Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çorba hayalim suya düştü :)
Elektrikler kesildi, ısıtamadım
Ceviz yedim
Açım ama olmaz ki....
Mutfaktan kahvaltılık bişeyler bakınayım

Civcivim ye sen bu kızı, helaldir sana

Güven kendineHa cozutursan da itina ile cezada cozutturur esperenzaa içi kan ağlasa da
ben bu halleri bir yerden biliyorumsen bi temizlik yap ikiye kadar en iyisi

Sporda bende çok iyi değilim bu sabah kalktım bir makine çamaşır bir makine bulaşık yerleştir koştur koştur işe gel akşam eve git yemek sofra canım spor istemiyor

esperenzaa
2 hafta önce 57.9
Bu hafta 58.7
Fark +800 bu kadar kurtarabildim
Yüzde +0.69
Dünkü kabak ve sut detoksu ikisi aynı anda işe yaramadı, sut doğaldı, haliyle yagliydi. Ondan sanırım.
@yolcukardelen Azyiyen_azimli
Eskisi gibi olsak da versem yine, beni bi silkeleyin
Üçümüz de 56.9 diyelim, bakalım kim inecek, ceza ödül mü uygulasak napsak

Aynıyız canım hemen hemen bende 58,50 haftaya hedefim benim 57

Kilo almışsın

medgic26 neredesin tatlım sen? Bıraktığını düşünüyorum artık Böyle yapmazdın canım,haber verirdin.Merak ediyoruz.
Daha önce konuşmuştuk gelememe durumunda izne çıkmayı istemiştin.Bugün de gelemezsen izne çıkarıyorum tatlım seni.8 gündür yoksun

S smygnc canım biliyorum nişan telaşın var tamam bir haftadır takıma uğramadın uğrayamamana bişey demiyorum ama bildirim de yapmazsan çok kırılır ve kızarım.
G Gonulbagi salı günü izne ayrılmak istediğini söyledin ama bildirim yapıp ayrılsaydın bari

Menülerini sporunu yakından takipteyim bu arada yaşın ve boyun kaç
Yaş;31
Boy; 1.63 canım

Ahh ahh ben 64 lerde gezerken şimdi nerelerdeyim. Hayatımda hep artışlı kilolar gördüm. İşe girdim yükselen bir seyirle yükseldi kilolarım. Evlilik ise bunu nirvanaya ulaştırdı

Kahvaltı ettim
Bir hafta daha böyle devam etsin haftaya kesin girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…