Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptaniçem esperenzaa huu huuu ❤ bana spor rakibi ver... kafami dagitayim.. sahalara geri doneyim... oglusumun dogum gunune birsey kalmadi 2 haneye dusemedim çok üzülüyorum
Canımmm kuşumm cumaya kadar S smygnc ’yi spor rakibi vereyim mi? Spor yarışmasını düzenlediğim dönemde sümeyye de nişan telaşesinde olduğu için ona rakip vermemiştim.
Bu cuma yeni listeyi düzenlerken varsa gözüne kestirdiğin rakip onu vereyim canım.
Seniii çook özlemiştim .

Ben kasım ayından beri o programı kullanıyorum canım o yuzden vücudum iyice alıştı seviyesini en dusukte yap sen hafta da kaç gün olarak ayarladın bir hafta 2 gün diğer hafta 3 gün seklince duzenleyebilirsin eğer incelme planını yapıyorsan benim aşağıdaki şekilde

Canım niye kendini o kadar aç bıraktın bilerek mi yaptın bunu yoksa yogunluktan mi eğer yogunluktansa tamam ama bilerek yaptıysan kızarım.

Sen dersindr olmazmi yahuu gel kiz sumeyye yamacima izinliyken nasil olucak peki kuzum

25.06.2018
Menum
12.00
1 dilim tam buğday ekmegi
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
1 tane tavada yumurta
18.00
4 yk patates yemeği
Yoğurt
Salata
1 dilim tam buğday ekmegi
20.00
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Maden suyu
22.00
1 tane naranciye
23.00
Rezene çayı
Genel
2.5 litre su
Spor
Adi: Sınırları zorla
Süre: 45 dakika
Yoğunluk:Orta
Seviye: Orta
Kalori: 220
1 saat yavaş tempo yürüyüş
Toplam puan: 240 puan
esperenzaa
fattylamb94
Cascade_

Kanguru_ kadının fendi erkeği yendi demek
Yok kiz tasinmiyorum oturdugum daireye tadilat yaptiriyorum boya badana falan :)
ben bugun ptesi olduginu unutmusum kbakma kaptanim

medgic26 gecmis olsun canim. Allah beyerinden korusun..
S smygnc hayirli olsum canim Allah tamamina erdirsin imsallah

Menum
Sabah
2 yumurt omlet
Domates
Peynir
4 5 zeytin
Cay
1 dilim ekmek

Ogle
2 tanr yaprak sarma

Ara
Soda
Turk kahvesi

Aksam 18.00
Haslanmis organik tavuk
Mercimek corbasi
Salata

Su 2 lt gecmistir
Spor biutun gun kosturmaca :)

Teşekkür ederim canım.. amin insallah

Ooo allah bereket versin
Puanlara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…