Benim şansızlığım Hatay gibi bir yere gelin gelmemBenimde işe girince iyice arttı kilom. Normalde insanlar tam tersi olur hayatları düzene girince kilo verirler
Listede olmanın kıymetini bilin valla şuan ben çok girmek istiyorum ama olmuyoBu hafta hepimiz sıkı tutalım işi canlar
Ooo en sevdiğim HatayBenim şansızlığım Hatay gibi bir yere gelin gelmem
Listede olmanın kıymetini bilin valla şuan ben çok girmek istiyorum ama olmuyo
Aynen***6. Takım 573.Etap***
smygnc:90,6/
medgic26:103,8
fitcivciv:59,5/58,5/1/%0,84
becezey:72,5/72,8/+0,3/%-0,21
yolcukardelen:58,7/57,7/1/%0,85
gönülbağı:62,2/ Bildirimsiz izne ayrıldı
cgdmk:57,9/58,7/+0,8/%-0,69
azyiyen_azimli:57,7/57,5/0,2/0,17
asilsoy:79/78/1/%0,63
yenibirnur:67/66,1/0,9/0,67
Rzgrece:79,9/87,5/+7,6/%-0,04 550Etapta izne ayrılan üye a-2 ekstrem kuralı ile geri döndü.yüzdesi 24’e bölündü.
6.Takım ortalaması:
Şu rezil listemiz şurada dursun da belki utanır da kendimize geliriz.
Listeyi kontrol edebilir misiniz?
1haftalık hedef kilo
smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/57,0
becezey:72,8/
yolcukardelen:57,7
cgdmk:58,7
azyiyen_azimli:57,5/
asilsoy:78/
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:
Philosophergirl: 60,3/
simla0: 70,65/
giustizia_ :66,7/
Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalı.
Bir haftada 3 kilo vermişliğimde var ama sonuç bozuk bir metabolizma diyet yaptıkça kilo alan bir vücut
Ben ya burdan ayrıldığım kiloya düşerek(67) ya da 6 ayı doldurarak(eylül ayında doluyor) girebilirim listeye. Muhtemelen eylülde yaniŞimdiye kadar listeye artı geldiğim olmadı ama bazı haftalar az kilo verdim yüzdem düşüktü.Elimizden geleni yapıyoz..Sen ne zaman gireceksin listeye
Şok diyetler, saçma sapan diyet ürünleri ya da akşam yemeklerini aç susuz, sadece salatalık, yoğurt vs geçiştirerek.Nasıl oldu bir haftada 3 kilo canım
Hemen bakıyorum esperenzam[**6.Takım 575.Etap***
smygnc:90,6/90,3/0,3/%0,17
medgic26:103,8 Bildirimsiz izne ayrıldı
Rzgrece:79,9/87,5/+7,6/%-0.04 550. Etapta izne ayrılan üye a-2 ekstrem kuralı ile geri döndü.yüzdesi 25’e bölündü.
6. Takım ortalama
fattylamb94 kuzum müsaitsen hesaplamaları bir kontrol edebilir misin? Zahmet olmazsa canım takım ortalamasına da bakabilir misin?
Ben ya burdan ayrıldığım kiloya düşerek(67) ya da 6 ayı doldurarak(eylül ayında doluyor) girebilirim listeye. Muhtemelen eylülde yani
Şok diyetler, saçma sapan diyet ürünleri ya da akşam yemeklerini aç susuz, sadece salatalık, yoğurt vs geçiştirerek.
Alıntıladığın mesajımın sadece kuru fasulye de karbonhidrattır ve karbonhidratlar kontrollü alınmazsa kilo vermeni yavaşlatır denemi mi yanlış anladın sanırım.Baklagiller elbette protein içerir aynı zamanda karbonhidrattır da.Menülerimizde kontrollü olarak yer almalılar buna itirazım yok zaten.
Ekmek arası peynir ,5 tane mercimek köfte, karnıyarık(tahminimce kızartmaydı) kuru fasulye yersen kilo vermen zor olur demeye getirdim.Aldığın karbonhidrat miktarı alman gereken miktarı geçmiş demek istediğim buydu.
Menülerini toplu olarak yazmanı iki defa rica etmiş olmama ve menülerinde yediklerinin ölçüsünü vermeni istemiş olmama rağmen ısrarla görmezden geliyor 3-4 gün takıma hiç uğramıyorsun.Üstelik deneme süresindesin.
Sağlık sorunların ve kullandığın kortizon sebebiyle kilo aldığını,bu sağlık sorunların nedeniyle spor yapamadığını belirtmiştin yanlış hatırlamıyorsam.
Spor da yapamıyorken ve menülerinde bu kadar çok karbonhidrat varken kilo vermen yavaş olur yada kilo alırsın olacak olan bu maalesef.
Takım kaptanı olmam sebebi ile burada sen dahil herkesin menüsüne sporuna yorum yapıyorum ve uyarılarda da bulunuyorum.Bunlara uyup uymamak tabii ki sizlerin tercihidir buna saygı duyarım ancak takım kuralları kabul edilerek buraya gelinmişse ben de bunlara uyulmasını isterim. Uymayanları da takım listesine almamayı yada listede ise transfer yada izine çıkmalarını isteyebilirim.
Genel bilgi olarak yazdıklarını da emin ol tüm kilo sorunu olanlar bilir. Baklagillerden alınan protein çok sağlıklı olsa da etten alınan ile yarışamaz.
Sonuç olarak hastalığın için çok çok geçmiş olsun,tez zamanda şifa bulursun inşallah.Takımla devam etmeyi düşünüyorsan da kurallara uymanı istiyorum canım.
Tamam tatlım çok haklısın.Kabul ettiğin takım kurallarına uymanı istemekle hata ettim.Ben takıma bu Çarşamba dahil olmuştum. Yani toplamda 3. günüm 3-4 gün takıma uğramamış olmam söz konusu değil.
Baklagilerdeki proteinin etten alınandan daha iyi olduğunu ya da yarışabileceğini söylemedim. Ben sadece, baklagillerde karbonhidrat olduğu kadar proteinde içerdiğini belirttim. Ağır spor yapamıyorum ama 2 gündür sabahları 7:30-08:00 arası yürüyorum. Çarşamba 30 dakika zumba yaptım.
Bunun dışında çalıştığım yerde yemekler kalori hesabına göre yapılıyor ve aylık liste çalıştığım üniversitenin sayfasında mevcut. Benim boyuma, kiloma ve yaşıma göre günlük almam gereken kalori 1800 küsür kalori. Bundan daha az kalori alırsam kilo verebilirim. Yani önemli olan kalori hesabını yapmak diye düşünüyorum. Günlük menümde karbonhidrat yemiş ve bir öğünde fazla kalori almışsam onu diğer bir öğünle kapatabilirim. Günlük almam gerekenden fazla sıvı aldığımda bunun fazladan kalori yakmak demek olduğunu da biliyorum. Bunları yazarken sizler bilmiyorsunuz demek de istemiyorum. Ama çok katı kurallarla verilen kiloların geri alınacağını da biliyorum. Daha önce de kendimi zora sokmadan ölçülü ama herşeyden yiyerek şimdi vermek istediğimden fazlasını vermiştim.
Genel olarak sağlıksız beslenmiyorum. Alınan meyve suları, asitli içecek ve alkolün kilo alma konusunda daha büyük sıkıntı olduğunu da biliyorum. Şerbetli tatlıları sevmem.
Bu arada Çarşamba günü sabah 80,20 kiloydum ve bu sabah 79,20 ye geriledim. Yani bu 2 günde tabii net 1 kilogram verdim de demiyorum. Ama faydası da olacak diye düşünüyorum. Deneme sürem ve sanırım cevap vermek bu sayfada pek beğenilmeyen bir şey ama ben de maalesef boş boş laylaylom takılamıyorum. Bu sebeple beni takımdan atabilirsiniz bu tabiki sizin inisiyatifinizde olan bir şey. Ben de bu duruma çok üzülecek ve kahrolacak değilim. Ama şu var ki kendime 2 ay süre tanıdım ve o sürede vermek istediğim kiloyu vermiş olacağım. Sonra sayfanıza dönüp bir zamanlar tehdit ettiğiniz kilo veremezsiniz dediğiniz bir kadın vardı, bakın şimdi 90-60-90 lık halime döndüm diyeceğim.
Ooo en sevdiğim Hatay
Liste doğru esperenzam. Ortalama 0,27[**6.Takım 575.Etap***
smygnc:90,6/90,3/0,3/%0,17
medgic26:103,8 Bildirimsiz izne ayrıldı
Rzgrece:79,9/87,5/+7,6/%-0.04 550. Etapta izne ayrılan üye a-2 ekstrem kuralı ile geri döndü.yüzdesi 25’e bölündü.
6. Takım ortalama
fattylamb94 kuzum müsaitsen hesaplamaları bir kontrol edebilir misin? Zahmet olmazsa canım takım ortalamasına da bakabilir misin?
Eline koluna sağlık canım.Liste doğru esperenzam. Ortalama 0,27
Bende bi 5 kilo alırım kesinHatay a beklerim ama bilesin annem 1 haftalığına geldiğinde 3 kilo alarak geri gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?