Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

EmeginE sağlık canım ❤

Ben de iyi
Evde TEK’im , pinekliyorum
Hayırlı olsun
Ne zaman başlıyorsun işe
En güzeli evde boş boş yatmak valla bazen işi bırakmak istiyorum

Ay benden muavin olmaz ki hep uyuyorum otobüste. Muavin daha nerde ineceksiniz demeden ben rüya görmeye başlıyorum

Kendine alıp napacaksin, o kadar cifte spor yapınca buharlaşır
Ay buharlaşsa keşke
Kimse şu an 60 kilo olduğuma inanmıyor daha zayıf duruyorsun diyorlar. Bir ara gram vermiştim ama o program sayesinde tüm vücudumdan 30 cm bir incelme olmuştu sen düşün yani. Ben çok memnunum
Çok iyi canım, ölçülerin de çok iyi.ben iki hafta iple idare edeyim ama evine geçmem ağustosu bulacağından programı ancak o zaman düzenli yapabilirim
Yine kaçtı gitti ama üzülme, senin düğün öncesi bi hafta ederiz muhabbetini
Espiriler havada uçuşuyor bakıyorum
:)))))
mevzudan ilham alınca demek ki

Ben şimdilik kaçtım kızlar.
1 aylık eserinizi yukarıya bıraktım ,1 aylık kilo verme raporuma bakın ve isteyen gurur duysun isteyen de utanç duysun ama durum bu.
Haydi şimdilik öptüm hepinizi.
Canım emeklerine sağlık, kendi adıma beğenmedim tabloyu ama genel olarak bi sarsıldık bayramla, bundan sonra iyi olacaktır inşallah

Aynennn
Herkes coştuuu

Sizden tüyoları alırım artık

Çooooook teşekkür ederim canım gerçekten çok sağol:)
Rica ederim canım 6. Takımdaki 1 aylık ilerlemeni yazdın
Sevgilin, ailesi ve senin için de hayırlısı olsun canım.Benim eşim de ortaokul ve sonrasında ailesinden uzakta yaşamış.tatilden tatile ailesini görmüş.iyi yanı eşimin eli ev işine çok yatkındır.iyi yanı derken benim için iyi yanından bahsetmişim
Aaaa denir mi hiç öyle güzel şeyler bunlar

Yaaa ben de isterim ben de isterim
1. Haftan şahane geçti canım.4 haftan dolunca senin için seve seve yaparım.
Ful motivasyonla çok iyi kilolar vereceksin bebekim
Böyle devam edeceğine inanıyorum hatta seninle beraber kurbanların da mum gibi olacaklar sayende

EmeginE sağlık canım ❤
Rica ederim canım.Siz bolbol kilo verin seve seve aylık değerlendirmelerde bulunurum.
Zpor yapıldı mı acaba¿
Canım emeklerine sağlık, kendi adıma beğenmedim tabloyu ama genel olarak bi sarsıldık bayramla, bundan sonra iyi olacaktır inşallah
ben yorumumda dediğim gibi sen bence çok iyisin.Hem çok yeni annesin ,3 yaşında oğlun var bir sürü sorumluluğa strese ve az kiloda olmana rağmen verdiğin kilo çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…