Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sana güveniyorum fit olacaksın seneye yaza manken kıvamına gelirsin
Derdim manken olmak değil canım ya. İnsülin direncim var bir de sağlık sebebiyle zayıflıyorum açıkcası önceliğim bu. Evlendiğim kiloya geleyim yeter bana“70” aşağısıda güzel olmaz değil

esperenzaa ben 59 diye ortalama bir rakam söylemiştim bu hafta cuma olduğu için haftaya yüzdemi hesaplamaya şimdi tartılıp ilk kilomu vermem gerekiyor mu?
Aç karna tartışman lazım daha doğru sonuç Alman için canım

esperenzaa ben 59 diye ortalama bir rakam söylemiştim bu hafta cuma olduğu için haftaya yüzdemi hesaplamaya şimdi tartılıp ilk kilomu vermem gerekiyor mu?
Canım bugünkü kilo bildirimini şimdi yapsan da deneme süresinde olduğun için sorun değil ama yarışma için listede olduğun zamanlarda kilo bildirimini en geç öğlen 15:00 ‘te yapman gerek.
Bugün mutlaka tartılıp bildirim yapman gerekiyor ki haftaya cuma verdiğin kilo ve yüzdesini bilelim.

Sabah;1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay.( 08.00)
Ara öğün; 1 çay bardağı orta şekerli türk kahvesi ( 09.30)
Öğlen; 1 kaşık çökelek, yarım domates, 1 dilim ekmek.( 12.10)
1 saat sonra 1 kupa şekersiz sütlü türk kahvesi (13.30)

Ara; 2 erik ( 16.00)

Akşam; 100 gr et.( kıyma karışımı gibi fırında pişti), yine fırında közlenmiş 1 domates, 1 kase cacık.

Su; 2 lt geçti. 2 şt üstüne 3 bardak gibi su içtim.
Spor;
4000 adım; 60 puan

Yatmadan 5 dk ezgersiz yapacağım.
Puanı saymıyorum yarına eklerim

esperanzaa Cascade_ S smygnc fattylamb94

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…