Kimse şu an 60 kilo olduğuma inanmıyor daha zayıf duruyorsun diyorlar. Bir ara gram vermiştim ama o program sayesinde tüm vücudumdan 30 cm bir incelme olmuştu sen düşün yani. Ben çok memnunumOo maşallah canım çok iyiHaftada 3-4 şeklindeydi ama gün içinde yoğunluktan fırsat bulamıyorum.gece 11-12 oluyo ben yapmaya başlayana kadar ama programı çok beğendim sağ olasın İncelmen nasıl oldu peki kasımdan beri?
Canım iyiyim sen nasılsın? Sevgili çok koymetli bi denecik enişte bey oğlumuz nasıl oldu
Annem de ayakları beli ağrıyor da onun içindi emar. İlaca başladı bakalım geçer inşallah
Ben yapıyorum canım ama yazamamıştım Kızım uyanmazsa şimdi yazayım toplu olarak
Hımm hangi programmış bakim ooo
yok artıkhele bir de sen böyle mi durumdayken... hastayım diye geri çevirme şansın yok mu? Yapabilirsen ver eline işleri yaptır ben ilaç kullanıyorum çok kötüyüm de git yat.kendi pişirsin sana da yedirsin bir daha da haber etmeden gelemesin
Ihtiyacim vardi bayramdan beri kostur kostur iyi oldu :)Hayalimdeki uyanma saatihoşgeldin elifim nasılsın?
Bu uyku benden sana gelsin ozmnOhhh uyu uyu ne güzel, bir yildir en ihtiyacim olan şeylerden
cocuklar olmasa kalkmazdim zatemHiç kalkmasaydın canım,geceye ne kaldı şurada
Hayalimi yaşadığın için kıskanmış olanilirim
Aldığım tarih: 18.06.2018Boyun kaçtı canım, paylasirsan sevinirim
Benim kemiklerim çok ince ve elim de küçük baya bi ☺yoksa ip gibi degil parmaklarım
Olculerimiz cok yakın ☺Aldığım tarih: 18.06.2018
Boyum:1.63cm
Bel:75 cm
Göbek:83cm
Basen:96cm
ÜST Bacak:59
Göğüs:95cm
55 kilo olana dek burdayım
Rica ederim tatlım
Bence uygun canım.Pideyi abartmamak kaydı ile bolbol et yiyebilirsin.Ben arada iskender yiyorum pidesini yemeden.Et çok iyi tok tutuyor.
Şimdiden afiyet olsun civcivim:)
takımdaki herkesin sağlık sorunu yoksa spor yapması kural olarak var ama mininum bir puanımız yok.bu sorun güzel fikir de verdi aslında.
Haftalık cumadan cumaya iki takım ve rakipler halinde kilo verme ve spor yarışımız var.cuma günü yeni listeleri hazırlarken sana da bir rakip ayarlarım.
Sevişmekgüzelim gençlik yıllarını taş taş yaşayabilecek olmak varken kendinize üşengeçlikle yazık ettiğinizi, bu zamanların bir daha hiç gelmeyeceğini idrak etmek. gidiyor çünkü şu an bile. istediğinizi giyip çıkabileceğiniz bir dünya mümkün. eğer obezite gibi bir rahatsızlığınız yoksa, 2-3 aylık dikkatli beslenme size nefis bir psikolojik rahatlama yaşatabilir, öz güveninizi geri getirebilir.
bir şeyi yemek istediğinizde, yemeyin. bir anlık durun ve şu muhasebeyi yapın: şimdi bunu yemezsem ölmem, güzelleşirim, daha güzel sevişirim, bana kilo olarak dönecek bu gereksiz çöpü vücuduma almazsam hafiflemeye devam ederim, kendine bakan o akıllı insanlardan olurum, bunun yerine çay içebilirim.
ekşi sözlük alıntıdir
Sevişmek miDİYEN BİR ÜYEMİZ ÇIKTI fattylamb94
Ayy inanmıyorum ya 5 numara yüzük mü olur ilk defa duyuyorumBen de aynıyım canim, altın yüzük ölçüm 8-9, gümüş yüzük ölçüm 5-6 ☺
Annen 55 hedefimi o zamanlar duyunca bi deri bi kemik kalırsın diyordu ama görünce pek de öyle olmadığını anladı. Şuan ben sanki 65 kilo gibiyim ☺
Sporla da desteklememiz şart o yuzden, ama söyleyene bak
TeşekkürlerrrrSporların çok güzel canım
Afiyet olsun canım.
Hepinizi iyi takip ettiğim için aşağı yukarı nerede paylaştığınızı biliyordum.Ondan bulmam çok zor olmadı
Dün çok kötüydü neyseki birgünde doğru yolu buldun canım:)
Espiriler havada uçuşuyor bakıyorumSırf kalori yakmak için saatlerce istiyorsun değil mi
onların motivasyona ihtiyacı var mı ki
Takılırım tabiŞu koca yazıdan bi sevişmeye mi takıldınZayıflayınca kondüsyon artıyor,kendine vücuduna olan güvenin artıyor ya daha bi şevkle zevüşülüuormuş Ben demiyom bi arkaaaşım söylemişti de
Oooo cigdemle esperenzaya güçlü bi rakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?