Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız vallahi hiç birşeyi yok birgün sevdiceğimle iftarda meşhuur ısparta kebabı yiyelim dedik. Bir hevesle gittik. Iftarda önümüze kebap diye haşlanmış kemikli lezzetsiz ete benzer bir şey getirdiler yanında ne bir közlenmiş sebze ne bir bulgur. Şok oldum. Bir de çok güzel yemek getirmişler gibi dünyanın hesabını kitlediler öyle bi yerde bu kadar kilo almak zor

Ama tabiki ben ilk 2 sene okula gitmek yerine arkadaşlarıma mükellef sofralar kurmayı tercih ettim. Her akşam 15 kişilik arkadaş grubumuzla yiyip içtikten sonra gece sevdiceğimle film keyfi yaparken abur cuburları götürdüm. Ben almayımda kim alsın

1haftalık hedef kilo

smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/57
becezey:72,8/71.5 kg
yolcukardelen:57,7
cgdmk:58,7
azyiyen_azimli:57,5/
asilsoy:78/
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:/77.5
Philosophergirl: 60,3/
simla0: 70,65/
giustizia_ :66,7/

Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalıdır

1haftalık hedef kilo

cgdmk:58,6/56.9
giustizia_ :66,7/

Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayı tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalıdır.

Son düzenleme:
1haftalık hedef kilo

cgdmk:58,6/56.9
giustizia_ : 65,7

Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalıdır.

Tamam canım.Listeyi 6 gibi paylaşırım .

Uyusun da eksilsin ninni,tıpış tıpış kilolar gitsin ninni
Bileydim sana dandini dandini dastanayı bile söylerdim

Bayramda 4-5 saatlik uykuyla gezdim hep, il dışına falan da cikinca ikisi guzelcene odem yapti bende. Şimdi acısını çıkarıyorum seminerler de bitti, uyku candır yaa ❤☺

Yürüyüş kadar güzel bir şey mi var ya bol bol yürü valla. O güzellikleride yeme tut kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…