Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Narin ve minnak kolların yorulmasın diye 4 defa gitseydin yaBol adım atmış olurdun hem premses
Afiyet olsun canım Bezelye çabuk acıktırır bir de meyve ,hurma vsyi gündüz yemeye çalış.Akşam alınan şeker direkt kilo yapıyor canım.
Valla ben bile sesli gülüyorum
Hatta bu cap leri, menü yorumu olarak alıntılanmak istiyorum
Nasıl fikir :))
En komiği de
Zıkkımı köküyle birlikte yiyin
Zıkkımı köküyle yiyini bi ara ben de kullanıyordum.Bu capsleri yapanlar çok yaratıcılarmış
Harika bi fikir takimla ilgili esperenzaa nin vnin vereceği bi görev olabilir ❤
Görev olarak sağlıklı tarifler denenmiş fotoğraflanmış olabilir,motivasyon yazıları yada komiklikler şakalar
En utandığı ,en korktuğu,en rezil olduğu anıları vs olabilir.

Menüm
Kahvaltı ama geç yaptim
Tereyağlı yumurta
Peynir
Akşam
Adana
Bulgur(yarmadan yapılmış) pilavı
Salatalar
İki fincan kahve
2400 su
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım.Seminer bitti,görümce gitti artık spor gelir diye düşünüyorumBu haftayı tüm takım telafi etmezse saçınızı başınızı yolarım sizin
Kaçamaksız menün yok gibi.Geldiğinden bugüne olan menülerine bir bak tatlım.Ne çok şey yemişsin.bu sabah az da olsa artıdaydın ve böyle devam edersen artılar fazlalaşacak.
Verdiğin diyetisyen ücretine,arada yaptığın plateslere ve kızının mevlüdündeki hayallarine yazık.
Listede olmadığın içn takım ortalamasını etkilemiyorsun ve yeni anne olduğun için ben sana ceza vermeye kıyamıyorum ama sen kendine,emeklerine koyıyorsun hem de ne için.5 dakika sonra tadı damağından gidecek şeyler için.

Afiyet olsun canım.Karpuzu görmedim ki
Menülerini totalde beğendim minik kuşum,kelebeeem

kurtarıcım hurma kuru kayısı :) benim ya. çantamda bile taşıyorum
akşam misafirlikteydim kurabiye koydular yemedim

Bugün ben kendime ceza verip 45 dk pilates yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…