- 24 Mayıs 2018
- 197
- 366
- 18
- 30
Aynen canım maalesef kendimize en büyük zararı yine biz vermişiz.Ayy haftaya 75ler çok nasıl 3 kilo vericez
Ben de öğrencilik yillarımda yemek yapmaya üşendiğimden akşamları ya çorbayla yada yoğurtla geçirirdim. Çoğu zamanda aç kalırdim. Kendime çok kötülük yapmışım. Aç kalarak zayıflamının metabolizmayı alt üst edeceğini bilmiyordum
Kız senin hedeflerin maşallahı varAynen canım maalesef kendimize en büyük zararı yine biz vermişiz.
Çok mu diyorsun. Peki hedef kilomuz 76 olsun o zaman 2 kilo bu rahatlıkla gider. Ama ben 3 kilo verirsem karışmam ha
Kraliçem geçen sanırım 57,7 yada 57,6 mi hatırlayamıyorum, ama bugün 57,5 oldum :)Azimlim günaydın tatlım bildirimini unutma olur mu
Kız senin hedeflerin maşallahı varben haftada 500 gram versem havalara uçarım
GünaydınnnnGunaydin herkese hayirli cumalar
Bende haftaya benden iyi bir eksi bekliyorum:)
Ağrım çok var maalesef
İnşallah
Teşekkür ederim
Rica ederimm
Aldım aldım hemen zaten
Teşekkür ederim
Ama makul hedefler koyalım
Tamam tamam hadi son pazarlık 77 olsunBak bu da senin hatrın için yoksa bu kadar hayatta çıkmam
Ya hedef belirleyelim ki o hedefe doğru koşalım gaza getirir diye düşündüm ondan yani
Hepsini aynı gün yememiştim kiBaklagiller diyetin olmazsa olmazı daha dogrusu sağlıkla beslenmenin. Ama mercimek köftesiyle, kurufasülye, pilav ve ekmek aynı gün içerisinde yer almamalı. Mercimek köftesindeki bulgura gerek yok çünkü günümüzde bulgur besin değerini kaybetmiş halde satılıyor. Pirincede ihtiyacımız yok. Menülerin zamanla biraz daha dengeli olur diye düşünüyorum
Alıntıladığın mesajımın sadece kuru fasulye de karbonhidrattır ve karbonhidratlar kontrollü alınmazsa kilo vermeni yavaşlatır denemi mi yanlış anladın sanırım.Baklagiller elbette protein içerir aynı zamanda karbonhidrattır da.Menülerimizde kontrollü olarak yer almalılar buna itirazım yok zaten.Baklagiller sadece karbohidrattan ibaret değildir. Karbonhidratı tamamen kesip yapılan diyetlerin sonunda kişi diyeti bıraktığında tüm kilolar geri gelir. Vücudun yağa da karbonhidrata da ihtiyacı vardır. Proteinler ise kaslar için önemli minerallerdir. Kilo vermeye çalışan insanlar protein almayı bırakırlarsa yağdan değil kastan verirler ve verilen kaslar bir daha asla geri alınmaz -ki hastalıklara sebep olur-. Protein değeri yüksek olan ürünlerin tüketilmesi içerdikleri lif dışında tok tutmaları sebebiyle de önemlidir. Proteinlerden alınabilecek olan yüksek kalorinin aslında bir kısmı vücut onu yakmaya çalışırken gider. Çünkü protein içerikli ürünler sebze ve meyve vs. gibi çabuk hazmedilmez. Hem uzun süre tok kalırsınız hem de protein içeren ürünler metabolizmanızın çalışmasını hızlandırır. Hem de hazmı sırasında harcanan kaloriler kilo almamanızı sağlar.
Pardon ben orayı kaçırdım o zaman aynı gün yedin sandım. Farklı günlerdeyse sadece mercimek köftesi ve pilavı diyetinden çıkarabilirsiHepsini aynı gün yememiştim ki
Kuru fasulye akşam yemeğinde pilav yok
Öğlen mercimek köftesi içinde bulgur varmıydı bilmiyorum ben yapmadım. Yemekhanede o vardı. Pilav ise belki bir tatlı kaşığı veya birazcık fazla bir çorba kaşığı yok.
Neyse ben bildiğim gibi devam edeceğim
Ben 78.00 im bunu baz alıp haftaya en kötü 77 yi hedefleyip çalışacağım. Tam gaz ileriAma makul hedefler koyalım77yi çok beğendimm hedefimiz 77 olsun ben yarın tartılayım bakayım muhtemelen 78.5 civarı gelirim
Sana ceza vermekten yoruldumKraliçem geçen sanırım 57,7 yada 57,6 mi hatırlayamıyorum, ama bugün 57,5 oldum :)
Hedef 57,0 ulaşamadım, dayak mi atarsın ceza mi verirsin hakkın varbir
Menülerini sporunu yakından takipteyimBen 78.00 im bunu baz alıp haftaya en kötü 77 yi hedefleyip çalışacağım. Tam gaz ileri
Akşamdan kuru fasulye,sabah ekmek arası peynir( ekmeğin boyutunu ve türünü sormuş olmama rağmen cevap alamadım)öğlen Karnıyarık ve 5 mercimek köfte. Ondan sonra menü paylaşımı yada herhangi bir mesaj yok.İki defa menülerini toplu olarak yazmanı rica ediyorum dememe rağmen cevap yok.Pardon ben orayı kaçırdım o zaman aynı gün yedin sandım. Farklı günlerdeyse sadece mercimek köftesi ve pilavı diyetinden çıkarabilirsi
Deneme süresi bu yüzden var esperenzam gerilme boşuna.Akşamdan kuru fasulye,sabah ekmek arası peynir( ekmeğin boyutunu ve türünü sormuş olmama rağmen cevap alamadım)öğlen Karnıyarık ve 5 mercimek köfte. Ondan sonra menü paylaşımı yada herhangi bir mesaj yok.İki defa menülerini toplu olarak yazmanı rica ediyorum dememe rağmen cevap yok.
Akşamdan kuru fasulye,sabah ekmek arası peynir( ekmeğin boyutunu ve türünü sormuş olmama rağmen cevap alamadım)öğlen Karnıyarık ve 5 mercimek köfte. Ondan sonra menü paylaşımı yada herhangi bir mesaj yok.İki defa menülerini toplu olarak yazmanı rica ediyorum dememe rağmen cevap yok.
Bildirim alayım senden Elif’im.Bu hafta takım tırtladı zaten.bugün seni listeye alıyorum.Bundan sonra cıs cos yok.Düzenli menü istiyorum bir de.Haydi vira bismilllah diyerek dön aramıza tatlım.Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?