Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünkü menüm:

Sabah
Klasik kahvaltı(yumurta,peynir, zeytin,1 dilim ekmek)

Öğlen
Salatalık-Peynir

Akşam
4 köfte, biraz patates kızartması, salata

Çarşamba günü 80,20 kiloyla başladım. Bu sabah tartıldığımda 79,20 kiloydum. Verdiğim kilo yüzdesi 0,0124
Umarım motivasyonum bozulmaz.
Herkese kolay gelsin

Kahveyi ara öğünden ziyade -mideniz sağlamsa tabi- yemekten yarım saat/ bir saat önce içmek daha doğru. Metabolizmayı hızlandırıyor. Yediklerinizi daha çabuk yakmanızı sağlar.
Keşke sağlam olsa ama aç krnına içemiyorum benim için ölüm demek aç karnına çay kahve

75 i allah söyletti herlade ben 78 küsürüm hemen hemen aynıyız

Benim de cuma hedefim 57 canım 58,50 şuan zor ama imkansız değil dimi ama Eşimde 4 12 haftaya akşamları hafif geçiririm diye düşünüyorum inş yapabilirim
Benim de cuma hedefim 57 canım 58,50 şuan zor ama imkansız değil dimi ama Eşimde 4 12 haftaya akşamları hafif geçiririm diye düşünüyorum inş yapabilirim
170 cm boy 58 cm kilo gayet ideal aslında ideal kilonuzun bile altındasınız ben aynı durumdayken bana doktaor biraz kilo al vücudunda yağ az demişti.

BEn günlük kalori ve su ihtiyacımı hesapladım. Bu kaloriden daha az alıp birazda yakarak kilo kontrolümü yapacağım. Almam gereken sıvı miktarı da 2400 gr. mış ki yemekleri falan çıkınca daha az su ihtiyacı kalıyor. Ve ben suyu çok tüketirim. Daha yeni 1lt suyu bitirdim.

Ben zamanında böyle beslenmiştim, sonuç olarak insülin direnci oluştu vücutta ve daha zor kilo vermeye başladım. Şuan onu kırmaya çalışıyorum bende
Ben de aynı durumdayım sağlıksız diyetlerden insulin direnci oluştu ve şuan kilo vermek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…