Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kimsenin hakkını yemek istemem o yüzden ben dk 2 ile carpayim 10 ile de carpsam
Hiç carpmasam bile bana faydası aynı önemli olan yapmak
Canım geçen gün burda söylediğin program mı?ben de indirip başladım ama ikinci antremanın yarısındayım daha, senin kondüsyonun iyi maşallah Bence de 4le çarpabilirsin, jüllian yapmadıysan bi bak, farklı olsada zorlukları eş değer gibi

Canım iyi gibiyim de değil gibiyim de, aslında 3 gündür pek te iyi olduğum söylenemez.Öyle bir telaşedeyim ki bi yandan annemin Doğum günüydü diğer yandan erkek arkadaşımın ailesinin tayini Batman'a olucakmış erkek arkadaşımın moralini yükseltmeye çalıştım dünde seçim falan ancak kafamızı toplayabildik

Selamlar
Bıgün zor geçti Benim için
Yemeği de erkenden bıraktım
Öğlen doydum sadece
Sabah kuruyemişle geçiştirdim
Öğlen sucuklu yumurta hadi doydum biraz
Akşam bişey yok (eti formu sayma)
Acaip zorlanıyorum şuan ama ne diyim
İpin ucunu biraz kaçırsam olmuyo işte
1-2 güncük daha sıkıcam
Sora nu kadar sıkamam
Aç aç dolaşıyorum
Çoook zorlandım çokkk

Menüyü yaziyim ben bugünden
Sabah
2 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
1 tabak tavuk suyu çorbası
Ara
1 sütlü filtre kahve
1 tanecik kakaolu hurmalı top ( hurma ile tatlandırdım 1 tanesinde aşağı yukarı yarım hurma vardır) un yok sadece çektiğim taze badem var bi de ham kakao ve Hindistancevizi
Akşam
5 köfte
Az salata
Su 2 lt
Spor 11000 adım-165

Insallah canım ben kendimizi gectim haktan icin cok korktum ne halde bulacam diye allahimm ne korkuydu sukur allahima habersiz uyuyordu kuzum... kafayi yedim yani zaten aldim yanima.. nasil sevinmistim 5 aylikti ayırdığımda diye... neyse yasanicak varmis.. o pislikler nasil boyle rahatlat aklim almıyor

Psikolog gitmem lazım kuzum haklisin bi bakayim... toparlanmam lazim... kullandigim ilaclar uyku hali yapiyor gece uyuyamiyorum... kitaba sardim okuyorum birseyler.. sabaha karsi yine zoombi mod dolaniyorum ortalikta anneme gidiyorum yada annem geliyor oyle uyuyorum... gececek inşallah zamanla

Maşallah, Allah nazardan saklasın!!! Kilit kelime rahat olmak... ben bunu diyette yapıyorum maalesef başka durumlarda değil...

Çok datlusun tabi özledik
İyiz diyet yapıp yaramazlık yapıyoruz sonra ceza yiyoruz kraliçemden

İyi akşamlar.
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık çökelek, 1 dilim ekmek, 2 bardak su
ara öpün: yarım armut
öğlen: Yarım kase çorba, ayrım patlıcan karnıyarık, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek( sabah çok kötü oldum o yüzden mideme iyi bakmak için sağlam yedim)

araöğün: 1 kupa sütlü türk kahvesi( bu yemeğin üstüne çok geldi sanırım resmen mide bağırsakalrım krampa girdi ve çok bağırsaklarımı boşalttı:S kötüydü öğleden sonrası hele)

midemi tutsun diye ve biraz baş dönmesi yaşadığımdan tuzlu kraker var balık gibi. 5-6 adet onu yedim. ceza varsa razıyım ama inanın midem bu aralar beni süründürüyor. 3 gün kaldı ilaçlara.

akşam: 3 kaşık makarna, 4 kaşık yoğurt, 1 bardak su

su: 1,5 lt yi geçti ama 2 olmadı
spor: 3000 adım; 45 puan.
5 dk egzersiz; 10 puan
toplam: 55 puan

esperenzaa S smygnc fattylamb94

özlendin kuzum tabi ki deHoşgeldin iyili geldin

Kızlar bugün sabah -300 düm :)
Çok şükür bu hafta iyi gelcek gibi eksi

Regl ödemin gidiyor,regl döneminde metabolizma çok iyi çalıştığı için bu hafta bence de çok iyi eksi gelecek canım senden
Menün çok güzel canım.Adımların da harika.

Çok datlusun tabi özledik
İyiz diyet yapıp yaramazlık yapıyoruz sonra ceza yiyoruz kraliçemden
Kaçamak var mı cınım
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım.cezan yok

Bugün yemek yememişsin canım.Tüm menün ara öğünler gibi olmuş.Böyle menülerle çok zorlanırsın canım.
Cuma:70.65
Pazartesi:70.00

İyi akşamlar bebeğim çok huysz bugün giremedim şimdi menümü yazıcam
Eksilmeye başlamışsın tebrikler canım.Kızının nesi vardı ki?
Kimsenin hakkını yemek istemem o yüzden ben dk 2 ile carpayim 10 ile de carpsam
Hiç carpmasam bile bana faydası aynı önemli olan yapmak
Tabi canım önemli olan sana faydası zaten ama yaptığın hareketler gerçekten zorlayan hareketler.
Annen sürpriz partiyi beğendi mi?
Sevgilinin moral olarak biraz çöküşte olması normal ama haklarında hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…