- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Evet esperenzam çok pahalı ya, soğan kiwi fiyatı nerdeyse, ne yapacaz? Onlarada ceza kesebilir misin?
Dün o kadar dikkat ettim, sonra geldim canım sıkkın 2 börek yedim...
Tamam canım.Sorun değil beraber güle oynaya vereceğiz kilolarıTmm cnm kilom 87.5haftaya insallah tepafi edicem
İki hafta öncekini yazıp yüzdeyi ikiye böleceğiz canım.Sen 57,9’dun tatlımesperenzaa iki hafta onceki kiloyu mu yazicaz haftakini mi?
Insallah listeye girersem daha cozutmam diye dusunuyorumTamam canım.Sorun değil beraber güle oynaya vereceğiz kiloları
18 haziran pazartesi:61 kgCanım listeye girebiliyor musun?
Pazartesi ve bugünü yaz canım.Ben duruma göre düzenlerim tatlım.
Çok şükür canım dönmene çok sevindim, bi yerden başlamak lazım aetıkHosbuldum canim :) iyim cok sukur sen nasilsin
Cezası belli olan bi iddiaya girelim seninle yoksa böyle olmayacak, 200 gr nedir kızKraliçem geçen sanırım 57,7 yada 57,6 mi hatırlayamıyorum, ama bugün 57,5 oldum :)
Hedef 57,0 ulaşamadım, dayak mi atarsın ceza mi verirsin hakkın varbir
SeN çok tatlı bi öğrensin canım, sınıfta yanakları sıkılası öğrenciler olur ya aynen öylesinBen çalışkan öğrenciyim bir kere hergün menü yazar düzenli mesaj atar ,arada ispiyonculuk yapar vee suyumu içerim kaçamaklarım nadirdirBulgur pilavı yedim savuncam tabi 1 kaşık pekmez yedim savuncam tabi
Doğru tespit, napsak sevdiğimiz şeyleri civcive havale etsek de diyet listelerine mi girsePilav makarna zaafın olsa onlardan faydalısı olmazdı zaten
aaa evet hatırladım, hatun bakımlı bakımlı gezip bizi tınlamiiii
Ballıkayfe yine firardaBen geçen yıl mayıs sonunda geldiğimde kaptandı sonra bi fıydı bulabilene aşkolsun.
En son burnunu deldirecekti.saç baş yapılıp spa keyfi yapacaktı.
ballikayfe ne yaptın burnunu deldirdin mi, kursun başladı mı,musiki cemiyetindeki arkadaştan ne haber
Tebrikler canımmmHarikasın.
İyi bari daha az artıda olucamİki hafta öncekini yazıp yüzdeyi ikiye böleceğiz canım.Sen 57,9’dun tatlım
Canım biz pkosluların tek avantajı geç menapoza giriyor oluşumuz.Her ay düzenli yumurtlayamadığımız için yumurta rezervimiz daha yavaş tükeniyor.Menopoz falan yok dedi doktor ama yoktur dimi kaç aydır gelen giden yok transferde 10 yumurtayı duyunca gayet iyi dedi
Yap canım tabii.Spor ve kilo verme yarışı başlıyor.
Oyyy benim çalışkan kuzumBulgur pilavına sözüm yok ama pekmez doğal olsa yine ses etmem ama bimden aldığın pekmezi sana yedirmem bi fururum pekmezini akıtırım kuşum
İyi yapmışsın canım:)
Civcivim ye sen bu kızı, helaldir sanaFitcivciv, yazık değil mi bana senin gibi rakibim var, kazanma şansım kaç bilmiyorum...
Güven kendineInsallah listeye girersem daha cozutmam diye dusunuyorum
ben bu halleri bir yerden biliyorumİyi bari daha az artıda olucam
Bi tek ben artidayim sanırım
2 ye kadar bekliyorum ki 100 gitse kardir ☺
Günaydın ekürüm :))))Günaydın kızlar güzel bir gun olsun diyeceğim sizlere ama bizim burda acaip derecede gok gürültülü sağanak var.
esperenzaa Ben kilo bildirimi yapacağım ya nasıl yazayım izine ayrıldığım kiloyu mu yazayım yoksa pazartesi başlarken tartilmistim onu mu
Takdiri bir puanla kaçıran öğrenci gibi oldun
EvettttTakdiri bir puanla kaçıran öğrenci gibi oldun300 gram da gitseydi çok iyi olurdu ,bu hafta sabit olurdun haftaya verdiğin kilo yüzden de izinde olduğun etap sayısına bölünmezdi
Bikaç saat sonra bi daha tartıl belki vc olayından sonra düz 60 olursun da listeye girersin
5 günde de harika iş çıkarmışsın canım tebrikler
2ye kadar bekleyemicem, çok uykum geldi, minnak 6.20 de uyandı. Simdi uyuyorken ben de uyuyayım. Ama haftaya 56.9 da inat ettimCivcivim ye sen bu kızı, helaldir sana
Güven kendineHa cozutursan da itina ile cezada cozutturur esperenzaa içi kan ağlasa da
ben bu halleri bir yerden biliyorumsen bi temizlik yap ikiye kadar en iyisi
İnşallah :)))2ye kadar bekleyemicem, çok uykum geldi, minnak 6.20 de uyandı. Simdi uyuyorken ben de uyuyayım. Ama haftaya 56.9 da inat ettim
Canım biz pkosluların tek avantajı geç menapoza giriyor oluşumuz.Her ay düzenli yumurtlayamadığımız için yumurta rezervimiz daha yavaş tükeniyor.
İnşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?