Olduğum yerde kahvalti.muhabbetleri donuyorTam da olduğun yerdehımmm 57 olsun annemle güvenemiyorum pek bir de davetler de başladı, bakalım ne yapacam
TAbi öylesi daha iyi ama nedense boydan 10kg aşağı düşmeye çalışılıyorBoy kilo endeksine göre herkes normal kilosunu hesaplar ona düşmeye çalışırsa daha mı iyi olur?
Keşke sağlam olsa ama aç krnına içemiyorum benim için ölüm demek aç karnına çay kahveKahveyi ara öğünden ziyade -mideniz sağlamsa tabi- yemekten yarım saat/ bir saat önce içmek daha doğru. Metabolizmayı hızlandırıyor. Yediklerinizi daha çabuk yakmanızı sağlar.
Dünkü menüm:
Sabah
Klasik kahvaltı(yumurta,peynir, zeytin,1 dilim ekmek)
Öğlen
Salatalık-Peynir
Akşam
4 köfte, biraz patates kızartması, salata
Tam da olduğun yerdehımmm 57 olsun annemle güvenemiyorum pek bir de davetler de başladı, bakalım ne yapacam
Benim de çok iyi değil ama şekersiz nescafeyi denedim çok etkilemedi.Keşke sağlam olsa ama aç krnına içemiyorum benim için ölüm demek aç karnına çay kahve
Seviyorum civciv seni
protein daha uzun süre tok tutuyor ya ondan.
Süpersin tebrik ederim
Ben alıştım aç aç gezmeye eşcazımda bıktı açım aç deyip geziyon kalk ye o zaman diyo bende diyorum kim tok gezmişte zayıflamış: D [/QUOTA
Aç kalarak yapılan diyetlerde belli bir düzende yiyerek yapılan diyetlere göre daha az kilo verilir. Vücut kıtlığa girdiğini sanıp yediğiniz azıcık şeyi bile depolama yoluna gidiyor ve yakmıyor.
OOO patates yemiş aramızda gizli zengolar var: D
75 i allah söyletti herladeOlur canım bana uyarsen şuan 75 lerdesin kesin 73 olursun.
Hemen ayarlama yaptım yarın 06.00-09.00 arası yürüyüş yacağız arkadaşlaAldığım kilo yanında ekstradan kilo vermrl gerek ki en kötü haftaya Cuma 75.50 göreyim.
Benim de cuma hedefim 57 canım58,50 şuan zor ama imkansız değil dimi ama Eşimde 4 12 haftaya akşamları hafif geçiririm diye düşünüyorum inş yapabilirim
170 cm boy 58 cm kilo gayet ideal aslında ideal kilonuzun bile altındasınız ben aynı durumdayken bana doktaor biraz kilo al vücudunda yağ az demişti.Benim de cuma hedefim 57 canım58,50 şuan zor ama imkansız değil dimi ama Eşimde 4 12 haftaya akşamları hafif geçiririm diye düşünüyorum inş yapabilirim
OOO patates yemiş aramızda gizli zengolar var: D
Ben de aynı durumdayım sağlıksız diyetlerden insulin direnci oluştu ve şuan kilo vermek çok zorBen zamanında böyle beslenmiştim, sonuç olarak insülin direnci oluştu vücutta ve daha zor kilo vermeye başladım. Şuan onu kırmaya çalışıyorum bende
Şok diyetler miBen de aynı durumdayım sağlıksız diyetlerden insulin direnci oluştu ve şuan kilo vermek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?