- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hareketin iyi ,dolma olmamış biliyorsun.cezaları da tamamla canım yenilere yer açılsın.Gunaydinlar efendim, arkadaşı yolcu ettim, dün biraz kötü olmuştum, sabah 5:30 yola çıktık, sonrasında Üsküdar geldik arkadaşımla ilk yuruduk, sonra kahvaltı yaptık :)
Şu an 11 km yürüyüş yaptık eve dönüyoruz...
Dün menü:
Sebzeli omlet,
Öğlen etli mercimek yemeği
Akşam:
Biber dolması pirinçli, iki tane avuç içi kadar keten ve çıya tohumlu misir tam buğday ekmek
Bol salata
Meyve : üzüm ve şeftali...
Ara sütlü çay
Evet yine batırmışım, bugünde fazla yürüyüş yaptım kaloriler yakılsın..
fitcivciv @cgdmk @yolcukardelen esperenzaa nasılsınız ? Kendimi ihbar ediyorum, çünkü ben bir akrebim :))
Dün yürüyüş yaptim önceki günde yürüyüş yaptım.... hareketli olmaya çalışıyorum...
Bir eve bir tembel yeter
İşini,çalışmayı çok sever eşim.Ben de onun işinden anlıyorum ya eve gelir gelmez anlatmaya başlar.Pek bilgeolduğum için fikrime önem verir.
İkimiz de aynı okul aynı bölüm mezunıyuz ben evde yayıyorum ama fikir vererek yattığım yerden eşime yardımcı oluyorum.Çok zor işim yani
Sen bu hızla gidersen elbiseler sana bol bile gelebilir
Ben her tarafımdan kilo alanlardanım ama basen özellikle daha bir alıyor sanki.Basenlerime yürüyüş ve leslie iyi gelmişti.bugün de göbek ve popo için bölgesel hareketlere başladım canım.Yeniden merhaba
Kızlar ben kendimi bildim bileli 38-40 bedenim
11-12 kilo aldım hâlâ 40
Çünkü bacaklarımdan alıyorum , kalçama yakın kısmı. Basenler yani
Aynı durumu yaşayan var mı
Okulun yoğunmuş. Pratik yöntemler bulmaya çalış kendine. Yoksa insan kendi kendine hergün yemek yapmaya üşeniyoBen 9-6 okuldayım, normalde teze başladım deney yapiyoruz, arada giriyorum, Ramazan öncesi yemek getirdim 1-2 hafta sonra dün çok yorgundum ve seçimi takip ettim, bana ne oluyorsa diyeceğim, ama insan ister istemez merak ediyor...
Maşallah zaten su gibi kilo gidiyo
Kız şimdi 1 beden küçülmüşüm daha kiloluylen aldığım kıyafetleri giyiyorum çok hoşuma gidiyor
SonraAa istanbulda mısın senbursa yakın ne zaman istersen buyur gel anne yemekleri canın isterse soluğu burda al
Sonraesperenzaa cim beni bulur ki bulması zor bir şey değil çok açık yazdım, dövsün bir güzel :) 20 şer dakika her yediğüm kestane şekeri için...
Bayramda yaşadığın durum halimi anlamana yetmiştirAaa bunu bilmiyordum demek aynı bölümden mezunsunuz biz gibiaynı dilden konşabilmek çok önemli bence. Işin çok zor çooook. Nasıl karar veriyosun bugün nereye yaysam diye ?
Özellikle takip ediyorum canım seni
Sonraesperenzaa cim beni bulur ki bulması zor bir şey değil çok açık yazdım, dövsün bir güzel :) 20 şer dakika her yediğüm kestane şekeri için...
Menüne bayıldım canım.Cumartesi
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
şekersiz çay
öğlem
1 tabak yeşil mercimek
yarım kase yoğurt
ara
hurma
akşam
4 adet köfte
5 6 ince dilim patates fırında
ara
kiraz
esperenzaa
2,5 saat temizlik 70 puan su 2 litreyi geçmiştir
pazar günü su az olmuş civcivimPazar
yarım dilim ekmek
1 köfte
7 8 zeytin
şekersiz çay
akşam 4 civarı yedim yemek yapmaya vakit yoktu temizlikten
kekikli peynirli domates tavada
1 dilim ekmek
hurma
şekersiz çay
ara
tarçınlı süt
spor 9 saat temizlik 90 puan su 1 litre diresperenzaa
Maşallah zaten su gibi kilo gidiyo
Bayramda yaşadığın durum halimi anlamana yetmiştir
Biz eşimle üniversite sevgiliydik. O benim bir üst dönemimdi.Uzunca bir dönem ilişkimiz oldu.Sonra bir ara ayrıldık.
Barıştık ve 6 ay içinde isteme,nişan nşkah düğün yaptık
Barıştığımız ilk gün evlenelim artık dedi.madem çok ısrar ediyorsun evlenelim dedim
Menüne bayıldım canım.
Su da çok iyi afiyet olsun canım.
pazar günü su az olmuş civcivim
Daha ne olsun kız haftada 3 kilo mu gitsinCanım eğer insülin direnci olmasaydı o zaman görecektin. Eskiden kolay verirdim:-(
Sağlık olaun bakalım nasıl sonuçlanacak diyet sürecim
Canım sen ilk benim başarı hikayeme yazdığından beri ben senin hedefini tutturacağını hep biliyor hissediyordum. Motivasyonun çok iyi,hiç kaybetmemen dileğiyle.Canım eğer insülin direnci olmasaydı o zaman görecektin. Eskiden kolay verirdim:-(
Sağlık olaun bakalım nasıl sonuçlanacak diyet sürecim
22 yıllık geçmişimiz var canım.8 sene sevgililik 4 yıl ayrılık 10 yıllık da evliyiz.Kız bizimkinin aynısıkaç sene sevgili kaldınız 10 küsür mü ben mi yanlış hesap ediyorum
Oyyy canım ya.Kız su içsen ter olarak atardın ya.çOK TER ATTIM ASLINDA AMA SU AZ KALDI SU İÇMEYE BİLE VAKTİM YOKTU GECE 12 YE KADAR TEMİZLİK YAPTIM 1 DE BAŞLADIM TEMİZLİĞE GİTSEM YEVMİYE KAZANIRDIM :) SU ,ÇSEM WC YE GİTMEKTEN İŞİ YAPAMAM DİYE DÜŞÜNDÜM
Evet sonra farkettim korkmadim desem yalan olurÖzellikle takip ediyorum canım seni
Seni görmediğim gün profilini didik didik ediyorum
Siz herşeyi uçlarda yaşamışsınızCanım sen ilk benim başarı hikayeme yazdığından beri ben senin hedefini tutturacağını hep biliyor hissediyordum. Motivasyonun çok iyi,hiç kaybetmemen dileğiyle.
Sağlıklı bir şekilde çok güzel kilo verdin ve daha da vereceksin.Kilo verdikçe sporun arttıkça insülin direncin de kırılır,pkos da geriler.
22 yıllık geçmişimiz var canım.8 sene sevgililik 4 yıl ayrılık 10 yıllık da evliyiz.
4 yıl ayrılığın sonunda barışıp evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?