Derdim manken olmak değil canım ya. İnsülin direncim var bir de sağlık sebebiyle zayıflıyorum açıkcası önceliğim bu. Evlendiğim kiloya geleyim yeter banaSana güveniyorum fit olacaksın seneye yaza manken kıvamına gelirsin
Yok olmazYok canım kuru meyveler de dahil agzina tatlı değmeyecek. İlgilenen olursa yasakli listesini ekleyebilirim
Aç karna tartışman lazım daha doğru sonuç Alman için canımesperenzaa ben 59 diye ortalama bir rakam söylemiştim bu hafta cuma olduğu için haftaya yüzdemi hesaplamaya şimdi tartılıp ilk kilomu vermem gerekiyor mu?
O zaman yarin sabah vereyim :) çok teşekkür ederimAç karna tartışman lazım daha doğru sonuç Alman için canım
Canım bugünkü kilo bildirimini şimdi yapsan da deneme süresinde olduğun için sorun değil ama yarışma için listede olduğun zamanlarda kilo bildirimini en geç öğlen 15:00 ‘te yapman gerek.esperenzaa ben 59 diye ortalama bir rakam söylemiştim bu hafta cuma olduğu için haftaya yüzdemi hesaplamaya şimdi tartılıp ilk kilomu vermem gerekiyor mu?
ŞükürrrrBuyur canım
Hiç sorma canım. Söylemesi ayıp midem o kadar bulanıyor ki istivar edeeğim diye korkuyorum. Aşırı mide bulantısı var. İlaçlar mahvetti beniŞükürrrr
Nasıl gidiyo yeme içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?