Harika bi fikirEvet canım
hımm bilemedim ki hımmm... şey olabilir: kaptanın ya da takımın belirlediği bi konuyla ilgili yazı olabilir.misal duyum faydasını her daim biliyoruz ama omunla ilgili bir iki cümle okuduğumuzda daha bi özen gösteriyoruz o günlerde.o tarz bir şey olabilir hem takımı da motive eder.ne dersin?esperenzaa
***6.Takım 575.Etap***
smygnc:90,6/90,3/0,3/%0,17
medgic26:103,8 Bildirimsiz izne ayrıldı
fitcivciv:59,5/58,5/1/%0,84
becezey:72,5/72,8/+0,3/%-0,21
yolcukardelen:58,7/57,7/1/%0,85
gönülbağı:62,2/ Bildirimsiz izne ayrıldı
cgdmk:57,9/58,7/+0,8/%-0,69
azyiyen_azimli:57,7/57,5/0,2/0,17
asilsoy:79/78/1/%0,63
yenibirnur:67/66,1/0,9/0,67
Rzgrece:79,9/87,5/+7,6/%-0.04 550. Etapta bildirimli izne ayrılan üye a-2 ekstrem kuralı ile geri döndü.yüzdesi 25’e bölündü.
6. Takım ortalaması : 0,217
G Gonulbagi
@medgic26
Saat 18:00’e kadar bildirim bekliyorum kızlar.Takımın yüzdesi çok kötü ve sizin olmayışınız da iyice zora soktu listeyi.Nota alacağız bu kesin
İkinizden de beklemediğim hareket oldu.Aşk olsun diyebiliyorum sadece.
Tatildeyim baskül yok. Bildirim yapabilecek olsam sali gunu izne ayrilmak istemez bugun soylerdim izne cikabilecegimi oyle olsa. Her an giremiyorum diye zaten izne ayrilmak istedim ben. Köye geldik net cekmiyor çoğu zaman. nasilsa soyledim diye de dusundum.***6.Takım 575.Etap***
smygnc:90,6/90,3/0,3/%0,17
medgic26:103,8 Bildirimsiz izne ayrıldı
fitcivciv:59,5/58,5/1/%0,84
becezey:72,5/72,8/+0,3/%-0,21
yolcukardelen:58,7/57,7/1/%0,85
gönülbağı:62,2/ Bildirimsiz izne ayrıldı
cgdmk:57,9/58,7/+0,8/%-0,69
azyiyen_azimli:57,7/57,5/0,2/0,17
asilsoy:79/78/1/%0,63
yenibirnur:67/66,1/0,9/0,67
Rzgrece:79,9/87,5/+7,6/%-0.04 550. Etapta bildirimli izne ayrılan üye a-2 ekstrem kuralı ile geri döndü.yüzdesi 25’e bölündü.
6. Takım ortalaması : 0,217
G Gonulbagi
@medgic26
Saat 18:00’e kadar bildirim bekliyorum kızlar.Takımın yüzdesi çok kötü ve sizin olmayışınız da iyice zora soktu listeyi.Nota alacağız bu kesin
İkinizden de beklemediğim hareket oldu.Aşk olsun diyebiliyorum sadece.
Olsun, her ne kadar sağlık için versen de görüntünde değişiyor bu da insanı çok mutlu ederDerdim manken olmak değil canım ya. İnsülin direncim var bir de sağlık sebebiyle zayıflıyorum açıkcası önceliğim bu. Evlendiğim kiloya geleyim yeter bana“70” aşağısıda güzel olmaz değil
Evet cuma günü bildirim yapıp öyle izne ayrılmak gerekiyor.esperenzaa ben izne ayrilma kuralini kacirmisim sanirim. Bildirim yapip mi ayrilacaktim? Ani gelisince boyle oldu.
Sabah çok boş olmuş. Peynir zeytin yeşillik kuruyemişler olmalı. Diyetin en önemli öğünü. Şekerli kahvede hiç olmadıSabah;1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay.( 08.00)
Ara öğün; 1 çay bardağı orta şekerli türk kahvesi ( 09.30)
Öğlen; 1 kaşık çökelek, yarım domates, 1 dilim ekmek.( 12.10)
1 saat sonra 1 kupa şekersiz sütlü türk kahvesi (13.30)
Ara; 2 erik ( 16.00)
Akşam; 100 gr et.( kıyma karışımı gibi fırında pişti), yine fırında közlenmiş 1 domates, 1 kase cacık.
Su; 2 lt geçti. 2 şt üstüne 3 bardak gibi su içtim.
Spor;
4000 adım; 60 puan
Yatmadan 5 dk ezgersiz yapacağım.
Puanı saymıyorum yarına eklerim
@esperanzaa @giustizia_ @smygncfattylamb94
Biraz öyle galibaEklemediysen ekleyiver canım@Azyiyen_azimli şeker orucuna girecekti de
Aman desene kız,ıspartada tüm dinarlılar pis işlere bulaşan kavgacı mafya bozuntusu olarak bilinirleraramızda dinarlı varsa onlar hariç
Ay Kardelen hiç güleceğim yoktuHatice’m nickin karışık geliyi bana da ondan sordum bundan sonra öyle hitap ederitüm yabancı dillere çok yabancıyım da
Sütlü tatlılara zaafım var. Yapamıyorum. Kendi evimde uyuyorum yine az çok ama misafirlikte ikram edilince hayır diyemiyorum. Lütfen yardm edin banaCanım başta bende yapamıyordum ama zamanla oturuyor yeter ki geçici olarak değil kalıcı düşün diyeti.
Menün güzel afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
Tam buğday ekmekli tost
1 yumurta
1 bardak çay
Öğlen
1 bardak süt
Akşam
1 kase bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1 hurma
Mevsim salatası
Ara öğün
1 bardak çay
3 litre su
Sporum da 2 kere markete gittim 4000 adım diye sallıyorum şuraya
5 bin adım yürümüşüm toplamda eminim bini evde gitmiştir gerisi markette ve yolda. Neden iki kere derseniz narin kollarım yoruluyor diye iki tur atmam gerekiyor. Bugün yine çok prensesim
Bezelye neden yasak sevmem ama merak ettimMenün güzel afiyet olsunsadece kahvaltin daha iyi olabilir. Ekmekten ziyade yeşillik kuruymişler peynir olursa tokluk süren uzar. Kahvaltı en önemli öğün. Bir de diyette bezelye tüketmezsek daha iyi olur
Anammm nasıl oldu akşam öyle tatlıya zaafın mı var ? Çok yemişsin. Börek özellikle abartmışsınSabah
Sütlü diyetisten tarifi (yulaf kepeği, keten tohumu, muz)
Gayet tok tutuyor isteyen deneyebilir
Öğlen
50 gr tavuk döner yağsz tavada
1 dilim ekmek
Akşam
7 kaşk etsiz sebze
1 dilim ekmek
Akşam misafirlikte
2 adet börek
Yarım dilim sütlü tatlı
2 çatal yaş pasta
Kafamı aynen böyle vurasım var....
Glisemik indeksi yüksek canimBezelye neden yasak sevmem ama merak ettim
Glisemik indeksi çok yüksek sebzelerden. O yüzden diyetisyenler hep listelere, bezelye, patates, pişmiş havuç ve mısır yasak yazarBezelye neden yasak sevmem ama merak ettim
Toplamayi bekleme, yarin başlayalım hemen, normalde 21 gun ama 15 gün yapalımcgdmk ben de şeker orucuna başlamak istiyorum. Ama tam olarak yani bana meyvelerde masum gelmiyor. Bi türlü cesaretimi toplayıp başlayamadım
Valla çok güzel olur. Sana söz verirsem bozmam ben ama kendi kendime yaparsam kesin bir meyveden bişey olmaz der kendimi kandırırımToplamayi bekleme, yarin başlayalım hemen, normalde 21 gun ama 15 gün yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?