Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu sefer biftek yicem
Karnımda doydu
İnşallah 1 tane yerim yanına salata ile
Olmazsa 2
Hem doyurucu hem sağlıklı

Anneler biraz öyle oluyor canım.Anne evinde yedirmedikçe içleri rahat etmiyor.Direnebildiğin kadar diren canım.Kaç aylık emeklerini düşün.Anneni en iyi sen tanırsın zayıf noktası neresi ise oradan gir
İp atlamayı kısa süre denemiş ,memiktolarım zaten emzirme ve kilo verme sebebi sarktığı için atlarken gözüme gözüme girdiği için bırakmıştım.

İp konusunda en iyi bilgiyi bi ara buraların tavşanı @Huzurvermeyolunda çok iyi bilir.Sabahtan sekmeye başlar akşama kadar zıplardı vefasız
İp atlamak güzel ve hızlı kalori yaktırıp kısa sürede iyi sıkılaştırıyor .
Ben de çok seviyorum canımm seni
Annene de çok geçmiş olsun canım

Merhaba, cook uzun suredi kk okuyucusuyum, kilom artik canima tak ettiginden uye oldum ve kabul ederseniz bu gruba girmek istiyorum. Grubun kurallarini henuz tam anlamadim, bastan okuyacagim simdi.

Benim durumum şu, 48 kilo ikeenn evlendikten sonra 2 senedir 60 kiloyum 64u bile gordum bi ara yani.. boyum da kisa, 1.60.

Simdi iki gundur sadece oglen yiyorum, aksam sabah yemiyorum pek, iste arada pestil falan atiyorum agzima o kadar. 58.4 olmusum. 59.6dan dustum ama tabi su falandir bu.

Her neyse cok kararliyim, 50yi gormem lazim.
Dolayisiyla kabul ederseniz katilmak istiyorum grubunuza :)

Sporların çok güzel canım
Tavuk suyu çorba içtim
Afiyet olsun canım.
Harikasın valla, ben az aramamıştım o zaman sultanınkini
Hepinizi iyi takip ettiğim için aşağı yukarı nerede paylaştığınızı biliyordum.Ondan bulmam çok zor olmadı
Bıgün güzelce yiyorum
Dün nasıl bi gündü öyle yaa
Bitkin halde dolandım etrafta
Bi da büyük konuşmuyum da aç kalamam zayıflıcam die
Hayalalemine geçiş yapıyodum az kalsın
Dün çok kötüydü neyseki birgünde doğru yolu buldun canım:)

Hoşgeldin canim, ben 1.56 olaraktan 76dan 57-58e indim. Sen çok daha kolay verirsin cok kilon yok aslında ama boyumuz kisa olunca fit durmuyoruz

Hoşgeldin canim, ben 1.56 olaraktan 76dan 57-58e indim. Sen çok daha kolay verirsin cok kilon yok aslında ama boyumuz kisa olunca fit durmuyoruz
Kesinlikle oyle. Bi de bende kemik hic yok muu nedir sporla alakam yok ondan midir bilmiyorum ama herkes bana 70 gorunuyorsun diyor yaa cidden vucudum bi tombik tombik, fitlikle alakam yok

DirenicimmmO zaman ben iple ve squatla idare edeyim burdayken
Şu koca yazıdan bi sevişmeye mi takıldınZayıflayınca kondüsyon artıyor,kendine vücuduna olan güvenin artıyor ya daha bi şevkle zevüşülüuormuşBen demiyom bi arkaaaşım söylemişti de
Algıda seçicilik, artık nasıl seviyorsa cgdmk senden mi bahşediyor yoksa medgic26 ten mimalum ben ve Esra fattylamb94 hiiiiiiçççç sevmeyiz
doğru yerdesin, hoşgeldin.iki gün takip et öğrenirsin kuralları, biz de yardımcı oluruz zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…