Canım sen ilk benim başarı hikayeme yazdığından beri ben senin hedefini tutturacağını hep biliyor hissediyordum. Motivasyonun çok iyi,hiç kaybetmemen dileğiyle.
Sağlıklı bir şekilde çok güzel kilo verdin ve daha da vereceksin.Kilo verdikçe sporun arttıkça insülin direncin de kırılır,pkos da geriler.
22 yıllık geçmişimiz var canım.8 sene sevgililik 4 yıl ayrılık 10 yıllık da evliyiz.
4 yıl ayrılığın sonunda barışıp evlendik
Kıskandılar beni... saka bir yana evet zor zamanlardan gectim hala da geciyorum.. giremedim cunku telefonsuz gecti gunlerimiz nakit kalmadi kart kapattik yenisi hemen cikmadi telefon alamadik yani.. nakit harici geldi hepsi sukur.. hem maddi hem manevi zor donem oldu.. kv cenesini ebediyen kapadi şimdi cok gözdeyim... bakti cido delirdi kocayi kendine cekti... simdi ustume titrio bitti artik ne kiymeti var bana bulasmasinda ne pohh yerse yesin... tamam ben yine hep varmisim gibi gelirim bildiririm kuzum benimde buraya ozelliklede sana cok ihtiyacim var... dert kupum sirdasim benim.. ❤❤Canım bi ara eşin biraz istemiyor gibiydi yaBayramda kayınvalide ile yine sorun çıktı ve mecburen bıraktığını düşündüm.Sen hiç haber vermeden bu kadar uzun süre ayrı kalmazdın.ondan sebep artık giremeyeceğini bizi bıraktığını düşündüm Menülerini yaz,kilo bildirimini yap burada ol.sen takıma( bana hatta) biz de sana iyi geliyoruz.Listeye bomba gibi dönüş yaparsın eminim.
Güzel sohbetinden mahrum etme citosum
Son bir aydır tam anlamıyla nazar değdi canım sana.Allah beterinden esirgesin korusun.
Tabii benim gun arkasim iyiO bile beni bozarTek çeşit kraker ikram edecem diye o kadar temizlik yapmam
Hahahaha sen de benim üst versiyonumsunEşim bir ara bana bilumum özel günlerde orkide alırdı.Sonunda orkideyi çeyrek ile takasladım.Boş ver orkideyi çeyrek al dedim diyeli epey çeyreğim oldu.Pişmanlığım giden çeyreklerime.
Senin gün arkadaşın çok iyiymişTemizlik derdi,böreği çöreği yok geri dönüşümü de yok.
Sevgililik şahane dediğine göre aynı şehirdeydiniz
Evlilikten tırsan biri olarak sevgililik şahaneydi aslındaPek evlenme yanlısı değildim bi de eşimin ailesi eşime evlen diye baskı yapıyordu.Adam çoluğa çocuğa karışsın diye ayrıldım biraz da.Benimle olmama ihtimali de vardı.
Başka bir gerekçe ile ayrıldım.4 yıl’ın bir yılı yas tuttum sonra fink attım biraz
Kitap okunmalı gün konsepti çok güzelmiş canım.Kültür zehirlenmeli gün
Bence onun yerine diyet ve spor konseptli gün de yapabilirsiniz.Leslie,plates,vs yaptığınızı düşünsene salonun ortasındaiçecek olarak yeşil çay,yiyecek olarak da efsane kabak
Oooo zengün sosyetesinuz yani :) yap kuşuma yakışır... ben kalabalik pek sevmiyorum yaaa lafim saka kuzum iyi olmus
Maaşım iyi,yol ssk yemek de varİşte bu, yeniden hoşgeldin o zaman canım
Bence yüklüce bir maaş bağlamalı sana
Canım iyiyim sen nasılsın? Bitti bitti ama az daha gitsem olurdu, çocukları anneme bırakınca iyi kitap okuyordum okulda, şimdi fırsatı zor buluyorum
Nasıl yani sevdiğin adam çoluk çocuğa karışsın diye mi ayrıldınbir de bir yıl yas tuttun bence az yiyen azimli seni tez konusu yapmalı yalnız her şey bir yana, tanıdığım güçlü kadınlar arasında zirveye oynuyorsun
aman bulaşmaz inşallah yavrucuğumakanı helaldir bulaştırırsa fur gitsin ben de iyiyim annemi de getirdim, emar sırası bekliyoruz şimdi
Iş bazen çocuklardan güzel bi kaçış galibaİşte bu, yeniden hoşgeldin o zaman canım
Bence yüklüce bir maaş bağlamalı sana
Canım iyiyim sen nasılsın? Bitti bitti ama az daha gitsem olurdu, çocukları anneme bırakınca iyi kitap okuyordum okulda, şimdi fırsatı zor buluyorum
Nasıl yani sevdiğin adam çoluk çocuğa karışsın diye mi ayrıldınbir de bir yıl yas tuttun bence az yiyen azimli seni tez konusu yapmalı yalnız her şey bir yana, tanıdığım güçlü kadınlar arasında zirveye oynuyorsun
aman bulaşmaz inşallah yavrucuğumakanı helaldir bulaştırırsa fur gitsin ben de iyiyim annemi de getirdim, emar sırası bekliyoruz şimdi
Yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin. 1 haftada 3 kilo normal değil benceVermişliğim vardır bacım. Neden olmasın
Kilo vermenin böyle bir etkisi var canım.Sendeki irade bir başkasına ilham kaynağı olabiliyor.Buranın da faydası tam olarak bu.Arkadaşların sendeki azmi ve kararlılığı gördükçe senden güç alıyorlardır.Evet canım. Her şey başta sağlıkmin sonra bebek süreci için hayırlısı bakalım. Azimle devam ediyorum. Yalnız sorun cevremdekilerinde gaza getirdim yürüyüşlerine katılmamı istiyorlar. Şu mesai mevzusu olmasa akşmlrı daha düzenli olacak yemek işi.
Bu arada aşağıda ki yorumunda gözüke takıldı maşallhh diyorum. Allah nazarlardan saklsın.
Kilo vermenin böyle bir etkisi var canım.Sendeki irade bir başkasına ilham kaynağı olabiliyor.Buranın da faydası tam olarak bu.Arkadaşların sendeki azmi ve kararlılığı gördükçe senden güç alıyorlardır.
Bebek de önce kilo ve sağlık sorunlarını halledince olacaktır.Benim tek sorunum pkos bile değildi canım.ona rağmen doktoruma çok güvendim ve olacak biliyorum hissediyorum dedim.tüm aksiliklere rağmen oldu canım.
Sen de civcivimiz de en uygun zamanda anne olursunuz inşallah.
Canım spor puanlamaları konusunda senin olmadığın dönemde de takıma sormuştum.Puanlamalar yada yeni sporlar ile ilgili görüşlere açığım.Ortak bir karar ile yeniden düzenleme yapabiliriz.esperenzaa ve diğer arkadaşlar bir problemimi sizinle paylasmak istiyorum. Spor puanları ile alakali. Ben dün 30 dakikalık bir spor yaptim ve ısınma ve soğuma hariç bacak odaklı ve dün sabahtan beri bacak ve kalça agrısından oluyorum ama puan tablosunda karşılığı 60 puan gibi bir şey bu bana az geliyor. Bir de benim yaptığım ama puan tablosunda karşılığını göremediğim egzersizler oluyor bunu hesaplarken nasıl yapmalıyim
Ilaç ne içiyorsunHap içiyorum halen gelmiyo regl
En guzel ornek kadin.. calisan ureten kadindir... ❤zengo değil ama çalışan kadınlarız çoğumuz öyle diyim
Aynı şehirdeydik, ayrı evlerde olsak da çoğunlukla birlikte yaşıyorduk canım.Sevgililik şahane dediğine göre aynı şehirdeydinizevliliği neden istemedin kötü mü demek ki seni gerçekten sevmiş, başka biri olsa kolay kolay 4 yıl önce evlenmemek için ilişkiyi bitiren bi kadına dönmezdi
Tarlusal’a başladı:))Ilaç ne içiyorsun
Ilaç ne içiyorsun
En guzel ornek kadin.. calisan ureten kadindir... ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?