Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben çalışkan öğrenciyim bir kere hergün menü yazar düzenli mesaj atar ,arada ispiyonculuk yapar vee suyumu içerim kaçamaklarım nadirdir Bulgur pilavı yedim savuncam tabi 1 kaşık pekmez yedim savuncam tabi
Pilav ekmek yersek sadece çabuk acıkırız ama yağdan gider diye bi açıklamada yapmazsın heralde civciv gerçi patates kızartması kilo aldırmaz dediğine göre bi düşünmek lazım

Pilav ekmek yersek sadece çabuk acıkırız ama yağdan gider diye bi açıklamada yapmazsın heralde civciv gerçi patates kızartması kilo aldırmaz dediğine göre bi düşünmek lazım

Allahtan pilav makarna zaafım yok ama patates yiyorum buğulama yapıyorum yine yiyorum ama artık pahalı bir müddet yemem belki

esperenzaa
Önümüzdeki cuma acaba dolacak mı deneme sürem
Seni de sıkmak istemem .
Çok merak ediyorum da
Bir an önce adımın yazılmasını istiyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum

OOO patates yemiş aramızda gizli zengolar var : D
Hem zengin hem de cezadan korkmayacak kadar cesur.
simla0 Bu ne cesarettir yarabbim,Seni tanımak istiyorum yiğidim beni mutlaka ara
patates için 15 dk yürüyüş cezan var canım.
Kızıma mevlüt yapıcaz temmuzda, mevlüt için kıyafet aldım 38 bedene sığınca çok mutlu oldum. Tabi önceki 36 beden kıyafetlerimin hepsine sığsam fena olmaz
Patatesi,tatlıyı abur cuburu kesersen hem emziriyorsun hem de spora başladın iyi kilo verirsin canım.

esperenzaa m hedefler deyince aklıma geldi ballikayfe nerelerde yine acaba
Azyiyen_azimli kuşum nerdesin
Ballıkayfe yine firardaBen geçen yıl mayıs sonunda geldiğimde kaptandı sonra bi fıydı bulabilene aşkolsun.
En son burnunu deldirecekti.saç baş yapılıp spa keyfi yapacaktı.

ballikayfe ne yaptın burnunu deldirdin mi, kursun başladı mı,musiki cemiyetindeki arkadaştan ne haber
2 hafta önce 67
Bugün 66.1
Fark 0.9
%1.34/2 = %0.67
esperenzaa
Tebrikler canımmm Harikasın.

Haklısınız kralıçem, evet İstanbuldayım, ama benim buraya kimse gelmez üşenirler :) baya uzaklardayım :) başlayacağim, salıdan büyük ihtimal, dün 1 saat deli gibi dans ettim :) enerji kalori yaksın diye...
Sağlıklı menü bende istiyorum kraliçem, bursumu bekliyorum, alacağım yapacağim sağlıklı yiyecekler...

Bugün de yürüyüş yapmalıyım
Yap canım tabii.Spor ve kilo verme yarışı başlıyor.
Evet hatırlıyorum iki kere uyardın böyle zor olur diye
Oyyy benim çalışkan kuzumBulgur pilavına sözüm yok ama pekmez doğal olsa yine ses etmem ama bimden aldığın pekmezi sana yedirmem bi fururum pekmezini akıtırım kuşum
esperenzaa
Önümüzdeki cuma acaba dolacak mı deneme sürem
Seni de sıkmak istemem .
Çok merak ediyorum da
Bir an önce adımın yazılmasını istiyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum

içtim canım kendiliğinden geleceği yok
İyi yapmışsın canım:)

Canım listeye girebiliyor musun?
Pazartesi ve bugünü yaz canım.Ben duruma göre düzenlerim tatlım.

Menopoz falan yok dedi doktor ama yoktur dimi kaç aydır gelen giden yok transferde 10 yumurtayı duyunca gayet iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…