Teşekkür ederizKızlar günaydın.Nasılsınız?
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.
Bugün itibariyle yine yeniden sağlıklı beslenme listelerime dönüyorum.
SelammmSelamlamlar bebişler
Dün pazar olması,seçim olmasu ve eşimin biraz hasta olması nedeniyle uğrayamadım nasılsınız?
Kilo bildirimleri ne alemde bir bakayım
Geldim nihayet canımNasılsın Sultan’cımm
tünaydınn
canım spor puanlarını esra’yı ve rakibini etiketliyorsunsahi nerede senin rakiben
Tamammmm
1kilo mu gitti
Harikasın canım.
Acı yok RockyCumartesi sabah erken saatte kalkıp yüeüyüş yaptım ama abarttım sanırım hala ağrıyor her yerim. Bir de bugün başka bir arkadaşa söz verdim ne yapacağım bilemedim
Benim sana inancım tam canım.Bu defa olacak kuzum.Hem menülerin hem de düşünce yapın harika.BaşaracaksınYok 72 girdim 66ya düştüm 79 çıktımbu takıma geldiğim günden beri ilk defa böyle kilo veriyorum. Tamamen ilaçlara ve araöğünsüz yemeye bağlıyorum. Yemek yapmak hem de çok zor sen öğrencisin anlıyorum halinden. Ben bu sene çok şükür babaevine geri döndüm annem sağolsun yapıyo yemekleri.
Iyi gibiyim bugün işyerinde mide bulantısı başdönmesi yaşadım bir anda soğuk soğuk terledim. Eve getirdiler şimdi evde dinleniyorum.
Sen nasılsın ?
Sağol canım.Eşim iş kolik olduğu için işe gittiHoşgeldin esperenzam, geçmiş olsun umarım eşin iyi olmuştur. Nasılsın ?
Geçmiş olsun canım, evet evde olmak güzel, sabah bende mutfaği dağınık bıraktım... annem olsa yardım ederdi...Yok 72 girdim 66ya düştüm 79 çıktımbu takıma geldiğim günden beri ilk defa böyle kilo veriyorum. Tamamen ilaçlara ve araöğünsüz yemeye bağlıyorum. Yemek yapmak hem de çok zor sen öğrencisin anlıyorum halinden. Ben bu sene çok şükür babaevine geri döndüm annem sağolsun yapıyo yemekleri.
Iyi gibiyim bugün işyerinde mide bulantısı başdönmesi yaşadım bir anda soğuk soğuk terledim. Eve getirdiler şimdi evde dinleniyorum.
Sen nasılsın ?
Afiyet olsun canım.Şuan doydum şükür
Akşama kadar açlık serüveni başlasın
Inşallah esperenzam seneye nişanım olursa en kötü ihtimalle 60 kg olmak istiyorum. Kilolarımı saklamak için kıyafet seçmek değil de gerçekten beğendiğim şeyi giymek istiyorum.Acı yok Rocky
Maşallah canım çok iyi dönüş yaptın.Böyle devam
Benim sana inancım tam canım.Bu defa olacak kuzum.Hem menülerin hem de düşünce yapın harika.Başaracaksın
Sağol canım.Eşim iş kolik olduğu için işe gittiÇok yoruluyor ama adam işkolik.Konuştuk sesi iyi değildi ama iyiyim diyor.
Okul saatlerin yoğun mu ? Bir de nerdeydin o bahsettiğin hâla öğrenemediğim orta asya ülkesinde miGeçmiş olsun canım, evet evde olmak güzel, sabah bende mutfaği dağınık bıraktım... annem olsa yardım ederdi...
Geçmiş olsun Allah korusun sizi ve sevdiklerinizi!!Arkadaşlar merhaba... bayramin 3.gunu gecesi evimize hirsiz girdi ve para edecek ne varsa gitti... bugun alabildik herseyi geri.
Karsi sitenin kamerasindan tespit ettiler kac gundur onunla uğraşıyoruz... haktana mamaya kalkmistim telefona bakayim dedim telefon yok sok oldum korkarak oğlumun odasına gittik allahtan bir zarar vermemiş pislik o.cocugu.. kartlar takilar nakit telefonlar tablet laptop hicbiri yoktu... allahim ne gunlerdi yaaa... şükür atlattik ama benim psikolojim yerinde degil.. destek alıyorum haktani yanımdan hic ayirmiyorum... kapilarin camların kilidini arttirdik felan ev arıyorum bulalım hemen çıkacağım... panikatak oldum hep korku var içimde delircem yeminlebu yil beni mahvetti... izne ayrilmisim... 2 hafta mi? Ayrilcak olsam yazmazmiyim yahu hem nereye gideyim sizi birakip... kotu zamanlardann geçiyorum beterinden korusun rabbim esperenzaa @fitcivciv fattylamb94 @yolcukardelen @cgdmk
Inşallah esperenzam seneye nişanım olursa en kötü ihtimalle 60 kg olmak istiyorum. Kilolarımı saklamak için kıyafet seçmek değil de gerçekten beğendiğim şeyi giymek istiyorum.
Aman işkoliklik neymiş mis gibi tembellik varken
Sen bu hızla gidersen elbiseler sana bol bile gelebilirBen nişanlıyken 69-70 lerdeydim şuan hedefim o zaman aldığım kıyafetlere girmek
İstanbul anadolu yakasında Gebze’ye yakın bir okulda doktora yapıyorum, aslen orta asyalıyım...Okul saatlerin yoğun mu ? Bir de nerdeydin o bahsettiğin hâla öğrenemediğim orta asya ülkesinde mi
Aa istanbulda mısın senİstanbul anadolu yakasında Gebze’ye yakın bir okulda doktora yapıyorum, aslen orta asyalıyım...
Ailem orda ben burda kiloları burda almış bulunmaktayım, artık ceza yiye yiye veririm.
Bir eve bir tembel yeterInşallah esperenzam seneye nişanım olursa en kötü ihtimalle 60 kg olmak istiyorum. Kilolarımı saklamak için kıyafet seçmek değil de gerçekten beğendiğim şeyi giymek istiyorum.
Aman işkoliklik neymiş mis gibi tembellik varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?