Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyen listeni verip o kısıtlı zamanda hedefini ve motivasyonunu sağlamaya çalışıyor ya.Burada hepimiz kilo sorunu yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlayıp motive edebiliyoruz.Her cuma liste heyecanı da ayrı motivasyon sağlıyor.
canım yaş olarak biraz daha kendini toparlamak için beklemeye müsaitsin aslında.Psikolojik olarak en hazır olduğunu hissettiğin zaman başla canım.
Canım sendeki potansiyeli görüyorum ve geldiğinden bu güne hep istikrarlı bir şekilde kilo verdin ve çok iyi gidiyorsun.
Sporun ve su miktarın artarsa çok daha iyi olacak.

Evet canım bu hafta sonu ben ailemle görüştüm başka şehirde eşim de arkadaşıyla tatilde hemde balayında kaldığımız apartta, özledim seni diye mesaj atıyor ama yalan gözleri fıldır fıldırdır bence

Evet canım beklemek daha sağlıklı çünkü üçüncüde tutmazsa yıkılcam şuan için çokta pozitif değilim aslında 2019 yaz daha iyi benim için

Beşinci denememi sebep neydi canım ben 2 de pes ettim hiç tutan olmadımı

Boşvee çiğdoşum sıkma kendini ömce kafa olarak rahat ol
Esram kafam pek yerinde degil... dr panikatak ve korkukuskusu yasiyorsun dedi kalici olmasin diye de ilac kullanıyorum.. durduk yere korku gelio içime gece birsey basiyor gibi uyaniyirum ter su icindeyim kalbim cikacak gibi atıyor icimde hep sıkıntı oyle yani... haktani hic yanlız bırakamiyorum uyurken sürekli bakiyorum... annemin yanindayim oraya geliyorum sabahtan arac kullanma dedi dr.. esim bırakıyor aksam alıyor... yuruyuse çıkartıyor esim aksamlari... durum boyle yani

Birkac gun yiyemedim kuzum ama suan dikkat ediyorum ilaclar da istah acti masallah ama annemdeyim surekli uyku hali var annemede dedim koyma onuma birseyler diye anlastik saglikli yemeye calisiyorum kuzum...
Canımm sen dikkat edersin.Bir sürü badire atlattın ama şükür en az hasarla atlattın diyelim.
Üniversitedeyken yakın arkadaşımla beraber ders çalışıp sızar gibi uyuduğumuz bir dönemde eve hırsız girmişti ve biz de uyanmamıştık ki tahminince bayıltıcı birşeyler sıkmışlardı.ikimiz de uyanmamıştık.psikolojik olarak çok kötü olmuştuk ama ev, arkadaşımın evi olduğu için onu daha çok etkilemişti.
Neticede evinin mahremiyeti,güvenliği ihlal ediliyor ister istemez en güvenli yer olarak gördüğün yuvandan soğuyabiliyorsun.Uygun zamanda taşınabiliyorsanız daha kolay toparlanırsın canım.
Arkadaşım eve hırsız girdikten sonra bize bişey yapmamışkardır inşallah dedi
Yaz olduğu için çok sıcaktu ve sere serpe uyuyırduk.Tabi canım adam bizi soydu şeyaptı sonra da giydirip gitti dedim de biraz sakinlemişti

Allah korumuş canım.Toparlarsın en kusa zamanda.

Cidden çok çok zor bi durum. Bence senin pskiyatriyle birlikte psikologdan da destek alman gerekir diye düşünüyorum. Bu içinden atabileceğin bi durum değil. Adam senin kendini en güvende hissettiğin alana girmiş. Korkman çok normal diye düşünüyorum. Ben bile sen anlattıktan sonra etkisinden çıkamadım. Kaç gündür evde ara ara aklima geliyor ya olursa ne olur diyorum

Teşekkür ederim canımm
Evleneceğin kişiyi iyi tanıyabilmek önemli.
Allah iyilerle karşılaştırsın canım seni de.Anlattığın kadarı ile sevdiceğim iyi ve seni çok seven biri. Sen de mutlu evlilik yaparsın inşallah

Seni çok merak ediyorum yani fiziğini 1.63 boyunda ideal kilon 70 se şimdi bile daş gibisindir

Kuzum kilomu duyan şok geçiriyor daha önce de dedim 8-10 kilo aşağısı gözüküyorum nasıl oluyorsa. İri yapılı bir insanım ama sadece göbek sorunum var şuan. Hatta dün eşim gçbekte gitmiş yeter zayıflama dedi dedim daha var bekle ve gör dedim.
Belden aşağısı gayet taş gibi ama göbek için aynı şeyi diyemeyeceğim

Evet canım. Eşim diyor diyetisyenden çok foruma hesap veriyorsun. Niye kaçamaklrı yazıyorsun diyor. valla çok pis vicdan yapıyorum buraya daha çok sorumluluk duyuyorum nedense

Beşinci denememi sebep neydi canım ben 2 de pes ettim hiç tutan olmadımı

Canım bende pcos vardı bir de kan pıhtılaşması. Eşimde sperm sorunu vardı. İlk deneme de pozitifi görrdüm ama uzun sürmedi. Diğerleri hiç tutmadı.

Aminnn. Bakalım esperenzam evlenince değişmezse iyi bir insan
Bak iyice merak ettim bi ara albümüne fotoğraf eklemeni bekliyorum heycanla ya bacakları ince insanlara bayılıyorum. Ben de bir basen var ki sorma. Ama 0 göbek. Böyle dengesizlik olmaz

Supersin
Ben de aynen ağzıma bile sürmüyorum yasaklı ☺

Geçmiş olsun, sicaklarla tansiyonun düşmüştür. Ben de gecen gün öyle olmuştum.

Supersin
Ben de aynen ağzıma bile sürmüyorum yasaklı ☺
Pis pis şeyler zaten ya vücuda bi faydası olmayan sürmeyelim hiç.
Geçmiş olsun, sicaklarla tansiyonun düşmüştür. Ben de gecen gün öyle olmuştum.
Ben de kullandığım bi ilaçtan şüphelendim. Dr baş dönmesi mide bulantısı yapar demişti. Insülin direnci için verdi ama bıraksam mı diye düşünüyorum

Hahah Bilmem canım ya eşime sormam gerek Geçici olarak eklerim canım müsait olduğumda
Ya aslında 42 bedenim şuan birazcık zorladığımda 40 bedene giriyorum ama patlamaktan korkuyorum

Siz genetik testleri yaptırdınız mı canım ben yaptırmadım ama düşünüyorum ikinciye soruyorum farkındayım ama unutuyorum birde tüp bebek sayfaları çok okudum çok araştırdım bin tane şey öğrendim buda kafamı karıştırıyor. Aslında bir sperm yeter deniyor ama oda mı etkili acaba tutmmasından
bide doktorlar eşine mi sana mı yoğunlaşıyor mesela raporda polikistik over sorunundan kaynaklı tüp bebek mi yazıyor spermden mi

Hahah Bilmem canım ya eşime sormam gerek Geçici olarak eklerim canım müsait olduğumda
Ya aslında 42 bedenim şuan birazcık zorladığımda 40 bedene giriyorum ama patlamaktan korkuyorum
Yüzünü göstermene gerek yok sadece fiziğini merak ettim bazen biz fotoğraf günü yapıyoruz hepimiz fotoğraflarımızı atıyoruz o zaman istersen atarsın onuda ben de 42 beden giyiyorum pantolonda üstte 38 - 40

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…