Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cevap olarak al sana menü diyosun :))
Kaçamak yok , iyi...

esperenzaa
fattylamb94

SPORLAR
•••••••••••••••

44 dakika yürüyüş (yavaş tempo)
44 puan

••••••••••••••••

10 dakika yürüyüş ( hızlı tempo)
25 puan

•••••••••••
15 dakika egzersiz 30 puan

TOPLAM PUAN 99 PUAN
—————————————-

Ah yaa üzüldüm şimdi
Acaip zor oluyodur
Allah yardımcın olsun

asilsoy daha bu sabah arkadaşa demiştim , kahve kesin şekersiz olsun, az şekerli olmasın die
Dediki kahvenin şekerinden nolucak
Nolcaksa olucak dimi, o bana kalmış

Kizimi uyuturken bir bakinayim dedim sofram hazir bir salata ve icecekler kaldi. Dusa girip hazirlanayim 6 gibi geleceklet misafirlerim sonrada 7 gibi dugune gececegiz bu gece anca gec saatlerde ugrayabilirim hepinizi opuyorum byee
Ne oynadın beOtur biraz meydanı bekarlara bırak

Bayramda 4-5 saatlik uykuyla gezdim hep, il dışına falan da cikinca ikisi guzelcene odem yapti bende. Şimdi acısını çıkarıyorum seminerler de bitti, uyku candır yaa ❤☺
Tüm öğretmenlerimizin gözü aydın,Eylül’e kadar iyice uyu bol bol eksin olsun
esperenzaa eski kilomu sildim
Parantezler dahil silinmeli die:
Doğru dimi?
Ben eklerim tatlım
Çok acaip zor ama bi düşünüyüm eve gidince
Bal ve pekmez serbest mi
baklava,katmer bile serbest şeker orucunda bal pekmez ne arar kız.
Yürüyüş kadar güzel bir şey mi var ya bol bol yürü valla. O güzellikleride yeme tut kendini
Senin ağzını yüzünü yerim

Yok canım kuru meyveler de dahil agzina tatlı değmeyecek. İlgilenen olursa yasakli listesini ekleyebilirim
Eklemediysen ekleyiver canım@Azyiyen_azimli şeker orucuna girecekti de
Ayıp olur şimdi ben çok şey söylerimde
Aman desene kız,ıspartada tüm dinarlılar pis işlere bulaşan kavgacı mafya bozuntusu olarak bilinirleraramızda dinarlı varsa onlar hariç

asilsoy daha bu sabah arkadaşa demiştim , kahve kesin şekersiz olsun, az şekerli olmasın die
Dediki kahvenin şekerinden nolucak
Nolcaksa olucak dimi, o bana kalmış
Açıkcası şekerle problemimolmayan birisi orta şekerli içebilir ya da belli orande şeker tüketebilit ama şahsen kendim için belli bir kiloya gelene kadar hiç şeker kullanmamak en iyisi olacaktır. Ama bazen bunu yapamıyorum maalesef.

Korktun mu yoksam Ben kültürlerini falan beğenmedim hiç
Nesini beğendin dinar’ın
Özelden bana söyle merak ettim kız
Özelden sen de bana söyle ben de çok merak ettim
3 dilim yedim, ama kime gore bir lokma :) keske 2 dilim olsa :)) uyduruk bir borekti actim ne yapayim onu yedim, canim sikkin... kargoya verdik arkadasin esyalarini pazar gunu gidiyor...
HahahahaKimine göre bi lokmaymışBi lokmacık börek yüzünden haftada 100 gram verdin değil mi
Ev arkadaşından ayrılıyor olman zor canım.

Tabi ben de ....
İnşallah hallederiz bakalım

Ye gitsin senin yaşın küçük bizim yaş 30 bir doygunluk var Bu yaşa kadar hep yedik börekler gözlemeler pideler
HahahahaTeee orta asyanın ortasından gelmiş ,türk mutfağının şaheserlerinden çatlayana kadar yemesin mi
Bugun faturalari ustume aldim cok yoruldum, Birde bir suru esya kargoya verdik, basim Catliyor sanki....
Nabersiniz
@fitcivciv @yolcukardelen @cgdmk kac yasindasiniz Acaba?
Arkadaşın nereye gelin gidiyor acep
Mutsuzlukla kendini yemeye vermedin değil mi?
Afiyet olsun.Sonunda aradığım menüyü buldum.Bi de spor olsaydı sevinçten çıldırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…