Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fattylamb94 ne zaman burada olamada en sevmediği konular konuşuluyor
fattylamb94 koş kız koşşş kaçıracaksın yinedüğün sonrası ben o derste yoktum deme yemezler bak
Adamın pertini cikariyorsan demek ki is bahane kaciyordur
Bunun için enişte bey oğlumuzun kilo be göbek durumuna bakmak gerek
Ben zatıfladım adam işkoliklikte level atladıSen böyle deyince bi aydınlanma yaşadım ki sorma
Adam kalsam kendimi tutamam eriyip bitmeden az çalışayım diyordur canım
Kızım büyüme ataklarında sanırım memeden ayrılmak istemiyo kucak istiyo. Huy değiştiriyo her gün. Bi de yeniden gazlandı üşüttüm sanırm(
Canım yalnız mısın?bu süreçte yanında birileri olsa daha kolay atlatabilirsin hem kendine de zamanın kalır
Soğan altın oldu, elimi suremiyorum
Boynuma besi bi yerde misali takıp kayinvalideme gidicem
O minnak totomu da kaldirip bugün leslie neyim yapicam
biz iddiaları soğan üerinden mi yapsakhedefi tutturana beşi bir yerde soğan

Degistirmek zorundayim canim valla ya yeni uye oldum ya tum smileylileri denemek istiyorum
O istek hiç geçmiyo ki
Patates neyse de soğan çok pis vurdu biz karataycılarıSoğanı kasaya koymak şart oldu
Mini minnacık totona leslie ile küçük sürprizler mi yapacaksın
o sürpriz bana olur sanki cgdmk gözünün yağına tam buğday ekmeği bandığım sıcaklarda yorma kendini, kuramam ben sanaSenin için ben yaparımona yaptırmayın bana yaptırın majesteleri

Çalışıyorum, çocuk yok canım.
Bugunu yazarsam kizarsiniz, bu saate kadar sadece kahve ictim cunku hic acikmadim. 4 gibi tarçınli süt içmeyi, aksam 19.30 gibi aksam yemeginden cok az yemeyi planliyorum. Bugun hic ac degilim, ondan boyle gitsin bakalim. Spor olarak da ev isi biraz
Yarın yuruyus ve biraz daha duzenli beslenmeye baslayacagim diye dusunuyorum/umuyorum.

Bu kadar olur.Eşimi dün gece göbek konusunda biraz ezikledim deTakım kaptanıyım ben,takım kaptanının eşi göbekli dedirtmem ,kariyerimi baltalama adam adam diye çıkıştım.
Kilo aldın,göbek yaptın bak kesin 97 kilo oldun ,yüz olup yuvarlanacaksın diyerek tartıya aldım.Tahminimde yanılmamışım maalesef
Eşim 1,85 boyunda.Evlendiğimizde 90 kiloydu.Hedefim eşimi de evlilik kilosuna döndürmek işte bundan dolayı eşimi bulduğum geceler gözünün yaşına bakmayacağım

Seni kaptaniçemize yönlendiriyorum esperenzaa fikirlerine bayılacak

Bu saate kadar birşey yemezsen metabolizman çalışmaz canım. Akşam tüm menünü yaz canım.Yavaş yavaş düzeltirsin.Hepimiz başlangıçta az yada çok senin gibiydik.

Tamamdır canım, çok teşekkür ediyorum
Rica ederim tatlım
Ben akşama tavuk iskender yicem pidesini minimum tutup tavuğu bol yicem nasıl olur esperenzaa
Bence uygun canım.Pideyi abartmamak kaydı ile bolbol et yiyebilirsin.Ben arada iskender yiyorum pidesini yemeden.Et çok iyi tok tutuyor.
Şimdiden afiyet olsun civcivim:)
esperenzaa Bir de bir sey soracagim da, sayfalari okurken tam anlayamadim, spor olarak haftalik elde etmemiz gereken minimum puan kac acaba?
takımdaki herkesin sağlık sorunu yoksa spor yapması kural olarak var ama mininum bir puanımız yok.bu sorun güzel fikir de verdi aslında.
Haftalık cumadan cumaya iki takım ve rakipler halinde kilo verme ve spor yarışımız var.cuma günü yeni listeleri hazırlarken sana da bir rakip ayarlarım.

İçime mi doğmuş nehiç acıma, bulduğun yerde at odayaeşyaların yeri hakkında danışın birbirinize benim eşim de 1.82 87 kilo şimdi bi ara 90a dayanınca dur demişti.baktım iki gündür de mekik çekmeye uğraşıyor göbek gitsin diye halbuki ne zamandır bu kadar zayıf olmamıştı
Tek başıma daha iyi ilgileniyorum ama gelen giden olduğu günler iyice huy değiştiriyo:) @yolcukardelen
o zaman sen git bırak ve dışarı falan çık bi kaç saatliğinehiçbir şey yapmayıp bi parkta otursan bile iyi gelecektir canım

Çook teşekkürleeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…