Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim, hoşbuldum

Hoşgeldin tatlım.
Kurallar ilk sayfada var,okumuşsundur tahminimce.Zamanla daha iyi anlayacağından eminim.
Takıldığın birşey olursa da çekinmeden sorabilirsin.
Sadece öğlen yiyerek ve arada pestil atıştırarak vücuduna işkence etme canım.
Sabahları dolu dolu bir kahvaltı inan seni çok daha tok ve kontrollü yapar.

Kesinlikle oyle. Bi de bende kemik hic yok muu nedir sporla alakam yok ondan midir bilmiyorum ama herkes bana 70 gorunuyorsun diyor yaa cidden vucudum bi tombik tombik, fitlikle alakam yok
Ben de aynıyım canim, altın yüzük ölçüm 8-9, gümüş yüzük ölçüm 5-6 ☺
Annen 55 hedefimi o zamanlar duyunca bi deri bi kemik kalırsın diyordu ama görünce pek de öyle olmadığını anladı. Şuan ben sanki 65 kilo gibiyim ☺
Sporla da desteklememiz şart o yuzden, ama söyleyene bak

fattylamb94 ne zaman burada olamada en sevmediği konular konuşuluyor

Sultanın sporları gördün mü
Sultan,seni,civcivi,azyiyen azimliyi üst üste koyup ezecek
Kal kız spor yap
Kal kız soğan doğra gibi oldu

Çok çok teşekkürler, evet okudum ilk sayfayi hatta deftere not cikarticam :))

Kahvaltı kültürüm sıfır, sadece sade kahve içebiliyorum sabahları ben, onu degistirmem cidden imkansiz. İlk yemegimi de 11- 12 arasi yiyorum hep, zaten yemezsem el ayak titremeye basliyor. Beni şişiren şey aşırı ekmek yemem, aksamlari çok yemem, şekerı bırakamamam, sporsuzluk, yatana kadar atıstırmam. Bakalım, bunları düzeltmeye çalısacağım...

Kızım büyüme ataklarında sanırım memeden ayrılmak istemiyo kucak istiyo. Huy değiştiriyo her gün. Bi de yeniden gazlandı üşüttüm sanırm(

Sultanın sporları gördün mü
Sultan,seni,civcivi,azyiyen azimliyi üst üste koyup ezecek
Kal kız spor yap
Kal kız soğan doğra gibi oldu
Soğan altın oldu, elimi suremiyorum
Boynuma besi bi yerde misali takıp kayinvalideme gidicem
O minnak totomu da kaldirip bugün leslie neyim yapicam

Kahvaltısız bir hayat düşünemeyen biri olarak kahvaltı yapmayanları inan anlayamıyorum geceden sabahki kahvaltının hayali ile uyuduğum da doğrudur.
Kahvaltı sağlam olmayınca gece özellikle saldırmaların normaldir canım.
Bence küçük küçük de olsa beslenme alışkanlıklarını değiştirmeye çalış canım.

oh oh yok yok azim istikrar peşinde başarı :)

Kızım büyüme ataklarında sanırım memeden ayrılmak istemiyo kucak istiyo. Huy değiştiriyo her gün. Bi de yeniden gazlandı üşüttüm sanırm(
Büyüme atakları zorlu geçse de güzel yanı bu ataklardan sonra bebeklerin gelişmini görmek canım.Sabırlı ol canm geçecek.
Sen bol bol rezene kimyon iç ki sütünden bebeğine geçip bebeğini rahatlatsın.

Yüzük numaram 11. Ben de parmaklarımı ince sanardım benden inceler varmış:)

Degistirmek zorundayim canim valla ya yeni uye oldum ya tum smileylileri denemek istiyorum

Soğan altın oldu, elimi suremiyorum
Boynuma besi bi yerde misali takıp kayinvalideme gidicem
O minnak totomu da kaldirip bugün leslie neyim yapicam
Patates neyse de soğan çok pis vurdu biz karataycılarıSoğanı kasaya koymak şart oldu
Mini minnacık totona leslie ile küçük sürprizler mi yapacaksın

Birebir ayniyiz valla, benim de altin yuzuk 8-9 numara. Oooff

Aha al benden bende kahvaltı hayali kurarım hep

Degistirmek zorundayim canim valla ya yeni uye oldum ya tum smileylileri denemek istiyorum
Çalışıyor musun canım?Çocuk var mı?
Bu akşam gün sonunda yediğini içtiğini tahmini saatleri ile yazarsan nerede hata yaptığını görmemiz daha kolay olur.
Ekmeği azaltıp,suyu arttırarak ve zamanla sporu da ekleyerek inan çok iyi kilo verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…