Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızıma mevlüt yapıcaz temmuzda, mevlüt için kıyafet aldım 38 bedene sığınca çok mutlu oldum. Tabi önceki 36 beden kıyafetlerimin hepsine sığsam fena olmaz

Ben de aynı durumdayım sağlıksız diyetlerden insulin direnci oluştu ve şuan kilo vermek çok zor

Ben sağlıksız beslendiğimi düşünmüyorum sadece karbonhidrat fazla olduğu için daha çok açlık çekiyorum kısmına katılıyorum Fazla su içmek, tatlıyı minumuma indirmek, akşamları süt içmekle bence baya yol katettim 56 ya inersem nerdeyse 10 kilo vermiş olucam 11 Nisan dan beri..
Daha öncede şekersiz çay içme ve akşam yemeklerinde ekmeği tamamen kesme alışkanlığı kazanmıştım yıllardır devam ediyorum.Bu sefer de tatlı yeme isteğimi ayda yılda bire indirirsem süper olucak

Siz de benim gibi kalori takibi yapıyorsunuz
Günaydınnnn

Benim de çok iyi değil ama şekersiz nescafeyi denedim çok etkilemedi.

Ben denedim ve çok kötü oldum. Midemde gastrit, reflü, ülser ve mide fıtığı var o yüzden çok hassaslaştı. Şuan ilaç aldım diye bile mide bulantısı yaşıyorum. Sen şanslıymışsın bu konuda o zaman.

75 i allah söyletti herlade ben 78 küsürüm hemen hemen aynıyız

güncel kiloda öyle yazınca ben 75 sandım. Hadi bakalım haftaya Cuma hedefimiz 75 ler olsun.
Ben de aynı durumdayım sağlıksız diyetlerden insulin direnci oluştu ve şuan kilo vermek çok zor

Hiç sorma şehir dışındayken yorgun gelirdim eve hiç yrmek yemeden geçirdiğimi bilirim günlerimi. Bazen de meyve ve atıştırmalıklarla. İlk gittiğim diyetisyen ne yaptın vücudu savaşa sokmuşsun demişti. Aç kaldığından savunma mekanizması olarak şeker depolamaya başlamış pek akıllıymış o zamanlarda şimdi de uğraştırmasa beni eritse şu şekerleri

Baklagiller diyetin olmazsa olmazı daha dogrusu sağlıkla beslenmenin. Ama mercimek köftesiyle, kurufasülye, pilav ve ekmek aynı gün içerisinde yer almamalı. Mercimek köftesindeki bulgura gerek yok çünkü günümüzde bulgur besin değerini kaybetmiş halde satılıyor. Pirincede ihtiyacımız yok. Menülerin zamanla biraz daha dengeli olur diye düşünüyorum

Olduğum yerde kahvalti.muhabbetleri donuyor pideli falan
56.9 yapalım da ucundan azicik görelim
Bana da biraz önce ikram ettiler nazikçe geri çevirdimÇünkü ısrar etmiyorlar oysa annem sofradakileri tek tek sayar bunu yedin mi bınu yedin mi diye
Benim de cuma hedefim 57 canım 58,50 şuan zor ama imkansız değil dimi ama Eşimde 4 12 haftaya akşamları hafif geçiririm diye düşünüyorum inş yapabilirim
Olmaz olmaz deme olmaz olmaz
Süpersin tebrik ederim
Teşekkür ederim esram
Ooo kayıp kuş hoşgeldin canım nasılsın?
buralardayım canım

Ayy haftaya 75ler çok nasıl 3 kilo vericez

Ben de öğrencilik yillarımda yemek yapmaya üşendiğimden akşamları ya çorbayla yada yoğurtla geçirirdim. Çoğu zamanda aç kalırdim. Kendime çok kötülük yapmışım. Aç kalarak zayıflamının metabolizmayı alt üst edeceğini bilmiyordum

Hosbuldum canim :) iyim cok sukur sen nasilsin

Bugün hiç görünmemenden tahmin etmiştim canım biraz.Ağrın mı çok var?
Geçmiş olsun tatlım.

Afiyet sıhhat olsun canım.
Regl de geldiğine göre haftaya senden çok iyi eksi gelir tahminimce.

Bende haftaya benden iyi bir eksi bekliyorum:)
Ağrım çok var maalesef

Nice mutlu yılları olsun anneciğinin.

Teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun ağrı kesici al artarsa ağrın :/

Aldım aldım hemen zaten
Teşekkürler
....
Nice senelere inşallah
Geçmiş olsunnn
Ok. Açıyorum

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…