Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkes için uygunsa benim için de problem yok canım

Birlikte yaşıyorsanız evliliğin çok da bi numarası yok zaten, şimdi anladım neden evlilik istemedigini ben de senin gibi düşünüyorum bu kadar yıl geçmesine rağmen hala böyle birbirinizi sevmeniz çok çok güzel bir şey demek ki birbirinizi o kadar da yıpratmamışsınız

Amin canım.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Herşey çok güzeldi istediğimiz gibi oldu.Alınmıyorum canım tek sen değilsin bu şekilde düşünen.
Bugün yeniden başladım önümde 59 gün var.Günler hızla ilerliyor.

Güzel temennin için çok teşekkür ediyorum.
Nasipse gelir bağdattan derler ya o yüzden ben elimden geleni yapayım Ya Rabbim nasip ederse olur. En azından elimdeki imkanı kullanıp maddi manevi elimden geleni yapacağım.
Evet kesinlikle birbirimize ilham kaynağı oluyoruz. Laf aramızda kalsın diyetisyenden daha çok motive oluyorum burada

Herkes için uygunsa benim için de problem yok canım
Senin yaptığın spor aslında biraz jillian’a da benziyor.Bir program dahilinde ilerliyorsun sanırım.Bu kadar hareketli yaptığın spora göre puanı bence de az gibi.Bu şekilde bol efor sarfettiğin sporları jillianın puanı olan dakikası 4 puan ile çarpman daha uygun sanki.

Yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin. 1 haftada 3 kilo normal değil bence

Canım şuan hafta da 1.5 ile 2 kilo arasında veriyorum en fazla. Ama dediğin gibi sağlık ve kalıcı kilo vermek en önemlisi. 20 gün sonra yani 15 temmuzda 72-73 kiloyu görmek istiyorum. Tam 3 hafta var. Her haftaya 1,2 ile 1.5 arası bir kilo kaybı çıkıyor.Bakalım elimden geleni yapacağım.

Napim diyetisyeni esperenzaa varken Ben bu kış tüp bebek yaptırdım Ocak ayında bazen 2019 Ocak ta da yaptırayım dşyorum 1 sene ara vermiş olucam sonra da boşver yaptırma diyorum. Sen ne zaman deniceksin birde kaçıncıya

Valla 1.5 kilo mucize gibi. Çok güzel gidiyor maşallah

medgic26 çiğdoşum peki beslenmene dikkat edebiliyor musun bu psikolojiyle
Birkac gun yiyemedim kuzum ama suan dikkat ediyorum ilaclar da istah acti masallah ama annemdeyim surekli uyku hali var annemede dedim koyma onuma birseyler diye anlastik saglikli yemeye calisiyorum kuzum...

Eşim ile tamamen zıt karakterleriz aslında.Birbirimizi tamamlıyoruz.Ben ne kadar sakin ve olumlu isem, o o kadar tez canlı yer yer karamsar biridir.Bazen eve bi gelir .hayırdır kaç yıllık mahsülü yanmış köylü gibisin ne oldu yine dökül derimAnlatır amannn canım bu muydu der onu sakinleştiririm.o tipik erkek olarak az konuşur ben ise çokBen anlatırım o dinler ya da dinliyor gibi yapareşyaya hiç değer vermem eşim bana nazaran biraz daha dikkat eder.oğlum duvarları boyadı diye eşim kızmıştı hatta. Eşimi kenara çekip çocuğun hayal dünyasını öldürme diye fırçalamıştım.Sonra oğluma bir koca duvar tahsis ettim al burayı boya diye.şimdi oğlum o duvar haricinde tek çizgi atmaz.
O duvarı gören temizlik hastası kızkardeşim sinir krizi geçirdi hattaEşimle kızkardeşim birlikte benle oğlumu çekiştirdiler hatta.
Aynı evde yaşadığımız için evliliğe gerek duymadım dediğin gibi.
Bir de eşimle benim oğlumuzdan önce haftada birgün ayrı ayrı takılmalı yemeli içmeli gezmeli gecelerimiz olurdu.
Biraz rahat olunca inan evlilik çok güzel.

Valla 1.5 kilo mucize gibi. Çok güzel gidiyor maşallah

Umur fakirin ekmeği bacım ben hedefimi bu şekilde tutayım olmasa da çana harcarız. Yalnız hemen çevirdim

Aynen. Burası şahane o konuda. Ben Temmuz-Ağustos gibi düşünüyorum 5. Olacak canım bu. Dediğim gibi maddi öanevi sağlığım el verdikçe deneyeceğim kısmetse. Ben 1. Deneme sonrası 4 ay ara berdim 2. Denemeyi yaptırdım, 2. denemeden sonra 1,5 yıl ara verdim. 3. Denemeyi yaptım ondan sonra 1 yıl ara verdim 4. Deneme yaptım şimdi 3 ay oldu kısa tutmayı planlıyorum bu sefer arayı.

Bu arada gittiğim tüm doktorlar ara vermeme gerek olmadığını rahmimin hiç sorun çıkartmadığını söyledi. Tutmadı embriyorlar en büyük sorun bu değil mi yaw dedim

Yaaa esperenzam sen çok tatlısınn. Çok güzel ve pozitif bi enerjin var. Muhtemelen eşinide o çekiyo. Ee zaten kadınlar ilgi alaka merhamet ve sadakat olunca başka bir şey aramıyolar. Bu yüzden sanırım evliliğiniz güzel çok hödük bi eş olmadıkça evlilik rahat olur diye düşünüyorum özgürlük açısından

Seni çok merak ediyorum yani fiziğini 1.63 boyunda ideal kilon 70 se şimdi bile daş gibisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…