Aman Allahim bu kadar özgürlükt fazla sanki
Beraber tatil dururken arkaşlarla ayrı ayrı tatil mi yapılırYok canım normal aslındasene de bir tatil arkadaşlarıyla
Siz genetik testleri yaptırdınız mı canım ben yaptırmadım ama düşünüyorum ikinciye soruyorum farkındayım ama unutuyorum birde tüp bebek sayfaları çok okudum çok araştırdım bin tane şey öğrendim buda kafamı karıştırıyor. Aslında bir sperm yeter deniyor ama oda mı etkili acaba tutmmasından
bide doktorlar eşine mi sana mı yoğunlaşıyor mesela raporda polikistik over sorunundan kaynaklı tüp bebek mi yazıyor spermden mi
Yüzünü göstermene gerek yok sadece fiziğini merak ettimbazen biz fotoğraf günü yapıyoruz hepimiz fotoğraflarımızı atıyoruz o zaman istersen atarsın onuda ben de 42 beden giyiyorum pantolonda üstte 38 - 40
Beraber tatil dururken arkaşlarla ayrı ayrı tatil mi yapılırben şimdi bile sinir oluyorum ama en güzeli böyle konularda anlayışlı olmak. Mevzu güvensizlik değil tabi ama o tatildeyken ben evde olmak istemezdim açıkçası seni örnek kadın ilan ediyorum
Siz genetik testleri yaptırdınız mı canım ben yaptırmadım ama düşünüyorum ikinciye soruyorum farkındayım ama unutuyorum birde tüp bebek sayfaları çok okudum çok araştırdım bin tane şey öğrendim buda kafamı karıştırıyor. Aslında bir sperm yeter deniyor ama oda mı etkili acaba tutmmasından
bide doktorlar eşine mi sana mı yoğunlaşıyor mesela raporda polikistik over sorunundan kaynaklı tüp bebek mi yazıyor spermden mi
Tamam bekliyorum aynı kilodayız ya kıyaslama yapmam lazım belki gaza gelip spora başlarımTayt giyer atarım canım o zaman daha belli olur sanırım.yanda cıbıldak(şortlu) atarım
Yüzümü ne yapacan zati bacım korkarsın pörtlek gözlerimden
Özgüven eksikliği olmayan insan zaten kıskanmaz. Sende de o var bence :)yıllık izinde birliktede gidicez tatile canım. Bende evde değildim zaten dün öğlen de geldim başka yerde kaldım:) Canım geçen eşimden ayaklarımdan tuttu yukarı doğru sallıyo. Bebek yok bana sarıyor gitsingüvenim sonsuz ama deniz kenarı muhakkak gözü çarpar
Canım benim sağol. Öyleyim dermişimTamam bekliyorum aynı kilodayız ya kıyaslama yapmam lazım belki gaza gelip spora başlarımher kadın güzeldir eminim sende güzelsin
Tamam bende atayım karşılaştıralım beni görünce haline şükret mutlu olCanım benim sağol. Öyleyim dermişiminsanon kendisini sevmesi şart başta
Kız belki sen benden zayıf gözüküyorsundur. Belli olmaz. Ben en kısa zamanda foto atarım kıyasla bakalım. Hem görüşünü almış olurum. Fazlalık en çok nerede gözüküyor.
Tamam bende atayım karşılaştıralım beni görünce haline şükret mutlu ol
İyi sayılır :))Cuma 58.6
Bugün 58.5
Fark 100
Haftasonu yine artilardaydim, seker orucuyla toparladım biraz ☺
Bıhün sadece 1 saat tempolu yürüyüş yapacağım akşama oda iş çıkışı
Kimsenin hakkını yemek istemem o yüzden ben dk 2 ile carpayim 10 ile de carpsamSenin yaptığın spor aslında biraz jillian’a da benziyor.Bir program dahilinde ilerliyorsun sanırım.Bu kadar hareketli yaptığın spora göre puanı bence de az gibi.Bu şekilde bol efor sarfettiğin sporları jillianın puanı olan dakikası 4 puan ile çarpman daha uygun sanki.
Ay ben çok severim hazırlamayı yedirmeyiGün demek diyet katili demekAman dikkat et civcivim.Ben şimdiye kadar hiç güne katılmadım.Gün için temizlik,gün için hazırlık beni bozar
Oo iyiymiş canımCANIM benim gündekiler hep diyette tek çeşit yapıruz yada çerez kraker o tarz öyle donatma yok
Önceki orkideleri verip çeyrekle değiştireydin yaO bile beni bozarTek çeşit kraker ikram edecem diye o kadar temizlik yapmam
Hahahaha sen de benim üst versiyonumsunEşim bir ara bana bilumum özel günlerde orkide alırdı.Sonunda orkideyi çeyrek ile takasladım.Boş ver orkideyi çeyrek al dedim diyeli epey çeyreğim oldu.Pişmanlığım giden çeyreklerime.
Senin gün arkadaşın çok iyiymişTemizlik derdi,böreği çöreği yok geri dönüşümü de yok.
Ohh tatillerin de gayet uzun, miss gibi işMaaşım iyi,yol ssk yemek de varKredi kartı bende Kredi kartı aynı zamanda maaş kartı gibi oradan da çekebiliyorum Araba da bende
Eşimin çok iyi ve merhametli bir insan oluşuna aşıktım ki hâlâ öyledir.çocukları o kadar çok severdi ki.Sevgiliyken yeğenlerimi görmüşlüğü vardı benden iyi anlaşırdı.Ailesi de eşimi evlendirmek için çok baskı yapıyordu.Saçma tabir vardur ya bir evin bir oğlu diye ,eşim de öyle.
Başka konudan kriz çıktı aramızda ve aslında aşılır bir krizdi .Ben eşime kıyamadığım için barışmamayı seçtim
Tüp bebek tedavisine de sırf eşime denedim demek ve ileride pişman olmamak için başladım.
Belki olmayacağı ihtimalini yıllardan beri bildiğim için kabullenişti bilemiyorum ama hiç çocuk hayalim isteğim yoktu.Böyle olunca da eşime iyilik yaptığımı düşünerek ayrılık fikrimden dönmemiştim.
Eşim ben çocuk istiyorum ama senden istiyorum demişti.Senden olmayan çocuğu istemiyorum dediği ve samimi olduğunu anladığım için evlenmeyi kabul ettim.
Aslında kaçmak istemiyorsun canım, onlarla olmak da dinlendiriyor ama İnsan kendini dinlemek de istiyorIş bazen çocuklardan güzel bi kaçış galiba
anan geldi, baban geldi, komşu köyden imam geldi hadi bari sen de gelHap içiyorum halen gelmiyo regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?