Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sABAH
1 DİLİM EKMEK
PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
1 KURU KAYISI

ÖĞLEN
1 TABAK KURU FASULYE
1 BARDAK AYRAN

ARA
2 HURMA
TÜRK KAHVESİ

AKŞAM
1 ADET ALABALIK-1 KURU SOĞAN

ARA
1 AVUÇ LEBLEBİ
ŞEKERSİZ ÇAY

ÇOK MU YEDİM BİLMİYORUM AMA ACAYİP TOKLUK VARDI
AKŞAM GÜNDE BAKLAVALAR VARDI VALLA CANIM BİLE ÇEKMEDİ
SU 1,5 LİTREDİR
SPOR YOK GEZDİM AKŞAM ORDAN ORAYA esperenzaa

Çok aç bırakma kendini canım çünkü sağlıksız bir yere kadar, öğün atlamak demek ilerleyen saatlerde yiyeceklere saldırmak demek

Etiketlememissin ama fikrimi soyliyeyim... son ara bence gereksiz olmus canim menun güzel afiyet olsun

Gunaydinnnn hatuncuklar... kendini tontis sananlar ama asla öyle olmayanlar ben kadar fit olmasanizda üzülmeyin ve hatta beni örnek alinda yemeyin benim kiloma gelmeyin heheheh

Etiketlememissin ama fikrimi soyliyeyim... son ara bence gereksiz olmus canim menun güzel afiyet olsun

Evet canım bence de son ara gereksizdi etiketlerim artık burdasın canım Akşam iltifatları ben topladım 4 haftadır görmüyorlardı beni inanılmaz fit olmuşsun dediler diyet mi yaptın dediler ay ben bir mutlu oldum motivasyon sağladım tekrar hedef go to 55

Ne guzel iste bende hafta sonu ananemin mevludu vardi koyde herkesi toplamis oraya uğradık acayip güzel yorumlar aldim sonra nazara geldim bas agrisindan geberdim

Menüm
Kahvaltı
Yine tereyağlı yumurta
Domates vs
Ara kuruyemis yasaklı yok
Aksam
Kabak ayran
Nane
2800 su
250 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canım.Bayram sonrasında sanırım ara öğün yapmadan zorlanıyorsun.Menün çok güzel ona lafım yok.Biraz moral bozukluğun mu var çiğdem’cim.İyi misin canım sen?
Bayramdaki artış moralini bozduysa hiç önemseme canım.Bu zamana kadar çok iyi eksilme gördün hatta doğum öncesi kilona dönmüşken moralini bozma sakın.
Spora biraz biraz başlasan diyorı
Dogru dedin kuzum 3mill demi ❤
Evet canım, 3 mil yap yeterli sana.Çok zorlama kendini.Bir hafta sonra bile farku göreceksin ki.Sendeki harika değişimi hepimiz görmüştük.
Nasılsın bi denenem

Azimli çalışkan bir o kadar da tatlı dilli çiğdemlerim aslınıza dönün artık adamı deli etmeyin

Sen dersindr olmazmi yahuu gel kiz sumeyye yamacima izinliyken nasil olucak peki kuzum
Spor ve kilo bildirimlerini yap canım.ona göre kıyaslarız canım.
Menum
Sabah
2 yumurt omlet
Domates
Peynir
4 5 zeytin
Cay
1 dilim ekmek

Ogle
2 tanr yaprak sarma

Ara
Soda
Turk kahvesi

Aksam 18.00
Haslanmis organik tavuk
Mercimek corbasi
Salata

Su 2 lt gecmistir
Spor biutun gun kosturmaca :)
Afiyet olsun canım.Menün çok iyi.
Tadilat için de çok çok kolay gelsin
Böyle devam edersen bu hafta ve sonraki haftalarda çok iyi eksilmeler görec
Ooo allah bereket versin
Puanlara bak
nazar etme ne olur ,çalış senin de olur.
canım daha doyurucu daha dengeli yersen senin için daha kolay olur.Bu akşam o bifteği de afiyetle ye bence

••Günaydın arkadaşlarrrr••
G ü z e l b i r g ü n o l s u n
Günaydınnnn canımm
Günaydın kızlar bugün çok aktif olamam bazı işlerim var öpüyorum hepinizi
kolay gelsin bebekim.
Yok kaçamak dayanacağim yapmayacağım...
bravo benim azimli karıncama
Afiyet olsun civcivim.son ara öğün olmasa da olurmuş ama yine de güzel canım.Menünü alnından öpme imkanın olsaydı muahh muahh öperdim kız
Spor yok su,2 olsa daha iyiydi tabi

Gunaydinnnn hatuncuklar... kendini tontis sananlar ama asla öyle olmayanlar ben kadar fit olmasanizda üzülmeyin ve hatta beni örnek alinda yemeyin benim kiloma gelmeyin heheheh
Seni böyle mıncıklamak geliyor içimdenCanımsınn
Ayyy tek minnak benim surdaki hatunlarin kilolarina bak birde benim kiloma bak nasilda minigim xxxxxxs lum ayy ben daha nasil eriyeyim siz soyleyin... minik cidom ve digerleri derseniz sevinirim kaptanim
mini mini minnacık çidomm

Valla beni dovsen yeri ona ihtiyacim var ❤❤ gik demem kuzum iyiyim sen nasilsin

Gızllarrr geçen hafta çok kötüydük ve nota aldık bildiğiniz üzere.Bu hafta da kötü geleni,kaçamak yapanı vururum.
Bir de spor yarışması var farkındaysanız!!!
Belirli bir iki kişi haricinde spor bildirimi göremiyorum acaba neden?
Totoyu yayıp duracağınıza spor yapın ve esrayı etiketleyin de beni zıvanadan çıkarmayın olur mu?
Çokca sevgiler diyerek konuyu bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…