Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hatununda boyle acibadem tadında sevmelerinin hastasiyim valla once eksi sonra tatli jelibon vardi demi kiz öyle.. allahim yemiom ya unutmusum

mENÜ GÜZEL AMA AZ GİDİYOR GRAM GRAM BENCE REGL OLAMAMAKTA BENİ ETKİLİYOR KASIKLARIMDA ARA ARA SANCILAR VAR AMA GELEN GİDEN YOK

Valla beni dovsen yeri ona ihtiyacim var ❤❤ gik demem kuzum iyiyim sen nasilsin
Sen iradeli minik çidomsun, kıyamam sana diyerek sağlı sollu girişirim, ağzını yüzünü kırarım
Çok zor dönemler geçirdin ama sen bunları aşarsın.Kendine olan inancına ve iradene güven tatlım.
Ben iyiyim canım .Evimin direği gözümün bebeği eşim azıcık grip oldu.Dünyamız başımıza yıkıldı

Ayyyy valla onlar hasta olmasin yaaa gecmis oldun enistecigimize.. benimkinin anlinin yaninda sivilce ciksin basi catlar

Bu hatununda boyle acibadem tadında sevmelerinin hastasiyim valla once eksi sonra tatli jelibon vardi demi kiz öyle.. allahim yemiom ya unutmusum
Ayı,yavrusunu döve döve severmiş haydi hareket edin yavrucuklarım
Jelibonun da ayıcıklı olanları vardı hatta
mENÜ GÜZEL AMA AZ GİDİYOR GRAM GRAM BENCE REGL OLAMAMAKTA BENİ ETKİLİYOR KASIKLARIMDA ARA ARA SANCILAR VAR AMA GELEN GİDEN YOK
Gram gram da olsa gidiyor ya canım. Regl de bugün yarın gelir canım.
Menülerin gerçekten düzeldi canım.Tebrikler canım.

Afiyet olsun canım.Menün de senin gibi harikaEşinin de çekecek çilesi varmış
Ayyyy valla onlar hasta olmasin yaaa gecmis oldun enistecigimize.. benimkinin anlinin yaninda sivilce ciksin basi catlar
Hahaha Enişteye mi bana mı geçmiş olsun bilemedim.Adam işteyken iyi eve geliyor sanırsın açık kalp ameliyatı geçirmiş gibi

Canım şunu acik yüreklilikle söylüyorum aç kalarak kilo verirsin ama kaç gün aç gezeceksin uzun süreli olmayacak en sonunda daha çok yemek yemeye baslayacaksin ve birnsekilde verdiğin kiloyu fazla olarak alacaksin. Ben ilk başladığımda o kadar çok yiyordum ki annem dönüp dönüp sen diyet yaptığına emin mısın diyordu çünkü bizden çok yiyorsun. Ve emin ol ramazanda tabiri caizse hayvanı gibi yedim normalda o kadar yemeğe 6-7 kilo alırdım ama ben 3 kiloya yakın aldım. Diyeceğim sağlıklı şeylerden bol bol ye aç bırakma vücudunu.

aÇLIKTA ÇEKMİYORUM ESKİSİ GİBİ MİSAFİRLİKTE HER ÖENÜME GELENİ YEMEK GİBİ BİR DERDİM VARMIŞ ESKİDEN ONU FARK ETTİM ARTIK HİÇ YEMİYORUM KURUYEMİŞ VARSA O KADAR
İNŞ GELSİN CANIM MAYDONOZLU SU YAPTIM ŞİMDİ ONUDA İÇİCEM

Evet canim ciddi ciddi moralim cok bozuldu, ve bayram sonrası dikkat etmeme rağmen 58de takılıp kaldım.
Bayramda her ne kadar leptine dikkat etsem de kahvaltıya abandigimdan simdi kahvalti sonrası cok acıkıyorum az yediğimden. Bugün arayi kaldiricam artık. Leptine geri doneyim. Bugun motivem iyi cok şükür, cumaya inat ettim 56.9 da. Ac tavuk kendini buğday ambarında
Ama yok o 56 buraya gelecek

Şu dediklerinin hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum canım.
fitcivciv sen artık daha iyi besleniyorsun ama bak oku bunları

Bayram,geziler,misafir vs düzenimizi bozabiliyor canım.Bayram da senin için bir ara vermeydi diyelim.
Şimdi toparlanmanın tam zamanı. Motivasyonunu da geri kazanmış olmana ve hedefine kitlenmiş olmana çok sevindim.Cımaya o 56 buraya gelecek

Ben 57 bile göremicem bence 58 olcam
İnş sen hedefine ulaşırsın

medgic26 kizzz adasimmm
Ben de seninle leslie 3 mile baslicam, hiç yapmadim, senle her gun yapmaya inatlasirsam baslamis olurum, kaptanicemin de totomu kaldirma yönündeki laflarindan da kurtulmuş olurum, ne edersin
Takımı da bu hafta fena zarara ugratmisken belki kendimi affettiririm ❤

Gelecek gelecek, gelmezse esperenza beni furacak
Sahi bu hafta hedefine ulasamayanlara takım görevi verecektin dimi ☺

Ben 57 bile göremicem bence 58 olcam
İnş sen hedefine ulaşırsın
Hemen pes etme canım.Biraz biraz spora başla artık.Güzel kilo verdin,sıkılaşmak için çabala.verdiğin kilodan daha önemli aslında sıkılaşmak.Bölgesel sorunun varsa bölgesel çalış.
Bölgesel sorunun yoksa 2 mil leslie yap canım.24 saatte kendine 30 dakika ayırabilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…