- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Vuhuuu
Yakışıyor sana ama kaçamaksız yaramazlıklar sporlar yakışıyor canım benimGünaydınlar efendim,
Nasılsınız güzel hatunlar !!!
Dün menü
Kahvaltı: çay 1,5 haşlanmış yumurta ve yarım simit
Ara kuru yemiş
Öğlen bir biber dolması yoğurt
Akşam kinoali salata
2 litre su
Yaklaşık 12 km yürüyüş ve tabi Güneş’ten yanmış cilt.
Kilom sabit çünkü cumatesi akşamı yaramazlık yaptım...
57,5 ben 56 görsem keşke...
fitcivciv naber, esperenzaa daha cezalarımı bitiremedim aklımda, bu aralar çok yorgun ve bitkinim.. @yolcukardelen @cgdmk
Geçenlerde bana sınıfın yaramaz çocuğu demiştin :) 97 beri eğitim hayatımda yaramaz olmadım, ama sanırım burda sanal dünyada daha çok yaramazlık yapıyorum...
Hay çok yaşa e mi güldürdün beni ama ne iyi etmişsinTabi ki devam :) dün kahvaltıya kardeşimin kız arkadaşı geldi. Biz de o seviyo diye nutella aldık ve ben 1 nokta kadar bile yemedimbayılırım normalde ama anlık mutluluklara kanmak istemedim he bir de kıza giderken nutellayı verdim al evde yersiniz dedim
geçmiş olsun canım nasıl oldu eşin?Selamlamlar bebişler
Dün pazar olması,seçim olmasu ve eşimin biraz hasta olması nedeniyle uğrayamadım nasılsınız?
Kilo bildirimleri ne alemde bir bakayım
Canım sen deneme süresindeyken çok iyi spor yapıyordun ve çok çok iyi kilo vermiştin.Ramazan,bayram,tez,arkadaşının evlenip de ayrılığı seni biraz sarstı.Tekrar spora başlarsan çok iyi eksiler gelir hem kendini çok iyi hissedersin.Ağustosa az kaldı ,ful motivasyon ve sporla annene çok güzel sürpriz yaşatabilirsin.Evet sonra farkettim korkmadim desem yalan olur, evet dikkat etmeye çalışıyorum.. benim ceza çok arttı ama :)
Çarşamba günü akşam spora gidecem bakalım yetişir miyim derse..
Evlilikten tırsan biri olarak sevgililik şahaneydi aslındaSiz herşeyi uçlarda yaşamışsınız8 sene sevgililiğe yürek mi dayanır 4 sene ayrılığı söylemiyorum zaten
Aynen doğru söylüyorsun, azar azar hepsi durduruyor sanki,Canım sen deneme süresindeyken çok iyi spor yapıyordun ve çok çok iyi kilo vermiştin.Ramazan,bayram,tez,arkadaşının evlenip de ayrılığı seni biraz sarstı.Tekrar spora başlarsan çok iyi eksiler gelir hem kendini çok iyi hissedersin.Ağustosa az kaldı ,ful motivasyon ve sporla annene çok güzel sürpriz yaşatabilirsin.
Teşekkür ederim canım.Eşim iyi galiba.Akşam eve gelince nazlanır,hastalığı nüksederVuhuuu
Yakışıyor sana ama kaçamaksız yaramazlıklar sporlar yakışıyor canım benim
Hay çok yaşa e mi güldürdün beni ama ne iyi etmişsin
geçmiş olsun canım nasıl oldu eşin?
Oyyy canım ya.Kız su içsen ter olarak atardın ya.
Gece 12’ye kadar temizlik yapacak motivasyonu nasıl sağlıyorsun civcivimbenim temizliğim maksimum 2 saattir.
Ben olsam evimin yakınındakini tercih ederdim canım.Trafik saatinde evimden,işimden nispeten uzak bir yerdeki spor salonuna başlangıçta azimle gitsem bile zamanla gitmemek için bahane bulurdum.Aynen doğru söylüyorsun, azar azar hepsi durduruyor sanki,
Şimdi herkese sorum: ben normalde krav maga denilen bir spor yapıyordum, geçen ekimde bıraktım, 10 ay yaptım, öz savunma sporu, şimdi yine savunma spor yapmak istiyorum ve sadece hafta içi akşamları var ders, tam traffik saatine denk geliyor okuldan çıkışım, acaba denemeye değer mi evimin yakınına bir yere başka bir savunma sporunu mu yapayım hem ücret olarak daha uygun, ne düşünüyorsunuz ?
Gün demek diyet katili demekGÜNÜM VAR REZİL Mİ OLAYIM KIZ AMA ÇOK YORGUNUM AVUÇ İÇLERİM YANIYOR
Hatunumm bende anlamadim niye boyle oluyor allah beterinden saklasin hepimizi ne diyelim... doncem doncem de 2 hafta sonra mi yaamedgic26 canımm çok çok geçmiş olsun.Allah korumuş hepinizi.İnsanın tüm psikolojisini bozar bilirim ama ucuz atlatmışsınız yine de.
Son bir ay ne çok zor geçti canım senin için.Allah kolaylık versin.Sen bunu sa atlatırsın.Çok güçlü bir kadınsın.
Dön bebişim artık.Özledik seni,sohbetini .
Gün demek diyet katili demekAman dikkat et civcivim.Ben şimdiye kadar hiç güne katılmadım.Gün için temizlik,gün için hazırlık beni bozar
Teşekkür ederim canim cok sagolGeçmiş olsun Allah korusun sizi ve sevdiklerinizi!!
Anammm anamm git git bana da gelmez bu durumGün demek diyet katili demekAman dikkat et civcivim.Ben şimdiye kadar hiç güne katılmadım.Gün için temizlik,gün için hazırlık beni bozar
İşte bu, yeniden hoşgeldin o zaman canım
Bence yüklüce bir maaş bağlamalı sanaBir eve bir tembel yeter
İşini,çalışmayı çok sever eşim.Ben de onun işinden anlıyorum ya eve gelir gelmez anlatmaya başlar.Pek bilgeolduğum için fikrime önem verir.
İkimiz de aynı okul aynı bölüm mezunıyuz ben evde yayıyorum ama fikir vererek yattığım yerden eşime yardımcı oluyorum.Çok zor işim yani
Canım iyiyim sen nasılsın? Bitti bitti ama az daha gitsem olurdu, çocukları anneme bırakınca iyi kitap okuyordum okulda, şimdi fırsatı zor buluyorum@yolcukardelen nasılsın, seminerler bitti mi ?
Nasıl yani sevdiğin adam çoluk çocuğa karışsın diye mi ayrıldın
Evlilikten tırsan biri olarak sevgililik şahaneydi aslındaPek evlenme yanlısı değildim bi de eşimin ailesi eşime evlen diye baskı yapıyordu.Adam çoluğa çocuğa karışsın diye ayrıldım biraz da.Benimle olmama ihtimali de vardı.
Başka bir gerekçe ile ayrıldım.4 yıl’ın bir yılı yas tuttum sonra fink attım biraz
aman bulaşmaz inşallah yavrucuğumaTeşekkür ederim canım.Eşim iyi galiba.Akşam eve gelince nazlanır,hastalığı nüksederSevgim ve şevkatli kollarımla iyi ederim o’nu ama oğluma bulaştırırsa fururum o’nu
Sen nasılsın datlum gıymatlum.İyi misin ,herşey yolunda mı?
Anammm anamm git git bana da gelmez bu durumben kendi kendime gun yapiyorum haftada 2 kez kocamdan aliyorum altin gününü temizlik yok hamurisi yok ohh miss yemek ondan odeme ondan hehrhehe
Canım bi ara eşin biraz istemiyor gibiydi yaHatunumm bende anlamadim niye boyle oluyor allah beterinden saklasin hepimizi ne diyelim... doncem doncem de 2 hafta sonra mi yaa
O bile beni bozarCANIM benim gündekiler hep diyette tek çeşit yapıruz yada çerez kraker o tarz öyle donatma yok
Hahahaha sen de benim üst versiyonumsunAnammm anamm git git bana da gelmez bu durumben kendi kendime gun yapiyorum haftada 2 kez kocamdan aliyorum altin gününü temizlik yok hamurisi yok ohh miss yemek ondan odeme ondan hehrhehe
Kitap okunmalı gün konsepti çok güzelmiş canım.Kültür zehirlenmeli günGün olunca temizlik bahanesi oluyor aslında gün gibi de değil kitap okuyoruz yorumlaşıyoruz bazen kitap kafelerde toplanıyoz ben gayet memnunum parası olan kafe kapatıyor
Vermişliğim vardır bacım. Neden olmasınDaha ne olsun kız haftada 3 kilo mu gitsin
Oooo zengün sosyetesinuz yani :) yap kuşuma yakışır... ben kalabalik pek sevmiyorum yaaa lafim saka kuzum iyi olmusGün olunca temizlik bahanesi oluyor aslında gün gibi de değil kitap okuyoruz yorumlaşıyoruz bazen kitap kafelerde toplanıyoz ben gayet memnunum parası olan kafe kapatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?