Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet esperenzam çok pahalı ya, soğan kiwi fiyatı nerdeyse, ne yapacaz? Onlarada ceza kesebilir misin?
Dün o kadar dikkat ettim, sonra geldim canım sıkkın 2 börek yedim...
fattylamb94 Burada iki dilim demiş ama menüde 3 dilim yediğini yazmış.Acıyor musun hâlâ
Azimli karıncam doğruyu söyle tepsiyi mi gömdün.

Hosbuldum canim :) iyim cok sukur sen nasilsin
Çok şükür canım dönmene çok sevindim, bi yerden başlamak lazım aetık
Kraliçem geçen sanırım 57,7 yada 57,6 mi hatırlayamıyorum, ama bugün 57,5 oldum :)
Hedef 57,0 ulaşamadım, dayak mi atarsın ceza mi verirsin hakkın var bir
Cezası belli olan bi iddiaya girelim seninle yoksa böyle olmayacak, 200 gr nedir kız
Ben çalışkan öğrenciyim bir kere hergün menü yazar düzenli mesaj atar ,arada ispiyonculuk yapar vee suyumu içerim kaçamaklarım nadirdir Bulgur pilavı yedim savuncam tabi 1 kaşık pekmez yedim savuncam tabi
SeN çok tatlı bi öğrensin canım, sınıfta yanakları sıkılası öğrenciler olur ya aynen öylesin Hep baklavanın. Faydası geliyor aklıma senin mesajlarını okurken
Pilav makarna zaafın olsa onlardan faydalısı olmazdı zaten
Doğru tespit, napsak sevdiğimiz şeyleri civcive havale etsek de diyet listelerine mi girse
aaa evet hatırladım, hatun bakımlı bakımlı gezip bizi tınlamiiii musikişinas arkadaşıyla hayırlı başarılar dilerim ballikayfe

Fitcivciv, yazık değil mi bana senin gibi rakibim var, kazanma şansım kaç bilmiyorum...
Civcivim ye sen bu kızı, helaldir sana
Insallah listeye girersem daha cozutmam diye dusunuyorum
Güven kendineHa cozutursan da itina ile cezada cozutturur esperenzaa içi kan ağlasa da
İyi bari daha az artıda olucam
Bi tek ben artidayim sanırım
2 ye kadar bekliyorum ki 100 gitse kardir ☺
ben bu halleri bir yerden biliyorumsen bi temizlik yap ikiye kadar en iyisi

18 haziran pazartesi:61 kg
22 haziran cuma: 60.300 gr
Fark: -700 gr
esperenzaa
Takdiri bir puanla kaçıran öğrenci gibi oldun300 gram da gitseydi çok iyi olurdu ,bu hafta sabit olurdun haftaya verdiğin kilo yüzden de izinde olduğun etap sayısına bölünmezdi
Bikaç saat sonra bi daha tartıl belki vc olayından sonra düz 60 olursun da listeye girersin
5 günde de harika iş çıkarmışsın canım tebrikler

Evetttt
Ne de olsa ekürüm :)))

Civcivim ye sen bu kızı, helaldir sana

Güven kendineHa cozutursan da itina ile cezada cozutturur esperenzaa içi kan ağlasa da
ben bu halleri bir yerden biliyorumsen bi temizlik yap ikiye kadar en iyisi
2ye kadar bekleyemicem, çok uykum geldi, minnak 6.20 de uyandı. Simdi uyuyorken ben de uyuyayım. Ama haftaya 56.9 da inat ettim

Canım biz pkosluların tek avantajı geç menapoza giriyor oluşumuz.Her ay düzenli yumurtlayamadığımız için yumurta rezervimiz daha yavaş tükeniyor.

Hım hiç böyle düşünmemiştim tüp bebek doktoruma mesaj attım gel görüşelim diyor. Dese 10 tane yumurta çıktı menopoz riskin yok rahatlıcam yok illa gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…