Böyle devam edeceğine inanıyorum hatta seninle beraber kurbanların da mum gibi olacaklar sayende
Hahahhaha geçen cumadan beri rakibin Esra:)Sabah; Yağsız, az kaşarlı tost.( sabah geç kldım evde yiyemedim iş yerimde en masum söyleyeceğim bu vardı.
2 bardak çay.
Ara öğün; yok
Öğlen; 3 kaşık barbunya , 1 dilim esmer ekmek, yarım bardak ayran
Ara öğün; yok
Akşam, el kadar iki parça tavuk göğsü.
Su
Spor; 13.000 adım; 195 puan
Su; 2 lt
Bugün mide bulantım azalsa da yine devam etti. Çözemedim baş dönmesi oluştu. İlaçlar mahvetti beni. Perşembe günü gelsin bir an önce
esperenzaa fattylamb94
Bu aradaesperenzaa rakibim değişti mi? Geç algılamaya başladım
Onu peşinden sürüklediğin arkadaşa bi sormak gerekBugün ki yürüyüş çerez gibiydi
Kız hiç sorma biraz oturunca yorgunluğumu hissettim. Mesaiye kalıyorum işten geç çıkıyorum. Yeminle vatandaş ve telefonla konuşmaktan çenem ayrılıyor başım çatlıyor. Yürümek bu anlamda bana çok iyi geliyor ruhumu rahatlatıyor. Ama beden biraz perte çıkıyorHele otur bi soluklan yiğenim
Hahahhaha geçen cumadan beri rakibin Esra:)
Ekmek mecburiyetten fazla olmuş canım ama totalde az yemişsin aslında.Baş dönmesi şayet ilaçlardan değilse az yediğin için olabilir canım.
Sporun harika canım.Bu hafta da çok çok iyi eksi gelecek senden.
Onu peşinden sürüklediğin arkadaşa bi sormak gerek
Hoşbulduk, teşekkür ederimm
Ay ben de ev yapımı cips yedim biraz önce. Unutmuşm tamamenBugün kahve icmekle gecti. Akşam 17de buyuk bir tabak salata yedim, zeytinyagli tuzlu.
Ama aksam 1 paket cips ve 2 bardak kola
Yarindan itibaren eve cips sokmak yasaklanmistir!!!
Yarindan itibaren daha duzgun yenmeye baslanacaktir!!!!
Alla alla ☺Yok kız gümüş. Hatta benimde 11 bana, bu kadar şişmanken nasıl parmağın bu kadar ince olabiliyo demişti
Yok kaptanim yapamadımRica ederim canım.Siz bolbol kilo verin seve seve aylık değerlendirmelerde bulunurum.
Zpor yapıldı mı acaba¿
ben yorumumda dediğim gibi sen bence çok iyisin.Hem çok yeni annesin ,3 yaşında oğlun var bir sürü sorumluluğa strese ve az kiloda olmana rağmen verdiğin kilo çok iyi bence
GüzelllMenü
Sabah kahve
Kahvalti
İki yumurta
Domates
Aksam
Tavuk
Ayran
Biraz çekirdek
2800 su
İki fincan kahve
@esperenzaa @yolcukardelen
Canım bazı insanlar puan hesaplamıyoMenü
Sabah kahve
Kahvalti
İki yumurta
Domates
Aksam
Tavuk
Ayran
Biraz çekirdek
2800 su
İki fincan kahve
@esperenzaa @yolcukardelen
Eridin eridinburalardayım canım. Eve yeni geldim bacaklarımı havaya diktim yazıyorum menümü yazayım hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?