Cevap olarak al sana menü diyosun :))Sabah;1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay.( 08.00)
Ara öğün; 1 çay bardağı orta şekerli türk kahvesi ( 09.30)
Öğlen; 1 kaşık çökelek, yarım domates, 1 dilim ekmek.( 12.10)
1 saat sonra 1 kupa şekersiz sütlü türk kahvesi (13.30)
Ara; 2 erik ( 16.00)
Akşam; 100 gr et.( kıyma karışımı gibi fırında pişti), yine fırında közlenmiş 1 domates, 1 kase cacık.
Su; 2 lt geçti. 2 şt üstüne 3 bardak gibi su içtim.
Spor;
4000 adım; 60 puan
Yatmadan 5 dk ezgersiz yapacağım.
Puanı saymıyorum yarına eklerim
@esperanzaaCascade_ @smygnc fattylamb94
Ne ilaçları pekiHiç sorma canım. Söylemesi ayıp midem o kadar bulanıyor ki istivar edeeğim diye korkuyorum. Aşırı mide bulantısı var. İlaçlar mahvetti beni
Estf. Canım . Kaçamak mı, Aslında varCevap olarak al sana menü diyosun :))
Kaçamak yok , iyi...
Canım sabah 4 tane 2 si antibiyotik. Öğlen 1 tane( düzenli kullandığım sürekli bu 1000 mg gliför)Ne ilaçları peki
Ah yaa üzüldüm şimdiCanım sabah 4 tane 2 si antibiyotik. Öğlen 1 tane( düzenli kullandığım sürekli bu 1000 mg gliför)
Akşam yine sabahli 4 lüonlarda toplam 820 mg.
İlaçlrın 2 si kabızlık, 2 si kadın doğumun verdiği ilaç.
Teşekkür ediyorumAh yaa üzüldüm şimdi
Acaip zor oluyodur
Allah yardımcın olsun
Canım ya harikasın
oy kıyamam canım ya bir an önce geçer inşallahCanım sabah 4 tane 2 si antibiyotik. Öğlen 1 tane( düzenli kullandığım sürekli bu 1000 mg gliför)
Akşam yine sabahli 4 lüonlarda toplam 820 mg.
İlaçlrın 2 si kabızlık, 2 si kadın doğumun verdiği ilaç.
Off keşke bnm de tek kaçamağım bu olsaydııııııEstf. Canım . Kaçamak mı, Aslında varorta şekerli türk kahvesi. Şeker tüketmemeye özen gösteriyorum çünlü
Canım başta bende yapamıyordum ama zamanla oturuyor yeter ki geçici olarak değil kalıcı düşün diyeti.Off keşke bnm de tek kaçamağım bu olsaydıııııı
Ne oynadın beKizimi uyuturken bir bakinayim dedim sofram hazir bir salata ve icecekler kaldi. Dusa girip hazirlanayim 6 gibi geleceklet misafirlerim sonrada 7 gibi dugune gececegiz bu gece anca gec saatlerde ugrayabilirim hepinizi opuyorum byee
Tüm öğretmenlerimizin gözü aydın,Eylül’e kadar iyice uyu bol bol eksin olsun
Bayramda 4-5 saatlik uykuyla gezdim hep, il dışına falan da cikinca ikisi guzelcene odem yapti bende. Şimdi acısını çıkarıyorumseminerler de bitti, uyku candır yaa ❤☺
Ben eklerim tatlım
baklava,katmer bile serbestÇok acaip zor ama bi düşünüyüm eve gidince
Bal ve pekmez serbest mi
Senin ağzını yüzünü yerimYürüyüş kadar güzel bir şey mi var ya bol bol yürü valla. O güzellikleride yeme tut kendini
Eklemediysen ekleyiver canımYok canım kuru meyveler de dahil agzina tatlı değmeyecek. İlgilenen olursa yasakli listesini ekleyebilirim
Aman desene kız,ıspartada tüm dinarlılar pis işlere bulaşan kavgacı mafya bozuntusu olarak bilinirlerAyıp olur şimdi ben çok şey söylerimde
Açıkcası şekerle problemimolmayan birisi orta şekerli içebilir ya da belli orande şeker tüketebilit ama şahsen kendim için belli bir kiloya gelene kadar hiç şeker kullanmamak en iyisi olacaktır. Ama bazen bunu yapamıyorum maalesef.asilsoy daha bu sabah arkadaşa demiştim , kahve kesin şekersiz olsun, az şekerli olmasın die
Dediki kahvenin şekerinden nolucak
Nolcaksa olucak dimi, o bana kalmış
Nesini beğendin dinar’ınKorktun mu yoksamBen kültürlerini falan beğenmedim hiç
Özelden sen de bana söyle ben de çok merak ettimÖzelden bana söyle merak ettim kız
Hahahaha3 dilim yedim, ama kime gore bir lokma :) keske 2 dilim olsa :)) uyduruk bir borekti actim ne yapayim onu yedim, canim sikkin... kargoya verdik arkadasin esyalarini pazar gunu gidiyor...
Tabi ben de ....Açıkcası şekerle problemimolmayan birisi orta şekerli içebilir ya da belli orande şeker tüketebilit ama şahsen kendim için belli bir kiloya gelene kadar hiç şeker kullanmamak en iyisi olacaktır. Ama bazen bunu yapamıyorum maalesef.
HahahahaYe gitsin senin yaşın küçük bizim yaş 30 bir doygunluk varBu yaşa kadar hep yedik börekler gözlemeler pideler
Arkadaşın nereye gelin gidiyor acepBugun faturalari ustume aldim cok yoruldum, Birde bir suru esya kargoya verdik, basim Catliyor sanki....
Nabersiniz
@fitcivciv @yolcukardelen @cgdmk kac yasindasiniz Acaba?
Afiyet olsun.Sonunda aradığım menüyü buldum.Bi de spor olsaydı sevinçten çıldırırdım.Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
1 kuru kayısı
öğlen
1 tabak yeşil fasulye
3 kaşık bulgur pilavı hatta 1,5 kaşığa denk gelir dolusu
1 bardak ayran
ara
şekersiz çay
1 kuru kayısı. 1 hurma
akşam
1 tabak yeşil fasulye
ayran
ara
tarçınlı süt
su 2 litre olmuştur
esperenzaa fattylamb94
Hatice’m nickin karışık geliyi bana da ondan sordum bundan sonra öyle hitap ederi@yolcukardelen sağol canımcım
Hatice ismim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?