Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canım normal aslında sene de bir tatil arkadaşlarıyla
Beraber tatil dururken arkaşlarla ayrı ayrı tatil mi yapılır ben şimdi bile sinir oluyorum ama en güzeli böyle konularda anlayışlı olmak. Mevzu güvensizlik değil tabi ama o tatildeyken ben evde olmak istemezdim açıkçası seni örnek kadın ilan ediyorum

Canım en son denemede yani 3. Deneme olumsuz olunca sperm kalitesinin artması için ilaç tedavisi yapıldı. 9-10 ay eşim ilaç kullandı. Sonra doktorlar eşime tüp benek için hazır deyince bende ürolog hocanın yönlendirdiği doktora gittim. Bende ortalama 20-30 gün tedavi oldum.
Şuan donduruşmuş embiriyomız var. Sadece transfer işlemi yapılacak bu sefer.
Benim pcos ciddi değilmiş çok etki etmez dedi dontorlar kime gittiysem. Kilomu sordum doktor 3-4 kilo verebilirsen iyimokur dedi fazlasına gerek yok dedi tipime bakrak.
Raporu kadın doğum doktoru veriyor zaten bizde inferitile mi ne yazıyordu erkek kadın sorunu bildirilmemişti sanırım tam hatırlamıyorum.
Genelde doktorların dediğini uygularım çok düşünmem

Tayt giyer atarım canım o zaman daha belli olur sanırım. yanda cıbıldak(şortlu) atarım
Yüzümü ne yapacan zati bacım korkarsın pörtlek gözlerimden

yıllık izinde birliktede gidicez tatile canım. Bende evde değildim zaten dün öğlen de geldim başka yerde kaldım:) Canım geçen eşimden ayaklarımdan tuttu yukarı doğru sallıyo. Bebek yok bana sarıyor gitsin güvenim sonsuz ama deniz kenarı muhakkak gözü çarpar

Genetik test ile ilgili sorunu kaçırmışım.
Evet yaptırdık 3. Denemede doktor istedi ( ilk iki deneme başka doktordu)
Veeee bende kan pıhtılaşması ve çinlo eksikliği çıktı.
Eşimde sorun çıkmadı canım.

Tayt giyer atarım canım o zaman daha belli olur sanırım. yanda cıbıldak(şortlu) atarım
Yüzümü ne yapacan zati bacım korkarsın pörtlek gözlerimden
Tamam bekliyorum aynı kilodayız ya kıyaslama yapmam lazım belki gaza gelip spora başlarım her kadın güzeldir eminim sende güzelsin

Özgüven eksikliği olmayan insan zaten kıskanmaz. Sende de o var bence :)

Tamam bekliyorum aynı kilodayız ya kıyaslama yapmam lazım belki gaza gelip spora başlarım her kadın güzeldir eminim sende güzelsin
Canım benim sağol. Öyleyim dermişim insanon kendisini sevmesi şart başta
Kız belki sen benden zayıf gözüküyorsundur. Belli olmaz. Ben en kısa zamanda foto atarım kıyasla bakalım. Hem görüşünü almış olurum. Fazlalık en çok nerede gözüküyor.

Tamam bende atayım karşılaştıralım beni görünce haline şükret mutlu ol

Kimsenin hakkını yemek istemem o yüzden ben dk 2 ile carpayim 10 ile de carpsam
Hiç carpmasam bile bana faydası aynı önemli olan yapmak

Gün demek diyet katili demekAman dikkat et civcivim.Ben şimdiye kadar hiç güne katılmadım.Gün için temizlik,gün için hazırlık beni bozar
Ay ben çok severim hazırlamayı yedirmeyiTemizlik de zaten yapılacaktı gözüyle bakıyorum ya yapıyorum ya yaptırıyorum
CANIM benim gündekiler hep diyette tek çeşit yapıruz yada çerez kraker o tarz öyle donatma yok
Oo iyiymiş canım
Önceki orkideleri verip çeyrekle değiştireydin ya
Ohh tatillerin de gayet uzun, miss gibi işbence öğretmenlerle boşuna uğraşıyorlar
Ayy ne güzel canım, takdir ettim eşiniAzmetmiş başarmış bakRabbim daim etsin mutluluğunuzu

Iş bazen çocuklardan güzel bi kaçış galiba
Aslında kaçmak istemiyorsun canım, onlarla olmak da dinlendiriyor ama İnsan kendini dinlemek de istiyor
Hap içiyorum halen gelmiyo regl
anan geldi, baban geldi, komşu köyden imam geldi hadi bari sen de gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…