- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Günaydın kaptanların en güzeliGünaydınnnlarr
Mutlu bol eksili bir gün olsun ve gelsin muhteşem tartı sonuçlarınız
Afiyet olsun canım.Tartı öncesi akşam öğününü çok hafif tutmuşsun
Canım en son etaptaki bildirmiş olduğumuz listeyi ilk sayfaya hep ekliyorım aklında bulunsun.
Canım geçen hafta Cuma yazdığım kilomu bulamadım( ama o zaman 77.6 gözüküyordum)
8 haziran Cuma; 79.00
22 haziran cuma; 78.00 ( moralim bozuldu 400 gr almışım)
Fark; 1000 gr
1000/2; 500 gr.
Yüzde; 0.632 ( kafam karıştı hesapta hata yapmadım inşallah)
Şimdi yanlış hatırlamıyorsam farkı 2 ye bölüp öyle aonuç çıkacaktı sanırıö. Bir de söylediğim kiloyu kontrol edebilir misiniz ben geriye dönük mesajlarıma baktım en son 79. 00 bildirmişim sanki 77.6 yı da yazmıştım bulamadım.
esperenzaa
Civcivim sen açlıktan ölmüyo musun2 lokma bişey yiyosun o da karbonhidrat
HarikasınGeçen haftaki : 59,50
şimdiki kilom : 58,50
kiloverme yüzdesi :1,68
esperenzaa
günaydınlar canlar 58 olmayı yeğlerdim ama buna da şükür
Hemen hemen ayni kilolardayız bi an önce 75in altına düşeriz inşallah
Canım geçen hafta Cuma yazdığım kilomu bulamadım( ama o zaman 77.6 gözüküyordum)
8 haziran Cuma; 79.00
22 haziran cuma; 78.00 ( moralim bozuldu 400 gr almışım)
Fark; 1000 gr
1000/2; 500 gr.
Yüzde; 0.632 ( kafam karıştı hesapta hata yapmadım inşallah)
Şimdi yanlış hatırlamıyorsam farkı 2 ye bölüp öyle aonuç çıkacaktı sanırıö. Bir de söylediğim kiloyu kontrol edebilir misiniz ben geriye dönük mesajlarıma baktım en son 79. 00 bildirmişim sanki 77.6 yı da yazmıştım bulamadım.
esperenzaa
Evet canım 79 muşCanım en son etaptaki bildirmiş olduğumuz listeyi ilk sayfaya hep ekliyorım aklında bulunsun.
Senin en son kilon 79 ‘du tekrar ilk sayfaya bakarım canım.
Etaplar birleştirildiği için yüzdeyi ikiye böleceğiz canım.
Hayır civcivim yanlış düşünüyorsun. Glisemik indeks diye bir olay var. Karbonhidrat yediğinde çok daha fazla acıkırsın. Protein kana yavaş yavaş karıştığından tokluk süresi karbonhidrata göre çok uzun olur. O yüzden hep senin menülerindeki karbonhidrata takılıyorum. Çok az yiyosun ama karbonhidrat yiyosun. Bir süre sonra vücut kıtlık moduna girmeye başlıyo böyle beslenince.Aç gezilmeden zayıflanır mı canısı
Az yedi mi karbonhidratta olsun proteinde olsun acıkıyorsun dimi ama
Ya canım ben bayramdan sonra tozutmasaydım şuan daha da yakındım 75 e. İnşallah bu hafta biraz daha sıkı diyet uygulayacağım. Sabah tartılınca karar verdim . Sporlarımı giydim hazırım o dereceHarikasın
Hemen hemen ayni kilolardayız bi an önce 75in altına düşeriz inşallah
Evet canım 79 muş
Görünürde kilo vermiş gözüksem de aldığımı biliyorum. Eğer baştaki gibi devam etseydim 77 nin altını görecektim çok kinlendim kendime
1 saat ceza dışında bende kendime ceza verecem
Haftaya 75 lerde olmam gerek çok pis hırslandım.
Hayır civcivim yanlış düşünüyorsun. Glisemik indeks diye bir olay var. Karbonhidrat yediğinde çok daha fazla acıkırsın. Protein kana yavaş yavaş karıştığından tokluk süresi karbonhidrata göre çok uzun olur. O yüzden hep senin menülerindeki karbonhidrata takılıyorum. Çok az yiyosun ama karbonhidrat yiyosun. Bir süre sonra vücut kıtlık moduna girmeye başlıyo böyle beslenince.
Canım almak durumunda kaldık zaten ilaç rahatsız etti. 4 tane ilaç peş peşe alındığı için midemi ağrıttı 2 ilaçatan sonra aldım bir dilim ekmek maalesef. ( yediğim ekmek marketten alınan ekmek değil zaten kaynanam esmer undan yapıyor tandır ekmeği)Ekmeği sabahları ye hiçbir yiyeceğin tamamen kesilmesi taraftarı değil yarım dilim yiyorum yine yiyorum
Hepsi protein zatiDün bir parça koyun eti yedim akşam süt içtim sabah peynir yumurta daha nasıl protein alayım bilemedim
Aynen 15 haziranGünaydın, geçen cuma mi 68.8 idin ?
Bu hafta yarışalım bari gerçi ben 78 küsür çıkarımYa canım ben bayramdan sonra tozutmasaydım şuan daha da yakındım 75 e. İnşallah bu hafta biraz daha sıkı diyet uygulayacağım. Sabah tartılınca karar verdim . Sporlarımı giydim hazırım o derece
:))) sağollCuma 67,9
Bugün 66,7
Fark:1,2
Yüzde: 1,77 canım
Tebrikler çok iyi eksilmen var yine de
Günaydın canımGünaydın kaptanların en güzeliben tartı bildirimini yarın yapsam olur mu ?
Öyle değil mesela bezelye yemişsin ya onun glisemik indeksi o kadar yüksek ki açlık hissi verir. Aralarda meyve yiyosun açlık hissi veriyor. Yani akşam normal bir sebze yemeği yesen 4 5 kaşık ya da salata metabolizman çok daha hızlı çalışır. Aç kalarak zayıflanmazDün bir parça koyun eti yedim akşam süt içtim sabah peynir yumurta daha nasıl protein alayım bilemedim
15 haziran cuma günü bildirimin 67,9’du canım.Yanlış hatırladığın için öyle oldu sanki.:))) sağoll
Doğru hesaplasam şaşardım
Matematiğim -1 :))
15 haziran cuma 68.8 dim de onu baz almıştım
Allah bereket versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?