Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım. Her şey başta sağlıkmin sonra bebek süreci için hayırlısı bakalım. Azimle devam ediyorum. Yalnız sorun cevremdekilerinde gaza getirdim yürüyüşlerine katılmamı istiyorlar. Şu mesai mevzusu olmasa akşmlrı daha düzenli olacak yemek işi.

Bu arada aşağıda ki yorumunda gözüke takıldı maşallhh diyorum. Allah nazarlardan saklsın.

Kıskandılar beni... saka bir yana evet zor zamanlardan gectim hala da geciyorum.. giremedim cunku telefonsuz gecti gunlerimiz nakit kalmadi kart kapattik yenisi hemen cikmadi telefon alamadik yani.. nakit harici geldi hepsi sukur.. hem maddi hem manevi zor donem oldu.. kv cenesini ebediyen kapadi şimdi cok gözdeyim... bakti cido delirdi kocayi kendine cekti... simdi ustume titrio bitti artik ne kiymeti var bana bulasmasinda ne pohh yerse yesin... tamam ben yine hep varmisim gibi gelirim bildiririm kuzum benimde buraya ozelliklede sana cok ihtiyacim var... dert kupum sirdasim benim.. ❤❤

Tabii benim gun arkasim iyi eve gelmeyecek derdi yok her gun evde isi garantiye alacaksin eee ikramliklarda bende malum hahahah bilmem anlatabildimmi her yonden karliyim

Sevgililik şahane dediğine göre aynı şehirdeydiniz evliliği neden istemedin kötü mü demek ki seni gerçekten sevmiş, başka biri olsa kolay kolay 4 yıl önce evlenmemek için ilişkiyi bitiren bi kadına dönmezdi

Çok mantıklı aslında ama kitap okuma bitince konu illa geliyor kilo almış vermişssine bakalım akşama fark edecekler mi

Maaşım iyi,yol ssk yemek de varKredi kartı bendeKredi kartı aynı zamanda maaş kartı gibi oradan da çekebiliyorumAraba da bende
Eşimin çok iyi ve merhametli bir insan oluşuna aşıktım ki hâlâ öyledir.çocukları o kadar çok severdi ki.Sevgiliyken yeğenlerimi görmüşlüğü vardı benden iyi anlaşırdı.Ailesi de eşimi evlendirmek için çok baskı yapıyordu.Saçma tabir vardur ya bir evin bir oğlu diye ,eşim de öyle.
Başka konudan kriz çıktı aramızda ve aslında aşılır bir krizdi .Ben eşime kıyamadığım için barışmamayı seçtim
Tüp bebek tedavisine de sırf eşime denedim demek ve ileride pişman olmamak için başladım.
Belki olmayacağı ihtimalini yıllardan beri bildiğim için kabullenişti bilemiyorum ama hiç çocuk hayalim isteğim yoktu.Böyle olunca da eşime iyilik yaptığımı düşünerek ayrılık fikrimden dönmemiştim.
Eşim ben çocuk istiyorum ama senden istiyorum demişti.Senden olmayan çocuğu istemiyorum dediği ve samimi olduğunu anladığım için evlenmeyi kabul ettim.

Iş bazen çocuklardan güzel bi kaçış galiba

esperenzaa ve diğer arkadaşlar bir problemimi sizinle paylasmak istiyorum. Spor puanları ile alakali. Ben dün 30 dakikalık bir spor yaptim ve ısınma ve soğuma hariç bacak odaklı ve dün sabahtan beri bacak ve kalça agrısından oluyorum ama puan tablosunda karşılığı 60 puan gibi bir şey bu bana az geliyor. Bir de benim yaptığım ama puan tablosunda karşılığını göremediğim egzersizler oluyor bunu hesaplarken nasıl yapmalıyim

Kilo vermenin böyle bir etkisi var canım.Sendeki irade bir başkasına ilham kaynağı olabiliyor.Buranın da faydası tam olarak bu.Arkadaşların sendeki azmi ve kararlılığı gördükçe senden güç alıyorlardır.
Bebek de önce kilo ve sağlık sorunlarını halledince olacaktır.Benim tek sorunum pkos bile değildi canım.ona rağmen doktoruma çok güvendim ve olacak biliyorum hissediyorum dedim.tüm aksiliklere rağmen oldu canım.
Sen de civcivimiz de en uygun zamanda anne olursunuz inşallah.

Hap içiyorum halen gelmiyo regl

Canım spor puanlamaları konusunda senin olmadığın dönemde de takıma sormuştum.Puanlamalar yada yeni sporlar ile ilgili görüşlere açığım.Ortak bir karar ile yeniden düzenleme yapabiliriz.
İstersen fikrini söyle canım.Diğer arkadaşların da fikrini alarak baştan aşağı düzenleme yapalım:)

Aynı şehirdeydik, ayrı evlerde olsak da çoğunlukla birlikte yaşıyorduk canım.
Ben özgürlüğüne çok düşkün bir tiptim ki şimdi bile eser miktarda düşkünlüğüm vardır.Oğlum doğana kadar da kimseyi kendimden çok sevmezdimEşimi çok severim aşığım hatta ama onu bile kendimden vazgeçercesine sevmem
Evlilik bence çok güzel.Bekarlığın ayrı güzelliği olsa da evliliğin ayrı güzelliği var.Evliliğin zor yanı ben duygusunu tamamen geri planda bırakmadan biz olabilmek.Evliliğimde ben de büyük krizler yaşadım geçti gitti ama herşeye rağmen eşimle evli olmaktan çok mutluyum.

24.06.2018
Menum
12.00
Mantarlı krep
Beyaz peynir
Domates
15.00
Şekersiz türk kahvesi
3 gün kurusu
18.00
2 yk taze fasulye
3 yk ot kavurma
4 yk ev yapimi tam buğday unundan makarna
1 kase cacık
23.00
Yesil cay
Genel 2.5 litre su
Spor
Isim: Bacak Odaklı
Yoğunluk: Yüksek
Seviye: Orta
Süre: 30 dakika
Kalori: 130
İdeal olduğu durumlar: Çapraz Antreman, Dayanıklılık, Alt Vücut Dayanıklılığı
Isınma
30 sn Yerinde koşu
30 sn Yan yan hızlı yürüme
30 cn Carioca
30 sn Dinamik Quadriceps esnetme
30 sn Dinamik Hamstring esnetme
30 sn yana doğru kalça açma
30 sn kalcayla beşik hareketi
120 sn ileri düzey esneme
ALT VÜCUT GÜCÜ
90 sn vücut ağırlığını kullanarak squat
60 sn zıplayarak squat
180 sn uçak hareketi
60 sn split ziplayisi
VÜCUT KUVVETI
120 sn geri ve çapraz lunge
40 sn yan sıçrama
240 sn Split squat
40 sn geniş ziplama
60 sn burpee
Soğuma
20 sn Yana doğru kalça açma
60 sn Ayakta Quadriceps esnetme
60 sn Ayakta Hamstring esnetme
30 sn YTW
fattylamb94
esperenzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…