Gunaydinlar efendim, arkadaşı yolcu ettim, dün biraz kötü olmuştum, sabah 5:30 yola çıktık, sonrasında Üsküdar geldik arkadaşımla ilk yuruduk, sonra kahvaltı yaptık :)
Şu an 11 km yürüyüş yaptık eve dönüyoruz...
Dün menü:
Sebzeli omlet,
Öğlen etli mercimek yemeği
Akşam:
Biber dolması pirinçli, iki tane avuç içi kadar keten ve çıya tohumlu misir tam buğday ekmek
Bol salata
Meyve : üzüm ve şeftali...
Ara sütlü çay
Evet yine batırmışım, bugünde fazla yürüyüş yaptım kaloriler yakılsın..
fitcivciv cgdmk @yolcukardelen esperenzaa nasılsınız ? Kendimi ihbar ediyorum, çünkü ben bir akrebim :))
Dün yürüyüş yaptim önceki günde yürüyüş yaptım.... hareketli olmaya çalışıyorum...
Çok iyi seker orucuna devam ediyoruz dimi ☺
Site site ama benim oturdugum bina 20 yillik kamerasi felab yok 4 katlı altti ustlu 2 tane dubleks... bakıyorum iste ev bulursam cikacam hemen teşekkür ederim cok sagol... bende bunlarla ugrastim isteÇok geçmiş olsun canım bizlerde seni çok merak ettik . Senin oturduğun muhit nasıl site falan bak olmadı
Tebrikler, gecen mesajlarina 66 girip 72 ciktin bu grupta okudum, ama yine veriyorsun tebrik ederim... guzel yemek yapabilmek başa bela... nasılsın ?
Tabi ki devam :) dün kahvaltıya kardeşimin kız arkadaşı geldi. Biz de o seviyo diye nutella aldık ve ben 1 nokta kadar bile yemedimÇok iyi seker orucuna devam ediyoruz dimi ☺
Yok 72 girdim 66ya düştüm 79 çıktımTebrikler, gecen mesajlarina 66 girip 72 ciktin bu grupta okudum, ama yine veriyorsun tebrik ederim... guzel yemek yapabilmek başa bela... nasılsın ?
Hoşgeldin esperenzam, geçmiş olsun umarım eşin iyi olmuştur. Nasılsın ?Selamlamlar bebişler
Dün pazar olması,seçim olmasu ve eşimin biraz hasta olması nedeniyle uğrayamadım nasılsınız?
Kilo bildirimleri ne alemde bir bakayım
Canım sen izne ayrılmamışsın ki ,kendi isteğinle takımı bırakmışsın .Arada sırada uğruyorsun.Böyle olunca da seni takıma almam mümkün değil.58 ile canım şuan 60 kiloyum
Kolay gelsin canım.Kuzum evi tadilata soktukfazla gelemem ama menu paylasmaya caliscam insallah
Afiyet olsun.dondurma olmamış da bu banlanma neyin nesi kiMenüm
Kahvaltı
2 yumurta
1 bardak çay
Ikındı
80 gr tavuk (yağsız göğüs )
2 büyük boy bardak ayran
Akşamdan sonra
2 top limonlu dondurma
Spor
1 saat yokuş aşağı hızlı
1 saat yokuş yukarı aralıksız bisiklet sürme
Bisiklet hariç 10 bin adım
4.5 litre su
Geldim nihayet canım
tünaydınnGünaydınnnnn
canım spor puanlarını esra’yı ve rakibini etiketliyorsunEki Görüntüle 2161111esperenzaa
Dün Kİ spor ve puanlarım
YAVAŞ TEMPO YÜRÜMEK
15 PUAN
EGZERSİZ 120 PUAN
Toplam puan
••••••••••••••135•••••••••••••••••••••
esperenzaa bugün Kİ güncel kilom 66.4
1kilo mu gitti
Günaydın canımmmve harika haber
Hoşgeldin...1kilo mu gitti
Harikasın canım.
İyi akşamlar.
Sabah; 1 haşşanmış yumurta, peynir, domates salatalık, 1 bardak şekersiz çay, az şekerli çilek reçeli( arkadaşın evinde kahvaltı yaptım el yapımıydı tatmak istedim, hamur işi vardı ama bir tane bile almadım çok sevmeme rağmen)
Ara öğün; 1 diliö karpuz, kavun( arkadaşın evi bana iyi gelmedi sanırım)
Öğlen; Avuç içi kadar köfte, 2 bardak su.
Ara öğün; yok
Akşam; 1 kase yoğurtlu makarna( salça yok, yağ yok, tuz yok) 1 avuç dolusu makarna haşladım sadece
Araöğün; sade soda
Au; 2,5 litre su( ilaçlar bahanesiyle deli gibi su içiyorum)
Spor; 6000 adım *15; 90 puan
2 saat tempolu yürüyüş( 1 saati ceza)
1 saat*2,5 ; 150 puan
30 dk yavaş tempo; 30 puan
Yürüyüş adımlarını saymadım onlar yaklaşık 10000 adımı geçti.
12 dk egzersiz*2 ;?24 puan
Toplam; 294 puan
esperenzaa @smygnc
fattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?