Uuuu ucusa hazirim beybiTakil bana hatun uçuşa geçiyoruz
Ooo Allah kolaylık ve sabir versin canim, bir kaç gün lesliemiz yatti deseneHabersiz yatili misafirlerim geldi... musadenizle deliriyorumyaaa bune rahatlik arkadasim yaaaa
Sen önce kendi derdine yan diyeceklerTakipler çok sıkıcı olduğu için iyi ceza oluyor
Profile yazdırmak bence şahane fikir
Azyiyen_azimli azimli bdv’de yorum yaparken profil yazısını görenler ne düşünecek,bi düşün ona göre ye canım
Kollar için de dumbell programi indirdim ama hala baslicam ☺Programla ilerleyince istikrarlı gidiyordun.Ödem başka şeylerden de olabilir belki de bir süre sonra vücudun alışıp ödemi atacaktı bilinmez.
Leslie hem çok zorlamıyor hem de etkili.kolların için de günde birkaç dakikanı ayırırsan inanılmaz incelme gelir canım.
Boyun kaçtı canım, paylasirsan sevinirimBen de olculerimi gecen pazartesi aldım paylasayim mi
30 gunde kilo ver diye bi programOo maşallah canım çok iyiHaftada 3-4 şeklindeydi ama gün içinde yoğunluktan fırsat bulamıyorum.gece 11-12 oluyo ben yapmaya başlayana kadar ama programı çok beğendim sağ olasın İncelmen nasıl oldu peki kasımdan beri?
Canım iyiyim sen nasılsın? Sevgili çok koymetli bi denecik enişte bey oğlumuz nasıl oldu
Annem de ayakları beli ağrıyor da onun içindi emar. İlaca başladı bakalım geçer inşallah
Ben yapıyorum canım ama yazamamıştım Kızım uyanmazsa şimdi yazayım toplu olarak
Hımm hangi programmış bakim ooo
yok artıkhele bir de sen böyle mi durumdayken... hastayım diye geri çevirme şansın yok mu? Yapabilirsen ver eline işleri yaptır ben ilaç kullanıyorum çok kötüyüm de git yat.kendi pişirsin sana da yedirsin bir daha da haber etmeden gelemesin
Ama ben burda herhangi bir karbonhidrat görmedim faydalı diyegüzelim gençlik yıllarını taş taş yaşayabilecek olmak varken kendinize üşengeçlikle yazık ettiğinizi, bu zamanların bir daha hiç gelmeyeceğini idrak etmek. gidiyor çünkü şu an bile. istediğinizi giyip çıkabileceğiniz bir dünya mümkün. eğer obezite gibi bir rahatsızlığınız yoksa, 2-3 aylık dikkatli beslenme size nefis bir psikolojik rahatlama yaşatabilir, öz güveninizi geri getirebilir.
bir şeyi yemek istediğinizde, yemeyin. bir anlık durun ve şu muhasebeyi yapın: şimdi bunu yemezsem ölmem, güzelleşirim, daha güzel sevişirim, bana kilo olarak dönecek bu gereksiz çöpü vücuduma almazsam hafiflemeye devam ederim, kendine bakan o akıllı insanlardan olurum, bunun yerine çay içebilirim.
ekşi sözlük alıntıdir
Kızımı emzirirken uzanmıştım basıl tatlı uykum geldi yasabah okula gitmeden ölçülmüştüm onu da atayım unutmadan
Ölçülerini veren gözümün nurları,örnek şahsiyetler size teşekkür ,ölçü vermeyenlere de teessüf ederimesperenzaa olculerimi yazayim
12 Mayıs - 13 haziran
Göbek 90 84
Göğüs 97 93
Bacak 57 55
Kalca 102 95
Kol 29 27
Bel 78 74
Ama ben burda herhangi bir karbonhidrat görmedim faydalı diyeşaka bir yana vallaha doğru sözler, her yiyeceğin üstüne yazmak lazım
Ben bu gazla kalkıp bi ip atlıyayım yoksa nasıl bini tamamlayacağımÖlçülerini veren gözümün nurları,örnek şahsiyetler size teşekkür ,ölçü vermeyenlere de teessüf ederim
Üşenmedim aradım buldum
Sevişmek migüzelim gençlik yıllarını taş taş yaşayabilecek olmak varken kendinize üşengeçlikle yazık ettiğinizi, bu zamanların bir daha hiç gelmeyeceğini idrak etmek. gidiyor çünkü şu an bile. istediğinizi giyip çıkabileceğiniz bir dünya mümkün. eğer obezite gibi bir rahatsızlığınız yoksa, 2-3 aylık dikkatli beslenme size nefis bir psikolojik rahatlama yaşatabilir, öz güveninizi geri getirebilir.
bir şeyi yemek istediğinizde, yemeyin. bir anlık durun ve şu muhasebeyi yapın: şimdi bunu yemezsem ölmem, güzelleşirim, daha güzel sevişirim, bana kilo olarak dönecek bu gereksiz çöpü vücuduma almazsam hafiflemeye devam ederim, kendine bakan o akıllı insanlardan olurum, bunun yerine çay içebilirim.
ekşi sözlük alıntıdir
Sana güveniyorum ama sen güvenmiyorsan biraz önceki mesajını oku her lokmadaBen akşama karbonhidrat alcam ama minimum alırım inş arkadaşla yemek yicez de
Çok severimOda bu hayatın gerçeği
Paylaş canım.her ayın 12’si gibi kıyas yapıyorduk normalde.Mayıs ayında paylaşım yapmayan çok oldu.Ben de olculerimi gecen pazartesi aldım paylasayim mi
1 ayda güzel incelmen vardı canım.Şimdi iki haftadan biraz fazla zamanın var,kaldır totoyu haydiBen senin olcu istemeni iple çekiyorum ☺ aylık oldugundan o zamana kadar da olcmuyorum inatla ☺ incelme onemli
Totosunu kaldirmaya usenen ben incelmek istiyor
hahahahaSen önce kendi derdine yan diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?