Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hareketin iyi ,dolma olmamış biliyorsun.cezaları da tamamla canım yenilere yer açılsın.
Dolmalar için 20 dakika ceza verdim

Aaa bunu bilmiyordum demek aynı bölümden mezunsunuz biz gibi aynı dilden konşabilmek çok önemli bence. Işin çok zor çooook. Nasıl karar veriyosun bugün nereye yaysam diye ?

Yeniden merhaba
Kızlar ben kendimi bildim bileli 38-40 bedenim
11-12 kilo aldım hâlâ 40
Çünkü bacaklarımdan alıyorum , kalçama yakın kısmı. Basenler yani
Aynı durumu yaşayan var mı
Ben her tarafımdan kilo alanlardanım ama basen özellikle daha bir alıyor sanki.Basenlerime yürüyüş ve leslie iyi gelmişti.bugün de göbek ve popo için bölgesel hareketlere başladım canım.

Okulun yoğunmuş. Pratik yöntemler bulmaya çalış kendine. Yoksa insan kendi kendine hergün yemek yapmaya üşeniyo

Aaa bunu bilmiyordum demek aynı bölümden mezunsunuz biz gibi aynı dilden konşabilmek çok önemli bence. Işin çok zor çooook. Nasıl karar veriyosun bugün nereye yaysam diye ?
Bayramda yaşadığın durum halimi anlamana yetmiştir
Biz eşimle üniversite sevgiliydik. O benim bir üst dönemimdi.Uzunca bir dönem ilişkimiz oldu.Sonra bir ara ayrıldık.
Barıştık ve 6 ay içinde isteme,nişan nşkah düğün yaptık
Barıştığımız ilk gün evlenelim artık dedi.madem çok ısrar ediyorsun evlenelim dedim

Menüne bayıldım canım.
Su da çok iyi afiyet olsun canım.
pazar günü su az olmuş civcivim

Kız bizimkinin aynısı kaç sene sevgili kaldınız 10 küsür mü ben mi yanlış hesap ediyorum

Menüne bayıldım canım.
Su da çok iyi afiyet olsun canım.

pazar günü su az olmuş civcivim

çOK TER ATTIM ASLINDA AMA SU AZ KALDI SU İÇMEYE BİLE VAKTİM YOKTU GECE 12 YE KADAR TEMİZLİK YAPTIM 1 DE BAŞLADIM TEMİZLİĞE GİTSEM YEVMİYE KAZANIRDIM :) SU ,ÇSEM WC YE GİTMEKTEN İŞİ YAPAMAM DİYE DÜŞÜNDÜM

Canım eğer insülin direnci olmasaydı o zaman görecektin. Eskiden kolay verirdim:-(
Sağlık olaun bakalım nasıl sonuçlanacak diyet sürecim
Canım sen ilk benim başarı hikayeme yazdığından beri ben senin hedefini tutturacağını hep biliyor hissediyordum. Motivasyonun çok iyi,hiç kaybetmemen dileğiyle.
Sağlıklı bir şekilde çok güzel kilo verdin ve daha da vereceksin.Kilo verdikçe sporun arttıkça insülin direncin de kırılır,pkos da geriler.
Kız bizimkinin aynısı kaç sene sevgili kaldınız 10 küsür mü ben mi yanlış hesap ediyorum
22 yıllık geçmişimiz var canım.8 sene sevgililik 4 yıl ayrılık 10 yıllık da evliyiz.
4 yıl ayrılığın sonunda barışıp evlendik

Oyyy canım ya.Kız su içsen ter olarak atardın ya.
Gece 12’ye kadar temizlik yapacak motivasyonu nasıl sağlıyorsun civcivim benim temizliğim maksimum 2 saattir.

Siz herşeyi uçlarda yaşamışsınız 8 sene sevgililiğe yürek mi dayanır 4 sene ayrılığı söylemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…