170 cm boy 58 cm kilo gayet ideal aslında ideal kilonuzun bile altındasınız ben aynı durumdayken bana doktaor biraz kilo al vücudunda yağ az demişti.
Şok diyetler ve karbonhidrat ağırlıklı aç kalarak beslenme. Şuan kilo veremiyorsam tek sebebi bunlarŞok diyetler mi
Ben de aynı durumdayım sağlıksız diyetlerden insulin direnci oluştu ve şuan kilo vermek çok zor
Siz de benim gibi kalori takibi yapıyorsunuzBEn günlük kalori ve su ihtiyacımı hesapladım. Bu kaloriden daha az alıp birazda yakarak kilo kontrolümü yapacağım. Almam gereken sıvı miktarı da 2400 gr. mış ki yemekleri falan çıkınca daha az su ihtiyacı kalıyor. Ve ben suyu çok tüketirim. Daha yeni 1lt suyu bitirdim.
GünaydınnnnGunaydin kizlar
Boyunuz kaç kilomuz yakınmışŞok diyetler ve karbonhidrat ağırlıklı aç kalarak beslenme. Şuan kilo veremiyorsam tek sebebi bunlar
Hoşgeldin canımın içi nasılsınGunaydin kizlar
Boyun 1.60 senin kaçBoyunuz kaç kilomuz yakınmış
Benim de çok iyi değil ama şekersiz nescafeyi denedim çok etkilemedi.
75 i allah söyletti herladeben 78 küsürüm hemen hemen aynıyız
Ben de aynı durumdayım sağlıksız diyetlerden insulin direnci oluştu ve şuan kilo vermek çok zor
Hosbuldum bitanem iyim cok sukur sen nasilsinHoşgeldin canımın içi nasılsın
Baklagiller diyetin olmazsa olmazı daha dogrusu sağlıkla beslenmenin. Ama mercimek köftesiyle, kurufasülye, pilav ve ekmek aynı gün içerisinde yer almamalı. Mercimek köftesindeki bulgura gerek yok çünkü günümüzde bulgur besin değerini kaybetmiş halde satılıyor. Pirincede ihtiyacımız yok. Menülerin zamanla biraz daha dengeli olur diye düşünüyorumBaklagiller sadece karbohidrattan ibaret değildir. Karbonhidratı tamamen kesip yapılan diyetlerin sonunda kişi diyeti bıraktığında tüm kilolar geri gelir. Vücudun yağa da karbonhidrata da ihtiyacı vardır. Proteinler ise kaslar için önemli minerallerdir. Kilo vermeye çalışan insanlar protein almayı bırakırlarsa yağdan değil kastan verirler ve verilen kaslar bir daha asla geri alınmaz -ki hastalıklara sebep olur-. Protein değeri yüksek olan ürünlerin tüketilmesi içerdikleri lif dışında tok tutmaları sebebiyle de önemlidir. Proteinlerden alınabilecek olan yüksek kalorinin aslında bir kısmı vücut onu yakmaya çalışırken gider. Çünkü protein içerikli ürünler sebze ve meyve vs. gibi çabuk hazmedilmez. Hem uzun süre tok kalırsınız hem de protein içeren ürünler metabolizmanızın çalışmasını hızlandırır. Hem de hazmı sırasında harcanan kaloriler kilo almamanızı sağlar.
Bana da biraz önce ikram ettiler nazikçe geri çevirdimOlduğum yerde kahvalti.muhabbetleri donuyorpideli falan
56.9 yapalım da ucundan azicik görelim
Olmaz olmaz deme olmaz olmazBenim de cuma hedefim 57 canım58,50 şuan zor ama imkansız değil dimi ama Eşimde 4 12 haftaya akşamları hafif geçiririm diye düşünüyorum inş yapabilirim
Teşekkür ederim esramSüpersin tebrik ederim
Ooo kayıp kuş hoşgeldin canım nasılsın?Gunaydin kizlar
buralardayım canım@yolcukardelen nerelerdesin?
günaydın canımGunaydin herkese hayirli cumalar
Ayy haftaya 75ler çok nasıl 3 kilo vericezBen denedim ve çok kötü oldum. Midemde gastrit, reflü, ülser ve mide fıtığı var o yüzden çok hassaslaştı. Şuan ilaç aldım diye bile mide bulantısı yaşıyorum. Sen şanslıymışsın bu konuda o zaman.
güncel kiloda öyle yazınca ben 75 sandım. Hadi bakalım haftaya Cuma hedefimiz 75 ler olsun.
Hiç sorma şehir dışındayken yorgun gelirdim eve hiç yrmek yemeden geçirdiğimi bilirim günlerimi. Bazen de meyve ve atıştırmalıklarla. İlk gittiğim diyetisyen ne yaptın vücudu savaşa sokmuşsun demişti. Aç kaldığından savunma mekanizması olarak şeker depolamaya başlamışpek akıllıymış o zamanlarda şimdi de uğraştırmasa beni eritse şu şekerleri
Hosbuldum canim :) iyim cok sukur sen nasilsinBana da biraz önce ikram ettiler nazikçe geri çevirdimÇünkü ısrar etmiyorlar oysa annem sofradakileri tek tek sayar bunu yedin mi bınu yedin mi diye
Olmaz olmaz deme olmaz olmaz
Teşekkür ederim esram
Ooo kayıp kuş hoşgeldin canım nasılsın?
buralardayım canım
Bugün hiç görünmemenden tahmin etmiştim canım biraz.Ağrın mı çok var?
Geçmiş olsun tatlım.
Afiyet sıhhat olsun canım.
Regl de geldiğine göre haftaya senden çok iyi eksi gelir tahminimce.
Nice mutlu yılları olsun anneciğinin.
Çok geçmiş olsun ağrı kesici al artarsa ağrın :/
Teşekkürler
....
Nice senelere inşallah
Geçmiş olsunnn
Ok. Açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?