Hemen pes etme canım.Biraz biraz spora başla artık.Güzel kilo verdin,sıkılaşmak için çabala.verdiğin kilodan daha önemli aslında sıkılaşmak.Bölgesel sorunun varsa bölgesel çalış.
Bölgesel sorunun yoksa 2 mil leslie yap canım.24 saatte kendine 30 dakika ayırabilmesin.
İnşallah canim hepimiz ulaşırız. Benim zamanim cok az kaldı, 12 gun. Bi tarafım tutuştu ☺
Leslie’nin faydasını ben de çok gördüm.Gelecek gelecek, gelmezse esperenza beni furacak
Sahi bu hafta hedefine ulasamayanlara takım görevi verecektin dimi ☺
Maşallah canım
Ramazanda seni dövesim geliyordu zaten.Çok az yiyordun.Baş dönmesi el titremesi olması da normaldi .
Şükür geçti o günler.
Ölçü istedim bayram öncesi sen ve sultan haricinde ipleyen çıkmadı.1.55-1.60 aralığındaki arkadaşlar rica etsem gobek, bacak, basen ve kol olculerinizi yazabilir misiniz?
Temmuz ayi benim için önemli, 9unda memlekete gidicem, 28inde hem kızımın doğum günü, hem de teyzemin torununun düğünü var, kardeş gibi büyüdük. Kızımın doğum gününü bir kaç gün önce yapicam ve kalabalık olacak. Ben de 58 de elbise alacaktım güya ama Adıyaman'da zevkime uygun bulamadım ☺ ckalede bakicam artık. Senin de 56ya inmene çok az kaldı12 gün sonra ne var canımBen Temmuz da düğünler için alışveriş yapıcam o yüzden 56 ya insem güzel olacaktı
Aboooo şu takipler en kıl olduğumLeslie’nin faydasını ben de çok gördüm.
Sen programla aylık sporlar yapıyordun, onlara bile tekrar başlayabilirsin.
Hedef tutturmayanı ,verebileceği kiloyu vermeyeni spor,menü takibi,sağlıklı tarifler paylaşımı hatta bir hafta boyunca ben bu takımın en zayıf halkası oldum,pis boğazlığıma ve tembelliğime yenildim şeklinde hergün bir mesaj atma zorunluluğu getireceğim.Hatta profil mesajına bile yazdırırım tüm kk’ya rezil olursunuz
Takil bana hatun uçuşa geçiyoruzmedgic26 kizzz adasimmm
Ben de seninle leslie 3 mile baslicam, hiç yapmadim, senle her gun yapmaya inatlasirsam baslamis olurum, kaptanicemin de totomu kaldirma yönündeki laflarindan da kurtulmuş olurum, ne edersin
Takımı da bu hafta fena zarara ugratmisken belki kendimi affettiririm ❤
Takipler çok sıkıcı olduğu için iyi ceza oluyorAboooo şu takipler en kıl olduğum
Profile yazdirmana ne demeli
Programla ilerleyince istikrarlı gidiyordun.Ödem başka şeylerden de olabilir belki de bir süre sonra vücudun alışıp ödemi atacaktı bilinmez.esperenzaa o program bende ise yariyordu, incelmistim ama cok garip ki odem yapmisti, korktum, yapamadım bi daha.
Habersiz misafir bile insanı delirtirken yatılı misafir cinnet getirtir.Habersiz yatili misafirlerim geldi... musadenizle deliriyorumyaaa bune rahatlik arkadasim yaaaa
Evet canım benim haklısınCanım şunu acik yüreklilikle söylüyorum aç kalarak kilo verirsin ama kaç gün aç gezeceksin uzun süreli olmayacak en sonunda daha çok yemek yemeye baslayacaksin ve birnsekilde verdiğin kiloyu fazla olarak alacaksin. Ben ilk başladığımda o kadar çok yiyordum ki annem dönüp dönüp sen diyet yaptığına emin mısın diyordu çünkü bizden çok yiyorsun. Ve emin ol ramazanda tabiri caizse hayvanı gibi yedim normalda o kadar yemeğe 6-7 kilo alırdım ama ben 3 kiloya yakın aldım. Diyeceğim sağlıklı şeylerden bol bol ye aç bırakma vücudunu.
Çok aç bırakma kendini canım çünkü sağlıksız bir yere kadar, öğün atlamak demek ilerleyen saatlerde yiyeceklere saldırmak demek
Ben de olculerimi gecen pazartesi aldım paylasayim miÖlçü istedim bayram öncesi sen ve sultan haricinde ipleyen çıkmadı.
Ben senin olcu istemeni iple çekiyorum ☺ aylık oldugundan o zamana kadar da olcmuyorum inatla ☺ incelme onemliÖlçü istedim bayram öncesi sen ve sultan haricinde ipleyen çıkmadı.
Oo maşallah canım çok iyiBen kasım ayından beri o programı kullanıyorum canım o yuzden vücudum iyice alıştı seviyesini en dusukte yap sen hafta da kaç gün olarak ayarladın bir hafta 2 gün diğer hafta 3 gün seklince duzenleyebilirsin eğer incelme planını yapıyorsan benim aşağıdaki şekilde Eki Görüntüle 2161624 Eki Görüntüle 2161625
Canım iyiyim sen nasılsın? Sevgili çok koymetli bi denecik enişte bey oğlumuz nasıl oldu@yolcukardelen canımm sultan’ımm bindenem nasılsın? Bir de dün annemin emar çekimi var demiştin .kaçtır soracağım unutuyorum.anneciğin inşallah iyidir ve herşey yolundadır
Ben yapıyorum canım ama yazamamıştım Kızım uyanmazsa şimdi yazayım toplu olarakGızllarrr geçen hafta çok kötüydük ve nota aldık bildiğiniz üzere.Bu hafta da kötü geleni,kaçamak yapanı vururum.
Bir de spor yarışması var farkındaysanız!!!
Belirli bir iki kişi haricinde spor bildirimi göremiyorum acaba neden?
Totoyu yayıp duracağınıza spor yapın ve esrayı etiketleyin de beni zıvanadan çıkarmayın olur mu?
Çokca sevgilerdiyerek konuyu bağlıyorum
Hımm hangi programmış bakim oooesperenzaa o program bende ise yariyordu, incelmistim ama cok garip ki odem yapmisti, korktum, yapamadım bi daha.
yok artıkHabersiz yatili misafirlerim geldi... musadenizle deliriyorumyaaa bune rahatlik arkadasim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?