- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Pilav ekmek yersek sadece çabuk acıkırız ama yağdan gider diye bi açıklamada yapmazsın heralde civciv gerçi patates kızartması kilo aldırmaz dediğine göre bi düşünmek lazımBen çalışkan öğrenciyim bir kere hergün menü yazar düzenli mesaj atar ,arada ispiyonculuk yapar vee suyumu içerim kaçamaklarım nadirdirBulgur pilavı yedim savuncam tabi 1 kaşık pekmez yedim savuncam tabi
Pilav ekmek yersek sadece çabuk acıkırız ama yağdan gider diye bi açıklamada yapmazsın heralde civciv gerçi patates kızartması kilo aldırmaz dediğine göre bi düşünmek lazım
Pilav makarna zaafın olsa onlardan faydalısı olmazdı zatenAllahtan pilav makarna zaafım yok ama patates yiyorum buğulama yapıyorum yine yiyorum ama artık pahalı bir müddet yemem belki
Civcivim bi dene ya
Ayy onu gördüm kızcağızada üzüldüm çokCivcivim bi dene yaCeza vermeyi atladığımda sağ kolum olarak devreye giriyor En son azyiyen azimliye güzellik yapmama vesile oldu
fitcivciv canım ilacını içtin mi?
Hem zengin hem de cezadan korkmayacak kadar cesur.OOO patates yemiş aramızda gizli zengolar var: D
Patatesi,tatlıyı abur cuburu kesersen hem emziriyorsun hem de spora başladın iyi kilo verirsin canım.Kızıma mevlüt yapıcaz temmuzda, mevlüt için kıyafet aldım 38 bedene sığınca çok mutlu oldum. Tabi önceki 36 beden kıyafetlerimin hepsine sığsam fena olmaz
Civcivim bi dene yaCeza vermeyi atladığımda sağ kolum olarak devreye giriyor En son azyiyen azimliye güzellik yapmama vesile oldu
fitcivciv canım ilacını içtin mi?
Ballıkayfe yine firardaesperenzaa m hedefler deyince aklıma geldi ballikayfe nerelerde yine acaba
Azyiyen_azimli kuşum nerdesin
Tebrikler canımmm
Ayy onu gördüm kızcağızada üzüldüm çok
Haklısınız kralıçem, evet İstanbuldayım, ama benim buraya kimse gelmez üşenirler :) baya uzaklardayım :) başlayacağim, salıdan büyük ihtimal, dün 1 saat deli gibi dans ettim :) enerji kalori yaksın diye...Sana ceza vermekten yoruldumİstanbuldaydın değil mi canım sonunda seni bulup bi temiz döveceğim anca öyle içimin yağları soğur.
57,7’ydin canım iki haftada 200 gram verdin .Hapşırsan tıksırsan verirdin bi haftada 100 gramı
Hergün sağlıklı menü istiyorum senden,birde başla artık şu spora canım.Bak ağustosa ne kaldı ki?
Fitcivciv, yazık değil mi bana senin gibi rakibim var, kazanma şansım kaç bilmiyorum...Azyiyen azimliye üzülenin aklı yok full kaçamak ve yinede 100 200 gram veriyor
Yok yani cezasına üzüldümAzyiyen azimliye üzülenin aklı yok full kaçamak ve yinede 100 200 gram veriyor
Fitcivciv, yazık değil mi bana senin gibi rakibim var, kazanma şansım kaç bilmiyorum...
Yap canım tabii.Spor ve kilo verme yarışı başlıyor.Bugün de yürüyüş yapmalıyım
Oyyy benim çalışkan kuzumEvet hatırlıyorum iki kere uyardın böyle zor olur diye
esperenzaa
Önümüzdeki cuma acaba dolacak mı deneme sürem
Seni de sıkmak istemem .
Çok merak ediyorum da
Bir an önce adımın yazılmasını istiyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum
İyi yapmışsın canım:)içtim canım kendiliğinden geleceği yok
Canım listeye girebiliyor musun?Günaydın kızlar güzel bir gun olsun diyeceğim sizlere ama bizim burda acaip derecede gok gürültülü sağanak var.
esperenzaa Ben kilo bildirimi yapacağım ya nasıl yazayım izine ayrıldığım kiloyu mu yazayım yoksa pazartesi başlarken tartilmistim onu mu
Yap canım tabii.Spor ve kilo verme yarışı başlıyor.
Oyyy benim çalışkan kuzumBulgur pilavına sözüm yok ama pekmez doğal olsa yine ses etmem ama bimden aldığın pekmezi sana yedirmem bi fururum pekmezini akıtırım kuşum
İyi yapmışsın canım:)
Tmm cnm kilom 87.5Bildirim alayım senden Elif’im.Bu hafta takım tırtladı zaten.bugün seni listeye alıyorum.Bundan sonra cıs cos yok.Düzenli menü istiyorum bir de.Haydi vira bismilllah diyerek dön aramıza tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?