- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben daha önce hiç puanlama yapmadım canım. Bakayım bugünden itibaren yapmaya çalışacağım.Bu egzersizlerin toplamını mı hesaplıyorsun puanlama için
Yoksa egzersiz kısmına girmiyor mu puanlamada
Farklı hareket gruplarına mı giriyor
Bende bi 5 kilo alırım kesinbiberli ekmek ben. Künefe ben. sonra Esra neden şişman
1haftalık hedef kilo
smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/57
becezey:72,8/
yolcukardelen:57,7
cgdmk:58,7
azyiyen_azimli:57,5/
asilsoy:78/
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:/77.5
Philosophergirl: 60,3/
simla0: 70,65/
giustizia_ :66,7/
Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalıdır.
Ben sana güveniyorum ama hedefini 1 kiloda tutsan daha makul olurdu sanki.Sen bana ve hedefime güveniyo musun canım
Tamam tatlım çok haklısın.Kabul ettiğin takım kurallarına uymanı istemekle hata ettim.
Tüm samimiyetimle söylüyorum, iki ay sonra hedeflediğin kiloda buraya dönüp 90-60-90 oldum demeni sabırsızlıkla bekliyorum.Eylüle kadar buradayım beklerim.
Sevgiler
Ben sana güveniyorum ama hedefini 1 kiloda tutsan daha makul olurdu sanki.
1 hafta var canım olmaz olmaz dememek lazım.Spor,su,sağlıklı beslenerek ve regl de olursan neden olmasın canım.
2,5 aydır regl olamıyorsun canım.Bu tabi ki kilo vermeni etkiliyor.Bir de metabolizmanı hızlandıracak şeyler dene.(acı biber,zerdeçal,yeşil beyaz çay,dukan birası,sabahları limonlu su vs gibi)Yani bence de ütopik bir hedef koydum regl olamam mı yavaşlatıyor kilo vermemi acaba
Takımdaki arkadaşlarım bilir,bile isteye kimseyi kırmak istemen.Hep derim burası sanal bile olsa kırdığımız kalpler gerçek.Takım kurallarına uymamazlık değil benim ki ama neyse görüşürüz. Size iyi kilo vermeler.
Ballıkayfe yine firardaBen geçen yıl mayıs sonunda geldiğimde kaptandı sonra bi fıydı bulabilene aşkolsun.
En son burnunu deldirecekti.saç baş yapılıp spa keyfi yapacaktı.
@ballikayfe ne yaptın burnunu deldirdin mi, kursun başladı mı,musiki cemiyetindeki arkadaştan ne haber
Tebrikler canımmmHarikasın.
Takımdaki arkadaşlarım bilir,bile isteye kimseyi kırmak istemen.Hep derim burası sanal bile olsa kırdığımız kalpler gerçek.
Canım salı günü takıma gelmişsin sonrasında bugüne kadar yoksun.Günlük menü paylaşımın,varsa sporunu görüp ona göre yorum yapmalıyız ki birbirimizden güç ve motivasyon alalım.
Takıma yeni geldiğin için burada kimseyi tanımıyor olman yada sohbete yabancı olman da normal.Katılımın biraz fazla olsaydı takımla daha kolay kaynaşır ve beni biraz tanıyabilir aslında niyetimin kötü olmadığını anlardın.
Takımla devam etmek istersen kapımız açık canım,dilersen yeni üyeye ihtiyacı olan başka bir takıma da girebilirsin.
Her ne karar verirsen ver,dilerim senin için en iyisi ve en sağlıklısı olur canım.
2,5 aydır regl olamıyorsun canım.Bu tabi ki kilo vermeni etkiliyor.Bir de metabolizmanı hızlandıracak şeyler dene.(acı biber,zerdeçal,yeşil beyaz çay,dukan birası,sabahları limonlu su vs gibi)
Ne cezasi olsun?Uyu canım dinlen güzelce
Sporun faydalarına bakarsan belki bi porsiyon yaparsın diye dedimdi
tamam ama cumaya odaklanmayalım o zaman şöyle yapalım, 56ya ilk düşen foto paylaşsın ve ceza versin.öncesinde düşmeye çalışalım
En iyisi ben marmara bölgesinde takılmaya devam edeyim
Sadece onlar olsa keşke
En iyisi ben marmara bölgesinde takılmaya devam edeyim
Ben Isparta gibi yemek kültürü olmayan bi şehirde 25 30 kg aldıysan Hatayda obezite olurum sen yine az almışsın orda
Vallhi 1,5 yılda bana 19-20 kilo aldırdı burası gerisini sen düşün. Ne güzel Ankaramda kalsaydımdüştüm kocanın peşine geldim buraya.
Isparta’da kilo alabilmek için üstün pisboğaz olmak gerek.Ben Isparta gibi yemek kültürü olmayan bi şehirde 25 30 kg aldıysan Hatayda obezite olurum sen yine az almışsın orda
Çok güldürdün beni sen çok yaşa emiBen Isparta gibi yemek kültürü olmayan bi şehirde 25 30 kg aldıysan Hatayda obezite olurum sen yine az almışsın orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?