Harikasın valla, ben az aramamıştım o zaman sultanınkiniÖlçülerini veren gözümün nurları,örnek şahsiyetler size teşekkür ,ölçü vermeyenlere de teessüf ederim
Üşenmedim aradım buldum
hah bi kişi dahaÇok severim
Spor dedirtmem onahah bi kişi dahagece sporu severler derneği üyesisin artık sen de
Bifteği çok kizartmazsan doyana kadar yiyebilirsinBu sefer biftek yicem
Karnımda doydu
İnşallah 1 tane yerim yanına salata ile
Olmazsa 2
Hem doyurucu hem sağlıklı
Gece sporunu sevenler için müthiş motivasyonhah bi kişi dahagece sporu severler derneği üyesisin artık sen de
Oooo cigdemle esperenzaya güçlü bi rakipSpor dedirtmem ona
Keşke saatlerce sürse de kalori yaksam
Sırf kalori yakmak için saatlerce istiyorsun değil miSpor dedirtmem ona
Keşke saatlerce sürse de kalori yaksam
onların motivasyona ihtiyacı var mı kiGece sporunu sevenler için müthiş motivasyon
Hayalimdeki uyanma saatiSelam hanimlar. Bugun ustalar gelmedi bi uyumusum yeni kalktim
Anneler biraz öyle oluyor canım.Anne evinde yedirmedikçe içleri rahat etmiyor.Direnebildiğin kadar diren canım.Kaç aylık emeklerini düşün.Anneni en iyi sen tanırsın zayıf noktası neresi ise oradan giresperenzaa canımın içi kaptaniçem Anam deli edecek beni kendi evinde yap diyeti diyor.oysa ben bana geldiğinde hiç böyle yapmamış aksine geç saatlerde yemesine bile izin vermemiştim bugüne kadar böyle gitti baktım olmuyor niyeti bozdum ben de Diyetisyene götüreceğim ama on gün zor oldu benim için bazen yedim bazen on kere gidip geldim cıslara baktım baktım yemedim
Şimdi asıl sorum ise şuMisafir trafiği yoğun oluyor, uzun spor zor oluyor.ip atlamaya başladım bi kaç gündür, iyi de terletiyor.izmirdeyken temel sporum ip olsa diyorum denedin mi artıları eksileri nelerdir fikrin var mı? Ben araştırdım netten, göğüs sarkması falan demişler ama ben atlarken iki tane sütyen takıyorum zaten sıkı tutsun diye
Bir de hangi saatlerde atlamalıyım özelliklebir de günde alt sınırım kaç olsun? Bir de seviyom seni
Şu koca yazıdan bi sevişmeye mi takıldınSevişmek mi
Ohhh uyu uyu ne güzel, bir yildir en ihtiyacim olan şeylerdenSelam hanimlar. Bugun ustalar gelmedi bi uyumusum yeni kalktim
Sporların çok güzel canım
Afiyet olsun canım.Tavuk suyu çorba içtim
Hepinizi iyi takip ettiğim için aşağı yukarı nerede paylaştığınızı biliyordum.Ondan bulmam çok zor olmadıHarikasın valla, ben az aramamıştım o zaman sultanınkini
Dün çok kötüydü neyseki birgünde doğru yolu buldun canım:)Bıgün güzelce yiyorum
Dün nasıl bi gündü öyle yaa
Bitkin halde dolandım etrafta
Bi da büyük konuşmuyum da aç kalamam zayıflıcam die
Hayalalemine geçiş yapıyodum az kalsın
Hiç kalkmasaydın canım,geceye ne kaldı şuradaSelam hanimlar. Bugun ustalar gelmedi bi uyumusum yeni kalktim
Hoşgeldin canim, ben 1.56 olaraktan 76dan 57-58e indim. Sen çok daha kolay verirsinMerhaba, cook uzun suredi kk okuyucusuyum, kilom artik canima tak ettiginden uye oldum ve kabul ederseniz bu gruba girmek istiyorum. Grubun kurallarini henuz tam anlamadim, bastan okuyacagim simdi.
Benim durumum şu, 48 kilo ikeenn evlendikten sonra 2 senedir 60 kiloyum64u bile gordum bi ara yani.. boyum da kisa, 1.60.
Simdi iki gundur sadece oglen yiyorum, aksam sabah yemiyorum pek, iste arada pestil falan atiyorum agzima o kadar. 58.4 olmusum. 59.6dan dustum ama tabi su falandir bu.
Her neyse cok kararliyim, 50yi gormem lazim.
Dolayisiyla kabul ederseniz katilmak istiyorum grubunuza :)
Kesinlikle oyle. Bi de bende kemik hic yok muu nedir sporla alakam yok ondan midir bilmiyorum ama herkes bana 70 gorunuyorsun diyor yaaHoşgeldin canim, ben 1.56 olaraktan 76dan 57-58e indim. Sen çok daha kolay verirsincok kilon yok aslında ama boyumuz kisa olunca fit durmuyoruz
DirenicimmmAnneler biraz öyle oluyor canım.Anne evinde yedirmedikçe içleri rahat etmiyor.Direnebildiğin kadar diren canım.Kaç aylık emeklerini düşün.Anneni en iyi sen tanırsın zayıf noktası neresi ise oradan gir
İp atlamayı kısa süre denemiş ,memiktolarım zaten emzirme ve kilo verme sebebi sarktığı için atlarken gözüme gözüme girdiği için bırakmıştım.
İp konusunda en iyi bilgiyi bi ara buraların tavşanı @Huzurvermeyolunda çok iyi bilir.Sabahtan sekmeye başlar akşama kadar zıplardı vefasız
İp atlamak güzel ve hızlı kalori yaktırıp kısa sürede iyi sıkılaştırıyor .
Ben de çok seviyorum canımm seni
Annene de çok geçmiş olsun canım
Algıda seçicilik, artık nasıl seviyorsaŞu koca yazıdan bi sevişmeye mi takıldınZayıflayınca kondüsyon artıyor,kendine vücuduna olan güvenin artıyor ya daha bi şevkle zevüşülüuormuş Ben demiyom bi arkaaaşım söylemişti de
doğru yerdesin, hoşgeldin.iki gün takip et öğrenirsin kuralları, biz de yardımcı oluruz zaten canımMerhaba, cook uzun suredi kk okuyucusuyum, kilom artik canima tak ettiginden uye oldum ve kabul ederseniz bu gruba girmek istiyorum. Grubun kurallarini henuz tam anlamadim, bastan okuyacagim simdi.
Benim durumum şu, 48 kilo ikeenn evlendikten sonra 2 senedir 60 kiloyum64u bile gordum bi ara yani.. boyum da kisa, 1.60.
Simdi iki gundur sadece oglen yiyorum, aksam sabah yemiyorum pek, iste arada pestil falan atiyorum agzima o kadar. 58.4 olmusum. 59.6dan dustum ama tabi su falandir bu.
Her neyse cok kararliyim, 50yi gormem lazim.
Dolayisiyla kabul ederseniz katilmak istiyorum grubunuza :)
HahahahaOooo cigdemle esperenzaya güçlü bi rakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?