Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bir ara yapıyordum ramazanda bölgesel ip atlama bıraktım yine başlıcam inş . Akşama gezmekteyim yine arkadaşım çağırdı , eşim de gece geldi tatilden ama 4 12

Gelecek gelecek, gelmezse esperenza beni furacak
Sahi bu hafta hedefine ulasamayanlara takım görevi verecektin dimi ☺
Leslie’nin faydasını ben de çok gördüm.
Sen programla aylık sporlar yapıyordun, onlara bile tekrar başlayabilirsin.
Hedef tutturmayanı ,verebileceği kiloyu vermeyeni spor,menü takibi,sağlıklı tarifler paylaşımı hatta bir hafta boyunca ben bu takımın en zayıf halkası oldum,pis boğazlığıma ve tembelliğime yenildim şeklinde hergün bir mesaj atma zorunluluğu getireceğim.Hatta profil mesajına bile yazdırırım tüm kk’ya rezil olursunuz

Maşallah canım
Ramazanda seni dövesim geliyordu zaten.Çok az yiyordun.Baş dönmesi el titremesi olması da normaldi .
Şükür geçti o günler.

Kızsan ne olacak bildiğimi yapıyordum ama artık düzenli beslenmeyi, bişeye yemeye başladımı kendime dur demeyi, şekeri minumum tüketmeyi alışkanlık haline getirmek hedefim :)

12 gün sonra ne var canım Ben Temmuz da düğünler için alışveriş yapıcam o yüzden 56 ya insem güzel olacaktı
Temmuz ayi benim için önemli, 9unda memlekete gidicem, 28inde hem kızımın doğum günü, hem de teyzemin torununun düğünü var, kardeş gibi büyüdük. Kızımın doğum gününü bir kaç gün önce yapicam ve kalabalık olacak. Ben de 58 de elbise alacaktım güya ama Adıyaman'da zevkime uygun bulamadım ☺ ckalede bakicam artık. Senin de 56ya inmene çok az kaldı

Aboooo şu takipler en kıl olduğum
Profile yazdirmana ne demeli

Takil bana hatun uçuşa geçiyoruz

esperenzaa o program bende ise yariyordu, incelmistim ama cok garip ki odem yapmisti, korktum, yapamadım bi daha.
Programla ilerleyince istikrarlı gidiyordun.Ödem başka şeylerden de olabilir belki de bir süre sonra vücudun alışıp ödemi atacaktı bilinmez.
Leslie hem çok zorlamıyor hem de etkili.kolların için de günde birkaç dakikanı ayırırsan inanılmaz incelme gelir canım.

Evet canım benim haklısın

Oo maşallah canım çok iyiHaftada 3-4 şeklindeydi ama gün içinde yoğunluktan fırsat bulamıyorum.gece 11-12 oluyo ben yapmaya başlayana kadar ama programı çok beğendim sağ olasın İncelmen nasıl oldu peki kasımdan beri?
@yolcukardelen canımm sultan’ımm bindenem nasılsın? Bir de dün annemin emar çekimi var demiştin .kaçtır soracağım unutuyorum.anneciğin inşallah iyidir ve herşey yolundadır
Canım iyiyim sen nasılsın? Sevgili çok koymetli bi denecik enişte bey oğlumuz nasıl oldu
Annem de ayakları beli ağrıyor da onun içindi emar. İlaca başladı bakalım geçer inşallah

Ben yapıyorum canım ama yazamamıştım Kızım uyanmazsa şimdi yazayım toplu olarak
esperenzaa o program bende ise yariyordu, incelmistim ama cok garip ki odem yapmisti, korktum, yapamadım bi daha.
Hımm hangi programmış bakim ooo
Habersiz yatili misafirlerim geldi... musadenizle deliriyorum yaaa bune rahatlik arkadasim yaaaa
yok artık hele bir de sen böyle mi durumdayken... hastayım diye geri çevirme şansın yok mu? Yapabilirsen ver eline işleri yaptır ben ilaç kullanıyorum çok kötüyüm de git yat.kendi pişirsin sana da yedirsin bir daha da haber etmeden gelemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…