Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilom sabit 58,50
ben hedefi tutturamıcam 58 olurum anca
Onca misafirliklere de gittim ne tatlılar ne ikramlar çevirdim azdan az gidiyor haklısın esperenzaa ablamın tartısı dijital 58,10 çıktım onda

Ben akrepleri çok seviyorum çokta iyi anlaşırım ondan göremeden sevdim seni

Cumartesi sabah erken saatte kalkıp yüeüyüş yaptım ama abarttım sanırım hala ağrıyor her yerim. Bir de bugün başka bir arkadaşa söz verdim ne yapacağım bilemedim

Günaydınlar efendim,
Nasılsınız güzel hatunlar !!!
Dün menü
Kahvaltı: çay 1,5 haşlanmış yumurta ve yarım simit
Ara kuru yemiş
Öğlen bir biber dolması yoğurt
Akşam kinoali salata
2 litre su
Yaklaşık 12 km yürüyüş ve tabi Güneş’ten yanmış cilt.
Kilom sabit çünkü cumatesi akşamı yaramazlık yaptım...
57,5 ben 56 görsem keşke...

fitcivciv naber, esperenzaa daha cezalarımı bitiremedim aklımda, bu aralar çok yorgun ve bitkinim.. @yolcukardelen cgdmk
Geçenlerde bana sınıfın yaramaz çocuğu demiştin :) 97 beri eğitim hayatımda yaramaz olmadım, ama sanırım burda sanal dünyada daha çok yaramazlık yapıyorum...

Çok geçmiş olsun canım bizlerde seni çok merak ettik . Senin oturduğun muhit nasıl site falan bak olmadı
Site site ama benim oturdugum bina 20 yillik kamerasi felab yok 4 katlı altti ustlu 2 tane dubleks... bakıyorum iste ev bulursam cikacam hemen teşekkür ederim cok sagol... bende bunlarla ugrastim iste

Çok iyi seker orucuna devam ediyoruz dimi ☺
Tabi ki devam :) dün kahvaltıya kardeşimin kız arkadaşı geldi. Biz de o seviyo diye nutella aldık ve ben 1 nokta kadar bile yemedim bayılırım normalde ama anlık mutluluklara kanmak istemedim he bir de kıza giderken nutellayı verdim al evde yersiniz dedim

Tebrikler, gecen mesajlarina 66 girip 72 ciktin bu grupta okudum, ama yine veriyorsun tebrik ederim... guzel yemek yapabilmek başa bela... nasılsın ?
Yok 72 girdim 66ya düştüm 79 çıktım bu takıma geldiğim günden beri ilk defa böyle kilo veriyorum. Tamamen ilaçlara ve araöğünsüz yemeye bağlıyorum. Yemek yapmak hem de çok zor sen öğrencisin anlıyorum halinden. Ben bu sene çok şükür babaevine geri döndüm annem sağolsun yapıyo yemekleri.

Iyi gibiyim bugün işyerinde mide bulantısı başdönmesi yaşadım bir anda soğuk soğuk terledim. Eve getirdiler şimdi evde dinleniyorum.

Sen nasılsın ?

58 ile canım şuan 60 kiloyum
Canım sen izne ayrılmamışsın ki ,kendi isteğinle takımı bırakmışsın .Arada sırada uğruyorsun.Böyle olunca da seni takıma almam mümkün değil.
Kuzum evi tadilata soktuk fazla gelemem ama menu paylasmaya caliscam insallah
Kolay gelsin canım.
Menü,pazartesi cuma bildirimlerini yapmamı bekliyorum tamam mı kuzum
Afiyet olsun.dondurma olmamış da bu banlanma neyin nesi ki
Herkes istediği konuya yazar o konuya karışamam ama ban yiyecek konulardan ve üsluptan uzak durmanızı istiyorum.

esperenzaa canım nerelerdesin, girmediğin gün olmazdı, sorun yoktur inşallah
Geldim nihayet canım Nasılsın Sultan’cımm
tünaydınn
canım spor puanlarını esra’yı ve rakibini etiketliyorsun sahi nerede senin rakiben
esperenzaa bugün Kİ güncel kilom 66.4

Günaydınlar. Bugün tartı bana güzel gözüktü76.60

esperenzaa @smygnc fattylamb94
1kilo mu gitti
Harikasın canım.

esperanzaa işte en güzel gün buydu benim için. Hala ayaklarım ağrısa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…