Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1haftalık hedef kilo

smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/57
becezey:72,8/
yolcukardelen:57,7
cgdmk:58,7
azyiyen_azimli:57,5/
asilsoy:78/
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:/77.5
Philosophergirl: 60,3/
simla0: 70,65/
giustizia_ :66,7/

Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalıdır.

Sen bana ve hedefime güveniyo musun canım

Takım kurallarına uymamazlık değil benim ki ama neyse görüşürüz. Size iyi kilo vermeler.

Ben sana güveniyorum ama hedefini 1 kiloda tutsan daha makul olurdu sanki.
1 hafta var canım olmaz olmaz dememek lazım.Spor,su,sağlıklı beslenerek ve regl de olursan neden olmasın canım.

Yani bence de ütopik bir hedef koydum regl olamam mı yavaşlatıyor kilo vermemi acaba

Yani bence de ütopik bir hedef koydum regl olamam mı yavaşlatıyor kilo vermemi acaba
2,5 aydır regl olamıyorsun canım.Bu tabi ki kilo vermeni etkiliyor.Bir de metabolizmanı hızlandıracak şeyler dene.(acı biber,zerdeçal,yeşil beyaz çay,dukan birası,sabahları limonlu su vs gibi)

Takım kurallarına uymamazlık değil benim ki ama neyse görüşürüz. Size iyi kilo vermeler.
Takımdaki arkadaşlarım bilir,bile isteye kimseyi kırmak istemen.Hep derim burası sanal bile olsa kırdığımız kalpler gerçek.
Canım salı günü takıma gelmişsin sonrasında bugüne kadar yoksun.Günlük menü paylaşımın,varsa sporunu görüp ona göre yorum yapmalıyız ki birbirimizden güç ve motivasyon alalım.
Takıma yeni geldiğin için burada kimseyi tanımıyor olman yada sohbete yabancı olman da normal.Katılımın biraz fazla olsaydı takımla daha kolay kaynaşır ve beni biraz tanıyabilir aslında niyetimin kötü olmadığını anlardın.
Takımla devam etmek istersen kapımız açık canım,dilersen yeni üyeye ihtiyacı olan başka bir takıma da girebilirsin.
Her ne karar verirsen ver,dilerim senin için en iyisi ve en sağlıklısı olur canım.

Çok değil ama az da olsa eksi olması iyi oldu şimdi bu hafta daha da iyi verebilirim inşallah

Kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Ben de değilim. Sadece ben grupla sürekli yazışarak bu işi götürebileceğimi sanmıyorum. Çalışıyorum ve girmeye devam edersem işi boşlayacağım gibi. O sebeple herkese sevgiler, ben kendi bildiğim şekliyle yine de devam edeceğim. Hedefime ulaştığımda deneyimlerimi paylaşırım.

2,5 aydır regl olamıyorsun canım.Bu tabi ki kilo vermeni etkiliyor.Bir de metabolizmanı hızlandıracak şeyler dene.(acı biber,zerdeçal,yeşil beyaz çay,dukan birası,sabahları limonlu su vs gibi)

Sabahları ılık su içiyorum canım yeşil çay aklımda hatırlattığın iyi oldu birde leblebi almak istiyorum ara öğün için değişiklik olsun

***6.Takım 575.Etap***

smygnc:90,6/90,3/0,3/%0,17
medgic26:103,8 Bildirimsiz izne ayrıldı
fitcivciv:59,5/58,5/1/%0,84
becezey:72,5/72,8/+0,3/%-0,21
yolcukardelen:58,7/57,7/1/%0,85
gönülbağı:62,2/ Bildirimsiz izne ayrıldı
cgdmk:57,9/58,7/+0,8/%-0,69
azyiyen_azimli:57,7/57,5/0,2/0,17
asilsoy:79/78/1/%0,63
yenibirnur:67/66,1/0,9/0,67
Rzgrece:79,9/87,5/+7,6/%-0.04 550. Etapta bildirimli izne ayrılan üye a-2 ekstrem kuralı ile geri döndü.yüzdesi 25’e bölündü.

6. Takım ortalaması : 0,217

G Gonulbagi
medgic26
Saat 18:00’e kadar bildirim bekliyorum kızlar.Takımın yüzdesi çok kötü ve sizin olmayışınız da iyice zora soktu listeyi.Nota alacağız bu kesin
İkinizden de beklemediğim hareket oldu.Aşk olsun diyebiliyorum sadece.

Ben Isparta gibi yemek kültürü olmayan bi şehirde 25 30 kg aldıysan Hatayda obezite olurum sen yine az almışsın orda
Isparta’da kilo alabilmek için üstün pisboğaz olmak gerek.
Yemek kültürü yok dediğim komşu Burdur’un bile burdur şişi varken,ıspartada hiç mi bişey olmaz
Çoban sülü olmasaymış ısparta kasaba olmaya devam edecekmiş ya
Kız sahi Isparta’da nasıl o kadar kilo aldın sen yaw

Ben Isparta gibi yemek kültürü olmayan bi şehirde 25 30 kg aldıysan Hatayda obezite olurum sen yine az almışsın orda
Çok güldürdün beni sen çok yaşa emi
Ya hiş sorma ben yemek yerken mutlu olanlardanım kendimi kaybediyorum. Burası bana engel olmasam bir 20 daha aldırırdı
Hep kötülemeyim burayı bir kazancı daha oldu yürümeyen ben şimdi kilometrelerce yürüp yorulmuyorum. Doğa yürüyüşleri oluyor insanı çok yürüyor bana bunu kazandırdı
İdeal kiloya geleyim yemek yiyip eritmek için saatlerce yürüyeceğim burdaki yöntem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…