Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydın.Nasılsınız?
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.
Bugün itibariyle yine yeniden sağlıklı beslenme listelerime dönüyorum.
Teşekkür ederiz
Selamlamlar bebişler
Dün pazar olması,seçim olmasu ve eşimin biraz hasta olması nedeniyle uğrayamadım nasılsınız?
Kilo bildirimleri ne alemde bir bakayım
Selammm

Geldim nihayet canım Nasılsın Sultan’cımm

tünaydınn

canım spor puanlarını esra’yı ve rakibini etiketliyorsun sahi nerede senin rakiben
Tamammmm

1kilo mu gitti
Harikasın canım.

Cumartesi sabah erken saatte kalkıp yüeüyüş yaptım ama abarttım sanırım hala ağrıyor her yerim. Bir de bugün başka bir arkadaşa söz verdim ne yapacağım bilemedim
Acı yok Rocky
Maşallah canım çok iyi dönüş yaptın.Böyle devam
Benim sana inancım tam canım.Bu defa olacak kuzum.Hem menülerin hem de düşünce yapın harika.Başaracaksın
Hoşgeldin esperenzam, geçmiş olsun umarım eşin iyi olmuştur. Nasılsın ?
Sağol canım.Eşim iş kolik olduğu için işe gittiÇok yoruluyor ama adam işkolik.Konuştuk sesi iyi değildi ama iyiyim diyor.

medgic26 canımm çok çok geçmiş olsun.Allah korumuş hepinizi.İnsanın tüm psikolojisini bozar bilirim ama ucuz atlatmışsınız yine de.
Son bir ay ne çok zor geçti canım senin için.Allah kolaylık versin.Sen bunu sa atlatırsın.Çok güçlü bir kadınsın.
Dön bebişim artık.Özledik seni,sohbetini .

Geçmiş olsun canım, evet evde olmak güzel, sabah bende mutfaği dağınık bıraktım... annem olsa yardım ederdi...

Inşallah esperenzam seneye nişanım olursa en kötü ihtimalle 60 kg olmak istiyorum. Kilolarımı saklamak için kıyafet seçmek değil de gerçekten beğendiğim şeyi giymek istiyorum.

Aman işkoliklik neymiş mis gibi tembellik varken

Geçmiş olsun Allah korusun sizi ve sevdiklerinizi!!

Ben nişanlıyken 69-70 lerdeydim şuan hedefim o zaman aldığım kıyafetlere girmek

Okul saatlerin yoğun mu ? Bir de nerdeydin o bahsettiğin hâla öğrenemediğim orta asya ülkesinde mi
İstanbul anadolu yakasında Gebze’ye yakın bir okulda doktora yapıyorum, aslen orta asyalıyım...
Ailem orda ben burda kiloları burda almış bulunmaktayım, artık ceza yiye yiye veririm.

Ben 9-6 okuldayım, normalde teze başladım deney yapiyoruz, arada giriyorum, Ramazan öncesi yemek getirdim 1-2 hafta sonra dün çok yorgundum ve seçimi takip ettim, bana ne oluyorsa diyeceğim, ama insan ister istemez merak ediyor...

İstanbul anadolu yakasında Gebze’ye yakın bir okulda doktora yapıyorum, aslen orta asyalıyım...
Ailem orda ben burda kiloları burda almış bulunmaktayım, artık ceza yiye yiye veririm.
Aa istanbulda mısın sen bursa yakın ne zaman istersen buyur gel anne yemekleri canın isterse soluğu burda al

Bir eve bir tembel yeter
İşini,çalışmayı çok sever eşim.Ben de onun işinden anlıyorum ya eve gelir gelmez anlatmaya başlar.Pek bilge olduğum için fikrime önem verir.
İkimiz de aynı okul aynı bölüm mezunıyuz ben evde yayıyorum ama fikir vererek yattığım yerden eşime yardımcı oluyorum.Çok zor işim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…