Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun hepimiz icin
Nesini beğendin dinar’ın
Özelden sen de bana söyle ben de çok merak ettim
HahahahaKimine göre bi lokmaymış Bi lokmacık börek yüzünden haftada 100 gram verdin değil mi
Ev arkadaşından ayrılıyor olman zor canım.
İnşallah başarırsın bu seferŞeker orucumun 6.cı günümdeyim bende kızlar bende kuru meyve serbestpaketli gıdalar şekerli içecekler ve tatlılar yasak geçen 25 gün kadar yaptım bu sefer bakalım kaç gün olacak uzun zaman oldu çikolata yemeyeli en son ne zaman yedim hatırlamıyorum
İnşallah başarırsın bu sefer
Bugün ben kendime ceza verip 45 dk pilates yapıcam
inşallah canım bu seferde başarırım :) no tatlı yes sağlıklı yaşam
Güzel canımDunku menjm
Ogle. 2 yumurta ile baharatli salata, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 salatalik, 1 dilim ekmek
Aksam.2 kepce unsuz ezogelin corbasi, 5 kasik sac kavurma, 2 kasik pilav, 1 bardak ayran, 1 tane kadatif tatlisi
Duble turk kahvesi
Su. 2.5 3 ltvarasi olmustur
Spor dunde yoktu ama bugun itibariyle sahalara geri donuyorum
Tamam hemen başlıyorumTamam bugün kahvaltıyla başladık oyleyse
kolay gelsin canımTamam bugün kahvaltıyla başladık oyleyse
Tünaydın eski rakibemDunku menjm
Ogle. 2 yumurta ile baharatli salata, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 salatalik, 1 dilim ekmek
Aksam.2 kepce unsuz ezogelin corbasi, 5 kasik sac kavurma, 2 kasik pilav, 1 bardak ayran, 1 tane kadatif tatlisi
Duble turk kahvesi
:))Tünaydın eski rakibemakşam bozmuşsun diyeti galiba tam odaklanamadın
Tünaydınnnn inşaallahhhTünaydınn
Mutlu hafta sonlarınız olsun
Başla bugün canım@cgdmk ben de şeker orucuna başlamak istiyorum. Ama tam olarak yani bana meyvelerde masum gelmiyor. Bi türlü cesaretimi toplayıp başlayamadım
iki gündür bunaltıcı havadan sanırım canım,baş ağrım vardı.uyutmadı namıssızBu saatte niye uyumadın acaba küçük adam yüzünden olabilir mi ?
örnek öğrencim,kurtarıcım hurma kuru kayısı :) benim ya. çantamda bile taşıyorum
akşam misafirlikteydim kurabiye koydular yemedim
tamam canım.Bir daha öyle tukaka şeyler yemeBugün ben kendime ceza verip 45 dk pilates yapıcam
Ben olsam bugün spor yapardım civcivimesperenzaa öyle güzel uzun mesaj yazmış ki ben olsam bende kendime ceza verirdim resmen silkelemiş seni
Kadayıf mı gördümDunku menjm
Duble turk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?