Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm

Kahvalti

2 dilim peynir
2 dilim tam bugday ekmek
1 bardak çay
2 yumurta

Öğle
1 bardak süt

Akşam

Yarım tabak bezelye
Bir büyük boy ayran
2 salatalık

Ara ogun

1 bardak 2 şekerli çay

Evet kapaliymis ☺ ac bi bisey dicem
Adıyaman'da yaşıyoruz, yazları ckaledeyim, genelde köyde olurum.

Öyle öyle canım çok şükür tabi ama bayağa ağrım var

Bugün annemin Doğum günüydü kızlar dünden beri hediye falan aşırı koşturmalıydı kutlamayı cumartesi sabah yapcaz pasta ile bugün bi kısım kutlama yaptık cumartesi de sürpriz yapcaz.
Teşekkürler
....
Nice senelere inşallah
Geçmiş olsunnn
Ok. Açıyorum

Canım diyet listende varsa ve ekmeksizlik midende sıkıntı yaratıyorsa kesme ekmeği.Listenin dışına çıkmayarak da çok iyi kilo verebilirsin.
Günaydın canım. Ya listemde var her öğünde 1 dilim. Ama ben sanki ekmek yeyince şişiyorum, rahatsız oluyorum gibi. Sabahları artık ekmeği aramıyorum ama bazen bazı yemeklerde canım isteyince o zaman tüketiyorum. Böylesi daha iyi gibi ama şimdi ilaç kullandığım için midemide zora düşürmek istemiyorum. Bakalım sabah bir deneme yapayım

Civcivim sen açlıktan ölmüyo musun 2 lokma bişey yiyosun o da karbonhidrat

Günaydınnnlarr
Mutlu bol eksili bir gün olsun ve gelsin muhteşem tartı sonuçlarınız

Canım geçen hafta Cuma yazdığım kilomu bulamadım( ama o zaman 77.6 gözüküyordum)
8 haziran Cuma; 79.00
22 haziran cuma; 78.00 ( moralim bozuldu 400 gr almışım )
Fark; 1000 gr
1000/2; 500 gr.
Yüzde; 0.632 ( kafam karıştı hesapta hata yapmadım inşallah)

Şimdi yanlış hatırlamıyorsam farkı 2 ye bölüp öyle aonuç çıkacaktı sanırıö. Bir de söylediğim kiloyu kontrol edebilir misiniz ben geriye dönük mesajlarıma baktım en son 79. 00 bildirmişim sanki 77.6 yı da yazmıştım bulamadım.

esperenzaa

Afiyet olsun canım.Tartı öncesi akşam öğününü çok hafif tutmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…