Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kollar için de dumbell programi indirdim ama hala baslicam ☺

esperenzaa canımın içi kaptaniçemAnam deli edecek benikendi evinde yap diyeti diyor.oysa ben bana geldiğinde hiç böyle yapmamış aksine geç saatlerde yemesine bile izin vermemiştimbugüne kadar böyle gitti baktım olmuyor niyeti bozdum ben de Diyetisyene götüreceğimama on gün zor oldu benim için bazen yedim bazen on kere gidip geldim cıslara baktım baktım yemedim
Şimdi asıl sorum ise şuMisafir trafiği yoğun oluyor, uzun spor zor oluyor.ip atlamaya başladım bi kaç gündür, iyi de terletiyor.izmirdeyken temel sporum ip olsa diyorum denedin mi artıları eksileri nelerdir fikrin var mı? Ben araştırdım netten, göğüs sarkması falan demişler ama ben atlarken iki tane sütyen takıyorum zaten sıkı tutsun diye
Bir de hangi saatlerde atlamalıyım özelliklebir de günde alt sınırım kaç olsun? Bir de seviyom seni

30 gunde kilo ver diye bi program

güzelim gençlik yıllarını taş taş yaşayabilecek olmak varken kendinize üşengeçlikle yazık ettiğinizi, bu zamanların bir daha hiç gelmeyeceğini idrak etmek. gidiyor çünkü şu an bile. istediğinizi giyip çıkabileceğiniz bir dünya mümkün. eğer obezite gibi bir rahatsızlığınız yoksa, 2-3 aylık dikkatli beslenme size nefis bir psikolojik rahatlama yaşatabilir, öz güveninizi geri getirebilir.

bir şeyi yemek istediğinizde, yemeyin. bir anlık durun ve şu muhasebeyi yapın: şimdi bunu yemezsem ölmem, güzelleşirim, daha güzel sevişirim, bana kilo olarak dönecek bu gereksiz çöpü vücuduma almazsam hafiflemeye devam ederim, kendine bakan o akıllı insanlardan olurum, bunun yerine çay içebilirim.

ekşi sözlük alıntıdir

Ama ben burda herhangi bir karbonhidrat görmedim faydalı diyeşaka bir yana vallaha doğru sözler, her yiyeceğin üstüne yazmak lazım

Kızımı emzirirken uzanmıştım basıl tatlı uykum geldi yasabah okula gitmeden ölçülmüştüm onu da atayım unutmadan
Ölçülerini veren gözümün nurları,örnek şahsiyetler size teşekkür ,ölçü vermeyenlere de teessüf ederim
Üşenmedim aradım buldum

Eklentiler

• 0B0529F0-B762-4ACA-91EC-A57E59A2149D.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 28
Sevişmek mi

Ben de olculerimi gecen pazartesi aldım paylasayim mi
Paylaş canım.her ayın 12’si gibi kıyas yapıyorduk normalde.Mayıs ayında paylaşım yapmayan çok oldu.
12’si ile kıyaslarız .Bu kadar kısa sürede ne kadar incelecesin görmüş oluruz.
Ben senin olcu istemeni iple çekiyorum ☺ aylık oldugundan o zamana kadar da olcmuyorum inatla ☺ incelme onemli
Totosunu kaldirmaya usenen ben incelmek istiyor
1 ayda güzel incelmen vardı canım.Şimdi iki haftadan biraz fazla zamanın var,kaldır totoyu haydi
Sen önce kendi derdine yan diyecekler
hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…