Bu hatununda boyle acibadem tadında sevmelerinin hastasiyim vallaGızllarrr geçen hafta çok kötüydük ve nota aldık bildiğiniz üzere.Bu hafta da kötü geleni,kaçamak yapanı vururum.
Bir de spor yarışması var farkındaysanız!!!
Belirli bir iki kişi haricinde spor bildirimi göremiyorum acaba neden?
Totoyu yayıp duracağınıza spor yapın ve esrayı etiketleyin de beni zıvanadan çıkarmayın olur mu?
Çokca sevgilerdiyerek konuyu bağlıyorum
Günaydınnnn canımm
kolay gelsin bebekim.
bravo benim azimli karıncama
Afiyet olsun civcivim.son ara öğün olmasa da olurmuş ama yine de güzel canım.Menünü alnından öpme imkanın olsaydı muahh muahh öperdim kız
Spor yok su,2 olsa daha iyiydi tabi
Sen iradeli minik çidomsun, kıyamam sana diyerek sağlı sollu girişirim, ağzını yüzünü kırarımValla beni dovsen yeri ona ihtiyacim var ❤❤ gik demem kuzum iyiyim sen nasilsin
Ayyyy valla onlar hasta olmasin yaaaSen iradeli minik çidomsun, kıyamam sana diyerek sağlı sollu girişirim, ağzını yüzünü kırarım
Çok zor dönemler geçirdin ama sen bunları aşarsın.Kendine olan inancına ve iradene güven tatlım.
Ben iyiyim canım .Evimin direği gözümün bebeği eşim azıcık grip oldu.Dünyamız başımıza yıkıldı
Ayı,yavrusunu döve döve severmişBu hatununda boyle acibadem tadında sevmelerinin hastasiyim vallaonce eksi sonra tatli jelibon vardi demi kiz öyle.. allahim yemiom ya unutmusum
Gram gram da olsa gidiyor ya canım. Regl de bugün yarın gelir canım.mENÜ GÜZEL AMA AZ GİDİYOR GRAM GRAM BENCE REGL OLAMAMAKTA BENİ ETKİLİYOR KASIKLARIMDA ARA ARA SANCILAR VAR AMA GELEN GİDEN YOK
Afiyet olsun canım.Menün de senin gibi harikaDunku menum
Sabah karatay kahvalti
Öğlen 1 kase yogurt
Aksam salata tavuk cigeri
Su 2.5 lt
Soda kahve cay felan filan
Aksam yürüyerek gittik geldik carsiya 8900 adim olmus kocam buhar oldu yanimda kocasizim artik
esperenzaa ❤
HahahaAyyyy valla onlar hasta olmasin yaaagecmis oldun enistecigimize.. benimkinin anlinin yaninda sivilce ciksin basi catlar
Canım şunu acik yüreklilikle söylüyorum aç kalarak kilo verirsin ama kaç gün aç gezeceksin uzun süreli olmayacak en sonunda daha çok yemek yemeye baslayacaksin ve birnsekilde verdiğin kiloyu fazla olarak alacaksin. Ben ilk başladığımda o kadar çok yiyordum ki annem dönüp dönüp sen diyet yaptığına emin mısın diyordu çünkü bizden çok yiyorsun. Ve emin ol ramazanda tabiri caizse hayvanı gibi yedim normalda o kadar yemeğe 6-7 kilo alırdım ama ben 3 kiloya yakın aldım. Diyeceğim sağlıklı şeylerden bol bol ye aç bırakma vücudunu.philosophergirl esperenzaa günaydın
Gerçekten de bilerek aç bıraktım dün kendimi.
Akşam karpuz yedim sadece
Yemek yemeden acaip zor
Dediğiniz gibi hep ara öğündü
Sinir de yaptı ayrıca
İnşallah bıgün doyurucu bir gün olsun
Ayı,yavrusunu döve döve severmişhaydi hareket edin yavrucuklarım
Jelibonun da ayıcıklı olanları vardı hatta
Gram gram da olsa gidiyor ya canım. Regl de bugün yarın gelir canım.
Menülerin gerçekten düzeldi canım.Tebrikler canım.
Evet canim ciddi ciddi moralim cok bozuldu, ve bayram sonrası dikkat etmeme rağmen 58de takılıp kaldım.Afiyet olsun canım.Bayram sonrasında sanırım ara öğün yapmadan zorlanıyorsun.Menün çok güzel ona lafım yok.Biraz moral bozukluğun mu var çiğdem’cim.İyi misin canım sen?
Bayramdaki artış moralini bozduysa hiç önemseme canım.Bu zamana kadar çok iyi eksilme gördün hatta doğum öncesi kilona dönmüşken moralini bozma sakın.
Spora biraz biraz başlasan diyorı
Evet canım, 3 mil yap yeterli sana.Çok zorlama kendini.Bir hafta sonra bile farku göreceksin ki.Sendeki harika değişimi hepimiz görmüştük.
Nasılsın bi denenem
Azimli çalışkan bir o kadar da tatlı dilli çiğdemlerim aslınıza dönün artık adamı deli etmeyin
Şu dediklerinin hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum canım.Canım şunu acik yüreklilikle söylüyorum aç kalarak kilo verirsin ama kaç gün aç gezeceksin uzun süreli olmayacak en sonunda daha çok yemek yemeye baslayacaksin ve birnsekilde verdiğin kiloyu fazla olarak alacaksin. Ben ilk başladığımda o kadar çok yiyordum ki annem dönüp dönüp sen diyet yaptığına emin mısın diyordu çünkü bizden çok yiyorsun. Ve emin ol ramazanda tabiri caizse hayvanı gibi yedim normalda o kadar yemeğe 6-7 kilo alırdım ama ben 3 kiloya yakın aldım. Diyeceğim sağlıklı şeylerden bol bol ye aç bırakma vücudunu.
Şu dediklerinin hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum canım.
fitcivciv sen artık daha iyi besleniyorsun ama bak oku bunları
Bayram,geziler,misafir vs düzenimizi bozabiliyor canım.Bayram da senin için bir ara vermeydi diyelim.Evet canim ciddi ciddi moralim cok bozuldu, ve bayram sonrası dikkat etmeme rağmen 58de takılıp kaldım.
Bayramda her ne kadar leptine dikkat etsem de kahvaltıya abandigimdan simdi kahvalti sonrası cok acıkıyorum az yediğimden. Bugün arayi kaldiricam artık. Leptine geri doneyim. Bugun motivem iyi cok şükür, cumaya inat ettim 56.9 da. Ac tavuk kendini buğday ambarında
Ama yok o 56 buraya gelecek
Evet canim ciddi ciddi moralim cok bozuldu, ve bayram sonrası dikkat etmeme rağmen 58de takılıp kaldım.
Bayramda her ne kadar leptine dikkat etsem de kahvaltıya abandigimdan simdi kahvalti sonrası cok acıkıyorum az yediğimden. Bugün arayi kaldiricam artık. Leptine geri doneyim. Bugun motivem iyi cok şükür, cumaya inat ettim 56.9 da. Ac tavuk kendini buğday ambarında
Ama yok o 56 buraya gelecek
Maşallah canımBen ramazan da abarttım işi canım el ayak titredi baş döndü şimdi hiçbişim yok maşAllah :)
Gelecek gelecek, gelmezse esperenza beni furacakBayram,geziler,misafir vs düzenimizi bozabiliyor canım.Bayram da senin için bir ara vermeydi diyelim.
Şimdi toparlanmanın tam zamanı. Motivasyonunu da geri kazanmış olmana ve hedefine kitlenmiş olmana çok sevindim.Cımaya o 56 buraya gelecek
İnşallah canim hepimiz ulaşırız. Benim zamanim cok az kaldı, 12 gun. Bi tarafım tutuştu ☺Ben 57 bile göremicem bence58 olcam
İnş sen hedefine ulaşırsın
Hemen pes etme canım.Biraz biraz spora başla artık.Güzel kilo verdin,sıkılaşmak için çabala.verdiğin kilodan daha önemli aslında sıkılaşmak.Bölgesel sorunun varsa bölgesel çalış.Ben 57 bile göremicem bence58 olcam
İnş sen hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?