Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şeker orucumun 6.cı günümdeyim bende kızlar bende kuru meyve serbest paketli gıdalar şekerli içecekler ve tatlılar yasak geçen 25 gün kadar yaptım bu sefer bakalım kaç gün olacak uzun zaman oldu çikolata yemeyeli en son ne zaman yedim hatırlamıyorum

Hiçbişiyini beğenmedim ben bu kadar laubali patavatsız erkeklerin yüzde doksanını orda gördüm

İnşallah başarırsın bu sefer

1 haftalik hedef kilo
smygnc:90,3/
fitcivciv:58,5/57
becezey:72,8/71.5 kg
yolcukardelen:57,7 /56.9
cgdmk:58,6/56.9
azyiyen_azimli:57,5/57,000
asilsoy:78/
yenibirnur:66,1/
Rzgrece:87,5
fattylamb94:/77.5
Philosophergirl: 59,5/
simla0: 70,65/
giustizia_ : 65,7

Listede yazdığım herkesten bir haftalık hedef kilolarını listeye eklemesini rica ediyorum.
Bu mesajıma cevaplayıp tıklayın köşeli parantezler dahil olarak köşeli parantezlerin içini silin ve hedef kilonuzu yazarak paylaşın lütfen
Yarına kadar hedeflerinizi listede görmek istiyorum.
Not: her zaman en son ekleme yapan kişinin mesajını cevaplayarak liste paylaşılmalıdır.

Dunku menjm

Ogle. 2 yumurta ile baharatli salata, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 salatalik, 1 dilim ekmek

Aksam.2 kepce unsuz ezogelin corbasi, 5 kasik sac kavurma, 2 kasik pilav, 1 bardak ayran, 1 tane kadatif tatlisi

Duble turk kahvesi

Su. 2.5 3 ltvarasi olmustur
Spor dunde yoktu ama bugun itibariyle sahalara geri donuyorum

Güzel canım
Kadayıf için kızmıcam, arada oluyo öyle şeyler

Tünaydın eski rakibem akşam bozmuşsun diyeti galiba tam odaklanamadın

@cgdmk ben de şeker orucuna başlamak istiyorum. Ama tam olarak yani bana meyvelerde masum gelmiyor. Bi türlü cesaretimi toplayıp başlayamadım
Başla bugün canım
Bebişim tartıldın mı?
Bu saatte niye uyumadın acaba küçük adam yüzünden olabilir mi ?
iki gündür bunaltıcı havadan sanırım canım,baş ağrım vardı.uyutmadı namıssız
kurtarıcım hurma kuru kayısı :) benim ya. çantamda bile taşıyorum
akşam misafirlikteydim kurabiye koydular yemedim
örnek öğrencim,Civcivim menülerde
Bugün ben kendime ceza verip 45 dk pilates yapıcam
tamam canım.Bir daha öyle tukaka şeyler yeme

Son düzenleme:
esperenzaa öyle güzel uzun mesaj yazmış ki ben olsam bende kendime ceza verirdim resmen silkelemiş seni
Ben olsam bugün spor yapardım civcivimSu iç,spor yap,dünkü gibi menülerinle gel bir de ilacını unutma bebişim
Kadayıf mı gördüm45 dk spor cezan var canım.Bir de haftalardır boş durup tozlanan çamaşırlık olarak kullandığın eliptiğin tozunu alsan diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…