Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harika bi fikir takimla ilgili esperenzaa nin vnin vereceği bi görev olabilir ❤

Tatildeyim baskül yok. Bildirim yapabilecek olsam sali gunu izne ayrilmak istemez bugun soylerdim izne cikabilecegimi oyle olsa. Her an giremiyorum diye zaten izne ayrilmak istedim ben. Köye geldik net cekmiyor çoğu zaman. nasilsa soyledim diye de dusundum.

Olsun, her ne kadar sağlık için versen de görüntünde değişiyor bu da insanı çok mutlu eder inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Ben de insülin direncini yenmeye çalışıyorum o yüzden çok araştırıyorum. Sen nasıl bi yol izliyorsun insülin direnci için ? Kız ben yerden bitmeyim ya o yüzde 55 kg olmam gerekiyo senin hedef yakınmış baya

Sabah çok boş olmuş. Peynir zeytin yeşillik kuruyemişler olmalı. Diyetin en önemli öğünü. Şekerli kahvede hiç olmadı öğlen minicik çökelekle niçun 1 dilim ekmek yedin acaba akşam yemeğin çok güzel afiyet olsun

Eklemediysen ekleyiver canım@Azyiyen_azimli şeker orucuna girecekti de

Aman desene kız,ıspartada tüm dinarlılar pis işlere bulaşan kavgacı mafya bozuntusu olarak bilinirleraramızda dinarlı varsa onlar hariç
Biraz öyle galiba bazı şeyler var çok karşı oldukları, insanları yargıladıkları. Baya dar görüşlüler anlayacağın. Fakat Ispartada ne kadar apart ev sahibi varsa Dinarlı. Ordan para kazanmak uğruna o yargıladıkları şeylere göz yumuyolar. Arkandan da atıp tutuyolar. Çoğu bu şekilde. Değer yargıları paraya kadar.
Hatice’m nickin karışık geliyi bana da ondan sordum bundan sonra öyle hitap ederitüm yabancı dillere çok yabancıyım da
Ay Kardelen hiç güleceğim yoktu Allah da seni güldürsün

Canım başta bende yapamıyordum ama zamanla oturuyor yeter ki geçici olarak değil kalıcı düşün diyeti.
Sütlü tatlılara zaafım var. Yapamıyorum. Kendi evimde uyuyorum yine az çok ama misafirlikte ikram edilince hayır diyemiyorum. Lütfen yardm edin bana

Sabah

Sütlü diyetisten tarifi (yulaf kepeği, keten tohumu, muz)
Gayet tok tutuyor isteyen deneyebilir

Öğlen

50 gr tavuk döner yağsz tavada
1 dilim ekmek

Akşam
7 kaşk etsiz sebze
1 dilim ekmek

Akşam misafirlikte
2 adet börek
Yarım dilim sütlü tatlı
2 çatal yaş pasta

Kafamı aynen böyle vurasım var....

Menün güzel afiyet olsun sadece kahvaltin daha iyi olabilir. Ekmekten ziyade yeşillik kuruymişler peynir olursa tokluk süren uzar. Kahvaltı en önemli öğün. Bir de diyette bezelye tüketmezsek daha iyi olur

Bugünkü hatam öğlen yemeğini atıştırıp geçiştirince akşam sebze yemeği ile doymadm bu yüzden misafirlikte börekleri yedim. Gayet yedim yani

Menün güzel afiyet olsun sadece kahvaltin daha iyi olabilir. Ekmekten ziyade yeşillik kuruymişler peynir olursa tokluk süren uzar. Kahvaltı en önemli öğün. Bir de diyette bezelye tüketmezsek daha iyi olur
Bezelye neden yasak sevmem ama merak ettim

Anammm nasıl oldu akşam öyle tatlıya zaafın mı var ? Çok yemişsin. Börek özellikle abartmışsın

Dün ki menüm
06.00
1 t.kaşığı çörekotu yağı
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta

07.30
1 dilim peynir
2 çıtır salatalık
4-5 çiğ fındık
Maydanoz
Filtre kahve

12.30
1 kepçe tavuk suyuna çorba
5 y.kaşığı taze fasülye
4 y.kaşığı pancarlı yeşillikli buğday salatası

19.00
3 parça kanat
Fırında karışık sebze

Su 2.5 lt

Bugün ki menüm

06.00

1 t.kaşığı çörekotu yağı
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta

07.30
1 dilim peynir
1 salatalık
10 gr karabuğdaydan yapılmış galeta
Filtre kahve

12.30
1 parça haşlanmış tavuk
Haşlanmış kereviz (limonlu)
1 dilim karpuz

19.00
5 y.kaşığı semiz otu yemeği
6 tane boyutları baya küçük olan ev köftesi (ekmek, galeta unu yok)

Su 1.5 lt ama hala içiyorum

esperenzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…