Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1haftalık hedef kilo
smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/
becezey:72,8/
yolcukardelen:57,7
cgdmk:58,7
azyiyen_azimli:57,5/
asilsoy:78/
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:
Philosophergirl: 60,3/
simla0: 70,65/
giustizia_ :66,7/

Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalı.

Aynen

ama bu hedefi tutturabilir miyim bilmiyorum maks 1 kilo veriyorum haftada çünkü

1haftalık hedef kilo
smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/
becezey:72,8/
yolcukardelen:57,7
cgdmk:58,7
azyiyen_azimli:57,5/
asilsoy:78/
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:/77.5
Philosophergirl: 60,3/
simla0: 70,65/
giustizia_ :66,7/

Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalı.

[**6.Takım 575.Etap***
smygnc:90,6/90,3/0,3/%0,17
medgic26:103,8 Bildirimsiz izne ayrıldı
fitcivciv:59,5/58,5/1/%0,84
becezey:72,5/72,8/+0,3/%-0,21
yolcukardelen:58,7/57,7/1/%0,85
gönülbağı:62,2/ Bildirimsiz izne ayrıldı
cgdmk:57,9/58,7/+0,8/%-0,69
azyiyen_azimli:57,7/57,5/0,2/0,17
asilsoy:79/78/1/%0,63
yenibirnur:67/66,1/0,9/0,67
Rzgrece:79,9/87,5/+7,6/%-0.04 550. Etapta izne ayrılan üye a-2 ekstrem kuralı ile geri döndü.yüzdesi 25’e bölündü.

6. Takım ortalama

fattylamb94 kuzum müsaitsen hesaplamaları bir kontrol edebilir misin? Zahmet olmazsa canım takım ortalamasına da bakabilir misin?

Şimdiye kadar listeye artı geldiğim olmadı ama bazı haftalar az kilo verdim yüzdem düşüktü.Elimizden geleni yapıyoz..Sen ne zaman gireceksin listeye
Ben ya burdan ayrıldığım kiloya düşerek(67) ya da 6 ayı doldurarak(eylül ayında doluyor) girebilirim listeye. Muhtemelen eylülde yani
Nasıl oldu bir haftada 3 kilo canım
Şok diyetler, saçma sapan diyet ürünleri ya da akşam yemeklerini aç susuz, sadece salatalık, yoğurt vs geçiştirerek.

Hemen bakıyorum esperenzam

Ay ben saçma sapan diyet ürünleri yiyip içemem görüntüsü bile midemi bulandırıyor herbalife mama lr figu activ falan var hint usülü çorba ben zaten tadini bilmediğim yiyeceklere kapalıyım
her hafta bir kilo verirsen 67 ne zaman oluyorsun peki

Ben takıma bu Çarşamba dahil olmuştum. Yani toplamda 3. günüm 3-4 gün takıma uğramamış olmam söz konusu değil.
Baklagilerdeki proteinin etten alınandan daha iyi olduğunu ya da yarışabileceğini söylemedim. Ben sadece, baklagillerde karbonhidrat olduğu kadar proteinde içerdiğini belirttim. Ağır spor yapamıyorum ama 2 gündür sabahları 7:30-08:00 arası yürüyorum. Çarşamba 30 dakika zumba yaptım.
Bunun dışında çalıştığım yerde yemekler kalori hesabına göre yapılıyor ve aylık liste çalıştığım üniversitenin sayfasında mevcut. Benim boyuma, kiloma ve yaşıma göre günlük almam gereken kalori 1800 küsür kalori. Bundan daha az kalori alırsam kilo verebilirim. Yani önemli olan kalori hesabını yapmak diye düşünüyorum. Günlük menümde karbonhidrat yemiş ve bir öğünde fazla kalori almışsam onu diğer bir öğünle kapatabilirim. Günlük almam gerekenden fazla sıvı aldığımda bunun fazladan kalori yakmak demek olduğunu da biliyorum. Bunları yazarken sizler bilmiyorsunuz demek de istemiyorum. Ama çok katı kurallarla verilen kiloların geri alınacağını da biliyorum. Daha önce de kendimi zora sokmadan ölçülü ama herşeyden yiyerek şimdi vermek istediğimden fazlasını vermiştim.
Genel olarak sağlıksız beslenmiyorum. Alınan meyve suları, asitli içecek ve alkolün kilo alma konusunda daha büyük sıkıntı olduğunu da biliyorum. Şerbetli tatlıları sevmem.
Bu arada Çarşamba günü sabah 80,20 kiloydum ve bu sabah 79,20 ye geriledim. Yani bu 2 günde tabii net 1 kilogram verdim de demiyorum. Ama faydası da olacak diye düşünüyorum. Deneme sürem ve sanırım cevap vermek bu sayfada pek beğenilmeyen bir şey ama ben de maalesef boş boş laylaylom takılamıyorum. Bu sebeple beni takımdan atabilirsiniz bu tabiki sizin inisiyatifinizde olan bir şey. Ben de bu duruma çok üzülecek ve kahrolacak değilim. Ama şu var ki kendime 2 ay süre tanıdım ve o sürede vermek istediğim kiloyu vermiş olacağım. Sonra sayfanıza dönüp bir zamanlar tehdit ettiğiniz kilo veremezsiniz dediğiniz bir kadın vardı, bakın şimdi 90-60-90 lık halime döndüm diyeceğim.

Tamam tatlım çok haklısın.Kabul ettiğin takım kurallarına uymanı istemekle hata ettim.

Tüm samimiyetimle söylüyorum, iki ay sonra hedeflediğin kiloda buraya dönüp 90-60-90 oldum demeni sabırsızlıkla bekliyorum.Eylüle kadar buradayım beklerim.
Sevgiler

Liste doğru esperenzam. Ortalama 0,27

Liste doğru esperenzam. Ortalama 0,27
Eline koluna sağlık canım.
Nota alıyoruz.Haftaya bu takım birinci olmazsa hepinizi tek tek basaraktan,inci dizerekten vuracağım.Hırsımı alamayıp fincanı taştan oyup ,hepinizi pisboğazlarınızdan pıçaklayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…