- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Bunun için enişte bey oğlumuzun kilo be göbek durumuna bakmak gerekAdamın pertini cikariyorsan demek ki is bahane kaciyordur
Adam kalsam kendimi tutamamBen zatıfladım adam işkoliklikte level atladıSen böyle deyince bi aydınlanma yaşadım ki sorma
Canım yalnız mısın?bu süreçte yanında birileri olsa daha kolay atlatabilirsin hem kendine de zamanın kalırKızım büyüme ataklarında sanırım memeden ayrılmak istemiyo kucak istiyo. Huy değiştiriyo her gün. Bi de yeniden gazlandı üşüttüm sanırm(
biz iddiaları soğan üerinden mi yapsakSoğan altın oldu, elimi suremiyorum
Boynuma besi bi yerde misali takıp kayinvalideme gidicem
O minnak totomu da kaldirip bugün leslie neyim yapicam
Kahvaltımı düzgün yapmadığım gün çok zorlanırım.Kahvaltısız güne gün bile dememAha al bendenbende kahvaltı hayali kurarım hep
O istek hiç geçmiyo kiDegistirmek zorundayim canim valla yayeni uye oldum ya tum smileylileri denemek istiyorum
o sürpriz bana olur sankiPatates neyse de soğan çok pis vurdu biz karataycılarıSoğanı kasaya koymak şart oldu
Mini minnacık totona leslie ile küçük sürprizler mi yapacaksın
Çalışıyor musun canım?Çocuk var mı?
Bu akşam gün sonunda yediğini içtiğini tahmini saatleri ile yazarsan nerede hata yaptığını görmemiz daha kolay olur.
Ekmeği azaltıp,suyu arttırarak ve zamanla sporu da ekleyerek inan çok iyi kilo verirsin.
Bu kadar olur.Eşimi dün gece göbek konusunda biraz ezikledim defattylamb94 koş kız koşşş kaçıracaksın yine düğün sonrası ben o derste yoktum deme yemezler bak
Bunun için enişte bey oğlumuzun kilo be göbek durumuna bakmak gerek
Adam kalsam kendimi tutamameriyip bitmeden az çalışayım diyordur canım
Canım yalnız mısın?bu süreçte yanında birileri olsa daha kolay atlatabilirsin hem kendine de zamanın kalır
biz iddiaları soğan üerinden mi yapsakhedefi tutturana beşi bir yerde soğan
Çalışıyorum, çocuk yok canım.
Bugunu yazarsam kizarsiniz, bu saate kadar sadece kahve ictim cunku hic acikmadim. 4 gibi tarçınli süt içmeyi, aksam 19.30 gibi aksam yemeginden cok az yemeyi planliyorum. Bugun hic ac degilim, ondan boyle gitsin bakalim. Spor olarak da ev isi biraz
Yarın yuruyus ve biraz daha duzenli beslenmeye baslayacagim diye dusunuyorum/umuyorum.
Bu saate kadar birşey yemezsen metabolizman çalışmaz canım. Akşam tüm menünü yaz canım.Yavaş yavaş düzeltirsin.Hepimiz başlangıçta az yada çok senin gibiydik.Çalışıyorum, çocuk yok canım.
Bugunu yazarsam kizarsiniz, bu saate kadar sadece kahve ictim cunku hic acikmadim. 4 gibi tarçınli süt içmeyi, aksam 19.30 gibi aksam yemeginden cok az yemeyi planliyorum. Bugun hic ac degilim, ondan boyle gitsin bakalim. Spor olarak da ev isi biraz
Yarın yuruyus ve biraz daha duzenli beslenmeye baslayacagim diye dusunuyorum/umuyorum.
Bu saate kadar birşey yemezsen metabolizman çalışmaz canım. Akşam tüm menünü yaz canım.Yavaş yavaş düzeltirsin.Hepimiz başlangıçta as yada çok senin gibiydik.
Rica ederim tatlımTamamdır canım, çok teşekkür ediyorum
Bence uygun canım.Pideyi abartmamak kaydı ile bolbol et yiyebilirsin.Ben arada iskender yiyorum pidesini yemeden.Et çok iyi tok tutuyor.Ben akşama tavuk iskender yicem pidesini minimum tutup tavuğu bol yicem nasıl oluresperenzaa
takımdaki herkesin sağlık sorunu yoksa spor yapması kural olarak var ama mininum bir puanımız yok.bu sorun güzel fikir de verdi aslında.esperenzaa Bir de bir sey soracagim da, sayfalari okurken tam anlayamadim, spor olarak haftalik elde etmemiz gereken minimum puan kac acaba?
Benim kemiklerim çok ince ve elim de küçük baya bi ☺yoksa ip gibi degil parmaklarımYüzük numaram 11. Ben de parmaklarımı ince sanardım benden inceler varmış:)
Minnak totom şaşırıp kıtlık moduna gecmez umarımPatates neyse de soğan çok pis vurdu biz karataycılarıSoğanı kasaya koymak şart oldu
Mini minnacık totona leslie ile küçük sürprizler mi yapacaksın
Keşke biraz daha önce geleydin de kilolarimiz da ayni olaydi, kapisirdikBirebir ayniyiz valla, benim de altin yuzuk 8-9 numara. Oooff
İçime mi doğmuş neBu kadar olur.Eşimi dün gece göbek konusunda biraz ezikledim deTakım kaptanıyım ben,takım kaptanının eşi göbekli dedirtmem ,kariyerimi baltalama adam adam diye çıkıştım.
Kilo aldın,göbek yaptın bak kesin 97 kilo oldun ,yüz olup yuvarlanacaksın diyerek tartıya aldım.Tahminimde yanılmamışım maalesef
Eşim 1,85 boyunda.Evlendiğimizde 90 kiloydu.Hedefim eşimi de evlilik kilosuna döndürmek işte bundan dolayı eşimi bulduğum geceler gözünün yaşına bakmayacağım
o zaman sen git bırak ve dışarı falan çık bi kaç saatliğineTek başıma daha iyi ilgileniyorum ama gelen giden olduğu günler iyice huy değiştiriyo:) @yolcukardelen
Yaglarimi da alacaksan olurO istek hiç geçmiyo ki
o sürpriz bana olur sankicgdmk gözünün yağına tam buğday ekmeği bandığım sıcaklarda yorma kendini, kuramam ben sana Senin için ben yaparım ona yaptırmayın bana yaptırın majesteleri
Alırdım ama bende de bol miktarda mevcutYaglarimi da alacaksan olur
Kendine alıp napacaksin, o kadar cifte spor yapınca buharlaşırAlırdım ama bende de bol miktarda mevcut
Çook teşekkürleeerrRica ederim tatlım
Bence uygun canım.Pideyi abartmamak kaydı ile bolbol et yiyebilirsin.Ben arada iskender yiyorum pidesini yemeden.Et çok iyi tok tutuyor.
Şimdiden afiyet olsun civcivim:)
takımdaki herkesin sağlık sorunu yoksa spor yapması kural olarak var ama mininum bir puanımız yok.bu sorun güzel fikir de verdi aslında.
Haftalık cumadan cumaya iki takım ve rakipler halinde kilo verme ve spor yarışımız var.cuma günü yeni listeleri hazırlarken sana da bir rakip ayarlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?