Bu arada seni de tebrik ederimmm, 70lerden 50lere, supersinHoşgeldin canim, ben 1.56 olaraktan 76dan 57-58e indim. Sen çok daha kolay verirsincok kilon yok aslında ama boyumuz kisa olunca fit durmuyoruz
Çok teşekkür ederim, hoşbuldumDirenicimmmO zaman ben iple ve squatla idare edeyim burdayken
Algıda seçicilik, artık nasıl seviyorsacgdmk senden mi bahşediyor yoksa @medgic26 ten mi malum ben ve Esra fattylamb94 hiiiiiiçççç sevmeyiz
doğru yerdesin, hoşgeldin.iki gün takip et öğrenirsin kuralları, biz de yardımcı oluruz zaten canım
Hoşgeldin tatlım.Merhaba, cook uzun suredi kk okuyucusuyum, kilom artik canima tak ettiginden uye oldum ve kabul ederseniz bu gruba girmek istiyorum. Grubun kurallarini henuz tam anlamadim, bastan okuyacagim simdi.
Benim durumum şu, 48 kilo ikeenn evlendikten sonra 2 senedir 60 kiloyum64u bile gordum bi ara yani.. boyum da kisa, 1.60.
Simdi iki gundur sadece oglen yiyorum, aksam sabah yemiyorum pek, iste arada pestil falan atiyorum agzima o kadar. 58.4 olmusum. 59.6dan dustum ama tabi su falandir bu.
Her neyse cok kararliyim, 50yi gormem lazim.
Dolayisiyla kabul ederseniz katilmak istiyorum grubunuza :)
Ben de aynıyım canim, altın yüzük ölçüm 8-9, gümüş yüzük ölçüm 5-6 ☺Kesinlikle oyle. Bi de bende kemik hic yok muu nedir sporla alakam yok ondan midir bilmiyorum ama herkes bana 70 gorunuyorsun diyor yaacidden vucudum bi tombik tombik, fitlikle alakam yok
DirenicimmmO zaman ben iple ve squatla idare edeyim burdayken
Algıda seçicilik, artık nasıl seviyorsacgdmk senden mi bahşediyor yoksa @medgic26 ten mi malum ben ve Esra fattylamb94 hiiiiiiçççç sevmeyiz
doğru yerdesin, hoşgeldin.iki gün takip et öğrenirsin kuralları, biz de yardımcı oluruz zaten canım
Adamın pertini cikariyorsan demek ki is bahane kaciyordurHahahahaÇiğdem 500 -500 kalorileri yakıp tartıyı uçuşa geçiriyordu.
Benim durumum zor.Adam elime geçmiyor ki
Sultanın sporları gördün müBen de aynıyım canim, altın yüzük ölçüm 8-9, gümüş yüzük ölçüm 5-6 ☺
Annen 55 hedefimi o zamanlar duyunca bi deri bi kemik kalırsın diyordu ama görünce pek de öyle olmadığını anladı. Şuan ben sanki 65 kilo gibiyim ☺
Sporla da desteklememiz şart o yuzden, ama söyleyene bak
Çok çok teşekkürler, evet okudum ilk sayfayi hatta deftere not cikarticam :))Hoşgeldin tatlım.
Kurallar ilk sayfada var,okumuşsundur tahminimce.Zamanla daha iyi anlayacağından eminim.
Takıldığın birşey olursa da çekinmeden sorabilirsin.
Sadece öğlen yiyerek ve arada pestil atıştırarak vücuduna işkence etme canım.
Sabahları dolu dolu bir kahvaltı inan seni çok daha tok ve kontrollü yapar.
Ben zatıfladım adam işkoliklikte level atladıAdamın pertini cikariyorsan demek ki is bahane kaciyordur
Soğan altın oldu, elimi suremiyorumSultanın sporları gördün mü
Sultan,seni,civcivi,azyiyen azimliyi üst üste koyup ezecek
Kal kız spor yap
Kal kız soğan doğra gibi oldu
Kahvaltısız bir hayat düşünemeyen biri olarak kahvaltı yapmayanları inan anlayamıyorumÇok çok teşekkürler, evet okudum ilk sayfayi hatta deftere not cikarticam :))
Kahvaltı kültürüm sıfır, sadece sade kahve içebiliyorum sabahları ben, onu degistirmem cidden imkansiz. İlk yemegimi de 11- 12 arasi yiyorum hep, zaten yemezsem el ayak titremeye basliyor. Beni şişiren şey aşırı ekmek yemem, aksamlari çok yemem, şekerı bırakamamam, sporsuzluk, yatana kadar atıstırmam. Bakalım, bunları düzeltmeye çalısacağım...
Çok çok teşekkürler, evet okudum ilk sayfayi hatta deftere not cikarticam :))
Kahvaltı kültürüm sıfır, sadece sade kahve içebiliyorum sabahları ben, onu degistirmem cidden imkansiz. İlk yemegimi de 11- 12 arasi yiyorum hep, zaten yemezsem el ayak titremeye basliyor. Beni şişiren şey aşırı ekmek yemem, aksamlari çok yemem, şekerı bırakamamam, sporsuzluk, yatana kadar atıstırmam. Bakalım, bunları düzeltmeye çalısacağım...
Büyüme atakları zorlu geçse de güzel yanı bu ataklardan sonra bebeklerin gelişmini görmek canım.Sabırlı ol canm geçecek.Kızım büyüme ataklarında sanırım memeden ayrılmak istemiyo kucak istiyo. Huy değiştiriyo her gün. Bi de yeniden gazlandı üşüttüm sanırm(
Yüzük numaram 11. Ben de parmaklarımı ince sanardım benden inceler varmış:)Ben de aynıyım canim, altın yüzük ölçüm 8-9, gümüş yüzük ölçüm 5-6 ☺
Annen 55 hedefimi o zamanlar duyunca bi deri bi kemik kalırsın diyordu ama görünce pek de öyle olmadığını anladı. Şuan ben sanki 65 kilo gibiyim ☺
Kahvaltısız bir hayat düşünemeyen biri olarak kahvaltı yapmayanları inan anlayamıyorumgeceden sabahki kahvaltının hayali ile uyuduğum da doğrudur.
Kahvaltı sağlam olmayınca gece özellikle saldırmaların normaldir canım.
Bence küçük küçük de olsa beslenme alışkanlıklarını değiştirmeye çalış canım.
Patates neyse de soğan çok pis vurdu biz karataycılarıSoğan altın oldu, elimi suremiyorum
Boynuma besi bi yerde misali takıp kayinvalideme gidicem
O minnak totomu da kaldirip bugün leslie neyim yapicam
Ben de aynıyım canim, altın yüzük ölçüm 8-9, gümüş yüzük ölçüm 5-6 ☺
Kahvaltısız bir hayat düşünemeyen biri olarak kahvaltı yapmayanları inan anlayamıyorumgeceden sabahki kahvaltının hayali ile uyuduğum da doğrudur.
Kahvaltı sağlam olmayınca gece özellikle saldırmaların normaldir canım.
Bence küçük küçük de olsa beslenme alışkanlıklarını değiştirmeye çalış canım.
Çalışıyor musun canım?Çocuk var mı?Degistirmek zorundayim canim valla yayeni uye oldum ya tum smileylileri denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?