- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yaparım esperenzam. Işe gittiğim günler sadece uyandıktan sonra 10 dakika vaktim olduğundan daha uyku ödemini atmış olmuyorum. O yüzden tartılmak istemiyorum cumalarıGünaydın canım
Yarın yapabilirsin canım senyarın mutlaka yap olur mu? Kilo verme yarışı için önemli
Çakal civciv
protein daha uzun süre tok tutuyor ya ondan.Aç gezilmeden zayıflanır mı canısı
Az yedi mi karbonhidratta olsun proteinde olsun acıkıyorsun dimi ama
İki pantolon bi sırt çantası aldım canım ama bir sürü şey denedimNeler aldın10 bin adım epey bir alışveriş demek Yarına iyi bir eksi gelecek sanırım:)
Rakiplerimi kabak gibi oyarım mı diyorsun
günaydın canım, hemen bildiriyorumGünaydınnnlarr
Mutlu bol eksili bir gün olsun ve gelsin muhteşem tartı sonuçlarınız
Teşekkürlerrrr15 haziran cuma günü bildirimin 67,9’du canım.Yanlış hatırladığın için öyle oldu sanki.
1 hafta için güzel eksilme ve güzel yüzde canım.Tebrikler
Canım geçen haftaki bildirimin bu
TamammmCanım geçen haftaki bildirimin bu
Evet, ben de anlatmaya çalıştım bunu civcive daha once ama dinleyen yok ☺Hayır civcivim yanlış düşünüyorsun. Glisemik indeks diye bir olay var. Karbonhidrat yediğinde çok daha fazla acıkırsın. Protein kana yavaş yavaş karıştığından tokluk süresi karbonhidrata göre çok uzun olur. O yüzden hep senin menülerindeki karbonhidrata takılıyorum. Çok az yiyosun ama karbonhidrat yiyosun. Bir süre sonra vücut kıtlık moduna girmeye başlıyo böyle beslenince.
Süpersin süper rakibemmm ❤❤❤
Şimdilik solladım ama senin son dk ne harikalar ortaya koyduğunu biliyor ve tırsıyorumSüpersin süper rakibemmm ❤❤❤
Beni iyi solladin
Olur canım bana uyarBu hafta yarışalım bari gerçi ben 78 küsür çıkarım
Baklagiller sadece karbohidrattan ibaret değildir. Karbonhidratı tamamen kesip yapılan diyetlerin sonunda kişi diyeti bıraktığında tüm kilolar geri gelir. Vücudun yağa da karbonhidrata da ihtiyacı vardır. Proteinler ise kaslar için önemli minerallerdir. Kilo vermeye çalışan insanlar protein almayı bırakırlarsa yağdan değil kastan verirler ve verilen kaslar bir daha asla geri alınmaz -ki hastalıklara sebep olur-. Protein değeri yüksek olan ürünlerin tüketilmesi içerdikleri lif dışında tok tutmaları sebebiyle de önemlidir. Proteinlerden alınabilecek olan yüksek kalorinin aslında bir kısmı vücut onu yakmaya çalışırken gider. Çünkü protein içerikli ürünler sebze ve meyve vs. gibi çabuk hazmedilmez. Hem uzun süre tok kalırsınız hem de protein içeren ürünler metabolizmanızın çalışmasını hızlandırır. Hem de hazmı sırasında harcanan kaloriler kilo almamanızı sağlar.Ekmek arası demişsin canım ,ekmeğin boyutu,ve türü nedir?
Karnıyarık kuzartma ise kötü.5 tane küçük de olsa mercimek köftesi fazla,bir kaşıktan az pilava da gerek yoktu.
Bugün alman gereken karbonhidratı fazlasıyla almışsın.
Dün de kuru fasulye yemiştin o da karbonhidrat ve kontrollü yememiz gerekiyor.Bu kadar çok karbonhidrat kilo vermeni yavaşlatır.
Daha önce de söyledim sanırım görmedin .Menünü gün sonunda toplu yazarsan daha iyi olur canım.Böyle yorum yapmak zor oluyor.
Ben zamanında böyle beslenmiştim, sonuç olarak insülin direnci oluştu vücutta ve daha zor kilo vermeye başladım. Şuan onu kırmaya çalışıyorum bendeHayır civcivim yanlış düşünüyorsun. Glisemik indeks diye bir olay var. Karbonhidrat yediğinde çok daha fazla acıkırsın. Protein kana yavaş yavaş karıştığından tokluk süresi karbonhidrata göre çok uzun olur. O yüzden hep senin menülerindeki karbonhidrata takılıyorum. Çok az yiyosun ama karbonhidrat yiyosun. Bir süre sonra vücut kıtlık moduna girmeye başlıyo böyle beslenince.
Ahhh ahhh nerde o benŞimdilik solladım ama senin son dk ne harikalar ortaya koyduğunu biliyor ve tırsıyorum
Baklagiller sadece karbohidrattan ibaret değildir. Karbonhidratı tamamen kesip yapılan diyetlerin sonunda kişi diyeti bıraktığında tüm kilolar geri gelir. Vücudun yağa da karbonhidrata da ihtiyacı vardır. Proteinler ise kaslar için önemli minerallerdir. Kilo vermeye çalışan insanlar protein almayı bırakırlarsa yağdan değil kastan verirler ve verilen kaslar bir daha asla geri alınmaz -ki hastalıklara sebep olur-. Protein değeri yüksek olan ürünlerin tüketilmesi içerdikleri lif dışında tok tutmaları sebebiyle de önemlidir. Proteinlerden alınabilecek olan yüksek kalorinin aslında bir kısmı vücut onu yakmaya çalışırken gider. Çünkü protein içerikli ürünler sebze ve meyve vs. gibi çabuk hazmedilmez. Hem uzun süre tok kalırsınız hem de protein içeren ürünler metabolizmanızın çalışmasını hızlandırır. Hem de hazmı sırasında harcanan kaloriler kilo almamanızı sağlar.
Baklagiller sadece karbohidrattan ibaret değildir. Karbonhidratı tamamen kesip yapılan diyetlerin sonunda kişi diyeti bıraktığında tüm kilolar geri gelir. Vücudun yağa da karbonhidrata da ihtiyacı vardır. Proteinler ise kaslar için önemli minerallerdir. Kilo vermeye çalışan insanlar protein almayı bırakırlarsa yağdan değil kastan verirler ve verilen kaslar bir daha asla geri alınmaz -ki hastalıklara sebep olur-. Protein değeri yüksek olan ürünlerin tüketilmesi içerdikleri lif dışında tok tutmaları sebebiyle de önemlidir. Proteinlerden alınabilecek olan yüksek kalorinin aslında bir kısmı vücut onu yakmaya çalışırken gider. Çünkü protein içerikli ürünler sebze ve meyve vs. gibi çabuk hazmedilmez. Hem uzun süre tok kalırsınız hem de protein içeren ürünler metabolizmanızın çalışmasını hızlandırır. Hem de hazmı sırasında harcanan kaloriler kilo almamanızı sağlar.
Tam da olduğun yerdeAhhh ahhh nerde o ben
Cumaya hedefini soyle bakalım
Kahveyi ara öğünden ziyade -mideniz sağlamsa tabi- yemekten yarım saat/ bir saat önce içmek daha doğru. Metabolizmayı hızlandırıyor. Yediklerinizi daha çabuk yakmanızı sağlar.Kızlar midem geberdi resmen aşırı mide bulantısı var, birde ara öğünde kahve içtim iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?