Tamam o zaman sen de öyle devam et, birlikte 9 temmuza kadar ilerleyelim. Kontrol edelim her gün birbirimiziBen kuru meyve yiyorum canım ben şekerli içecekler cola paketli gıdalar ve şerbetli sütlü çikolatalı tatlılar yemiyorum . 18 Haziranda başladım
3 dilim yedim, ama kime gore bir lokma :) keske 2 dilim olsa :)) uyduruk bir borekti actim ne yapayim onu yedim, canim sikkin... kargoya verdik arkadasin esyalarini pazar gunu gidiyor...fattylamb94 Burada iki dilim demiş ama menüde 3 dilim yediğini yazmış.Acıyor musun hâlâ
Azimli karıncam doğruyu söyle tepsiyi mi gömdün.
Tamam o zaman sen de öyle devam et, birlikte 9 temmuza kadar ilerleyelim. Kontrol edelim her gün birbirimizi
3 dilim yedim, ama kime gore bir lokma :) keske 2 dilim olsa :)) uyduruk bir borekti actim ne yapayim onu yedim, canim sikkin... kargoya verdik arkadasin esyalarini pazar gunu gidiyor...
Şekerim dusmez de dayanamayacak gibi olursam bi iki kuru kayısı atarım ağzımaBana uyar canım ama kuru meyve olsun bence ya şekerin çok düşerse
Bugun faturalari ustume aldim cok yoruldum, Birde bir suru esya kargoya verdik, basim Catliyor sanki....
Nabersiniz
fitcivciv @yolcukardelen cgdmk kac yasindasiniz Acaba?
En buyugunuz benim 33☺Bugun faturalari ustume aldim cok yoruldum, Birde bir suru esya kargoya verdik, basim Catliyor sanki....
Nabersiniz
Keske soz vermeseydim mezuniyet icin, bugun bir arkadas mezun oluyor, ailesi gelemedi yabanci bende tamamEn buyugunuz benim 33☺
İyi gibiyim, bayram yorgunluğunu ve kilolarini atamadim daha. Sana da gecmis olsun canim, erken yat dinlen
Kültürlerinin açılımını yapacaktım bendeKorktun mu yoksamBen kültürlerini falan beğenmedim hiç
Menün çok güzelBugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
1 kuru kayısı
öğlen
1 tabak yeşil fasulye
3 kaşık bulgur pilavı hatta 1,5 kaşığa denk gelir dolusu
1 bardak ayran
ara
şekersiz çay
1 kuru kayısı. 1 hurma
akşam
1 tabak yeşil fasulye
ayran
ara
tarçınlı süt
su 2 litre olmuştur
esperenzaa fattylamb94
Evet canımSporun faydasını say say bitmezbakmaya ne hacet
Senin hedefte mi 56,90 bakim
hımm bilemedim ki hımmm... şey olabilir: kaptanın ya da takkmın belirlediği bi konuyla ilgili yazı olabilir.misal duyum faydasını her daim biliyoruz ama omunla ilgili bir iki cümle okuduğumuzda daha bi özen gösteriyoruz o günlerde.o tarz bir şey olabilir hem takımı da motive eder.ne dersin?Ne cezasi olsun?
Ben zayıflamak uğruna aç da kaldım saçma sapan şeylerde içtim. Ama herbalife içmedim bana da çok kötü geliyo onlar. Ben çikolatalı su içtim bildiğimiz bi tatAy ben saçma sapan diyet ürünleri yiyip içemem görüntüsü bile midemi bulandırıyorherbalife mama lr figu activ falan var hint usülü çorba ben zaten tadini bilmediğim yiyeceklere kapalıyım
her hafta bir kilo verirsen 67 ne zaman oluyorsun peki
Yürüyüş kadar güzel bir şey mi var ya bol bol yürü valla. O güzellikleride yeme tut kendini
Yemek yemedin mi bu saate kadar
ben 31Bugun faturalari ustume aldim cok yoruldum, Birde bir suru esya kargoya verdik, basim Catliyor sanki....
Nabersiniz
Sana güveniyorum fit olacaksın seneye yaza manken kıvamına gelirsinHiç sorma tutuyorum bu defa kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?