Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neler aldın10 bin adım epey bir alışveriş demekYarına iyi bir eksi gelecek sanırım:)

Rakiplerimi kabak gibi oyarım mı diyorsun
İki pantolon bi sırt çantası aldım canım ama bir sürü şey denedimbeğenmeyinve kaldı çoğu ama en güzeli 38 e yaklaşmış olmam
Günaydınnnlarr
Mutlu bol eksili bir gün olsun ve gelsin muhteşem tartı sonuçlarınız
günaydın canım, hemen bildiriyorum

15 haziran cuma günü bildirimin 67,9’du canım.Yanlış hatırladığın için öyle oldu sanki.
1 hafta için güzel eksilme ve güzel yüzde canım.Tebrikler
Teşekkürlerrrr
Doğrudur evet öyle dediysem tabi
Yalnız ben fotolara baktım telimdeki
14 haziran perşembe günü tartıldığımdaki kilom 68.8

Evet, ben de anlatmaya çalıştım bunu civcive daha once ama dinleyen yok ☺

Bu hafta yarışalım bari gerçi ben 78 küsür çıkarım
Olur canım bana uyar sen şuan 75 lerdesin kesin 73 olursun.
Hemen ayarlama yaptım yarın 06.00-09.00 arası yürüyüş yacağız arkadaşla Aldığım kilo yanında ekstradan kilo vermrl gerek ki en kötü haftaya Cuma 75.50 göreyim.

Baklagiller sadece karbohidrattan ibaret değildir. Karbonhidratı tamamen kesip yapılan diyetlerin sonunda kişi diyeti bıraktığında tüm kilolar geri gelir. Vücudun yağa da karbonhidrata da ihtiyacı vardır. Proteinler ise kaslar için önemli minerallerdir. Kilo vermeye çalışan insanlar protein almayı bırakırlarsa yağdan değil kastan verirler ve verilen kaslar bir daha asla geri alınmaz -ki hastalıklara sebep olur-. Protein değeri yüksek olan ürünlerin tüketilmesi içerdikleri lif dışında tok tutmaları sebebiyle de önemlidir. Proteinlerden alınabilecek olan yüksek kalorinin aslında bir kısmı vücut onu yakmaya çalışırken gider. Çünkü protein içerikli ürünler sebze ve meyve vs. gibi çabuk hazmedilmez. Hem uzun süre tok kalırsınız hem de protein içeren ürünler metabolizmanızın çalışmasını hızlandırır. Hem de hazmı sırasında harcanan kaloriler kilo almamanızı sağlar.

Ben zamanında böyle beslenmiştim, sonuç olarak insülin direnci oluştu vücutta ve daha zor kilo vermeye başladım. Şuan onu kırmaya çalışıyorum bende

Her sabah işe geldiğimde 07:30-08:00 arası yarım saat yürüyorum. Bunun dışında hafta da en ak iki kere zumba da yapacağım. Bunun neticesinde yesem de kilo vereceğim. Önemli olan bir öğün kaçırılan fazlalığı diğer öğünle telafi etemk.
Bir de burada bulunan herkese bir ipucu.(Belki biliyorsunuzdur.)
Fazla kaçırdığınız öğün ve zamanlarda bir bardak yağsız süt için bu yediklerinizin tamamının kiloya dönüşmesini engeller.
Bir de ara öğünlerde yenen yağsız yoğurtlar yapılan egzersizle beraber karın bölgesinde bulunan yağları eritir.

Kızlar midem geberdi resmen aşırı mide bulantısı var, birde ara öğünde kahve içtim iyi mi

Baklagillerde etle yarışacak kadar protein olduğunu unutmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…