- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Kız vallahi hiç birşeyi yokIsparta’da kilo alabilmek için üstün pisboğaz olmak gerek.
Yemek kültürü yok dediğim komşu Burdur’un bile burdur şişi varken,ıspartada hiç mi bişey olmaz
Çoban sülü olmasaymış ısparta kasaba olmaya devam edecekmiş ya
Kız sahi Isparta’da nasıl o kadar kilo aldın sen yaw
Ben Isparta gibi yemek kültürü olmayan bi şehirde 25 30 kg aldıysan Hatayda obezite olurum sen yine az almışsın orda
Tamam canım.Listeyi 6 gibi paylaşırım .
Kolay gelsinnnKizimi uyuturken bir bakinayim dedim sofram hazir bir salata ve icecekler kaldi. Dusa girip hazirlanayim 6 gibi geleceklet misafirlerim sonrada 7 gibi dugune gececegiz bu gece anca gec saatlerde ugrayabilirim hepinizi opuyorum byee
Tamam canım.Listeyi 6 gibi paylaşırım .
Uyusun da eksilsin ninni,tıpış tıpış kilolar gitsin ninni
Bileydim sana dandini dandini dastanayı bile söylerdim
Çok acaip zor ama bi düşünüyüm eve gidinceYarın seker orucuna baslamak isteyen var mı benimle ☺9 temmuza kadar
Yürüyüş kadar güzel bir şey mi var ya bol bol yürü valla. O güzellikleride yeme tut kendiniÇok güldürdün beni sen çok yaşa emi
Ya hiş sorma ben yemek yerken mutlu olanlardanım kendimi kaybediyorum. Burası bana engel olmasam bir 20 daha aldırırdı
Hep kötülemeyim burayı bir kazancı daha oldu yürümeyen ben şimdi kilometrelerce yürüp yorulmuyorum. Doğa yürüyüşleri oluyor insanı çok yürüyor bana bunu kazandırdı
İdeal kiloya geleyim yemek yiyip eritmek için saatlerce yürüyeceğim burdaki yöntem bu
Yok canım kuru meyveler de dahil agzina tatlı değmeyecek. İlgilenen olursa yasakli listesini ekleyebilirimÇok acaip zor ama bi düşünüyüm eve gidince
Bal ve pekmez serbest mi
Ay ne işin var dinarda ? Neyse susayım ben aramızda dinarlı vardır falanDinar yolcusuyum bende nasıl bir yer orası ya puffAh şu mecburiyetler olmasa adım atmam
Ay ne işin var dinarda ? Neyse susayım ben aramızda dinarlı vardır falan
Yok canım kuru meyveler de dahil agzina tatlı değmeyecek. İlgilenen olursa yasakli listesini ekleyebilirim
Ayıp olur şimdi ben çok şey söylerimdeKorktun mu yoksamBen kültürlerini falan beğenmedim hiç
Ayıp olur şimdi ben çok şey söylerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?