Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım maalesef kendimize en büyük zararı yine biz vermişiz.
Çok mu diyorsun. Peki hedef kilomuz 76 olsun o zaman 2 kilo bu rahatlıkla gider. Ama ben 3 kilo verirsem karışmam ha

Kız senin hedeflerin maşallahı var ben haftada 500 gram versem havalara uçarım

Tamam tamam hadi son pazarlık 77 olsun Bak bu da senin hatrın için yoksa bu kadar hayatta çıkmam

Ya hedef belirleyelim ki o hedefe doğru koşalım gaza getirir diye düşündüm ondan yani

Tamam tamam hadi son pazarlık 77 olsun Bak bu da senin hatrın için yoksa bu kadar hayatta çıkmam

Ya hedef belirleyelim ki o hedefe doğru koşalım gaza getirir diye düşündüm ondan yani
Ama makul hedefler koyalım 77yi çok beğendimm hedefimiz 77 olsun ben yarın tartılayım bakayım muhtemelen 78.5 civarı gelirim

Hepsini aynı gün yememiştim ki
Kuru fasulye akşam yemeğinde pilav yok
Öğlen mercimek köftesi içinde bulgur varmıydı bilmiyorum ben yapmadım. Yemekhanede o vardı. Pilav ise belki bir tatlı kaşığı veya birazcık fazla bir çorba kaşığı yok.
Neyse ben bildiğim gibi devam edeceğim

Alıntıladığın mesajımın sadece kuru fasulye de karbonhidrattır ve karbonhidratlar kontrollü alınmazsa kilo vermeni yavaşlatır denemi mi yanlış anladın sanırım.Baklagiller elbette protein içerir aynı zamanda karbonhidrattır da.Menülerimizde kontrollü olarak yer almalılar buna itirazım yok zaten.
Ekmek arası peynir ,5 tane mercimek köfte, karnıyarık(tahminimce kızartmaydı) kuru fasulye yersen kilo vermen zor olur demeye getirdim.Aldığın karbonhidrat miktarı alman gereken miktarı geçmiş demek istediğim buydu.
Menülerini toplu olarak yazmanı iki defa rica etmiş olmama ve menülerinde yediklerinin ölçüsünü vermeni istemiş olmama rağmen ısrarla görmezden geliyor 3-4 gün takıma hiç uğramıyorsun.Üstelik deneme süresindesin.
Sağlık sorunların ve kullandığın kortizon sebebiyle kilo aldığını,bu sağlık sorunların nedeniyle spor yapamadığını belirtmiştin yanlış hatırlamıyorsam.
Spor da yapamıyorken ve menülerinde bu kadar çok karbonhidrat varken kilo vermen yavaş olur yada kilo alırsın olacak olan bu maalesef.
Takım kaptanı olmam sebebi ile burada sen dahil herkesin menüsüne sporuna yorum yapıyorum ve uyarılarda da bulunuyorum.Bunlara uyup uymamak tabii ki sizlerin tercihidir buna saygı duyarım ancak takım kuralları kabul edilerek buraya gelinmişse ben de bunlara uyulmasını isterim. Uymayanları da takım listesine almamayı yada listede ise transfer yada izine çıkmalarını isteyebilirim.
Genel bilgi olarak yazdıklarını da emin ol tüm kilo sorunu olanlar bilir. Baklagillerden alınan protein çok sağlıklı olsa da etten alınan ile yarışamaz.
Sonuç olarak hastalığın için çok çok geçmiş olsun,tez zamanda şifa bulursun inşallah.Takımla devam etmeyi düşünüyorsan da kurallara uymanı istiyorum canım.

Pardon ben orayı kaçırdım o zaman aynı gün yedin sandım. Farklı günlerdeyse sadece mercimek köftesi ve pilavı diyetinden çıkarabilirsi

Kraliçem geçen sanırım 57,7 yada 57,6 mi hatırlayamıyorum, ama bugün 57,5 oldum :)
Hedef 57,0 ulaşamadım, dayak mi atarsın ceza mi verirsin hakkın var bir
Sana ceza vermekten yoruldum İstanbuldaydın değil mi canım sonunda seni bulup bi temiz döveceğim anca öyle içimin yağları soğur.
57,7’ydin canım iki haftada 200 gram verdin .Hapşırsan tıksırsan verirdin bi haftada 100 gramı
Hergün sağlıklı menü istiyorum senden,birde başla artık şu spora canım.Bak ağustosa ne kaldı ki?

Pardon ben orayı kaçırdım o zaman aynı gün yedin sandım. Farklı günlerdeyse sadece mercimek köftesi ve pilavı diyetinden çıkarabilirsi
Akşamdan kuru fasulye,sabah ekmek arası peynir( ekmeğin boyutunu ve türünü sormuş olmama rağmen cevap alamadım)öğlen Karnıyarık ve 5 mercimek köfte. Ondan sonra menü paylaşımı yada herhangi bir mesaj yok.İki defa menülerini toplu olarak yazmanı rica ediyorum dememe rağmen cevap yok.

Deneme süresi bu yüzden var esperenzam gerilme boşuna. fitcivciv i bile geçebilir savunması

Deneme süresi bu yüzden var esperenzam gerilme boşuna. fitcivciv i bile geçebilir savunması

Ben çalışkan öğrenciyim bir kere hergün menü yazar düzenli mesaj atar ,arada ispiyonculuk yapar vee suyumu içerim kaçamaklarım nadirdir Bulgur pilavı yedim savuncam tabi 1 kaşık pekmez yedim savuncam tabi

Evet hatırlıyorum iki kere uyardın böyle zor olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…