Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar
Cumartesi: 77.6
Pazartesi: 77.2
Fark: -0.4
esperenzaa asilsoy
Vuhuuu
Yakışıyor sana ama kaçamaksız yaramazlıklar sporlar yakışıyor canım benim
Hay çok yaşa e mi güldürdün beni ama ne iyi etmişsin
Selamlamlar bebişler
Dün pazar olması,seçim olmasu ve eşimin biraz hasta olması nedeniyle uğrayamadım nasılsınız?
Kilo bildirimleri ne alemde bir bakayım
geçmiş olsun canım nasıl oldu eşin?

Evet sonra farkettim korkmadim desem yalan olur , evet dikkat etmeye çalışıyorum.. benim ceza çok arttı ama :)
Çarşamba günü akşam spora gidecem bakalım yetişir miyim derse..
Canım sen deneme süresindeyken çok iyi spor yapıyordun ve çok çok iyi kilo vermiştin.Ramazan,bayram,tez,arkadaşının evlenip de ayrılığı seni biraz sarstı.Tekrar spora başlarsan çok iyi eksiler gelir hem kendini çok iyi hissedersin.Ağustosa az kaldı ,ful motivasyon ve sporla annene çok güzel sürpriz yaşatabilirsin.

Siz herşeyi uçlarda yaşamışsınız 8 sene sevgililiğe yürek mi dayanır 4 sene ayrılığı söylemiyorum zaten
Evlilikten tırsan biri olarak sevgililik şahaneydi aslındaPek evlenme yanlısı değildim bi de eşimin ailesi eşime evlen diye baskı yapıyordu.Adam çoluğa çocuğa karışsın diye ayrıldım biraz da.Benimle olmama ihtimali de vardı.
Başka bir gerekçe ile ayrıldım.4 yıl’ın bir yılı yas tuttum sonra fink attım biraz

Aynen doğru söylüyorsun, azar azar hepsi durduruyor sanki,
Şimdi herkese sorum: ben normalde krav maga denilen bir spor yapıyordum, geçen ekimde bıraktım, 10 ay yaptım, öz savunma sporu, şimdi yine savunma spor yapmak istiyorum ve sadece hafta içi akşamları var ders, tam traffik saatine denk geliyor okuldan çıkışım, acaba denemeye değer mi evimin yakınına bir yere başka bir savunma sporunu mu yapayım hem ücret olarak daha uygun, ne düşünüyorsunuz ?

Vuhuuu

Yakışıyor sana ama kaçamaksız yaramazlıklar sporlar yakışıyor canım benim

Hay çok yaşa e mi güldürdün beni ama ne iyi etmişsin
geçmiş olsun canım nasıl oldu eşin?
Teşekkür ederim canım.Eşim iyi galiba.Akşam eve gelince nazlanır,hastalığı nüksederSevgim ve şevkatli kollarımla iyi ederim o’nu ama oğluma bulaştırırsa fururum o’nu
Sen nasılsın datlum gıymatlum.İyi misin ,herşey yolunda mı?

Ben olsam evimin yakınındakini tercih ederdim canım.Trafik saatinde evimden,işimden nispeten uzak bir yerdeki spor salonuna başlangıçta azimle gitsem bile zamanla gitmemek için bahane bulurdum.

Hatunumm bende anlamadim niye boyle oluyor allah beterinden saklasin hepimizi ne diyelim... doncem doncem de 2 hafta sonra mi yaa

Gün demek diyet katili demekAman dikkat et civcivim.Ben şimdiye kadar hiç güne katılmadım.Gün için temizlik,gün için hazırlık beni bozar
Anammm anamm git git bana da gelmez bu durum ben kendi kendime gun yapiyorum haftada 2 kez kocamdan aliyorum altin gününü temizlik yok hamurisi yok ohh miss yemek ondan odeme ondan hehrhehe

Günaydın canlar ben izine ayrıldığım kilomdayim
Cuma:60.300
Pazartesi:60.00
esperenzaa
İşte bu, yeniden hoşgeldin o zaman canım
Bence yüklüce bir maaş bağlamalı sana
@yolcukardelen nasılsın, seminerler bitti mi ?
Canım iyiyim sen nasılsın? Bitti bitti ama az daha gitsem olurdu, çocukları anneme bırakınca iyi kitap okuyordum okulda, şimdi fırsatı zor buluyorum
Nasıl yani sevdiğin adam çoluk çocuğa karışsın diye mi ayrıldınbir de bir yıl yas tuttun bence az yiyen azimli seni tez konusu yapmalıyalnız her şey bir yana, tanıdığım güçlü kadınlar arasında zirveye oynuyorsun

aman bulaşmaz inşallah yavrucuğuma kanı helaldir bulaştırırsa fur gitsinben de iyiyim annemi de getirdim, emar sırası bekliyoruz şimdi

Anammm anamm git git bana da gelmez bu durum ben kendi kendime gun yapiyorum haftada 2 kez kocamdan aliyorum altin gününü temizlik yok hamurisi yok ohh miss yemek ondan odeme ondan hehrhehe

Gün olunca temizlik bahanesi oluyor aslında gün gibi de değil kitap okuyoruz yorumlaşıyoruz bazen kitap kafelerde toplanıyoz ben gayet memnunum parası olan kafe kapatıyor

Hatunumm bende anlamadim niye boyle oluyor allah beterinden saklasin hepimizi ne diyelim... doncem doncem de 2 hafta sonra mi yaa
Canım bi ara eşin biraz istemiyor gibiydi ya Bayramda kayınvalide ile yine sorun çıktı ve mecburen bıraktığını düşündüm.Sen hiç haber vermeden bu kadar uzun süre ayrı kalmazdın.ondan sebep artık giremeyeceğini bizi bıraktığını düşündüm Menülerini yaz,kilo bildirimini yap burada ol.sen takıma( bana hatta) biz de sana iyi geliyoruz.Listeye bomba gibi dönüş yaparsın eminim.
Güzel sohbetinden mahrum etme citosum
Son bir aydır tam anlamıyla nazar değdi canım sana.Allah beterinden esirgesin korusun.

CANIM benim gündekiler hep diyette tek çeşit yapıruz yada çerez kraker o tarz öyle donatma yok
O bile beni bozarTek çeşit kraker ikram edecem diye o kadar temizlik yapmam
Hahahaha sen de benim üst versiyonumsunEşim bir ara bana bilumum özel günlerde orkide alırdı.Sonunda orkideyi çeyrek ile takasladım.Boş ver orkideyi çeyrek al dedim diyeli epey çeyreğim oldu.Pişmanlığım giden çeyreklerime.

Senin gün arkadaşın çok iyiymişTemizlik derdi,böreği çöreği yok geri dönüşümü de yok.

Gün olunca temizlik bahanesi oluyor aslında gün gibi de değil kitap okuyoruz yorumlaşıyoruz bazen kitap kafelerde toplanıyoz ben gayet memnunum parası olan kafe kapatıyor
Kitap okunmalı gün konsepti çok güzelmiş canım.Kültür zehirlenmeli gün
Bence onun yerine diyet ve spor konseptli gün de yapabilirsiniz.Leslie,plates,vs yaptığınızı düşünsene salonun ortasındaiçecek olarak yeşil çay,yiyecek olarak da efsane kabak

Oooo zengün sosyetesinuz yani :) yap kuşuma yakışır... ben kalabalik pek sevmiyorum yaaa lafim saka kuzum iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…