Bu egzersizlerin toplamını mı hesaplıyorsun puanlama için21.06.2018 Persembe
Menu
12.00
Yulaf lapasi ( 5 yk yulaf ezmesi+ Süt+yarım şeftali+5 visne+1 gün kurusu+1 hurma)
15.00
Şekersiz türk kahvesi
2 gün kurusu
18.00
2 dilim tam buğday ekmegi (ev yapimi)
Fırında sebzeli balık ( 4 gördek balığı+ 1 küçük boy kabak+1 minik patates +1 soğan+ 1/2 domates)
Bol salata
19.00
Rezene çayı
23.00
Yesil cay
Genel
2.5 litre su
Spor
Hızlı Karın Egzersizi
Süre: 10 dakika
Yogunluk: Orta
Seviye: Başlangıç
Ideal olduğu durumlar: Karın, hızlı yakma
30 sn yüksek plank
90 sn ters mekik
30 sn uzanarak mekik hareketi
30 sn doğrularak tam mekik çekme
60 sn doğrularak ayak ucuna dokunma (sağ -sol)
30 sn yatarak ayak ucuna dokunma
60 sn doğrularak mekik ( sağ- sol)
50 sn öne arkaya salinimli plank
60 sn doğrularak gövdeyi bukme
20 sn yukarı bakan köpek duruşu
esperenzaa
Tamam tatlım şimdi gördüm bildirimini.Geçen hafta:70,60
Bu hafta:70,65
+ olunca da yüzdelik hesaplıyo muyuz
Kusura bakmayın geciktim.Aşırı yoğun birbgün geçiriyorum.Şehir dışından yatılı misafirler bi taraftan sarmalar sarılıyor börekler açılıyor.2 saatlik uykum var.@medgic26 neredesin tatlım sen? Bıraktığını düşünüyorum artıkBöyle yapmazdın canım,haber verirdin.Merak ediyoruz.
Daha önce konuşmuştuk gelememe durumunda izne çıkmayı istemiştin.Bugün de gelemezsen izne çıkarıyorum tatlım seni.8 gündür yoksun
S smygnc canım biliyorum nişan telaşın var tamam bir haftadır takıma uğramadın uğrayamamana bişey demiyorum ama bildirim de yapmazsan çok kırılır ve kızarım.
@Gonulbagi salı günü izne ayrılmak istediğini söyledin ama bildirim yapıp ayrılsaydın bari
Canımm kolay gelsinn,hayırlı uğurlu olsun şimdiden.İnşallah nişanın çok çok güzel geçer.Nişandan sonra foto istiyoruzKusura bakmayın geciktim.Aşırı yoğun birbgün geçiriyorum.Şehir dışından yatılı misafirler bi taraftan sarmalar sarılıyor börekler açılıyor.2 saatlik uykum var.
Güncel kilom 90,3
esperenzaa çok özür diliyorum.
Uyu canım dinlen güzelce2ye kadar bekleyemicem, çok uykum geldi, minnak 6.20 de uyandı. Simdi uyuyorken ben de uyuyayım. Ama haftaya 56.9 da inat ettim
Sporun faydalarına bakarsan belki bi porsiyon yaparsın diye dedimdiSporda bende çok iyi değilim bu sabah kalktım bir makine çamaşır bir makine bulaşık yerleştir koştur koştur işe gel akşam eve git yemek sofra canım spor istemiyor
tamam ama cumaya odaklanmayalım o zaman şöyle yapalım, 56ya ilk düşen foto paylaşsın ve ceza versin.öncesinde düşmeye çalışalımesperenzaa
2 hafta önce 57.9
Bu hafta 58.7
Fark +800 bu kadar kurtarabildim
Yüzde +0.69
Dünkü kabak ve sut detoksu ikisi aynı anda işe yaramadı, sut doğaldı, haliyle yagliydi. Ondan sanırım.
@yolcukardelen @Azyiyen_azimli
Eskisi gibi olsak da versem yine, beni bi silkeleyin
Üçümüz de 56.9 diyelim, bakalım kim inecek, ceza ödül mü uygulasak napsak
Atacağım canım resim.Daha dün alabildim elbiseyiCanımm kolay gelsinn,hayırlı uğurlu olsun şimdiden.İnşallah nişanın çok çok güzel geçer.Nişandan sonra foto istiyoruzElbisen nasıl oldu çok merak ediyorum da
Öpüyorum tatlım,kolay gelsin.
İnşallah herşey gönlüne göre olur Sümeyye’cimAtacağım canım resim.Daha dün alabildim elbiseyi
Sütlü çikolatalı tatlılara zaafım var... 71 i görmüştüm dikkat edince yine verdim geriTamam tatlım şimdi gördüm bildirimini.
Çok kaçamak yapıyorsun canım.Yüne de çok az almışsın.Yaptığın platese ağrıyan kaslarına yazık değil mi?
Sen de 56.9 de, hepimiz kapisalim
Uyu canım dinlen güzelce
Sporun faydalarına bakarsan belki bi porsiyon yaparsın diye dedimdi
tamam ama cumaya odaklanmayalım o zaman şöyle yapalım, 56ya ilk düşen foto paylaşsın ve ceza versin.öncesinde düşmeye çalışalım
Benimde işe girince iyice arttı kilom. Normalde insanlar tam tersi olur hayatları düzene girince kilo verirlerYaş;31
Boy; 1.63 canım
Ahh ahh ben 64 lerde gezerken şimdi nerelerdeyim. Hayatımda hep artışlı kilolar gördüm. İşe girdim yükselen bir seyirle yükseldi kilolarım. Evlilik ise bunu nirvanaya ulaştırdı
Cidden durum çok kötü***6. Takım 573.Etap***
smygnc:90,6/
medgic26:103,8
fitcivciv:59,5/58,5/1/%0,84
becezey:72,5/72,8/+0,3/%-0,21
yolcukardelen:58,7/57,7/1/%0,85
gönülbağı:62,2/ Bildirimsiz izne ayrıldı
cgdmk:57,9/58,7/+0,8/%-0,69
azyiyen_azimli:57,7/57,5/0,2/0,17
asilsoy:79/78/1/%0,63
yenibirnur:67/66,1/0,9/0,67
Rzgrece:79,9/87,5/+7,6/%-0,04 550Etapta izne ayrılan üye a-2 ekstrem kuralı ile geri döndü.yüzdesi 24’e bölündü.
6.Takım ortalaması:
Şu rezil listemiz şurada dursun da belki utanır da kendimize geliriz.
Listeyi kontrol edebilir misiniz?
Benimde işe girince iyice arttı kilom. Normalde insanlar tam tersi olur hayatları düzene girince kilo verirler
Cidden durum çok kötü
Bir haftada 3 kilo vermişliğimde var ama sonuç bozuk bir metabolizma diyet yaptıkça kilo alan bir vücutBir hafta 2 kilo verilir mi var mı püf noktası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?