- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Diyetisyen listeni verip o kısıtlı zamanda hedefini ve motivasyonunu sağlamaya çalışıyor ya.Burada hepimiz kilo sorunu yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlayıp motive edebiliyoruz.Her cuma liste heyecanı da ayrı motivasyon sağlıyor.Güzel temennin için çok teşekkür ediyorum.
Nasipse gelir bağdattan derler ya o yüzden ben elimden geleni yapayım Ya Rabbim nasip ederse olur. En azından elimdeki imkanı kullanıp maddi manevi elimden geleni yapacağım.
Evet kesinlikle birbirimize ilham kaynağı oluyoruz. Laf aramızda kalsın diyetisyenden daha çok motive oluyorum burada
canım yaş olarak biraz daha kendini toparlamak için beklemeye müsaitsin aslında.Psikolojik olarak en hazır olduğunu hissettiğin zaman başla canım.Napim diyetisyeniesperenzaa varken Ben bu kış tüp bebek yaptırdım Ocak ayında bazen 2019 Ocak ta da yaptırayım dşyorum 1 sene ara vermiş olucam sonra da boşver yaptırma diyorum. Sen ne zaman deniceksin birde kaçıncıya
Eşim ile tamamen zıt karakterleriz aslında.Birbirimizi tamamlıyoruz.Ben ne kadar sakin ve olumlu isem, o o kadar tez canlı yer yer karamsar biridir.Bazen eve bi gelir .hayırdır kaç yıllık mahsülü yanmış köylü gibisin ne oldu yine dökül derimAnlatır amannn canım bu muydu der onu sakinleştiririm.o tipik erkek olarak az konuşur ben ise çok Ben anlatırım o dinler ya da dinliyor gibi yapar eşyaya hiç değer vermem eşim bana nazaran biraz daha dikkat eder.oğlum duvarları boyadı diye eşim kızmıştı hatta. Eşimi kenara çekip çocuğun hayal dünyasını öldürme diye fırçalamıştım.Sonra oğluma bir koca duvar tahsis ettim al burayı boya diye.şimdi oğlum o duvar haricinde tek çizgi atmaz.
O duvarı gören temizlik hastası kızkardeşim sinir krizi geçirdi hattaEşimle kızkardeşim birlikte benle oğlumu çekiştirdiler hatta.
Aynı evde yaşadığımız için evliliğe gerek duymadım dediğin gibi.
Bir de eşimle benim oğlumuzdan önce haftada birgün ayrı ayrı takılmalı yemeli içmeli gezmeli gecelerimiz olurdu.
Biraz rahat olunca inan evlilik çok güzel.
Diyetisyen listeni verip o kısıtlı zamanda hedefini ve motivasyonunu sağlamaya çalışıyor ya.Burada hepimiz kilo sorunu yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlayıp motive edebiliyoruz.Her cuma liste heyecanı da ayrı motivasyon sağlıyor.
canım yaş olarak biraz daha kendini toparlamak için beklemeye müsaitsin aslında.Psikolojik olarak en hazır olduğunu hissettiğin zaman başla canım.
Canım sendeki potansiyeli görüyorum ve geldiğinden bu güne hep istikrarlı bir şekilde kilo verdin ve çok iyi gidiyorsun.
Sporun ve su miktarın artarsa çok daha iyi olacak.
Umur fakirin ekmeği bacım ben hedefimi bu şekilde tutayım olmasa da çana harcarız. Yalnız hemen çevirdim
Aynen. Burası şahane o konuda. Ben Temmuz-Ağustos gibi düşünüyorum 5. Olacak canım bu. Dediğim gibi maddi öanevi sağlığım el verdikçe deneyeceğim kısmetse. Ben 1. Deneme sonrası 4 ay ara berdim 2. Denemeyi yaptırdım, 2. denemeden sonra 1,5 yıl ara verdim. 3. Denemeyi yaptım ondan sonra 1 yıl ara verdim 4. Deneme yaptım şimdi 3 ay oldu kısa tutmayı planlıyorum bu sefer arayı.
Bu arada gittiğim tüm doktorlar ara vermeme gerek olmadığını rahmimin hiç sorun çıkartmadığını söyledi. Tutmadı embriyorlar en büyük sorun bu değil mi yaw dedim
Esram kafam pek yerinde degil... dr panikatak ve korkukuskusu yasiyorsun dedi kalici olmasin diye de ilac kullanıyorum.. durduk yere korku gelio içime gece birsey basiyor gibi uyaniyirum ter su icindeyim kalbim cikacak gibi atıyor icimde hep sıkıntı oyle yani... haktani hic yanlız bırakamiyorum uyurken sürekli bakiyorum... annemin yanindayim oraya geliyorum sabahtan arac kullanma dedi dr.. esim bırakıyor aksam alıyor... yuruyuse çıkartıyor esim aksamlari... durum boyle yaniBoşvee çiğdoşum sıkma kendini ömce kafa olarak rahat ol
Canımm sen dikkat edersin.Bir sürü badire atlattın ama şükür en az hasarla atlattın diyelim.Birkac gun yiyemedim kuzum ama suan dikkat ediyorum ilaclar da istah acti masallah ama annemdeyim surekli uyku hali var annemede dedim koyma onuma birseyler diye anlastik saglikli yemeye calisiyorum kuzum...
Cidden çok çok zor bi durum. Bence senin pskiyatriyle birlikte psikologdan da destek alman gerekir diye düşünüyorum. Bu içinden atabileceğin bi durum değil. Adam senin kendini en güvende hissettiğin alana girmiş. Korkman çok normal diye düşünüyorum. Ben bile sen anlattıktan sonra etkisinden çıkamadım. Kaç gündür evde ara ara aklima geliyor ya olursa ne olur diyorumEsram kafam pek yerinde degil... dr panikatak ve korkukuskusu yasiyorsun dedi kalici olmasin diye de ilac kullanıyorum.. durduk yere korku gelio içime gece birsey basiyor gibi uyaniyirum ter su icindeyim kalbim cikacak gibi atıyor icimde hep sıkıntı oyle yani... haktani hic yanlız bırakamiyorum uyurken sürekli bakiyorum... annemin yanindayim oraya geliyorum sabahtan arac kullanma dedi dr.. esim bırakıyor aksam alıyor... yuruyuse çıkartıyor esim aksamlari... durum boyle yani
Aman Allahim bu kadar özgürlükt fazla sankiEvet canım bu hafta sonu ben ailemle görüştüm başka şehirde eşim de arkadaşıyla tatilde hemde balayında kaldığımız apartta, özledim seni diye mesaj atıyor ama yalan gözleri fıldır fıldırdırbence
Teşekkür ederim canımmYaaa esperenzam sen çok tatlısınn. Çok güzel ve pozitif bi enerjin var. Muhtemelen eşinide o çekiyo. Ee zaten kadınlar ilgi alaka merhamet ve sadakat olunca başka bir şey aramıyolar. Bu yüzden sanırım evliliğiniz güzelçok hödük bi eş olmadıkça evlilik rahat olur diye düşünüyorum özgürlük açısından
Seni çok merak ediyorum yani fiziğini 1.63 boyunda ideal kilon 70 se şimdi bile daş gibisindir
Diyetisyen listeni verip o kısıtlı zamanda hedefini ve motivasyonunu sağlamaya çalışıyor ya.Burada hepimiz kilo sorunu yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlayıp motive edebiliyoruz.Her cuma liste heyecanı da ayrı motivasyon sağlıyor.
Beşinci denememi sebep neydi canım ben 2 de pes ettim hiç tutan olmadımı
Aminnn. Bakalım esperenzam evlenince değişmezse iyi bir insanTeşekkür ederim canımm
Evleneceğin kişiyi iyi tanıyabilmek önemli.
Allah iyilerle karşılaştırsın canım seni de.Anlattığın kadarı ile sevdiceğim iyi ve seni çok seven biri. Sen de mutlu evlilik yaparsın inşallah
Bak iyice merak ettim bi ara albümüne fotoğraf eklemeni bekliyorum heycanlaKuzum kilomu duyan şok geçiriyor daha önce de dedim 8-10 kilo aşağısı gözüküyorum nasıl oluyorsa. İri yapılı bir insanım ama sadece göbek sorunum var şuan. Hatta dün eşim gçbekte gitmiş yeter zayıflama dedidedim daha var bekle ve gör dedim.
Belden aşağısı gayet taş gibi ama göbek için aynı şeyi diyemeyeceğim
Evet canım. Eşim diyor diyetisyenden çok foruma hesap veriyorsun. Niye kaçamaklrı yazıyorsun diyor.valla çok pis vicdan yapıyorum buraya daha çok sorumluluk duyuyorum nedense
Canım bende pcos vardı bir de kan pıhtılaşması. Eşimde sperm sorunu vardı. İlk deneme de pozitifi görrdüm ama uzun sürmedi. Diğerleri hiç tutmadı.
SupersinTabi ki devam :) dün kahvaltıya kardeşimin kız arkadaşı geldi. Biz de o seviyo diye nutella aldık ve ben 1 nokta kadar bile yemedimbayılırım normalde ama anlık mutluluklara kanmak istemedim he bir de kıza giderken nutellayı verdim al evde yersiniz dedim
Geçmiş olsun, sicaklarla tansiyonun düşmüştür. Ben de gecen gün öyle olmuştum.Yok 72 girdim 66ya düştüm 79 çıktımbu takıma geldiğim günden beri ilk defa böyle kilo veriyorum. Tamamen ilaçlara ve araöğünsüz yemeye bağlıyorum. Yemek yapmak hem de çok zor sen öğrencisin anlıyorum halinden. Ben bu sene çok şükür babaevine geri döndüm annem sağolsun yapıyo yemekleri.
Iyi gibiyim bugün işyerinde mide bulantısı başdönmesi yaşadım bir anda soğuk soğuk terledim. Eve getirdiler şimdi evde dinleniyorum.
Sen nasılsın ?
Pis pis şeyler zaten ya vücuda bi faydası olmayan sürmeyelim hiç.Supersin
Ben de aynen ağzıma bile sürmüyorum yasaklı ☺
Ben de kullandığım bi ilaçtan şüphelendim. Dr baş dönmesi mide bulantısı yapar demişti. Insülin direnci için verdi ama bıraksam mı diye düşünüyorumGeçmiş olsun, sicaklarla tansiyonun düşmüştür. Ben de gecen gün öyle olmuştum.
Aminnn. Bakalım esperenzam evlenince değişmezse iyi bir insan
Bak iyice merak ettim bi ara albümüne fotoğraf eklemeni bekliyorum heycanlaya bacakları ince insanlara bayılıyorum. Ben de bir basen var ki sorma. Ama 0 göbek. Böyle dengesizlik olmaz
Kuzum kilomu duyan şok geçiriyor daha önce de dedim 8-10 kilo aşağısı gözüküyorum nasıl oluyorsa. İri yapılı bir insanım ama sadece göbek sorunum var şuan. Hatta dün eşim gçbekte gitmiş yeter zayıflama dedidedim daha var bekle ve gör dedim.
Belden aşağısı gayet taş gibi ama göbek için aynı şeyi diyemeyeceğim
Evet canım. Eşim diyor diyetisyenden çok foruma hesap veriyorsun. Niye kaçamaklrı yazıyorsun diyor.valla çok pis vicdan yapıyorum buraya daha çok sorumluluk duyuyorum nedense
Canım bende pcos vardı bir de kan pıhtılaşması. Eşimde sperm sorunu vardı. İlk deneme de pozitifi görrdüm ama uzun sürmedi. Diğerleri hiç tutmadı.
Yüzünü göstermene gerek yok sadece fiziğini merak ettimHahahBilmem canım ya eşime sormam gerek Geçici olarak eklerim canım müsait olduğumda
Ya aslında 42 bedenim şuan birazcık zorladığımda 40 bedene giriyorum ama patlamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?