- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Canım geçen gün burda söylediğin program mı?ben de indirip başladım ama ikinci antremanın yarısındayım daha, senin kondüsyonun iyi maşallahKimsenin hakkını yemek istemem o yüzden ben dk 2 ile carpayim 10 ile de carpsam
Hiç carpmasam bile bana faydası aynı önemli olan yapmak
Y yenibirnur tatlım nasılsın?
Insallah canım ben kendimizi gectim haktan icin cok korktum ne halde bulacam diye allahimm ne korkuydu sukur allahima habersiz uyuyordu kuzum... kafayi yedim yani zaten aldim yanima.. nasil sevinmistim 5 aylikti ayırdığımda diye... neyse yasanicak varmis.. o pislikler nasil boyle rahatlat aklim almıyorCanımm sen dikkat edersin.Bir sürü badire atlattın ama şükür en az hasarla atlattın diyelim.
Üniversitedeyken yakın arkadaşımla beraber ders çalışıp sızar gibi uyuduğumuz bir dönemde eve hırsız girmişti ve biz de uyanmamıştık ki tahminince bayıltıcı birşeyler sıkmışlardı.ikimiz de uyanmamıştık.psikolojik olarak çok kötü olmuştuk ama ev, arkadaşımın evi olduğu için onu daha çok etkilemişti.
Neticede evinin mahremiyeti,güvenliği ihlal ediliyor ister istemez en güvenli yer olarak gördüğün yuvandan soğuyabiliyorsun.Uygun zamanda taşınabiliyorsanız daha kolay toparlanırsın canım.
Arkadaşım eve hırsız girdikten sonra bize bişey yapmamışkardır inşallah dedi
Yaz olduğu için çok sıcaktu ve sere serpe uyuyırduk.Tabi canım adam bizi soydu şeyaptı sonra da giydirip gitti dedim de biraz sakinlemişti
Allah korumuş canım.Toparlarsın en kusa zamanda.
Psikolog gitmem lazım kuzum haklisin bi bakayim... toparlanmam lazim... kullandigim ilaclar uyku hali yapiyor gece uyuyamiyorum... kitaba sardim okuyorum birseyler.. sabaha karsi yine zoombi mod dolaniyorum ortalikta anneme gidiyorum yada annem geliyor oyle uyuyorum... gececek inşallah zamanlaCidden çok çok zor bi durum. Bence senin pskiyatriyle birlikte psikologdan da destek alman gerekir diye düşünüyorum. Bu içinden atabileceğin bi durum değil. Adam senin kendini en güvende hissettiğin alana girmiş. Korkman çok normal diye düşünüyorum. Ben bile sen anlattıktan sonra etkisinden çıkamadım. Kaç gündür evde ara ara aklima geliyor ya olursa ne olur diyorum
Maşallah, Allah nazardan saklasın!!! Kilit kelime rahat olmak... ben bunu diyette yapıyorum maalesef başka durumlarda değil...Eşim ile tamamen zıt karakterleriz aslında.Birbirimizi tamamlıyoruz.Ben ne kadar sakin ve olumlu isem, o o kadar tez canlı yer yer karamsar biridir.Bazen eve bi gelir .hayırdır kaç yıllık mahsülü yanmış köylü gibisin ne oldu yine dökül derimAnlatır amannn canım bu muydu der onu sakinleştiririm.o tipik erkek olarak az konuşur ben ise çok Ben anlatırım o dinler ya da dinliyor gibi yapar eşyaya hiç değer vermem eşim bana nazaran biraz daha dikkat eder.oğlum duvarları boyadı diye eşim kızmıştı hatta. Eşimi kenara çekip çocuğun hayal dünyasını öldürme diye fırçalamıştım.Sonra oğluma bir koca duvar tahsis ettim al burayı boya diye.şimdi oğlum o duvar haricinde tek çizgi atmaz.
O duvarı gören temizlik hastası kızkardeşim sinir krizi geçirdi hattaEşimle kızkardeşim birlikte benle oğlumu çekiştirdiler hatta.
Aynı evde yaşadığımız için evliliğe gerek duymadım dediğin gibi.
Bir de eşimle benim oğlumuzdan önce haftada birgün ayrı ayrı takılmalı yemeli içmeli gezmeli gecelerimiz olurdu.
Biraz rahat olunca inan evlilik çok güzel.
Çok datlusun tabi özledikNasılsıniz gizlar... ben yokkene yeni hatunlar cika gelmis eee tabi 103kiloluk hatun yok olunca meydan bos kalmis... haydi safları sıkıstirin bakam geldim gumbur gumburhepinizi ozledim valla... sizde beni ozlediniz demi :) sewiom leynnn sizi ❤❤❤ kalp kalp kalp
özlendin kuzum tabi ki deNasılsıniz gizlar... ben yokkene yeni hatunlar cika gelmis eee tabi 103kiloluk hatun yok olunca meydan bos kalmis... haydi safları sıkıstirin bakam geldim gumbur gumburhepinizi ozledim valla... sizde beni ozlediniz demi :) sewiom leynnn sizi ❤❤❤ kalp kalp kalp
Hahahah ceza iyidir insanı diri tutarÇok datlusun tabi özledik
İyiz diyet yapıp yaramazlık yapıyoruz sonra ceza yiyoruz kraliçemden
Sultanim benim bende ozledim.. iyiki geldim evet :) muckk muckkközlendin kuzum tabi ki deHoşgeldin iyili geldin
Gözümün nuru hoş geldin.Gerçekten enerjini neşeni özlemiştim.Sultanim benim bende ozledim.. iyiki geldim evet :) muckk muckkk
Kızlar bugün sabah -300 düm :)
Çok şükür bu hafta iyi gelcek gibi eksi
Menün çok güzel canım.Adımların da harika.Menüyü yaziyim ben bugünden
Sabah
2 yumurtadan omlet
Beyaz peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
1 tabak tavuk suyu çorbası
Ara
1 sütlü filtre kahve
1 tanecik kakaolu hurmalı top ( hurma ile tatlandırdım 1 tanesinde aşağı yukarı yarım hurma vardır) un yok sadece çektiğim taze badem var bi de ham kakao ve Hindistancevizi
Akşam
5 köfte
Az salata
Su 2 lt
Spor 11000 adım-165
Kaçamak var mı cınımÇok datlusun tabi özledik
İyiz diyet yapıp yaramazlık yapıyoruz sonra ceza yiyoruz kraliçemden
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım.cezan yokİyi akşamlar.
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık çökelek, 1 dilim ekmek, 2 bardak su
ara öpün: yarım armut
öğlen: Yarım kase çorba, ayrım patlıcan karnıyarık, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek( sabah çok kötü oldum o yüzden mideme iyi bakmak için sağlam yedim)
araöğün: 1 kupa sütlü türk kahvesi( bu yemeğin üstüne çok geldi sanırım resmen mide bağırsakalrım krampa girdi ve çok bağırsaklarımı boşalttı:S kötüydü öğleden sonrası hele)
midemi tutsun diye ve biraz baş dönmesi yaşadığımdan tuzlu kraker var balık gibi. 5-6 adet onu yedim. ceza varsa razıyım ama inanın midem bu aralar beni süründürüyor. 3 gün kaldı ilaçlara.
akşam: 3 kaşık makarna, 4 kaşık yoğurt, 1 bardak su
su: 1,5 lt yi geçti ama 2 olmadı
spor: 3000 adım; 45 puan.
5 dk egzersiz; 10 puan
toplam: 55 puan
esperenzaa S smygnc fattylamb94
Bugün yemek yememişsin canım.Tüm menün ara öğünler gibi olmuş.Böyle menülerle çok zorlanırsın canım.
Eksilmeye başlamışsın tebrikler canım.Kızının nesi vardı ki?Cuma:70.65
Pazartesi:70.00
İyi akşamlar bebeğim çok huysz bugün giremedim şimdi menümü yazıcam
Tabi canım önemli olan sana faydası zaten ama yaptığın hareketler gerçekten zorlayan hareketler.Kimsenin hakkını yemek istemem o yüzden ben dk 2 ile carpayim 10 ile de carpsam
Hiç carpmasam bile bana faydası aynı önemli olan yapmak
Annen sürpriz partiyi beğendi mi?Canım iyi gibiyim de değil gibiyim de, aslında 3 gündür pek te iyi olduğum söylenemez.Öyle bir telaşedeyim ki bi yandan annemin Doğum günüydü diğer yandan erkek arkadaşımın ailesinin tayini Batman'a olucakmış erkek arkadaşımın moralini yükseltmeye çalıştım dünde seçim falan ancak kafamızı toplayabildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?