla uğraşma ,cumadan cumaya kadar olanlar dahil.
Neyse ki kabağa doymam ❤☺
İyiyim canım sen nasılsın? 21 yaşında musın sen,şayet öyle isen çok minnakmışsınNasılsınız canlar
Bildirimler en geç 14’00’-1kadar yapılırsa iyi olur canım.Çok geç vakte kaldığında cuma geceleri genelde dışarda yemek yediğimiz için paylaşımı yaparken çok zor oluyor canım.esperenzaa yarin en gec kaça kadar bildirim yapmalıyız
Afiyet olsun canım. Ekmek ve tarhana çorbası biraz fazla karbonhidrat olmuş.Menün totalde güzel de o iki kare bitteri napacağuk bilemedimBugunku menum
Kahvalti. 1 sahan yumurta, yarim dilim peynir, 3 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay
Ogle. 2 yumurta ile omlet, yarim dilim peynir, 5 adet siyah zeytin, 1.5 dilim tb ekmegi, sekersiz cay
Ara. 1 barsak sut, 2 kare bitter
Aksam. 2 kepce tarhana corbasi, 1 tabak korili bol yesil ve kirmizi biberli tavuk, 1 bardak ayran
Sekersiz nescafe
Su. 2.5 lt
Spor. Yok
Efsane çiğdemden,tartı öncesi efsane kabak menüsü.Bugün menüm
Kahvaltı yoğurtlu kabak ☺
Aksam yoğurtlu kabak ☺
Aralarda 1.5 litre süt
2800 su
700 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen @Azyiyen_azimli
İnşallah işe yarar yine ☺İyiyim canım sen nasılsın? 21 yalında musın sen,şayet öyle isen çok minnakmışsın
Bildirimler en geç 14’00’-1kadar yapılırsa iyi olur canım.Çok geç vakte kaldığında cuma geceleri genelde dışarda yemek yediğimiz için paylaşımı yaparken çok zor oluyor canım.
Afiyet olsun canım. Ekmek ve tarhana çorbası biraz fazla karbonhidrat olmuş.Menün totalde güzel de o iki kare bitteri napacağuk bilemedim
Efsane çiğdemden,tartı öncesi efsane kabak menüsü.
Afiyet olsun canım.
Kolay gelsin canım bol ter atmalar
çok hoşsun
Spersin, benim çevrede park yok keşke olsa, diğer parklarda uzak düşüyor yapamıyorum evde 2-3 dk anca egzersiz yapabiliyorum.
Çok güzel sporun
Canım yarışma yarından itibaren başlıyor.
Hiç hesapla uğraşma ,cumadan cumaya kadar olanlar dahil.
Oranın ckale olma ihtimali var mı ☺
Evet spor yapmamız lazım arkadaşlarCokkk sevindimmm memleketimi görünce de ❤
Hatta sanırım orası köyümün civari, Midilli adasından tanıdım ☺Evet spor yapmamız lazım arkadaşlar
Evde yattığın yerden bacak hareketleri yap 15 dakika
Boşa mı yaptım sporlarısağlık olsun ne diyim, cuma günü hayırlı olsun şimdiden
Ckale ne die algılayamadım bikaç saniye
Memleketin demek
AynenHatta sanırım orası köyümün civari, Midilli adasından tanıdım ☺
Assos civarı mı?
Harika bir yerde yaşıyormuşsun.Çok çok imrendim:)Eki Görüntüle 2159666
Sağol
İstanbulda da yoktu
Başka bir şehre taşındık
Gelip gelip yapıcam diyet süresince
Çok da verimli geçiyor
Kahvaltı yaptığımız yer
Tartı öncesi yapılır mı canım bu.Seni bi temiz sopalamam lazımİyi geceler. Şimdiden ceza yiyeceğim ve razıyım acımayın banaesperanzaa S smygnc
Sabah; 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 kaşık çökelek. Yarım litre su( ilaç aldığımdan)
Ara öğün; 8 adet çiğ fındık, 1 adet şeker( bayram şekerinden kalmış müdürümüz verdiama bu son değil varan 1)
Öğlen; yarım kase sulu köfte, 3 kaşık pilav, 1 bardak çay.
Ara öğün; 2 adet erik, 2 tane misket elma.
* Yarım saat sonra birisinin oğlu olmuş en meşhur yerden baklava getirmiş 1 adet baklama yedimvaran 2
Akşam; kuş başı( yapsız ve baharatsız) , yarım kase salata, yarım kase yoğurt, 2 bardak su.
( ilaç aldığımdan yemek sonrası bi yarım litre su daha)- saat 18.30
Ara öğün; 1 şekersiz sütlü kahve, 1 bardak şekersiz çay, 2 bardak su, ve bunların yanında bir avuç gelir sanırım mini kase ile kuruyemiş hatta tabak bitmedi bile bu da varan 3
Sebebi ise yemek sonrası misafirlikte olmamdı
Spor; 7000 adım*15; 105 puan
2 dk egzersiz*2 ; 4 puan
Toplam; 109 puan
Su; 2 lt geçti- ilaçlar nedeniyle sabah yarım akşam yarım litre su içiyorum, gün içinde içtiğim su miktarı ortalama 1,5 lt .
Cezam nedir hakime hanım@esperanzaa
Mekan adı da vereyim mi
Yok almıyımMekan adı da vereyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?