Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah; Yağsız, az kaşarlı tost.( sabah geç kldım evde yiyemedim iş yerimde en masum söyleyeceğim bu vardı.
2 bardak çay.
Ara öğün; yok
Öğlen; 3 kaşık barbunya , 1 dilim esmer ekmek, yarım bardak ayran
Ara öğün; yok
Akşam, el kadar iki parça tavuk göğsü.
Su

Spor; 13.000 adım; 195 puan
Su; 2 lt

Bugün mide bulantım azalsa da yine devam etti. Çözemedim baş dönmesi oluştu. İlaçlar mahvetti beni. Perşembe günü gelsin bir an önce

esperenzaa fattylamb94

Bu arada esperenzaa rakibim değişti mi? Geç algılamaya başladım

Hahahhaha geçen cumadan beri rakibin Esra:)
Ekmek mecburiyetten fazla olmuş canım ama totalde az yemişsin aslında.Baş dönmesi şayet ilaçlardan değilse az yediğin için olabilir canım.
Sporun harika canım.Bu hafta da çok çok iyi eksi gelecek senden.

Hele otur bi soluklan yiğenim
Kız hiç sorma biraz oturunca yorgunluğumu hissettim. Mesaiye kalıyorum işten geç çıkıyorum. Yeminle vatandaş ve telefonla konuşmaktan çenem ayrılıyor başım çatlıyor. Yürümek bu anlamda bana çok iyi geliyor ruhumu rahatlatıyor. Ama beden biraz perte çıkıyor

Utanarak söylüyorum esra smygcn değil mi

Ya arkadaş spora yazılalım bir gün yürüyelim bir gün spor salonunda egzersiz yapalık diyor bilemedim. Bana yürümek çok fayda sağlıyor.

Vallahi şu ilaçlar yüzünden çok yiyorum yoksa inan iştahım yok midem bulana bulana yiyorum yemekleri. Yarım bırakmakta istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum.

Çok çalışcammm eksiler için

Bugün kahve icmekle gecti. Akşam 17de buyuk bir tabak salata yedim, zeytinyagli tuzlu.
Ama aksam 1 paket cips ve 2 bardak kola

Yarindan itibaren eve cips sokmak yasaklanmistir!!!

Yarindan itibaren daha duzgun yenmeye baslanacaktir!!!!

İyi akşamlar

Sabah
Peynirli omlet
1 dilim ekmek
Çay

Ara
Külahlı dondurma (kaçamak)
10 tane çiğ fndk

Öğlen

Et döner
Ayran

Akşam

Avuç içi kadar balık
Yarım dilim ekmek

Bugün kahve icmekle gecti. Akşam 17de buyuk bir tabak salata yedim, zeytinyagli tuzlu.
Ama aksam 1 paket cips ve 2 bardak kola

Yarindan itibaren eve cips sokmak yasaklanmistir!!!

Yarindan itibaren daha duzgun yenmeye baslanacaktir!!!!
Ay ben de ev yapımı cips yedim biraz önce. Unutmuşm tamamen

Yok kaptanim yapamadım
Gündüzleri sicaktan tuvalete zor gidiyorum ☺ aksam da arkadaşlar tayinci, son kez goruselkm dedik, kaldı yani
Bundan sonra artik evdeyim geceleri de. Gidene kadar yapicam insallah ☺

İyi geceler çıtır kızlar Menü ve spor bildirimi yapıp geçmiş yapayımUyuyakalmazsam
Sabah 9.30
Omlet zeytin susam ezmesi(annem yaptı) bal

Ara 13.0
3 mürdüm eriği
Bir buçuk kase yoğurt

Akşam 15.30
1 yk barbunya 1 yk bulgur pilavı 1 salatalık turşusu
Ben onlardan yememek için yine omlet yaptım iki yumurta ve peynirden protein oldun diye
Ara 17.30 Türk kahvesi
Akşam çay iki yer fıstığı çiğ bi çatal kek(ısrar üzerine aldım, aldığımı görünce üzerimden gözler gitti ve kalanını oğluma yedirdim)

Spor hedeflerime ulaştım
1000 ip 200p
1 saat ev işi 20 p
3000 adım 45 puan
15 dk kol, bacak basen egzersiz 30 puan
Toplam 295 puan
esperenzaa fattylamb94 cgdmk Azyiyen_azimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…